Bosch heggenschaar Beoordelingen


Beste Gereedschappen is toegewijd om u te helpen de beste en meest efficiënte apparatuur te kopen. Iedereen heeft een andere en specifieke behoefte, unieke eisen en een wisselend budget. We hebben producten voor iedereen. Een heggenschaar is een nutsproduct dat efficiënt, duurzaam, kosteneffectief en van volledige kwaliteit moet zijn. Daarom beoordelen we alleen producten die aan al deze criteria voldoen. We beginnen dus met een van de beste heggenscharen op de markt van vandaag.

Bosch heggenschaar

Bosch heggenschaar types beoordelen

Bosch is een naam die wordt geassocieerd met kwaliteit en betrouwbaarheid. Al jaren is Bosch heggenscharen een van de marktleiders in de sector en biedt nog steeds betere en verbeterde producten aan. Een Bosch heggenschaar is dus een garantie voor een goede werking en duurzaamheid. Binnen het assortiment heggenscharen van Bosch kunt u kiezen uit meerdere varianten. Deze verschillende varianten zijn:

 • Bosch accu-heggenschaar (Bosch Accu-heggenschaar)
 • Heggenscharen met groot bereik van Bosch / Telescopische heggenschaar / Bossch heggenschaar
 • Bosch elektrische heggenschaar

U kunt ook apart maar Bosch heggenschaar Spares, als dat nodig is.

Hier, bij Best heggenschaar, bekijken we dit voor u. Dus, laten we deze eens individueel bekijken:

Bosch Draadloze heggenschaar / Bosch Accu-heggenschaar

Bosch Accu-heggenschaar

Heggenscharen hebben veel stroom nodig en de Bosch Draadloze heggenscharen of Bosch Accu-heggenscharen worden geleverd met lithium-ion-accu’s met een zeer hoge capaciteit. Deze zijn in verhouding veiliger en hebben veel handige voordelen ten opzichte van andere varianten.

Opvallend is ook dat de varianten binnen deze categorie allemaal zeer licht zijn en de dikste heggen kunnen doorsnijden.

Het zit vol met anti-stall technologie die de beweging van de bladen binnen een nanoseconde omkeert als er een storing wordt gedetecteerd. Er zijn twee geweldige varianten die u kunt kiezen. Ze verschillen in gewicht, batterijcapaciteit en bladlengte. Het duurt ongeveer een uur om de Bosch draadloze heggenschaar op te laden en geeft een lange gebruiksduur.

De beste eigenschappen van de Bosch accu-heggenscharen zijn onder andere:

 • Lange levensduur van de accu
 • Vermogensefficiënt
 • Efficiënt ontwerp dat het snoeiproces verbetert
 • Lichtgewicht
 • Quick-Cut en Anti-Stall Technology
 • Syneon Chip die de energie en het vermogen regelt
 • Zeer stille werking
 • Uitstekende bladlengte opties
 • Veiligheidskenmerken (handbescherming, tipbeschermer, lushandgreep en geautomatiseerd veiligheidsslotsysteem)

Kortom, dit is een assortiment trimmers van superieure kwaliteit en zeker een van de beste die vandaag de dag op de markt verkrijgbaar zijn.

Lees onze beoordelingen van draadloze heggenscharen.

Bosch heggenschaar op steel review / Bosch telescopische heggenschaar

Bosch heggenschaar op steel, ook wel bekend als Telescopische Hegtrimmer, is een geweldige 3 in 1 multigereedschap. Het is vooral bekend om zijn zeer efficiënte en handige gebruik. De elektrisch aangedreven heggenschaar voor lange afstanden kan met gemak door kleine, hoge en dikke heggen of door elk ander soort heg heen snijden. U hoeft zich geen zorgen te maken over het telkens weer verwisselen van hulpstukken! Bovendien heeft hij een 1000-watt motor die een superieur vermogen biedt. Hoge heggen of bomen zijn moeilijk te snoeien en het gebruik van een ladder kan u in gevaar brengen.

Bosch telescopische heggenschaar

Deze Bosch heggenschaar bereikt gemakkelijk plaatsen die u niet kunt bereiken en zelfs hoge bomen en hagen kunnen goed worden onderhouden. Hij kan 180 graden bewegen voor meer flexibiliteit en gebruiksgemak. Maar de stabiliteit en flexibiliteit houdt hier niet op! Om uw gemak te vergroten, wordt hij geleverd met een duurzame schouderband en een verstelbare handgreep die zich exact aan uw behoeften aanpast.

De beste kenmerken van de Bosch heggenschaar zijn onder andere:

 • Lichtgewicht
 • Grote snijlengte (430 mm)
 • 1000 Watt vermogen
 • Bereikt de moeilijkste plaatsen
 • Voegt toe aan de stabiliteit en het gebruiksgemak
 • Wordt geleverd met een schouderband voor een betere hantering
 • Kosteneffectief

Tot slot is het een goede heggenschaar met groot bereik voor middelgrote takken. Omdat het een Bosch product is, is het zeker zeer betrouwbaar en is het een kwaliteitsproduct om in te investeren. Voor de prijs die u betaalt krijgt u een heleboel functies.

Hier, bij Best heggenscharen, vindt u misschien andere telescopische heggenschaar beoordelingen:

Bosch elektrische heggenschaar

De Bosch elektrische heggenschaar is zeker een van de krachtigste van allemaal en snijdt door de moeilijkste en meest hardnekkige heggen. De meeste zijn voorzien van een superieure prestatie en krachtige motor. Het meest opmerkelijke kenmerk is echter het lasergesneden, diamantgeslepen snijmes.

De elektrische heggenscharen van Bosch zijn zeer scherp en sterk. Ze snijden gemakkelijk door tot 35 mm takken. Met een speciale zaagfunctie kan hij ook gemakkelijk door brede takken snijden. Bovendien beschermt de metalen punt het blad tegen beschadigingen. Als dat nog niet genoeg is, zijn de elektrische heggenscharen van Bosch superlichte machines met superbelaste functies. Ze werken op elektriciteit en hebben geen benzinecontainers of accu.

Bovendien heeft het een zachte en veilige grip die u niet moe of uitgeput zal achterlaten.

Bovendien vindt u hier een lijst met enkele van de beste eigenschappen:

 • Super Lichtgewicht
 • Zachte en veilige grip
 • Hoge prestaties en groot motorvermogen
 • Metalen punt voor mesbescherming
 • Brede tandspleet die gemakkelijk door brede en dikke takken kan snijden
 • Zeer efficiënt ontwerp voor beter gebruik en comfort
 • Lasergesneden diamantzagen
 • Schattig voor hoge en diepe hagen en wordt geleverd met een geweldige zaagfunctie.
 • Het heeft een zachte start die de terugslag vermindert en kan gemakkelijk in meerdere werkposities worden gebruikt.

Kortom, de Bosch elektrische heggenschaar is ideaal voor kleine tot grote heggen, afhankelijk van de specifieke variant. U kunt kiezen uit verschillende opties, afhankelijk van uw specifieke behoeften. Bovendien is de lichtgewicht functie een populaire keuze voor zowel huiseigenaren als commercieel gebruik. Dus met kleine pauzes kunt u zelfs grote trimmers voor lange uren gebruiken.

Bosch heggenschaar garantie

Alle Bosch heggenscharen worden geleverd met een grote garantieperiode die zelfs kan worden verlengd. Hoewel bij een merk als Bosch de kans op een slechte werking zeldzaam is, is de garantie een grote voldoening. De prestaties zijn altijd superieur en men kan erop vertrouwen dat het product duurzaam is en jaren van goede service geeft.

Tot slot zijn Bosch heggenscharen perfect voor het onderhoud van uw tuin. Bij het zoeken naar een heggenschaar is het altijd aan te raden om het gewicht van het product te controleren, omdat de taak handmatig is en kracht en uithoudingsvermogen nodig heeft. Alle Bosch producten zijn licht van gewicht, in hun eigen categorie, en zorgen voor een langere gebruiksduur.

Bosch ART 23 SL Elektrische grastrimmer Review

Een grastrimmer helpt u veel tijd en moeite te besparen. De Bosch ART 23 SL elektrische grastrimmer heeft een ergonomisch ontwerp en een telescopische handgreep die gemakkelijk kan worden versteld. Hij kan gras trimmen tot een hoogte van 15 centimeter. De draaibare snijkop maakt het trimmen ook een stuk gemakkelijker. Lees deze Bosch ART 23 SL Electric Grass Trimmer review en leer wat u van dit apparaat kunt krijgen.


Bosch ART 23 SL Elektrische grastrimmer

Bekijk de dagprijs


Bosch ART 23 SL Elektrische grassnijder met snijdiameter, 23 cm

 • De Bosch Art 23 SL heeft een 280 W motor met een hoog vermogen, waardoor hij ideaal is voor kleinere tuinen.
 • Met zijn extra sterke lijn en ‘pro-tap’ spoel kan je net zo gemakkelijk door wilde en weerbarstige plekken van onderhout stormen als normaal gras.
 • Zijn 23 cm maaibreedte levert allround snijprestaties
 • Ergonomisch ontwerp voor comfortabel en eenvoudig trimmen van het gras, waardoor de spieren minder worden belast, met een gewicht van slechts 1,7 kg.
 • Zijn gemakkelijke greep en snelle klikcomponenten zorgen ervoor dat u binnen enkele minuten aan het werk bent, waardoor het een handige manier is om uw gazon af te werken.

Lees meer

Bosch AHS 65-34 Elektrische heggenschaar Review

Bosch AHS 65-34 elektrische heggenschaar is uitgerust met een 700 Watt motor en u gaat met gemak door middelgrote heggen. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat u niet snel moe wordt bij het aanpakken van die grotere tuinen en hagen. Het blad van Bosch AHS 65-34 is 65 cm lang, wat een mooie lengte is. Het is lasergesneden, zodat u weet dat u een schone en gemakkelijke snede krijgt.

De afstand tussen de tanden van Bosch AHS 65-34 is 34 mm, wat voldoende is voor de meeste hagen. Bovendien heeft het een zaagfunctie aan de punt van het blad. Het stelt u in staat om door takken met een diameter tot 38 mm te gaan. Met deze functie kunt u zelfs takken zagen die 4 mm groter zijn dan de afstand tussen de tanden. Daarom is het ideaal voor die vreemde delen van de haag die meer groei hebben gehad in het seizoen. Bosch AHS 65-34 mes heeft ook een metalen punt, dus als u de muur achter uw haag vangt, zult u uw snoeischaar niet beschadigen.

Bosch AHS 65-34 elektrische heggenschaar softgrip handgrepen zijn een zeer goede aanvulling. In combinatie met het lichte gewicht van slechts 3,7 kg ziet u een mooi pakketje van een heggenschaar. Daarom voelt u zich ook in vreemde posities heel comfortabel en zelfverzekerd in de snoeiwerkzaamheden die u uitvoert.


Bosch AHS 65-34 Elektrische heggenschaar

Bekijk de dagprijs


Bosch AHS 65-34 Elektrische heggenschaar, 650 mm bladlengte, 34 mm tandopening

 • Krachtige 700 W krachtige motor voor krachtig snijden
 • Hoog koppel (50 Nm) slipkoppeling voor effectieve zaagprestaties
 • Softgrip op de achterste handgreep en verbeterde voorste handgreep met optimale gewichtsverdeling
 • Lasergesneden, diamantgeslepen zaagbladen voor een zuivere, definitieve zaagsnede
 • Bladtipbeschermer voor het knippen langs muren en paden

Lees meer

Bosch AHS 50-26 Elektrische heggenschaar Review

De Bosch AHS 50-26 elektrische heggenschaar is een van de lichtste op de markt. Hij is zelfs 10% lichter dan het vorige model, met slechts 3,5 kg. Dit geeft u een betere grip en laat u aan het einde van het werk niet pijnlijk of moe achter.

Het mes is lasergesneden en is 50 cm lang. De afstand tussen de tanden is 26 mm, wat ideaal is voor kleine tot middelgrote heggen. Bosch AHS 50-26 elektrische heggenschaar wordt aangedreven door een mooie 600 Watt motor. Er is dus genoeg voor zelfs de meest koppige heggen. De handgrepen hebben multi-start knoppen, waardoor u de flexibiliteit heeft om in verschillende hoeken te werken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het verlies van uw grip.


Bosch AHS 50-26 Elektrische heggenschaar

Bekijk de dagprijs


Bosch AHS 50-26 Elektrische heggenschaar met 500 mm bladlengte en 26 mm tandopening

 • 26 mm tandafstand met zaagfunctie maakt het mogelijk om takken te zagen die niet tussen de tanden passen voor een grondigere zaagsnede
 • Ergonomisch ontwerp voor comfortabel en eenvoudig knippen van de haag zonder vermoeiende armen
 • Ergonomische handgrepen met softgrip en doorzichtige handbescherming zorgen voor een veilige werkpositie en moeiteloos gebruik.
 • Lichtgewicht bij slechts 3,5kg
 • De tipbeschermer en de beschermkap van het mes beschermen het mes wanneer het niet in gebruik is.

Lees meer

Bosch AHS 50-20 Li draadloze heggenschaar Review

Het snoeiproces met de Bosch AHS 50-20 li snoerloze heggenschaar is geweldig. Het is essentieel om uw heggen en struiken regelmatig te knippen en te onderhouden. Als u dat niet doet, zullen ze uit de hand lopen en uw tuin overspoelen. Daarom is het belangrijk om een goede heggenschaar te hebben, net als de Bosch AHS 50-20 Li accu-heggenschaar.

Met de Ahs 50-20 Li kunt u uw landschap de mooie uitstraling geven die het verdient. De Bosch Ahs 50-20 Li elektrische heggenschaar wordt geleverd met de juiste mix van balans en schoonheid. Het is een geweldige aanvulling op de uitstekende verhouding tussen kracht en gewicht. Hij heeft ook een extreme wendbaarheid zonder verlies van maaikracht.


Bosch AHS 50-20 Li accu heggenschaar

Bekijk de dagprijs


Bosch Draadloze accu AHS 50-20 LI (1 accu, 18 V-systeem, slaglengte: 20 mm, in kartonnen doos)

 • De accu-heggenschaar AHS 50-20 LI – voor mobiel en snel heggensnijden
 • Zaagfunctie: Speciale tanden aan de voorzijde van het blad snijden moeiteloos door takken met een diameter tot 25 mm
 • Bladbescherming voor het knippen langs muren en paden
 • Macht voor iedereen: Een batterijpakket en een lader voor het hele assortiment gereedschappen voor thuis en in de tuin.
 • Inbegrepen: AHS 50-20 LI, 1 batterijpakket PBA 18 V 2,5 Ah W-B, AL 1830 CV lader, kartonnen doos

Lees meer

Bosch AHS 55-16 Elektrische heggenschaar Review

De meeste consumenten zijn op zoek naar de beste elektrische heggenschaar die effectief nuttig is en een geweldige functie heeft. Hoewel er veel tuingereedschap op de markt is, zijn er maar weinig met functies die de consument voordelen bieden. Een van deze producten is de heggenschaar Bosch AHS 55-16.

De heggenschaar Bosch AHS 55-16 is een snoeischaar die u in uw huis kunt gebruiken. Dit is een krachtige elektrische heggenschaar die de gebruiker een buitengewone prestatie levert. Hij heeft verschillende functies voor de veiligheid van de gebruiker, zoals het hebben van een krachtige 450-watt motor die hoge prestaties levert voor het knippen. Hij heeft ook een hoog koppel (50 Nm) dat de koppeling doet slippen voor verbazingwekkende maaiprestaties.


Bosch AHS 55-16 Elektrische heggenschaar

Bekijk de dagprijs


Bosch AHS 55-16 Elektrische heggenschaar, 550 mm bladlengte, 16 mm tandopening

 • Moeiteloze bediening: lichtgewicht heggenschaar, ontworpen om de druk op uw armen en rug te verminderen.
 • Gemak: een goed uitgebalanceerd gereedschap met ergonomische handgrepen voor een comfortabelere werkhouding.
 • Uitstekende prestaties: de hogesnelheidsmotor en 16 mm tandopening geven u de zaagkracht voor kleine tot middelgrote heggen.
 • Krachtige motor van 450 W voor een krachtige zaagsnede.
 • 55 cm diamantgeslepen blad voor een zuivere en precieze zaagsnede.

Lees meer

Bosch 36V accu voor AHS 54-20 LI heggenschaar


Bosch 36V accu voor AHS 54-20

Bekijk de dagprijs

Deze Bosch 36v accu is compatibel met de AHS 54-20 accu-heggenschaar.

Deze accu is zeer compact en laadt snel op. Het maakt niet uit wat de huidige lading van de accu is, u kunt hem altijd in de lader plaatsen. Het heeft geen geheugeneffect, dus het heeft geen negatieve invloed op de accu. Bovendien heeft hij geen zelfontlading.

De snelle oplaadtijd betekent dat u altijd klaar bent om uw werk te doen en zich geen zorgen hoeft te maken over het stoppen van de accu omdat er geen stroom is. Deze accu is ook zeer duurzaam en heeft een lange levensduur. Zelfs als u hem maandenlang laat staan, zult u hem met dezelfde lading vinden. Dit is meer dan zes keer langer stand-by dan traditionele batterijen. De accu levert exact hetzelfde vermogen als andere conventionele accu’s, maar is ongeveer 60 % kleiner. Dankzij de elektronische celbeveiliging van Bosch of ECP is de accu veilig tegen hoge temperaturen of elke vorm van overbelasting. Deze geweldige eigenschap van Bosch garandeert u een lange levensduur van de accu.

Lees meer

Bosch AHS 54-20 Li Draadloze heggenschaar Review

Zoekt u een goede oplossing voor uw middelgrote tot grote haag? De Bosch ahs 54-20 li snoerloze heggenschaar is misschien net wat u nodig heeft. Staande functies als de lange looptijd en krachtige prestaties, zullen zelfs de meest veeleisende klussen bevredigen.

Deze geweldige accu-heggenschaar wordt gevoed door een 36 v 1,3 Ah lithium-ionaccu. Hij geeft u niet alleen veel vermogen, maar ook de vrijheid van eventuele kabels. Bosch ahs 54-20 is ook verrassend licht voor wat hij biedt. Met een gewicht van slechts 3,5 kilogram zal ahs 54-20 li u geen enkele vermoeidheid laten voelen tijdens een lange periode van werken. En u hoeft niet lang te werken, want het 54 cm lange, diamantgeslepen blad snijdt zo gemakkelijk.


Bosch AHS 54-20 Li Draadloze heggenschaar

Bekijk de dagprijs


Bosch Draadloze Hedgecutter AHS 54-20 LI (accu, lader, kartonnen doos, 36 V, acculaadtijd: 45 minuten, lengte maaibalk: 540 mm, afstand tussen de tanden: 20 mm)

 • De AHS 54-20 LI accu-heggenschaar – zonder kabel voor meer bewegingsvrijheid bij het knippen van heggen
 • Geschikt voor hoge hagen – zelfs voor hagen van meer dan twee meter.
 • Bladtipbeschermer voor het knippen langs muren en paden
 • Doorlopend snijden dankzij elektronisch antiblokkeersysteem
 • Inbegrepen: AHS 54-20 LI, batterij, lader, kartonnen doos (3165140623490)

Lees meer

Bosch AHS 41 Accu Draadloze heggenschaar Review

Deze Bosch AHS 41 Accu accu-heggenschaar wordt gevoed door een 14,4V/1,5Ah accu. Hij geeft u min of meer en uur looptijd. De oplaadtijd is ook vrij goed met 3 uur. U hoeft dus niet lang te wachten om uw snoeischaar op te laden, wat waarschijnlijk niet zal gebeuren tijdens het maaien, gezien de grootte van de heggen waar deze trimmer voor bedoeld is.


Bosch AHS 41 Accu Draadloze 14.4 V NiCD heggenschaar

Bekijk de dagprijs


Bosch AHS 41 Accu Draadloze 14.4 V NiCD heggenschaar

 • 14,4 V/1,5 A batterij, geleverd met 41 cm bladlengte en 15 mm tandafstand
 • Diamantgeslepen zaagbladen voor een zuivere zaagsnede
 • Licht en gemakkelijk te gebruiken
 • Trillingsvrij, soepel lopend en stille werking
 • 2 jaar garantie op onderdelen en arbeid

Lees meer

Bosch AMW 10 HS heggenschaar met groot bereik Review

Deze Bosch Amw 10 hs is een 3 in 1 multigereedschap. Hiermee bent u min of meer gedekt, als het gaat om het onderhoud van uw hagen. De eigenlijke heggenschaar is inbegrepen en zal gemakkelijk kleine tot middelgrote takken knippen.

Bosch AMW 10 HS is een elektrisch aangedreven langssnijder. Het bevestigingssysteem is zonder gereedschap, dus minder gedoe voor u, en meer tijd om het werk te doen. U zult niet proberen om de juiste sleutel te vinden in uw schuur of garage, alleen maar om het aanbouwdeel te verwisselen. Heel handig zeker. Daarom kunt u deze heggenschaar met groot bereik eenvoudig ombouwen naar een standaard heggenschaar, zoals de meeste van de klasse.


Bosch AMW 10 HS heggenschaar met groot bereik

Bekijk de dagprijs


Bosch AMW 10 HS Multi-Tool met heggenschaarbevestiging

 • 43 cm mes en 15 mm tandopening geschikt voor het zagen van middelzware takken
 • 1000 W motorunit levert maximale zaagprestaties
 • 180 graden hoekinstelling voor eenvoudig trimmen boven het hoofd
 • Schouderriem en verstelbare handgreep voor een evenwichtig en comfortabel gebruik
 • Paaltjessnoeier en zware grassnoeiapparaten beschikbaar

Lees meer

Bosch AHS 70-34 Elektrische heggenschaar Review

Zelfs als je een aantal koppige takken hebt, Bosch heeft je gedekt. Model Bosch AHS 70-34 elektrische heggenschaar is een uitstekende keuze als u op de markt bent, voor een echt goede machine. De maaiprestaties zijn geweldig. Aan de ene kant is de 700 watt krachtige motor, genoeg voor alles wat u erdoorheen kunt. Het is een van de krachtigste elektrische heggenscharen.

Aan de andere kant, het 70 cm lange, diamantzaagblad. Dit blad is gewoonweg verbazingwekkend. Het snijdt dwars door takken tot 34 mm. Dat is de afstand tussen de tanden van het blad. Over het blad gesproken, het heeft ook een zaagfunctie. Dit helpt u om takken aan te pakken die breder zijn dan de opgegeven tandafstand. Deze elektrische heggenschaar van Bosch is vooral nuttig bij grote klussen.


Bosch AHS 70-34 Elektrische heggenschaar

Bekijk de dagprijs


Bosch AHS 70-34 heggenschaar (bladafdekking, kartonnen doos, 700 W, 700 mm bladlengte, 34 mm tandafstand)

 • 34 mm tandafstand met zaagfunctie maakt het mogelijk om takken te zagen die niet tussen de tanden passen voor een grondigere zaagsnede
 • Ergonomisch ontwerp voor comfortabel en eenvoudig knippen van de haag zonder vermoeiende armen
 • Ergonomische handgrepen met softgrip en doorzichtige handbescherming zorgen voor een veilige werkpositie en moeiteloos gebruik.

Lees meer

Bosch AHS 52 LI Draadloze heggenschaar Review

Bent u moe van elektrische of benzinetrimmers? Kijk dan eens naar de Bosch AHS 52 LI accu-heggenschaar. Deze accutrimmer van Bosch is ideaal voor middelgrote heggen. Een van de belangrijkste kenmerken waar u rekening mee moet houden is dat hij 50% langer meegaat dan de vorige. Dat is indrukwekkend.


Bosch AHS 52 LI Draadloze heggenschaar

Bekijk de dagprijs

Hij maakt gebruik van de standaard Bosch 18V accu, wat betekent dat als u andere Bosch producten heeft, u dezelfde accu op alle producten kunt gebruiken. Deze trimmer is zo licht. Hij maakt je niet zo snel moe, wat ideaal is als je veel werk moet doen.

Lees meer

Bosch AHS 50-16 Elektrische heggenschaar Review

Bosch AHS 50-16 elektrische heggenschaar is een machine voor kleine tot middelgrote heggen. De motor is 450 watt en dat is zeker genoeg voor uw tuin. Het blad heeft een mooie lengte van 50 cm. De afstand tussen de tanden is 16 mm en het blad is gediamanteerd. Dit betekent dat u geen enkel probleem zult hebben, als het gaat om precies te zagen. De stijl van deze beste elektrische heggenschaar is waarschijnlijk ideaal voor grotere jonge hagen. En door het lange blad zult u in staat zijn om in één keer veel te zagen.


Bosch AHS 50-16 Elektrische heggenschaar

Bekijk de dagprijs


Bosch AHS 50-16 Elektrische heggenschaar, 500 mm bladlengte, 16 mm tandopening

 • Lichtgewicht ergonomisch ontwerp met soft-grip handvat voor eenvoudige bediening
 • Krachtige Bosch motor van 450 W, 50 cm blad en 16 mm tandinhoud
 • Diamantgeslepen zaagbladen voor een zuivere zaagsnede
 • Wordt compleet geleverd met een beschermende mesbescherming
 • 2 jaar garantie op onderdelen en arbeid

Lees meer

Bosch AHS 45-16 Elektrische heggenschaar Review

Deze Bosch AHS 45-16 trimmer is een van de lichtste en goedkoopste, van alle beste elektrische heggenscharen die door Bosch zijn ontwikkeld. Deze heggenschaar wordt geleverd met 420 Watt motor, 450 mm lang blad en 16 mm tandafstand. Hij biedt een krachtige en betrouwbare snoeiwijze voor kleine tot middelgrote heggen, struiken en heesters.

Lichtgewicht, krachtige motor, ergonomisch ontwerp zijn slechts enkele van de geweldige eigenschappen die de Bosch AHS 45-16 te bieden heeft. Als het klinkt als iets wat u graag in een heggenschaar zou willen zien, moet u dit aanbod van Bosch eens bekijken.


Bosch AHS 45-16 Elektrische heggenschaar

Bekijk de dagprijs


Bosch AHS 45-16 Elektrische heggenschaar, 450 mm bladlengte, 16 mm tandopening

 • Lichtgewicht bij 2,5 kg, ergonomisch ontwerp
 • Krachtige 420 W Bosch motor
 • Ergonomisch ontwerp met softgrip handvat
 • Diamantgeslepen zaagbladen voor een zuivere, precieze zaagsnede
 • Compleet met beschermkap voor de messen wanneer deze niet in gebruik zijn

Lees meer

Bosch Isio Buxus- en grasschaar Draadloze heggenschaar Review

De Bosch Isio Cordless Shrub/ Grass Shear, gemaakt door Bosch, is een lichtgewicht snoerloze heggenschaar die misschien wel de juiste is voor jou. Deze heggenschaar is een van de best verkochte producten van Amazon 2016 in de categorie heggenscharen. Hij is voorzien van een 3,6 V lithium-ionbatterij, wat hem perfect maakt voor iedereen die niet graag met het gedoe van snoeren en benzine omgaat. Bosch Isio struik- en grasschaar is licht van gewicht en gemakkelijk te hanteren. Het is de beste snoerloze heggenschaar voor vormgeving en randafwerking.

De softgrip en het gewicht van slechts 550 gram, dat ongeveer hetzelfde gewicht heeft als een mok thee, wordt geleverd met twee borden en zorgt voor een vlekkeloos en comfortabel gebruik. U kunt de heggenschaar precies zo buigen en knippen als u wilt, zonder al te veel moeite. U krijgt een set van twee messen, die gemakkelijk uitwisselbaar zijn voor uw voorkeur voor het knippen.


Bosch Draadloze Buxus- en grasschaar Isio

Bekijk de dagprijs


Bosch Draadloze Buxus- en grasschaar Isio (3,6 V, bladlengte 12 cm, tandafstand 8 mm, in kartonnen doos)

 • De Isio accu- en struikenschaarset – de perfecte metgezel voor het dagelijkse werk in de tuin.
 • Antiblokkeersysteem voor stressvrij werken zonder onderbrekingen
 • Multifunctioneel: Een nieuwe reeks Multi-Click voorzetapparatuur maakt de Isio nog veelzijdiger dan voorheen.
 • Snelle oplading en lage zelfontlading dankzij lithium-iontechnologie
 • Inbegrepen: Bosch Isio, lader, Multi-Click grasschaarblad 8 cm, Multi-Click struikschaarblad 12 cm, kartonnen doos

Lees meer

Bosch AHS 35-15 Draadloze heggenschaar Review

Bosch AHS 35-15 Draadloze heggenschaar dekt u af als u op de markt bent voor een kleine, snoerloze, maar toch krachtige en veelzijdige heggenschaar.

Het belangrijkste kenmerk van de AHS 35-15 is de 10,8v 1,5Ah accu. Als u moe bent van lastigvallen met snoeren is dit de juiste keuze voor u. Met een gewicht van slechts 1,9 kg en een compact formaat is hij vriendelijk voor uw armen en rug en is hij perfect voor langdurig gebruik. Iets wat erg belangrijk is als u een grotere heg heeft, die een aanzienlijke periode nodig heeft om te trimmen.


Bosch AHS 35-15 LI Batterij Haagschaar


Bosch AHS 35-15 LI Batterij Haagschaar – 35 cm zwaardlengte – 15 mm mesafstand (1 x 10,8 V Batterij, 2,0 Ah)

Bekijk de dagprijs

 • 10,8 volt Lithium-ionenbatterij, altijd klaar voor gebruik, geen zelfontlading en geen geheugeneffect
 • Gepatenteerd ‘Anti-Blokkeersysteem’ zorgt voor een continue zaagprestatie door het omkeren van het mes om vastlopen te voorkomen.
 • 35 cm lange, diamantgeslepen zaagbladen met 15 mm tandopening
 • Lichtgewicht bij slechts 1,9kg
 • Ergonomisch ontwerp voor comfortabel en eenvoudig knippen van de haag

Lees meer

Bosch AHS 60-16 Elektrische heggenschaar Review

Als u op zoek bent naar de beste elektrische heggenschaar, die in staat is om kleine tot middelgrote heggen te knippen, dan zou de Bosch AHS 60-16 bovenaan uw lijstje moeten staan.

Bosch Ahs 60-16 wordt geleverd met een krachtige 450 watt motor, en is voorzien van een 60 cm lang blad. Met zijn 16 millimeter tandafstand en bladen, die zijn geslepen met diamant, heeft u een zuivere en precieze snede.

Bosch AHS 60-16 Elektrische heggenschaar

Bekijk de dagprijs

Bosch AHS 60-16 Elektrische heggenschaar, 600 mm bladlengte, 16 mm tandopening

 • Lichtgewicht ergonomisch ontwerp met soft-grip handvat voor eenvoudige bediening en comfortabel gebruik
 • Krachtige 450 W Bosch motor
 • Diamantgeslepen zaagbladen voor een zuivere en precieze zaagsnede
 • Wordt compleet geleverd met een beschermende mesbescherming
 • 2 jaar garantie op onderdelen en arbeid

Lees meer

Gerelateerde berichten

Recent Posts