Bosch AHS 45-16 Elektrische heggenschaar Review


Deze Bosch AHS 45-16 trimmer is een van de lichtste en goedkoopste, van alle beste elektrische heggenscharen die door Bosch zijn ontwikkeld. Deze heggenschaar wordt geleverd met 420 Watt motor, 450 mm lang blad en 16 mm tandafstand. Hij biedt een krachtige en betrouwbare snoeiwijze voor kleine tot middelgrote heggen, struiken en heesters.

Lichtgewicht, krachtige motor, ergonomisch ontwerp zijn slechts enkele van de geweldige eigenschappen die de Bosch AHS 45-16 te bieden heeft. Als het klinkt als iets wat u graag in een heggenschaar zou willen zien, moet u dit aanbod van Bosch eens bekijken.

Bosch AHS 45-16 Elektrische heggenschaar, 450 mm bladlengte, 16 mm tandopening


Bosch AHS 45-16 Elektrische heggenschaar

 • Lichtgewicht bij 2,5 kg, ergonomisch ontwerp
 • Krachtige 420 W Bosch motor
 • Ergonomisch ontwerp met softgrip handvat
 • Diamantgeslepen zaagbladen voor een zuivere, precieze zaagsnede
 • Compleet met beschermkap voor de messen wanneer deze niet in gebruik zijn

Bekijk de dagprijs

Bosch AHS 45-16 Elektrische heggenschaar Prestaties

Met slechts 2,5 kilogram is de Bosch AHS 45-16 een van de lichtste elektrische heggenscharen op de markt. Het is zeer eenvoudig om over uw heggen te manoeuvreren. Hij heeft al die Bosch-kwaliteiten die u in al hun producten ziet. De kabel is 10 meter lang, wat betekent dat u waarschijnlijk geen verlengsnoer nodig heeft.


Bosch ahs 45-16 prestaties

Deze lichtgewicht Bosch heggenschaar is ontwikkeld voor moeiteloos gebruik. Bosch Ahs 45-16 is een goed uitgebalanceerde heggenschaar. Het zorgt dus voor comfortabel werken in verschillende posities. De geweldige prestaties en uitstekende resultaten van de Ahs 45-16 zijn ook te danken aan de hoge snelheidsmotor. Het apparaat is perfect voor het werken aan kleine heggen en struiken.

Bosch Ahs 45-16 Belangrijkste kenmerken:

Bosch Ahs 45-16 is een uiterst lichte trimmer – slechts 2,6 kg. Het gaat om het minimaliseren van de belasting op uw schouders en rug. Zo kunt u in verschillende posities werken dankzij de ergonomische handgrepen. U kunt urenlang trimmen zonder enige pijn.

U beschikt over voldoende snijkracht voor kleine en middelgrote heesters, scharen en hagen. De kleine afmetingen zorgen voor een gemakkelijke manoeuvre bij het knippen.

Bosch Ahs 45-16 mes is diamantgeslepen en lasergesneden voor een zuivere snede. Het bespaart de planten van kneuzingen die tot infecties kunnen leiden. Het mes is dubbelzijdig, wat betekent dat u in beide richtingen kunt knippen. Daarom is de werksnelheid van deze elektrische heggenschaar hoog.

De Ahs 45-16 is dus het kleinste en meest betaalbare product van alle Bosch heggenscharen.

Nadelen:

Het mes van de Bosch Ahs 45-16 is kort. Dat betekent dat het niet het gereedschap is, maar de grotere tuin en de dikke hagen en takken. Als u grotere oppervlakten gaat knippen, kunt u beter denken aan Bosch Ahs 65-34 of zelfs Bosch Ahs 70-34.


Bosch ahs 45-16 lichtgewicht heggenschaar


Bosch ahs 45-16 ergonomisch design

De motor is een 420 watt. Het is ruimschoots in staat om die kleine en zelfs middelgrote hagen en takken te behandelen. Een geweldige keuze voor de tuinman die de klus snel en nauwkeurig wil klaren. Eigenlijk zou je verbaasd kunnen zijn hoe stil de motor van Bosch Ahs 45-16 is. Zoals hierboven beschreven is dit een elektrisch aangedreven knipper. De kabel is lang genoeg, dus u hoeft geen verlengingshaspel te gebruiken.

Productdetails

Deze Bosch machine is een elektrische heggenschaar. Hij is uitgerust met een 45 centimeter lang blad met een tandafstand van 16 millimeter. Het blad is ook met diamant geslepen voor een lange levensduur en een zuivere snede. U krijgt een mooie bladafdekking met de trimmer, zodat u het blad kunt behouden als u het niet gebruikt.

 • Productafmetingen 81,4 x 19,4 x 17,2 cm.
 • Item Gewicht 2,5 Kg.
 • Verzendgewicht 3,2 Kg.
 • Snijlengte 450 mm.
 • Afstand tussen de tanden 16 mm.

De Bosch AHS 45-16 heggenschaar heeft een gemiddelde beoordeling van 4,6/5 in coolblue. Er zijn bijna 600 klantbeoordelingen in amazon voor deze heggenschaar. Hij biedt echt waar voor zijn geld. Daarnaast is hij ontwikkeld door een fabrikant met een hoge reputatie op het gebied van kwaliteitsproducten.

Bekijk de dagprijs

Klantenbeoordelingen

 • Gunther, Ik heb een paar hagen in mijn tuin, en ook wat planten. Zeer tevreden met de prestaties van AHS 45-16 . Werkt als een charme! Het is zeer licht en gemakkelijk om mee te werken, wat natuurlijk belangrijk is, omdat je niet van sommige planten die je niet wilt knippen, of je hagen wilt verpesten.
 • Bram, Ik heb in het verleden een paar snoeischaren gebruikt. Zowel op benzine als elektrisch. Ik kan gerust zeggen dat dit de beste is. Hij is licht en compact. Dat is voor mij heel belangrijk, want ik moet me comfortabel voelen bij het gebruik van zo’n machine om het werk goed te kunnen doen. Een grote waarde voor het geld zeker. Ik kan de klus in ongeveer 15 minuten klaren, wat indrukwekkend is in mijn boek.
 • Pieter, Als vrouw moet een heggenschaar licht en comfortabel zijn om mee te werken, omdat ik niet de kracht van het bovenlichaam van een man heb. Dit is een vijfsterrenproduct, dat het werk doet in de helft van de tijd dat ik met mijn laatste trimmer bezig was. Als u op zoek bent naar een trimmer die door een vrouw kan worden gebruikt om de tuin netjes te houden, dan is dit een goede keuze!
 • Peter, Dit is veel beter dan mijn laatste, die te zwaar en omslachtig was om te bedienen. Het is een geweldige opstap van een standaard mini-heggenschaar. Dit aanbod van Bosch heeft genoeg lengte om de meeste hagen te bedekken en doet het geweldig. Het gaat zelfs door vrij dikke takken heen, wat mij verbaast. Ik doe het werk niet langer dan 20 minuten. Tot slot ben ik erg blij met deze aankoop. Het heeft van een koor in principe een snelle to-do op mijn lijstje gemaakt.

Bekijk de dagprijs

Bosch AHS 45-16 Prijs

Deze Bosch AHS 45-16 ligt in de prijsklasse 70 euro. Deze elektrische heggenschaar heeft een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Als je het vermogen, de grootte en de prijs vergelijkt, is deze Bosch machine moeilijk te verslaan.

Onze experts bij Beste Gereedschappen adviseren om de prijs van de heggenschaar te controleren bij bol.com voordat u hem koopt.

Bekijk de dagprijs

Gerelateerde berichten

Recent Posts