Beste decoupeerzaag in 2021 kopen


Of u nu een ervaren houtbewerkerbent of een beginnende hobbyist, een decoupeerzaag is een van de grootste elektrische gereedschappen die u kunt kopen en wij zijn er om u te helpen de beste decoupeerzaag op de markt te vinden. De veelzijdigheid en het gebruiksgemak zijn twee van de redenen dat een decoupeerzaag meestal het tweede gereedschap is dat een doe-het-zelver na een goede boormachine koopt. Decoupeerzagen kunnen rechte lijnen of op door u gekozen bochten zagen en kunnen u helpen een houtbewerkingsproject sneller en gemakkelijker af te werken dan wanneer u een ijzerzaag of handzaag zou gebruiken.

De decoupeerzagen zijn een absolute must voor iedereen die met hout werkt, van het maken van eenvoudige zaagsneden door multiplex tot ingewikkelde vormen voor een meubelstuk. Nog beter, met het juiste zaagblad is dit gereedschap in staat om alles aan te pakken wat je erdoorheen kan, inclusief metaal, hout, tegels, aanrechtbladen en laminaatvloeren – een ander gereedschap voor deze klus zou de reciprozaag zijn.

Met zoveel opties weten we dat het kiezen van de beste decoupeerzaag verwarrend kan zijn. In dit overzicht van de decoupeerzagen van 2021 zullen we u helpen bij de aankoop. Hopelijk kunt u na het lezen van onze review van de 10 beste decoupeerzagen op de markt van vandaag, het model kiezen dat perfect is voor uw behoeften.

Bekijk hieronder de Beste decoupeerzaag op de markt.

Bosch PST 800 PEL decoupeerzaag – 530 Watt – incl. kunststof koffer

Bosch PST 800 PEL decoupeerzaag
Bekijk de dagprijs

Handige Harry’s zullen helemaal weg zijn van deze krachtige en gebruiksvriendelijke Bosch PST 800 PEL-decoupeerzaag. Dankzij het Bosch Electronic-systeem zaagt deze decoupeerzaag met precisie door elk materiaal en dat maakt deze tool pas echt perfect voor de veeleisende doe-het-zelver. Het aantal zaagbewegingen kan je vooraf instellen met de stelknop en ook het zaagblad kan je vlot en gemakkelijk wisselen. Daarnaast beschikt deze decoupeerzaag over de innovatieve Bosch Cut Control-tool. Dit revolutionair zaaglijnvizier helpt je de gemarkeerde zaaglijnen te volgen bij het zagen. Combineer met het geïntegreerde lampje voor een nog beter zicht te hebben op je werk en haal het maximum uit je Cut Control! Bovendien werd de Bosch PST 800 PEL-decoupeerzaag uitgerust met een 4-traps pendelmechanisme waardoor het zaagblad zowel een pendel- als zaagbeweging kan uitvoeren. De elliptische baan van de pendelbeweging resulteert in een gelijke drukverdeling tijdens het zagen. Dat versnelt niet alleen het zaagproces, maar verlengt ook de levensduur van je zaagblad én zorgt zichtbaar voor beter bochtwerk.

Powerplus POWESET3 Decoupeerzaag – 710 W – incl. 20 accessoires

Powerplus POWESET3 Decoupeerzaag
Bekijk de dagprijs

Deze handige koffer bevat naast een 650W decoupeerzaag ook nog 20 accessoires (zaagbladen). De compacte decoupeerzaag is erg flexibel, je kan er zeer nauwkeurig krappe bochten en gebogen lijnen mee zagen en dankzij de zijgeleider kun je ook kaarsrecht op maat zagen.

Bosch PST 650 Decoupeerzaag – 500W – met kunststof koffer en 1 decoupeerzaagblad voor hout

Bosch PST 650 Decoupeerzaag
Bekijk de dagprijs

Handige Harry’s zullen helemaal weg zijn van deze compacte en lichte Bosch PST 650 – decoupeerzaag. Wissel snel en gemakkelijk van zaagblad dankzij het Bosch SDS-systeem.

BLACK+DECKER KS501 Decoupeerzaag – 400W – continu-schakelaar

BLACK+DECKER KS501 Decoupeerzaag
Bekijk de dagprijs

Deze compacte decoupeerzaag KS501-QS kan gebruikt worden voor het zagen van lichte doe-het-zelf hobby klussen, het zagen van hout, bochten en 45° afschuinen, het zagen van licht bladmetaal en metalen leidingen etc.

VONROC Decoupeerzaag 550W – snelwisselsysteem – Incl. 5 zaagbladen

VONROC Decoupeerzaag 550W
Bekijk de dagprijs

Deze VONROC 550W decoupeerzaag bevat 3 zaagbladen geschikt voor het bewerken van hout en 2 zaagbladen geschikt voor het bewerken van metaal. De zaagbladen zijn voorzien van een T-schacht aansluiting. Geen klus is onmogelijk met deze complete set!

BLACK+DECKER BES610K-QS Pendel decoupeerzaag

BLACK+DECKER BES610K-QS Pendel decoupeerzaag
Bekijk de dagprijs

Deze BLACK+DECKER BES610K-QS decoupeerzaag is onmisbaar voor elke klusser. Met zijn krachtige 650W motor is deze ideaal voor het zagen van hout, metaal, aluminium en kunststof. Het compact en ergonomisch ontwerp zorgt ervoor dat deze decoupeerzaag heel handig en wendbaar is in gebruik.

Bosch PST 700 E Decoupeerzaag – 500 Watt – Met kunststof koffer en een zaagblad

Bosch PST 700 E Decoupeerzaag
Bekijk de dagprijs

De Bosch PST 700 E decoupeerzaag is een compacte en lichte decoupeerzaag. Je kan met deze decoupeerzaag precies in elk materiaal zagen dankzij het Bosch Electronic systeem. Met de Bosch Electronic kan het aantal zaagbewegingen worden beïnvloed. Dit gebeurt door de regeling van de drukschakelaar in de handgreep. Met behulp van het Bosch SDS-systeem kan je gemakkelijk en snel je zaagblad wisselen.

MAKITA Decoupeerzaag 4351FCTJ

MAKITA Decoupeerzaag 4351FCTJ
Bekijk de dagprijs

Ga je voor de Makita 4351FCTJ decoupeerzaag, dan kies je voor een complete set met maar liefst 6 meegeleverde zaagbladen. Met de toerenregeling kies je gemakkelijk de juiste instelling voor het zagen in hout, metaal of kunststof.

Powerplus POWC20100 Decoupeerzaag – 350 W

Powerplus POWC20100 Decoupeerzaag
Bekijk de dagprijs

Wil je zowel recht als in bochten kunnen zagen? Wil je kleinere zaagklussen efficiënt aanpakken en zelf nauwkeurig interieurelementen uitwerken? Neem dan snel een kijkje naar deze compacte 350W-decoupeerzaag van Powerplus.

Je kan ermee tot 6mm in staal en maar liefst 45mm in hout zagen.

FERM JSM1014 Decoupeerzaag – 710 Watt

FERM JSM1014 Decoupeerzaag
Bekijk de dagprijs

Bij een onbelast toerental tot 3000 toeren per minuut zaagt de FERM JSM1014 decoupeerzaag o.a. laminaat of een stuk PVC moeiteloos op maat. De variabele verstekzaaghoek kan dat ook nog eens onder een hoek van 45 graden. Daarnaast is de decoupeerzaag voorzien van een parallelgeleider en wordt geleverd met een aluminium voetplaat voor maximale stabiliteit.

VONROC Decoupeerzaag 550W – snelwisselsysteem – Incl. accessoires en opbergtas

VONROC Decoupeerzaag 550W snelwisselsysteem
Bekijk de dagprijs

Met de VONROC 550 W decoupeerzaag zaag je gemakkelijk precieze hoeken en vormen in hout. Deze decoupeerzaag is Ideaal voor gedetailleerde houtbewerking.

Bosch accudecoupeerzaag PST 18 Li – Zonder batterij en lader (Baretool)

Bosch accudecoupeerzaag PST 18 Li
Bekijk de dagprijs

De Bosch PST 18 LI accu decoupeerzaag is een compacte en draadloze decoupeerzaag. Je kan met deze decoupeerzaag precies in elk materiaal zagen dankzij het Bosch Electronic systeem. Met de Bosch Electronic kan het aantal zaagbewegingen worden beïnvloed. Dit gebeurt door de regeling van de drukschakelaar in de handgreep. Met behulp van het Bosch SDS-systeem kan je gemakkelijk en snel je zaagblad wisselen. Bovendien beschikt de machine over Bosch CutControl. Dit is een innovatieve zaaglijnvizier welke helpt om een gemarkeerde zaaglijn exact te volgen. De machine wordt geleverd zonder accu en oplader.

Powerplus POWE30015 Decoupeerzaag – 710 W

Powerplus POWE30015 Decoupeerzaag
Bekijk de dagprijs

Deze 710W decoupeerzaag zal je verrassen door wat je er allemaal mee kan. De compacte decoupeerzaag is erg flexibel, je kan er zeer nauwkeurig krappe bochten en gebogen lijnen mee zagen, maar ook kaarsrecht op maat zagen ligt binnen je mogelijkheden met de zijgeleider. Dankzij de kantelbare voet kan je hoeken tot 45° zagen.

Makita DJV180Z Decoupeerzaag 18V Li-ion Losse Body

Makita DJV180Z Decoupeerzaag
Bekijk de dagprijs

Een Accu Decoupeerzaag zoals de Makita DJV180Z kan gebruikt worden voor (1) fijnere zaagklussen, zoals cirkels uitzagen of het afronden van hoeken, (2) het uitzagen van hout in balken of platen en (3) het draadloos zagen zonder zorgen.

Makita DJV182Z Accu Decoupeerzaag 18V Basic Body

Makita DJV182Z Accu Decoupeerzaag
Bekijk de dagprijs

Makita DJV182Z Decoupeerzaag 18V Basic Body
Efficiënt werken in hout, metaal, kunststof en rubber dankzij variabele toerenregeling (draaiknop).

Powerplus One Fits All POWEBSET25 Decoupeerzaag – starterspakket

Powerplus One Fits All POWEBSET25 Decoupeerzaag
Bekijk de dagprijs

Met deze Powerplus-set breng je elke zaagklus waarbij details in de afwerking belangrijk zijn, tot een goed eind. De decoupeerzaag ligt goed in de hand en volgt heel precies elke zaaglijn.

Makita decoupeerzaag – D-greep – 4350FCTJ – in M-box

Makita decoupeerzaag - D-greep - 4350FCTJ
Bekijk de dagprijs

Een decoupeerzaag is zeer geschikt voor gedetailleerd zaagwerk. Doordat het fijn zaagje een klein oppervlak heeft, is de decoupeerzaag zeer wendbaar en kun je met uiterste precisie bochten en lastige hoeken zagen. Dit kan super handig zijn wanneer je bijvoorbeeld laminaat passend wilt zagen. De Makita 4350 FCT is een gebruiksvriendelijke en betrouwbare decoupeerzaag om deze werkzaamheden mee te verrichten

VONROC Accu Decoupeerzaag VPower 20V

VONROC Accu Decoupeerzaag VPower
Bekijk de dagprijs

Deze snoerloze Decoupeerzaag is onderdeel uit het VONROC VPower 20V accuplatform. Hij is licht, compact en wendbaar. Met deze decoupeerzaag kan je de krapste vorm- en bochtzaagsneden aan!

Powerplus POWE30010 Decoupeerzaag – 450 W

Powerplus POWE30010 Decoupeerzaag
Bekijk de dagprijs

Deze 450W decoupeerzaag is erg compact en licht, waardoor hij heel makkelijk te hanteren is. Dit laat je toe om zeer nauwkeurig krappe bochten en gebogen lijnen te zagen. Je kan daarbij de voet kantelen en ook schuin zagen. De handige geleiderol zorgt er dan weer voor dat je ook heel precies recht en op maat kan zagen, bijvoorbeeld bij fijn zaagwerk in hout, metaal of kunststof.

Powerplus POWEB2530 Decoupeerzaag

Powerplus POWEB2530 Decoupeerzaag
Bekijk de dagprijs

Met deze snoerloze 18V decoupeerzaag uit het One Fits All assortiment breng je elke zaagklus tot een goed eind. Hij ligt goed in de hand en volgt heel precies elke zaaglijn.

Skil 1061AA Decoupeerzaag – 800 Watt – Inclusief laser

Skil 1061AA Decoupeerzaag
Bekijk de dagprijs

Trotec Decoupeerzaag PJSS 11-230V

Trotec Decoupeerzaag PJSS
Bekijk de dagprijs

Profesioneel gereedschap met knopgreep voor optimaal zaagresultaat
Decoupeerzagen met knopgreep zoals de PJSS 11-230V van Trotec tellen niet zonder reden als onaangevochte favoriet van timmermannen. Door de klassiekve staafvorm met knopgreep en dieper gelegen geleidpunt laat zich deze decoupeerzaag vooral ook in bochten heel precies leiden, omdat de hand diep op de behuizing en dichtbij het zaagblad kan worden gelegd.

Einhell Elektrische Decoupeerzaag 620 W – Inclusief koffer

Einhell Elektrische Decoupeerzaag
Bekijk de dagprijs

De Einhell TC-JS 85 is een krachtige decoupeerzaag met pendelfunctie, die gebruikt kan worden bij de uitvoering van uiteenlopende zaagwerkzaamheden. Een nauwkeurige en gecontroleerde manier van werken met deze machine, staat hierbij voorop. De machine kan in huis, op de werkplaats of bijvoorbeeld in de garage worden gebruikt. De instelbare pendelslag (4-standen) en geïntegreerde regelelektronica maken het mogelijk om het aantal slagen van de machine precies af te stellen bij het materiaal waarmee word gewerkt.

TROTEC Accu decoupeerzaag PJSS 11-20V + Decoupeerzaagjes-set metaal 10 delig

TROTEC Accu decoupeerzaag PJSS
Bekijk de dagprijs

Met deze snoerloze decoupeerzaag met pendelslag zaagt u alles perfect – ook zonder stopcontacct. De sterke motor van de PJSS 11-20V wordt voor maximaal vermogen gevoed door een krachtige 20-V verwisselbare accu, die er dankzij Lithium-ion technologie zonder memory effect en zonder zelfontlading ervoor zorgt dat de decoupeerzaag te allen tijde gebruiksklaar is, ook als deze een tijd niet in gebruik is geweest.De drietraps verlichte capaciteitsaanduiding in het apparaat geeft de actuele laadcapaciteit aan en een lege accu kan met behulp van de meegeleverde snellader binnen een uur weer geladen worden.

Vragen over de kopershandleiding

Hoe gebruik je een decoupeerzaag?

Een decoupeerzaag is een van de eenvoudigste gereedschappen om te gebruiken, waardoor hij perfect is voor zelfs de meest onervaren doe-het-zelver. Gelukkig is het ook een van de meest veelzijdige. Met het juiste zaagblad is een decoupeerzaag in staat om door verschillende materialen te zagen, zoals multiplex, hout, metaal en tegels. En het extra voordeel van de mogelijkheid om bochten te zagen maakt het een van de beste decoupeerzaagopties die er zijn voor het doorzagen van vormen in een grote verscheidenheid aan materialen. Een decoupeerzaag is een ander type zaag dan een cirkelzaag, afkortzaag of reciprozaag.

Of u nu een ontwerp in een houtbewerkingsproject moet uitsnijden, een opening in een aanrecht moet maken om die boerenbak te installeren die u hebt gekocht, of dun metaal of tegels moet zagen, de decoupeerzaag is het perfecte, compacte gereedschap voor de klus. Als u langere stukken hout wilt zagen, raden wij u een zaag aan die voor een grotere nauwkeurigheid schuift.

Met slechts een kleine instructie kan zelfs een beginneling een decoupeerzaag veilig bedienen en professionele resultaten produceren. Als u deze dynamische zaag eenmaal onder de knie heeft, kunt u perfecte rechte, schuine en gebogen zaagsneden in hout en andere materialen maken, zodat u een onbeperkt aantal projecten kunt uitvoeren.

Hoe werkt een decoupeerzaag?

Decoupeerzagen zijn veelzijdige, draagbare elektrische gereedschappen die snijden door snelle op- en neergaande bewegingen te maken. Decoupeerzagen kunnen in verschillende projecten worden gebruikt, maar het geheim van een professioneel resultaat is het kiezen van een zaagblad dat speciaal is ontworpen voor het materiaal dat u van plan bent te zagen. Met zaagbladen gemaakt voor hout, plastic, metaal en tegels is het nut van dit gereedschap verbazingwekkend. en ze zijn verkrijgbaar in verschillende motoren met variabele snelheidsregeling, zodat u snel kunt regelen dat uw decoupeerzaag uw materiaal zaagt.

Het zagen van hout

Met zijn vloeiende op en neergaande zaagbeweging en de voordelen van bocht- en dompelzagen is de decoupeerzaag een van de meest gebruikte gereedschappen in de houtbewerking. Om schone, gladde rondingen in hout te zagen, drukt u eerst de schoen van de zaag stevig op het werkstuk en houdt u het zaagblad een centimeter van de rand van het hout vandaan. Trek langzaam aan de trekker om de motor te activeren en traceer dan gewoon de kromming, waarbij u het zaagblad langs de buitenkant van uw zaaglijn leidt.

Forceer nooit uw gereedschap; u wilt dat het zaagblad het werk doet – niet u. Schuif de zaag in een tempo dat het zaagblad laat zagen zonder terug te stuiteren of de motor te belasten. Bij zeer scherpe bochten heeft het zaagblad de neiging zich te binden. Om dit te voorkomen, gebruikt u gewoon wat reliëfzaagsnedes (zaagsnedes die gemaakt zijn om grote resten van het werkstuk te verwijderen) om overtollig afval te verwijderen en een betere mobiliteit mogelijk te maken. U kunt ook een duik in het hout maken. Met een duiksnede kunt u een insnijding maken in het midden van het hout.

Om een invalshoekzaag te maken, kantelt u gewoon de decoupeerzaag, zodat uw zaagblad evenwijdig aan het werkstuk loopt. Trek aan de trekker om de maximale snelheid te bereiken en kantel dan de schoen van de zaag langzaam, zodat het zaagblad in het hout steekt. Als u zich zorgen maakt over het beschadigen van het hout, kunt u ook met een boormachine een klein ½ startgat maken waarmee u kunt werken vanuit

Hoewel decoupeerzagen perfect zijn voor het snijden van rondingen en vormen in hout, kunt u ze ook voor diverse andere toepassingen gebruiken. Decoupeerzagen kunnen snelle afkortingen van timmerhout maken en zelfs binnenhoekzagen opruimen voor een meer afgewerkt product.

Houtfreeszagen maken gebruik van zaagbladen die met een paar opties worden geleverd. U kunt kiezen tussen natuurlijk of fijn zaagblad. Fijne bladen zullen langzaam snijden, maar zullen schoner en gladder afgewerkt werk opleveren. Een koersmes is in staat om sneller te knippen, maar geeft u iets ruwere randen die meer schuren vereisen.

Metaal aanpakken

Hoewel een decoupeerzaag een van de meest populaire gereedschappen in houtbewerkingsprojecten is, kan hij ook worden gebruikt in een verscheidenheid aan metaalbewerkingstoepassingen. Eigenschappen die gevonden worden in sommige decoupeerzagen zoals hoge zaagkracht, lange zaagbladslag, variabele snelheden, orbitaal snijden, vacuüm slangaansluiting en stofblaasactie maken deze veelzijdige gereedschappen ideaal voor het snijden van plaatwerk, zacht staal, dunne pijp, aluminium en zelfs vervelende ingebedde nagels (klik hier voor beoordelingen van het nagelpistool).

Het belangrijkste om te onthouden als u een metalen project hebt, is dat deze gereedschappen een fijn, metalen snijmes nodig hebben in plaats van een die ontworpen is voor gebruik met hout. Zonder het juiste mes loopt u het risico het mes en het werkstuk te beschadigen. Voor het doorsnijden van plaatwerk moet u een fijner mes kiezen met ongeveer 21 tot 24 TPI (tanden per inch).

Om te voorkomen dat het plaatwerk wordt beschadigd of dat er bramen ontstaan, plaatst u de plaat eenvoudigweg tussen twee dunne lagen multiplex. Boor dan gewoon een proefgat, in plaats van te proberen een duik in het metaal te maken, buiten uw gebogen snijlijn en ga aan de slag.

multitool vs decoupeerzaag

Voor dunne toepassingen kunt u kiezen voor een hogere snelheidsinstelling, maar voor dikkere materialen zoals een pijp, moet u er rekening mee houden dat u uw zaag op een lagere instelling moet zetten voor meer controle en precisie.

En als u van plan bent om door dikke materialen te snijden, zorg er dan voor dat u heel wat extra zaagbladen hebt, want het zaagblad zal snel slijten en u zult goed gebruik maken van de functie voor het snel loslaten van het zaagblad van uw gereedschap.

Tegelwerk

U kunt uw decoupeerzaag ook gebruiken om licht tegelwerk uit te voeren in plaats van een speciale tegelzaag te gebruiken. Decoupeerzagen zijn veel gemakkelijker en sneller bij het zagen van bochten, uitsparingen en vormen dan tangen of stangenzagen en zorgen meestal voor veel minder breuk.

Koop gewoon een paar tandenloze, carbide-korrelzaagbladen die speciaal zijn ontworpen voor het zagen van tegels. Breng eerst afplaktape aan op de schoen van de zaag om ontsiering te voorkomen. Vervolgens klemt u de tegel vast en drukt u de zaag stevig op de tegel om trillingen te minimaliseren en onnodige breuk te voorkomen.

Houd er rekening mee dat u vanwege de hitte die gepaard gaat met het snijden van de tegel, de functies van een natte zaag moet nabootsen. Voor dunne tegels hoeft u alleen maar regelmatig water op de tegel aan te brengen terwijl u verder gaat. Bij dikkere tegels moet u het zaagblad smeren met snijolie.

Wat is de Beste decoupeerzaag met kabel?

Hoewel er genoeg decoupeerzagen beschikbaar zijn, kunt u overwegen om iets extra’s te besteden aan de beste decoupeerzaag die er is. Waarom? Omdat het betalen van een beetje meer up-front zal u helpen bij het kopen van een die langer zal duren dan sommige goedkopere decoupeerzagen op de markt. Maar welke decoupeerzaag is de beste in zijn klasse voor 2021? We hebben tonnen decoupeerzagen bekeken en zijn ervan overtuigd dat u net zo onder de indruk zult zijn van de Bosch JS470E 120V Top-Handle decoupeerzaag als wij.

Hij staat van teen tot teen met de top van elektrisch gereedschap in zijn prijsklasse en levert tegelijkertijd meer vermogen dan de concurrentie. Laten we het hebben over de reden waarom we zo verkocht zijn op dit product. Over de Bosch JS470E 120V Top-Handle decoupeerzaag kunt u zien dat de Bosch JS470E goed ontworpen is zodra u hem oppakt. Robuust en comfortabel, hij is geconstrueerd met een grote gegoten aluminium voetplaat met een stalen inleg, een aluminium versnellingsbak met geïsoleerde afdekking en ergonomische softgrip handgrepen.

Dit is een krachtig gereedschap dat perfect geschikt is voor dagelijks gebruik, zelfs in de zwaarste industriële omgevingen. Maar een geweldig ontwerp betekent niet veel als het gereedschap niet goed presteert, dus laten we eens kijken wat er onder de motorkap zit. De JS470E is perfect voor iedereen, of het nu gaat om een doe-het-zelver, een timmerman in de afwerking, een metaalbewerker of zelfs een keuken- en badkamerinstallateur. Met een best-in-class 7 ampère motor die in staat is om een onbelast toerental tussen 5oo-3.100 SPM uit te voeren, is hij ideaal voor het maken van snelle, schone zaagsneden door elk werkstuk.

Bosch JS470EB Decoupeerzaag

Dankzij de vier orbitale instellingen kunt u kiezen tussen verschillende zaagbladslagen voor soepele of agressieve zaagsnedes, afhankelijk van de beoogde toepassing. Een variabele snelheidsregeling met een draaiknop voor het maximale toerental en een versnellingshendel zorgen ervoor dat u meer dan genoeg snelheid heeft voor elk project. Dit elektrisch gereedschap beschikt ook over een geweldige reeks nuttige functies. Een multi-directionele zaagbladklem geeft de zaag een superieure grijpkracht.

Dankzij het eenvoudige zaagbladwisselsysteem en de zaagbladuitwerphendel kunt u de zaagbladen snel vervangen en hoeft u geen afgedankte hete zaagbladen aan te raken. Een ingebouwde stofventilator zorgt ervoor dat er geen vuil of zaagsel uw zaaglijn blokkeert en een vergrendelingsknop zorgt voor extra stevigheid bij lange zaagsneden. De Bosch JS470E biedt een superieure zaagprecisie.

Met een Constant Response interne precisiecontrole, een precisiebewerkt dompelsysteem en een trillingsarm systeem, is het gegarandeerd een verbazingwekkende nauwkeurigheid en een soepele werking. Met een prijs van ongeveer $150 is de JS470E een van de beste decoupeerzaagaankopen die u kunt doen. Het biedt uitzonderlijke, best-in-class kracht en precisie.

Het is ontworpen met de stabiliteit en duurzaamheid om ervoor te zorgen dat het bestand is tegen jaren van zwaar gebruik. En met een grote collectie ingebouwde functies is het gewoon een van de meest veelzijdige en indrukwekkende decoupeerzagen op de markt van vandaag.

Wat is de beste draadloze decoupeerzaag?

U bent op de markt voor een nieuwe decoupeerzaag, maar u vraagt zich misschien af of een decoupeerzaag met snoer net zo efficiënt is als de elektrische decoupeerzagen die op de planken liggen. In het verleden had u misschien gelijk als u dacht dat accugereedschap gewoon niet zo goed was als hun snoerloze broers en zussen. Maar het goede nieuws is dat dit zeer draagbare elektrische gereedschap sindsdien een lange weg heeft afgelegd. In feite krijgen veel gereedschappen die worden aangedreven door oplaadbare batterijen nu een hogere beoordeling dan hun op elektriciteit werkende rivalen.

Als u geïnteresseerd bent in de aankoop van de beste decoupeerzaag, raden wij u aan om de DEWALT DCS331M1 20V Max decoupeerzaag Kit te kopen. Deze decoupeerzaag wordt gewoonlijk beoordeeld als een van de beste decoupeerzagen op de markt en verslaat niet alleen zijn op batterijen werkende collega’s, maar ook veel van zijn concurrenten met een snoer. DEWALT staat bekend om het ontwikkelen van duurzaam en hoogwaardig elektrisch gereedschap en de DCS331M1 is daarop geen uitzondering. Over de DEWALT DCS331M1 20V Max decoupeerzaag Kit.

Bekleed met DEWALT’s beroemde gele en zwarte kleurenschema is dit elektrisch gereedschap een waar beest en is krachtig genoeg om vrijwel elke klus aan te pakken. En dankzij de solide, volledig metalen constructie is dit indrukwekkende elektrische gereedschap op batterijen gebouwd om lang mee te gaan. Combineer deze duurzaamheid met een ergonomische, anti-slip comfortgreep die vermoeidheid voorkomt en de controle verhoogt, en u hebt een verbazingwekkend handgereedschap dat u jarenlang zult gebruiken.

Aangedreven door een 2,5 Amp 20V lithium-ionbatterij biedt dit elektrisch gereedschap een variabele snelheidsregeling van 500 tot 3.000 SPM. Dit betekent dat u meer controle heeft en dat u snel en met perfecte precisie kunt snijden. Een 4-positie orbitale actie-instelling laat u toe om zuiver te zagen met de mogelijkheid om de perfecte zaagactie te kiezen voor het materiaal waar u mee werkt. Dit elektrisch gereedschap is voorzien van handige functies die de efficiëntie en veelzijdigheid alleen maar vergroten.

DEWALT DW331K Decoupeerzaag

De DCS331M1 wordt geleverd met een volledig metalen, hendelbediende, sleutelloze zaagbladwisselfunctie die het mogelijk maakt om snel en eenvoudig van zaagblad te wisselen. De DCS331M1 is ook voorzien van een volledig metalen, sleutelloze schoenafschuining, met een afschuining van 0, 15, 30 en 45 graden, zodat u de schuine kanten in enkele seconden kunt aanpassen. Bovendien zorgt een ingebouwde stofblaasfunctie voor de nauwkeurigheid van uw werk door uw zichtlijn vrij te houden van stof en vuil.

Met de mogelijkheid om messen te wisselen, kunt u uw standaard houten blad gemakkelijk verwisselen voor een willekeurig aantal gespecialiseerde messen, waardoor de veelzijdigheid van dit gereedschap wordt vergroot doordat het door tegels, metaal, aanrecht en plastic kan snijden. Dit betekent dat u dit gereedschap voor bijna elk project kunt gebruiken. Bovendien heeft DEWALT er zoveel vertrouwen in dat ze een van de meest betrouwbare en performante decoupeerzagen op de markt van vandaag aanbieden, dat ze het ondersteunen met een beperkte garantie van 3 jaar.

De DEWALT DCS331M1 is simpelweg een van de beste decoupeerzagen van 2021. Met zijn solide ontwerp, indrukwekkende kracht en geweldige functies is dit een krachtig gereedschap waar u nooit spijt van zult krijgen. Met de mogelijkheid om met nauwkeurigheid, snelheid en precisie door verschillende materialen te zagen, zult u deze zaag jarenlang blijven gebruiken.

Kan een decoupeerzaag door metaal heen zagen?

Hoewel een decoupeerzaag een van de meest populaire houtbewerkingsgereedschappen is, houdt het daar niet bij op. In feite kunnen deze veelzijdige speciale zagen door een grote verscheidenheid aan materialen heen zagen, waaronder metaal. Ze zijn ideaal voor het doorzagen van zacht staal, plaatstaal, niet-ijzeren buizen, aluminium en zelfs hout met spijkers. Het enige wat u nodig heeft is het juiste zaagblad voor de klus en u krijgt in een mum van tijd een gladde, schone zaagsnede. Om een van deze gereedschappen te gebruiken voor metaalbewerkingsprojecten moet u er eerst voor zorgen dat degene die u hebt gekocht een paar belangrijke functies heeft.

U wilt een hoog zaagvermogen, een variabele snelheid, een lange zaagslag en orbitale zaagopties. Deze functies zullen het mogelijk maken om schone, braamvrije zaagsnedes te produceren. Als u eenmaal overtuigd bent van het vermogen van uw zaag, zit hij op het zaagblad. Voor het zaagblad moet u er rekening mee houden dat niet alle zaagbladen gelijk zijn. Een houtzaagblad is speciaal ontworpen om gemakkelijk door dat specifieke materiaal te snijden. Als u probeert een van deze zaagbladen op metaal te gebruiken, beschadigt u alleen het zaagblad, vertraagt u het zaagproces en verpest u mogelijk het materiaal waar u mee bezig bent.

In plaats daarvan verwisselt u dat houtzaagblad met een fijn, metalen zaagblad. Deze messen hebben kleinere, fijnere tanden dan hun houtetende tegenhangers, waardoor ze perfect geschikt zijn om snel en schoon door metaal te snijden. Nu u het juiste mes heeft, is het tijd om aan het werk te gaan. Met een variabele snelheidsinstelling kunt u de trekker overhalen en zich aanpassen aan de ideale zaagsnelheid. Als u dunne materialen zoals plaatwerk aanpakt, worden de beste resultaten bereikt door een hoge snelheid te gebruiken.

Houd er wel rekening mee dat u het metaal moet vastklemmen om te voorkomen dat het scheurt en probeer het te sandwichen tussen twee dunne platen multiplex. Op deze manier kunt u nauwkeurige, braamvrije sneden maken. Voor dikkere materialen zoals buis en dik staal verlaagt u gewoon de snelheid van uw mes. Dit geeft u meer controle en precisie en voorkomt dat het blad van het werkstuk stuitert.

Een advies als u dikke stukken metaal probeert te snijden: heb extra bladen bij de hand omdat het snijden van massief, zwaar metaal de neiging heeft om de bladen veel sneller uit te slijten dan dunne bladen. Met een kwaliteitspuzzel en een paar metaalzaagbladen kunt u de veelzijdigheid van dit grote elektrische gereedschap gemakkelijk uitbreiden, zodat het het gebruik van cirkelzagen en hakzagen in tal van metaalbewerkingsprojecten kan vervangen.

Welke decoupeerzaag voor laminaatvloeren?

U kunt uw decoupeerzaag voor verschillende projecten gebruiken, waaronder het zagen van laminaatvloeren. De decoupeerzaag is om verschillende redenen een van de populairste elektrische gereedschappen voor het zagen van laminaatvloeren. Ten eerste is het licht. Dat is belangrijk, want u gebruikt het allemaal naar beneden en u wilt vermoeidheid zoveel mogelijk voorkomen. Ten tweede zijn kwaliteitsmessen goedkoop. Dichte materialen zoals laminaat zullen elk zaagblad snel verpesten.

U kunt veel beter door een paar pakketten met zaagbladen gaan die speciaal zijn ontworpen om te werken met laminaatvloeren in vergelijking met het dragen van uw hakzaagblad met carbide-tip en het moeten besteden van bijna $100 aan een andere. Voor het doorslijpen van laminaat kunt u een multifunctioneel zaagblad gebruiken, maar het is aan te raden om een speciaal voor het doorslijpen van laminaatvloeren ontworpen zaagblad te kopen.

hoe moet je een decoupeerzaag gebruiken

Deze zaagbladen zijn gemaakt van zeer sterke materialen die de slijtage van het zaagblad verminderen en zijn in staat om schone, snelle zaagsneden te maken in dicht laminaatmateriaal. De twee meest gebruikte zaagbladen voor laminaatvloeren zijn gemaakt van koolstofstaal of bi-metaal. Beide legeringen blinken uit in het doorsnijden van laminaat zonder het werkstuk te versplinteren of te beschadigen.

Bovendien zijn laminaatmessen zo ontworpen dat ze op de neergaande slag kunnen snijden om verspanen te voorkomen. Idealiter wilt u dat deze bladen tussen 10 en 20 TPI (tanden per inch) hebben, waardoor ze zelfs het moeilijkste vloerproject snel kunnen verwerken.

Welke decoupeerzaag voor keukenwerkblad?

Als u op zoek bent naar een nieuwe keukengootsteen en door uw aanrecht moet snijden, zijn decoupeerzagen het perfecte gereedschap voor de taak. Ze bieden een superieure mobiliteit en stellen u in staat om gladde, gebogen uitsparingen te maken in dit soort projecten. Hoewel er veel bladen op de markt zijn, is het meest gebruikte mes voor dit soort toepassingen een gelamineerd snijmes.

Bij de aankoop van een pakje bladen moet u op zoek gaan naar een speciaal neergesneden laminaatmes met ongeveer acht tanden per inch. Deze bladen zijn gemaakt van flexibele, sterke metaallegeringen zoals koolstofstaal of bi-metaal en bieden een grote sterkte en veelzijdigheid. Ze zijn ook ontworpen om op de neergaande slag te snijden, zodat u door het aanrecht kunt snijden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het versnipperen van het oppervlak.

Welke decoupeerzaag voor kunststof?

Om met een decoupeerzaag door plastic te zagen, heeft u alleen het juiste blad nodig. Voor deze toepassingen moet u een zeer fijn, metalen zaagblad gebruiken. De zaagbladen die gemaakt zijn van een sterke legering zoals koolstofstaal of bi-metaal zijn een paar dollar duurder dan de meer elementaire zaagbladen op de markt, maar zouden perfect zijn voor het werk. Bij het snijden van plastic met dit elektrisch gereedschap zijn er een paar dingen die u in gedachten moet houden.

Het eerste is dat je, om spanen op het oppervlak te voorkomen, moet proberen om door de onderkant van het werkstuk te snijden in plaats van door de bovenkant. Dit zal helpen om ervoor te zorgen dat eventuele ruwe randen aan de verborgen kant van het materiaal zijn en u kunt zich vrij voelen om die ruwe randen licht te schuren als u klaar bent met snijden.

De tweede stap is om schilderstape te gebruiken en deze over het gebied te plakken dat u van plan bent te snijden. Daarna traceert u de snijlijn op de tape en snijdt u daar doorheen, dit kan het risico op beschadiging van het plastic materiaal tot een minimum beperken. De laatste stap is om ervoor te zorgen dat u uw gereedschap op een lage snelheid gebruikt.

Plastic is een zeer zacht materiaal. Decoupeerzagen die op hoge snelheden werken, kunnen te veel hitte veroorzaken en mogelijk de plastic rand laten smelten of samensmelten. Door met een lagere snelheid te snijden, minimaliseert u de warmteontwikkeling terwijl u schone, gladde zaagsneden produceert.

Conclusie

De decoupeerzaag is een van de eenvoudigste gereedschappen om te leren gebruiken. Door het beheersen van eenvoudige basisprincipes zoals het maken van een duikvlucht, het stevig aandrukken van de schoen van het gereedschap op uw werkstuk en het kiezen van het juiste mes voor een bepaald materiaal, wordt het snel een van de meest betrouwbare gereedschappen in uw werkplaats.

Beste Keuze

Bosch JS470E decoupeerzaag

Onze topkeuze voor de beste decoupeerzaag van 2021 is de Bosch JS470E 120V Top-Handle decoupeerzaag. Dit elektrisch gereedschap is simpelweg een van de topmodellen op de markt. De JS470E biedt een onovertroffen zaagprecisie en beschikt over een 7,0 Ampère motor die perfect geschikt is voor het zagen van bochten. Een draaiknop aan de achterkant van deze decoupeerzaag regelt de maximale snelheid en met een versnellingstactivering kunt u een optimale werksnelheid bereiken.

Deze decoupeerzaag is gebouwd om lang mee te gaan, met een grote gegoten aluminium voetplaat, een aluminium tandwielkast en een geïsoleerde afdekking. Deze decoupeerzaag heeft een trillingsarm zaagontwerp en biedt een Constant Response-circuit voor een consistente snelheid onder belasting. Bovendien maakt de zaagbladuitwerphendel het aanraken van hete messen overbodig en is het verwisselen van de messen een fluitje van een cent.

De Bosch JS470E decoupeerzaag is in staat om zelfs de meest veeleisende projecten aan te pakken. En als klap op de vuurpijl zaagt hij sneller, nauwkeuriger en efficiënter dan elk ander model met een vergelijkbare prijsstelling.

Premium keuze

DEWALT DCS331M1 decoupeerzaag

De DEWALT DCS331M1 is onze keuze voor de meest hoogwaardige decoupeerzaag op de markt. Beladen met functies en gebouwd met de aandacht voor duurzaamheid en prestaties die we zijn gaan verwachten van DEWALT, is het simpelweg een van de beste decoupeerzaagmodellen in zijn klasse.

De DCS331M1 decoupeerzaag werkt op een oplaadbare 20V MAX Premium XR Li-Ion batterij, wat betekent dat u de voordelen van een draadloos gereedschap krijgt terwijl u toch geniet van het voordeel van een van de beste decoupeerzagen op de markt. Met geweldige functies zoals een volledig metalen, hendel-actie sleutelloze bladklem, een sleutelloze schoenkant met 4 instellingen, en een variabele snelheid tot 3.000 SPM, is dit gereedschap in staat om zelfs de zwaarste projecten aan te pakken.

DEWALT heeft veel aandacht besteed aan het ontwerp van dit veelzijdige gereedschap met nuttige functies zoals een ingebouwde stofzuiger en een afneembare schoenkap om het materiaal te beschermen tegen krassen. De DCS331M1 is ontworpen om duurzaam en comfortabel te zijn en tegelijkertijd voldoende kracht en stabiliteit te bieden om jarenlang een betrouwbaar elektrisch gereedschap te zijn.

Grote waarde

BLACK en DECKER BDEJS600C decoupeerzaag

De beste decoupeerzaag voor waarde op de markt van vandaag, de BLACK+DECKER BDEJS600C decoupeerzaag is een bedrieglijk krachtig gereedschap dat kan worden gekocht voor ongeveer $40. Terwijl andere, vergelijkbare geprijsde decoupeerzagen op de markt kunnen bezuinigen op het ontwerp of de kracht, slaagt dit gereedschap erin de snelheid, veelzijdigheid en functies te leveren die normaal gesproken niet op decoupeerzagen te vinden zijn voor deze prijs.

Met een 5 ampère motor die een nullastvermogen tot 3.000 SPM heeft, kan de BDEJS600C decoupeerzaag veel van zijn duurdere rivalen bijbenen. Met functies zoals Curve Control orbitale instellingen voor een eenvoudige zaaginstelling, een 45 graden schuine kant die in beide richtingen kan werken, een verstelbare schoen voor extra stabiliteit en een verbeterde Wire Guard die een betere zichtlijn mogelijk maakt voor een optimale zaagnauwkeurigheid, is deze betaalbare decoupeerzaag perfect voor elk project.

De BLACK+DECKER BDEJS600C decoupeerzaag is een efficiënte, ergonomisch ontworpen zaag en een krachtige aanvulling op ieders arsenaal. Hij biedt dezelfde prestaties en functies als veel duurdere decoupeerzagen, een van de topmodellen op de markt van vandaag.

Inhoudsopgave

Recent Posts