Beste Bosch hogedrukreiniger in 2021: Vergelijk de beste modellen


Beste Bosch hogedrukreiniger

Bosch is een van de toonaangevende merken voor de productie van elektrisch gereedschap en hogedrukreinigers, dus het ontdekken van de beste Bosch hogedrukreiniger is niet altijd een eenvoudig proces.

Hun assortiment hogedrukreinigers varieert sterk binnen het budget en in het middensegment, met een aantal topmodellen.

In deze beoordelingsgids nemen we zes van de topmodellen van Bosch onder de loep, samen met relevante Bosch hogedrukreiniger reviews, zodat u weet welk model het beste gaat werken voor verschillende taken.

Bosch hogedrukreinigers overzicht

Dingen die u moet overwegen voordat u een Bosch hogedrukreiniger koopt

Het is niet altijd gemakkelijk om te beslissen welke hogedrukreiniger u wilt of nodig heeft in uw huis, zeker niet als u zoveel keuze heeft.

Dus voordat u uw Bosch hogedrukreiniger gaat kopen, moet u zich eerst afvragen waarom u hem koopt en wat voor taken u moet uitvoeren.

Als u eenmaal in staat bent om de antwoorden op deze vragen te bepalen, wordt het proces veel eenvoudiger.

U moet ook rekening houden met de grootte van de machine. Als u iets wilt dat licht en compact is, is de AQT 33-11 misschien wel het beste model voor u.

Ook als u op zoek bent naar iets met een uitzonderlijk vermogen, dan kunt u misschien beter een kijkje nemen bij de AQT 45-14 X.

Bekijk hier beneden de verschillende Bosch hogedrukreinigers reviews

Bosch AQT 42-13 Elektrische hogedrukreiniger review


Bosch AQT 42-13 Elektrische hogedrukreiniger

Bekijk de dagprijs

De Bosch AQT 42-13 is niet het meest lichte model, vooral niet in vergelijking met de compactere modellen.

Hij is echter wel voorzien van sterke en versterkte wielen naast een inklapbare handgreep.

Dit maakt het veel gemakkelijker om van plaats naar plaats te gaan over de meeste buitenterreinen. Dit model is perfect voor het schoonmaken van grote auto’s, terrassen en opritten.

Qua prijs ligt hij in het middengebied, waardoor hij relatief betaalbaar is.

Het is goed als u niet veel wilt uitgeven, maar een machine nodig hebt die echt een punch kan verpakken. Het is ook zeer eenvoudig te gebruiken, waardoor het een goed startmodel is voor diegenen die nog niet eerder een hogedrukreiniger hebben gehad.

Als extra voordeel heeft dit model ook een gratis garantie van 2 jaar, die met twee tot drie jaar kan worden verlengd.

Echter, als u op zoek bent naar iets compacter en lichter dat nog steeds een aantal van de vreemde klussen kan uitvoeren, dan is de AQT 33-11 misschien wel de betere keuze.

Kenmerken en voordelen

De Bosch AQT 42-13 heeft een krachtige 1900w motor die 140 bar druk en 420 liter water per uur levert.

Hij heeft een robuust ontwerp dat past bij de vermogensniveaus, waardoor hij ideaal is voor bijzonder zware reinigingswerkzaamheden.

Hij heeft ook een automatische stopfunctie waarbij de pomp automatisch wordt gestopt als u hem niet gebruikt, zodat er alleen stroom en water wordt geleverd als u hem nodig hebt. Het helpt ook om de levensduur van de hogedrukreiniger te verlengen.

Het beschikt over snelkoppelende SDS-fittingen. Dit is het ‘click and go’-systeem dat in deze hogedrukreiniger is ingebouwd, wat betekent dat het systeem direct uit de doos klaar is voor gebruik. Dankzij dit systeem is een minimale montage nodig.

Het enige wat u hoeft te doen is het systeem uit de verpakking te halen, de lans en de slang op te zetten en dan bent u klaar om te beginnen met de reiniging. Het duurt slechts enkele seconden, en dit is een van de meest aantrekkelijke eigenschappen van Bosch.

De Bosch AQT 42-13 wordt geleverd met een aantal fantastische accessoires. De vaste ventilatorstraalsproeier werkt snel en heeft een 90-gradensproeier die u in staat stelt om vuil uit goten of wielkasten te verwijderen zonder dat u zich oncomfortabel hoeft te verbuigen of uit te rekken.

De roto power nozzle is in staat om gemakkelijk hardnekkige vlekken en vlekken te verwijderen. Er is ook een terrasreiniger, die snel werkt om opritten en patio’s schoon te maken met fantastische resultaten.

Het wordt ook geleverd met een reinigingsmondstuk. Dit maakt de toepassing van het reinigingsmiddel veel gemakkelijker, evenals een alles in één oplossing voor alle schoonmaakklussen die u buitenshuis moet uitvoeren.

Daarnaast is er ook de zuigmond en de afvoerslang, die als extra toebehoren verkrijgbaar zijn.

Bekijk de dagprijs

Bosch AQT 45-14 X elektrische hogedrukreiniger review


Bosch AQT 45-14 X elektrische hogedrukreiniger

Bekijk de dagprijs

De Bosch AQT 45-14 X Heavier dan de vorige modellen, en zeker niet compact.

Hij heeft sterke, versterkte wielen voor gemakkelijke draagbaarheid, zodat u hem mee kunt nemen van plaats naar plaats. Hij heeft ook een inklapbaar, telescopisch, handvat zodat hij kan worden opgeborgen wanneer hij niet wordt gebruikt.

Dit model is perfect voor het schoonmaken van grote voertuigen, opritten en patio‘s.

Qua prijs staat het zeker in het premium gedeelte. De kwaliteit en de kracht die deze hogedrukreiniger levert, maken het echter elke cent waard.

De machine zelf is ongelooflijk eenvoudig te gebruiken, waardoor hij ideaal is voor mensen die nog nooit een hogedrukreiniger hebben gebruikt, maar ook voor mensen die deze machines al eerder hebben gebruikt.

De Bosch AQT 45-14 X is echter niet in ieders prijsklasse. Het is mogelijk om meer een hogedrukreiniger van Bosch te vinden voor een meer betaalbare prijs die nog steeds een groot vermogen levert.

De AQT 40-13 is een goed alternatief voor diegenen die een lager prijskaartje nodig hebben.

Kenmerken en voordelen

De Bosch AQT 45-14 X heeft een 2100w motor en is daarmee het krachtigste model in de Bosch-reeks.

Hij is in staat tot 140 bar druk en 450 liter per uur water. Hij heeft een ongelooflijk robuuste bouw, waardoor hij zowel stevig als zwaar is, zodat hij vrijwel elke situatie aankan.

Bovendien is hij ondanks zijn gewicht ongelofelijk gemakkelijk te manoeuvreren in de tuin.

Het is een energiezuinig model dat is voorzien van een automatische stop, zodat wanneer het niet in gebruik is de motor stopt met draaien en er geen water uitlekt. Dit betekent dat u alleen energie gebruikt wanneer u die nodig heeft.

Dit verbetert ook de levensduur van de machine en de algemene reinigingsefficiëntie. Het is het krachtigste model dat Bosch produceert, zodat u weet dat het zelfs de zwaarste situaties aankan.

Het is ook voorzien van de Bosch quick connect SDS-fittingen. Dit betekent dat de hogedrukreiniger profiteert van een eenvoudig ‘click and go’-systeem, zodat de machine vrijwel direct klaar is voor gebruik. Fantastisch, want er is een minimale montage nodig.

U hoeft hem alleen maar uit de doos te halen, de lans en de slang in te stellen en u bent klaar om aan de slag te gaan.

De Bosch AQT 45-14 X wordt ook geleverd met een uitstekend assortiment accessoires. De variabele straalventilatorlans is ideaal om alles te bedekken, van licht werk tot zware reiniging.

Er is ook een 90-graden sproeier voor het efficiënt verwijderen van vuil uit de goten of wielkasten. Daarnaast heeft u ook de roto power lans voor die bijzonder lastige plekken en vlekken op uw terras of een ander buitenoppervlak.

Hij wordt ook geleverd met een terrasreiniger, die u een snelle en efficiënte methode biedt voor het reinigen van uw terras en oprit.

Er is ook een reinigingsmondstuk voor het eenvoudig aanbrengen van het reinigingsmiddel op uw buitenterrein. Al deze accessoires maken de Bosch AQT 45-14 X tot een van de beste all-in-one oplossingen voor het reinigen van uw voertuigen en buitenruimten.

Bekijk de dagprijs

Bosch AQT 40-13 hogedrukreiniger Review


Bosch AQT 40-13 hogedrukreiniger

Bekijk de dagprijs

Dit model is lichter dan de eerder genoemde en kan met relatief gemak worden opgetild.

De Bosch AQT 40-13 is echter wel voorzien van versterkte wielen, zodat u hem gemakkelijk kunt vervoeren, zowel in uw tuin als bij anderen thuis.

Bovendien kunnen de wielen de meeste terreinen aan. Deze hogedrukreiniger is ideaal voor het reinigen van ramen, grote auto’s, terrassen of zelfs het wassen van uw fiets na een off-road mountainbike-avontuur.

Als het gaat om de prijs, is dit model zeker aan de onderkant van de middenklasse, waardoor het relatief betaalbaar is.

Dus als u iets wilt met fatsoenlijk vermogen maar tegen een lagere prijs, dan is dit een goed model om te bekijken.

Net als andere Bosch modellen is ook dit model heel gemakkelijk te gebruiken, zowel voor de ervaren als voor de niet-ervarenen.

Als u echter op zoek bent naar iets krachtiger en duurder, dan is de AQT 45-14 X misschien wel de beste keuze. Het is een van de beste Bosch hogedrukreinigers, en hoewel hij een hoger prijskaartje heeft, levert hij ook een uitzonderlijk vermogen.

Kenmerken en voordelen

De Bosch AQT 40-13 heeft een krachtige 1900w motor, die naast 370 liter water per uur een druk van 130 bar levert. Hij levert een lager debiet dan de AQT 42-13, wat handig kan zijn bij het reinigen van ramen.

Hij is ontworpen om compact te zijn en past mooi in uw garage of opslagloods. De telescopische handgreep is niet alleen ontworpen om comfortabel te zijn, maar ook om gemakkelijk weg te klappen. Er is ook een gesloten opbergruimte voor accessoires.

Hij is krachtig en efficiënt, waardoor hij ideaal is voor de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden. Hij is voorzien van het automatische stopsysteem, zodat de stroom niet wegvalt als de machine niet in gebruik is.

Dat betekent dat er alleen stroom en water wordt geleverd als dat nodig is. Hij heeft ook snelkoppelingen voor de SDS, zodat u, wanneer u hem uit de doos haalt, de stukken gewoon in elkaar hoeft te klikken, en u klaar bent om te gaan. Zo eenvoudig is het.

De Bosch AQT 40-13 wordt ook geleverd met een assortiment accessoires. De straalpijp is ideaal voor het snel en efficiënt afdekken van grote oppervlakken.

De roto power-sproeier is het perfecte gereedschap voor het verwijderen van hardnekkige vlekken of vlekken van uw terras of buitenruimte. De terrasreiniger is uitstekend geschikt voor uw harde en vlakke buitenoppervlakken, zoals baksteen en metselwerk.

De reinigingsmondstuk is perfect voor het langzaam vrijkomen van het reinigingsmiddel, wat ideaal is voor het wassen van uw auto of ramen.

Er is ook een reeks accessoires die u tegen meerprijs kunt aanschaffen, waaronder een speciale autoset. Het is een geweldig systeem om alles gedaan te krijgen met fantastische resultaten.

Bekijk de dagprijs

Bosch AQT 33-11 hogedrukreiniger review


Bosch AQT 33-11 hogedrukreiniger

Bekijk de dagprijs

De Bosch AQT 33-11 is een ongelooflijk compact en lichtgewicht model dat vrijwel overal met gemak past.

Het is de kleinste hogedrukreiniger in het Bosch gamma, maar ondanks zijn grootte kan hij behoorlijk krachtig zijn.

Dit model is ideaal voor het wassen van motoren, fietsen en tuinmeubelen. Hij kan zelfs worden gebruikt om kleine auto’s te wassen.

Qua prijs ligt hij in de budgetklasse en is hij ongelooflijk betaalbaar.

Dus als je met een krap budget zit, kan het zijn dat deze handige kleine machine echt goed kan werken.

Het is ook ongelooflijk eenvoudig op te zetten, dus ongeacht je ervaring moet je geen problemen ondervinden.

Echter, als u op zoek bent naar iets dat meer punch verpakt, maar ook niet bijzonder duur is, dan kan de AQT 35-12 de hogedrukreiniger zijn die u zoekt. Hij levert een beetje extra vermogen en is niet veel duurder.

Kenmerken en voordelen

Ondanks zijn grootte heeft hij een krachtige 1300w motor die een druk van 110 bar en 330 liter water per uur levert.

Hij is compact en licht, zodat u hem gemakkelijk kunt meenemen. U kunt hem zelfs op de plank in uw garage of schuur opbergen zonder dat hij veel ruimte in beslag neemt.

Het vaste handvat maakt het transport ook gemakkelijker, omdat het niet belastend is voor uw armen of rug.

Hij is voorzien van het klassieke automatische stopsysteem van Bosch, dus als hij niet wordt gebruikt, stopt de pomp automatisch. Hij levert alleen kracht als u hem nodig hebt.

Het debiet betekent ook dat het reinigen van auto’s en fietsen eenvoudiger en efficiënter kan worden uitgevoerd. Door de snelkoppeling van de SDS-fittingen is er ook een minimale montage nodig. Haal hem uit de doos, steek de stukken in elkaar en u bent klaar om te gaan.

De Bosch AQT 33-11 wordt ook geleverd met enkele handige accessoires. De vaste ventilatormondstuk is ideaal voor het afdekken van grote oppervlakken.

Dus als u een grotere auto heeft, dan kan hij erg handig zijn, ook als u besluit om hem op het terras te gebruiken.

De reinigingsmondstuk is ook inbegrepen, en dit maakt het mogelijk om het reinigingsmiddel gemakkelijk op uw voertuigen aan te brengen. Er is ook een groot aantal extra opzetstukken beschikbaar voor dit model.

FAQ’s

V: Wat is er met deze wasmachine?

A: De lans , het lansgeweer / lood, en de hogedrukreiniger zoals afgebeeld , zeer goede waarde eigenlijk.

V: Mijn dek is in de winter erg vuil geworden, zal deze wasmachine sterk genoeg zijn om de grond in het vuil op te tillen?

A: Ja absoluut, dat is wat dit model het beste kan verwijderen van vuil op moeilijke plaatsen.

Bekijk de dagprijs

Bosch AQT 35-12 Hogedrukreiniger Review


Bosch AQT 35-12 Hogedrukreiniger

Bekijk de dagprijs

Dit model van Bosch is met een gewicht van slechts 5,5 kilo fantastisch licht. Het is zeer compact, waardoor het gemakkelijk op te bergen is voor u.

Hij heeft echter ook versterkte wielen waardoor hij gemakkelijk door uw tuin en andere locaties kan worden gereden.

Dit alles met de toevoeging van een inklapbare handgreep. Het is ideaal voor motoren, BBQ’s, tuinmeubelen en kleine auto’s.

In termen van prijs, is het op de hoge kant van het budget en de lage kant van het middensegment.

Dit model is betaalbaar en perfect voor mensen met een beetje budget. Plus, het is super eenvoudig op te zetten, dus het is het ideale model voor degenen die geen ervaring of belasting hebben.

Echter, als u op zoek bent naar iets krachtiger en verder in het middensegment, dan is de AQT 37-13 misschien een betere keuze.

Hij biedt meer kracht en druk, maar heeft ook een iets hoger prijskaartje.

Kenmerken en voordelen

De Bosch AQT 35-12 is een krachtig model met een 1500w motor, die 120 bar druk en 350 liter water per uur levert.

Hij is krachtig en energiezuinig, zodat u vrijwel elke taak die u met uw hogedrukreiniger moet uitvoeren, aan kunt.

Hij is voorzien van de klassieke automatische stopfunctie van Bosch, wat betekent dat de pomp wordt uitgeschakeld als hij niet wordt gebruikt. Dit betekent dat hij alleen stroom en water levert wanneer u hem nodig hebt, zodat er geen verspilling is.

Het feit dat hij zo licht van gewicht is, betekent dat uw armen of rug minimaal worden belast als hij wordt rondgedragen, en het feit dat hij mooi in uw schuur of garage kan worden geplaatst, is een extra bonus. Het is ongelooflijk efficiënt en doet fantastisch werk om je buitenruimtes schoon te houden.

Bosch AQT 35-12 maakt gebruik van de snelkoppelingen van de SDS voor een eenvoudige installatie en bediening van uw hogedrukreiniger.

Wanneer u de machine ontvangt, hoeft u deze alleen maar uit de doos te halen, de slang en de lans in elkaar te klikken en u bent klaar om te gaan. Zo eenvoudig is het echt.

Deze hogedrukreiniger wordt ook geleverd met een aantal ongelooflijk nuttige hulpstukken. De 3-in-1 sproeier zorgt voor een hogedrukventilator en een jetspray, zodat u uw instellingen kunt aanpassen aan wat u op dat moment aan het schoonmaken bent.

De eindinstelling maakt het mogelijk om het reinigingsmiddel eenvoudig toe te passen, vooral op plaatsen zoals auto’s of motoren. Daarnaast zijn er veel opzetstukken die tegen meerprijs apart te koop zijn.

Bekijk de dagprijs

Bosch AQT 37-13 Plus hogedrukreiniger Review


Bosch AQT 37-13 Plus hogedrukreiniger

Bekijk de dagprijs

Deze hogedrukreiniger is slechts een kilo zwaarder dan de AQT 35-12, waardoor hij zowel licht als draagbaar is.

Hij is compact voor eenvoudige opslag, maar beschikt ook over uitstekende versterkte wielen voor eenvoudige verplaatsing in uw tuin en in de huizen van anderen, en over de meeste terreintypes.

Als het gaat om de prijs, is het zeker in het middensegment, waardoor het redelijk geprijsd is en goed voor degenen die op zoek zijn naar een budget voor zichzelf als ze hun hogedrukreiniger kopen.

Het is ideaal voor gebruik op auto’s, motoren, terrassen, goten, BBQ’s, tuinmeubilair en aardewerk.

Echter, als u op zoek bent naar iets dat meer pit heeft, dan is de AQT 45-14 X misschien wel de beste manier om te gaan.

Het is het krachtigste model in het Bosch-assortiment en kan zowat elk probleem aanpakken waarmee het wordt geconfronteerd. Hij heeft een eersteklas prijskaartje, maar de kwaliteit komt hierin tot uiting.

Kenmerken en voordelen<G/h4>

De Bosch AQT 37-13 is licht en compact, wat betekent dat hij vrijwel overal in uw garage of schuur kan worden opgeborgen.

Hij kan zelfs in een ruimte in uw huis worden geplaatst. Bovendien is de handgreep inklapbaar, waardoor hij nog gemakkelijker kan worden opgeborgen. Hij heeft een 1700w motor die 130 bar druk levert naast 370 liter water per uur.

Hij heeft het Bosch automatische stopsysteem, waardoor hij veel energiezuiniger is dan de meeste andere merken hogedrukreinigers.

Het werkt om ervoor te zorgen dat de motor een langere levensduur heeft en om u energie te besparen. Wanneer de pomp niet in gebruik is, heeft hij geen toegang tot stroom, dus hij levert alleen energie en water wanneer u hem gebruikt en nodig hebt.

De Bosch AQT 37-13 profiteert ook van snelkoppelende SDS-fittingen. Dus als u de doos ontvangt en uw nieuwe hogedrukreiniger eruit haalt, is de montage ongelooflijk eenvoudig.

Het enige wat u hoeft te doen is de lans en de slang aan te sluiten, en dan bent u klaar om te gaan. Makkelijker kan het niet; u bent binnen enkele seconden klaar en reinigt uw buitenruimtes.

Hij wordt ook geleverd met een aantal zeer handige accessoires, waaronder een wasborstel. De 3-in-1-sproeier biedt u een hogedrukventilator voor algemene reiniging, een wasmiddelsproeier voor eenvoudige toepassing van het reinigingsproduct en een terrasreiniger, zodat u ervoor kunt zorgen dat uw terras zowel efficiënt als grondig wordt gereinigd.

De 90-gradensproeier is ook inbegrepen, die ideaal is voor het eenvoudig reinigen van dakgoten en wielkasten. Uiteraard kunt u ook een reeks extra accessoires apart en tegen meerprijs aanschaffen.

Bekijk de dagprijs

Hoe vergelijken ze zich?

Hier zijn enkele uitstekende alternatieven voor het Bosch assortiment, voor het geval ze u en uw behoeften niet helemaal aanspreken.

Nilfisk C110


Nilfisk C110 hogedrukreiniger

Nilfisk is een van de toonaangevende merken als het gaat om de productie van reinigingsproducten, en dat is al tientallen jaren zo.

Deze hogedrukreiniger is licht van gewicht en heeft een handvat dat gemakkelijk vast te houden is voor een grote draagbaarheid. Hij heeft uitstekende vermogensniveaus en een aantal fantastische extra functies die u niet wilt missen.

Bekijk de dagprijs

Karcher K5 Premium Home


Karcher K5 Full Control hogedrukreiniger

Karcher is een groot en vertrouwd merk. Dit premium model beschikt over een indrukwekkend vermogen en een aantal fantastische extra gereedschappen en functies, waaronder een terrasreiniger die een speciaal ontworpen handvat heeft om zelfs verticale oppervlakken aan te kunnen pakken. Een groter prijskaartje met een veel grotere punch.

Bekijk de dagprijs

Uw Bosch hogedrukreiniger instellen

Als het gaat om het uitpakken en instellen van uw nieuwe Bosch hogedrukreiniger, is het proces ongelooflijk eenvoudig, vooral in vergelijking met sommige.

Het kan echter nuttig zijn om de machine in actie te zien, samen met een paar nuttige tips voor het instellen van de machine. Hieronder vindt u enkele video’s die u misschien een handje kunnen helpen.

Conclussie

Bosch is een merk dat veel mensen vertrouwen, en het wordt zeer gerespecteerd om zijn grote kwaliteitsmachines. Het vinden van de beste Bosch hogedrukreiniger is geen sinecure, zeker niet met zo’n groot aantal modellen om uit te kiezen.

Veel daarvan hangt af van uw persoonlijke behoeften en de redenen die u hebt om een hogedrukreiniger te kopen. Als u iets compacts wilt, dat een paar belangrijke klussen kan klaren maar ook budgettair geprijsd is, dan zijn de 33-11 of de 35-12 waarschijnlijk de beste modellen voor u om te kiezen.

Echter, als u wilt dat iets dat packs meer van een punch en komt tot het hogere einde van het prijsspectrum, dan zou je meer kijken naar de 45-13 X of de 42-13, afhankelijk van hoeveel kracht je nodig hebt.

Het is geen gemakkelijke keuze, maar met deze kleine gids moet je een goed idee hebben van wat je wilt.

Gerelateerde berichten

Recent Posts