Beste elektrische heggenschaar in 2021


De beste elektrische heggenscharen zijn de eerste optie voor kleine en middelgrote tuinen. Ze staan ook bekend als elektrische heggenscharen met snoer. In het beste geval gebruiken we hier beide termen voor elektrische heggenscharen. Deze machines zijn licht en eenvoudig. Dankzij de introductie van de elektrische heggenscharen kan iedereen vandaag de dag genieten van een mooie tuin zonder pijnlijke armen. Met de beste elektrische heggenschaar kunt u nu al uw snoeiwerkzaamheden veilig en eenvoudig uitvoeren.


beste elektrische heggenschaar

De markt wordt bevolkt door verschillende soorten elektrische heggenscharen. Elk van hen is net zo goed in staat om uw weerbarstige tuin in toom te houden als de anderen. Het is belangrijk dat u de voor- en nadelen van elke snoeischaar afweegt bij het kiezen van de beste oplossing voor uw behoeften.

Over het algemeen bepaalt de lengte van het blad hoe snel het snoeiwerk zal zijn. Deze messen zijn echter niet goedkoop en vereisen meer vermogen om te kunnen functioneren. Hoe kiest u de beste elektrische heggenschaar voor uw snoeiwerkzaamheden? Lees de beoordelingen van deze elektrische heggenscharen door en u vindt de juiste heggenschaar voor uw wensen.

Beste elektrische heggenscharen Functies

Door de mogelijkheid om de taak van het houden van hagen sneller en gemakkelijker te maken, evenals het effectief controleren van de groei van de tuin, is de beste elektrische heggenscharen gestegen tot een essentieel stuk tuingereedschap dat de meeste huiseigenaren en tuinaanbesteders wensen te hebben.

Meestal zijn de beste elektrische heggenscharen licht en stil. Ze zijn krachtig gebouwd om efficiënt te zijn. U kunt al uw hagen gemakkelijk bereiken binnen het bereik van de aangesloten kabel en eventueel een verlengsnoer. Uiteraard zijn ze de meest kosteneffectieve keuze.

Beste elektrische heggenscharen vs. andere modellen.

In tegenstelling tot draadloze trimmers hebben elektrische heggenscharen geen last van een beperkte looptijd tussen de oplaadbeurten. Het is het goedkoopste type heggenschaar dat op de markt verkrijgbaar is. Daarom is er nauwelijks kostbaar doorlopend onderhoud aan de heggenscharen.

Hoewel de meeste commerciële gebruikers de voorkeur geven aan benzine als voedingseenheid naar keuze. De prestaties en het vermogen van een moderne elektrische trimmer kunnen u verrassen. Zelfs na de hele winter te zijn opgeslagen, kan de beste elektrische heggenschaar nog steeds met gemak worden getrimd. Hij start met een druk op de knop, omdat er geen benzinemotor nodig is om te onderhouden en geen brandstof om te mengen. Verbazingwekkend genoeg zijn deze moderne elektrische trimmers bijna net zo krachtig als hun benzinetegenhangers.

In tegenstelling tot benzine- en accutrimmers met gelijke prestaties, zijn de beste elektrische heggenscharen over het algemeen lichter. Ze produceren geen schadelijke uitlaatgassen en zijn minder luidruchtig dan benzinetrimmers.

Een elektrische trimmer kan echter alleen worden gebruikt binnen het bereik van het stopcontact, d.w.z. dat hij niet te ver weg kan worden gebruikt. In het algemeen is hun limiet 100 voet ver weg. Een elektrisch model is ideaal voor een kleine tuin die slechts af en toe moet worden getrimd. Bij het werken met een elektrische heggenschaar is het raadzaam om altijd een GFCI stopcontact te gebruiken. Dit beschermt u tegen elektrische schokken als u per ongeluk het snoer doorsnijdt.

Beste elektrische heggenscharen voordelen

 • Over het algemeen staan de beste elektrische heggenscharen bekend als zeer kosteneffectief. In tegenstelling tot andere soorten heggenscharen zijn de beste elektrische heggenscharen relatief goedkoop om in te investeren.
 • Ze zijn ook niet duur om te kopen. Ze kosten ongeveer $100 en zijn dus goedkoper dan accu– en benzineheggenscharen.
 • In vergelijking met veel andere heggenscharen op de markt hebben elektrische heggenscharen veel minder onderhoud nodig. U hoeft niet veel te doen behalve de machine altijd schoon te houden.
 • Met de beschikbaarheid van een constante stroomvoorziening zijn ze in staat om net zoveel te doen als benzineheggenscharen. Met andere woorden, ze kunnen bijna net zo krachtig zijn.

Elektrische heggenscharen beoordelen de nadelen.

 • Zelfs de beste elektrische heggenscharen kunnen niet functioneren zonder toegang tot netstroom.
 • Er is alle mogelijkheid om per ongeluk de stroomkabel door te knippen.
 • De machine brengt een aanzienlijke beperking met zich mee tijdens het gebruik, omdat deze in het stopcontact moet worden gestoken. Het apparaat beperkt zich dus tot de plaats waar het gebruikt kan worden.
 • Er zijn nog enkele andere op de markt die krachtiger zijn dan deze elektrische modellen. In feite is het mogelijk dat een deel van uw tuinafval niet geschikt is voor het blad.

Elektrische heggenscharen Beoordeling van de veiligheid.

Als elektrisch tuingereedschap moet een elektrische heggenschaar correct en veilig worden gebruikt om zeer effectief te zijn. Dus, als u het maximale uit uw elektrische heggenschaar wilt halen, zijn hier enkele relevante technieken en veiligheidstips die u moet volgen.

Afhankelijk van de afstand van uw heggen tot het huis heeft u mogelijk een lang verlengsnoer nodig om uw elektrische heggenschaar aan te kunnen sluiten op het elektriciteitsnet en een groot bereik te kunnen overbruggen. Bij het werken met een elektrische heggenschaar is het zeer aan te raden om de kabel uit de weg te halen. Plaats hem indien mogelijk over uw schouder om te voorkomen dat u het snoer doorsnijdt.

Als de elektrische heggenschaar niet goed wordt gehanteerd, is het een krachtig apparaat dat kan terugspringen en ernstige verwondingen bij de gebruiker kan veroorzaken. U moet dus voorzichtig te werk gaan, zelfs met de beste elektrische heggenscharen. Als u een grote tuin of een ouder huis hebt met weinig stopcontacten buiten, houd er dan rekening mee dat u nooit meerdere verlengsnoeren moet gebruiken om de afstand te overbruggen.

Als er onderdelen of het snoer beschadigd zijn, kunt u het apparaat het beste nooit gebruiken. Dit benadrukt de noodzaak om het apparaat regelmatig te inspecteren op beschadigde snoeren en onderdelen. Vermijd gebruik bij vochtig of regenachtig weer om te voorkomen dat het apparaat wordt geëlektrocuteerd. Naast het verhogen van de kans op elektrische schokken, kunnen er dodelijke ongelukken gebeuren op gladde terreinen.

Onze experts van Beste Gereedschappen geven in het beste geval advies over de heggenschaar als u een kleine tuin heeft en voldoende stopcontacten om een elektrische heggenschaar te gebruiken. Hieronder kunt u onze beoordelingen van elektrische heggenscharen lezen.

Bosch ART 23 SL Elektrische grastrimmer Review

Een grastrimmer helpt u veel tijd en moeite te besparen. De Bosch ART 23 SL elektrische grastrimmer heeft een ergonomisch ontwerp en een telescopische handgreep die gemakkelijk kan worden versteld. Hij kan gras trimmen tot een hoogte van 15 centimeter. De draaibare snijkop maakt het trimmen ook een stuk gemakkelijker. Lees deze Bosch ART 23 SL Electric Grass Trimmer review en leer wat u van dit apparaat kunt krijgen.

Bosch ART 23 SL Elektrische grassnijder met snijdiameter, 23 cm


Bosch ART 23 SL Elektrische grastrimmer

 • De Bosch Art 23 SL heeft een 280 W motor met een hoog vermogen, waardoor hij ideaal is voor kleinere tuinen.
 • Met zijn extra sterke lijn en ‘pro-tap’ spoel kan je net zo gemakkelijk door wilde en weerbarstige plekken van onderhout stormen als normaal gras.
 • Zijn 23 cm maaibreedte levert allround snijprestaties
 • Ergonomisch ontwerp voor comfortabel en eenvoudig trimmen van het gras, waardoor de spieren minder worden belast, met een gewicht van slechts 1,7 kg.
 • Zijn gemakkelijke greep en snelle klikcomponenten zorgen ervoor dat u binnen enkele minuten aan het werk bent, waardoor het een handige manier is om uw gazon af te werken.

Bekijk de dagprijs

Lees meer

Bosch AHS 60-26 Elektrische heggenschaar Review

De Bosch AHS 60-26 elektrische heggenschaar is in principe beter dan de vorige modellen. Hij is tot 10% lichter en krachtiger. Dit betekent dat hij gemakkelijker vast te houden is en sneller en met minder belasting door de heggen heen snijdt.

De Bosch AHS 60-26 heeft een 600 watt motor die zelfs de meest hardnekkige takken doorsnijdt. Hij kan zonder problemen middelgrote en zelfs grote hagen aan. Het ergonomische ontwerp en de doorzichtige handgreepbescherming zorgen voor een optimale grip en veilig werken. De handgreep is voorzien van multi-start knoppen waardoor u gemakkelijk in verschillende posities kunt werken om elke keer weer een optimale snede te krijgen.

Bosch AHS 60-26 Elektrische heggenschaar, 600 mm bladlengte, 26 mm tandopening


Bosch AHS 60-26 Elektrische heggenschaar

 • 26 mm tandafstand met zaagfunctie maakt het mogelijk om takken te zagen die niet tussen de tanden passen voor een grondigere zaagsnede
 • Ergonomisch ontwerp voor comfortabel en eenvoudig knippen van de haag zonder vermoeiende armen
 • Ergonomische handgrepen met softgrip en doorzichtige handbescherming zorgen voor een veilige werkpositie en moeiteloos gebruik.
 • Lichtgewicht bij slechts 3,7 kg
 • De tipbeschermer en de beschermkap van het mes beschermen het mes wanneer het niet in gebruik is.

Bekijk de dagprijs

Lees meer

Bosch AHS 65-34 Elektrische heggenschaar Review

Bosch AHS 65-34 elektrische heggenschaar is uitgerust met een 700 Watt motor en u gaat met gemak door middelgrote heggen. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat u niet snel moe wordt bij het aanpakken van die grotere tuinen en hagen. Het blad van Bosch AHS 65-34 is 65 cm lang, wat een mooie lengte is. Het is lasergesneden, zodat u weet dat u een schone en gemakkelijke snede krijgt.

De afstand tussen de tanden van Bosch AHS 65-34 is 34 mm, wat voldoende is voor de meeste hagen. Bovendien heeft het een zaagfunctie aan de punt van het blad. Het stelt u in staat om door takken met een diameter tot 38 mm te gaan. Met deze functie kunt u zelfs takken zagen die 4 mm groter zijn dan de afstand tussen de tanden. Daarom is het ideaal voor die vreemde delen van de haag die meer groei hebben gehad in het seizoen. Bosch AHS 65-34 mes heeft ook een metalen punt, dus als u de muur achter uw haag vangt, zult u uw snoeischaar niet beschadigen.

Bosch AHS 65-34 elektrische heggenschaar softgrip handgrepen zijn een zeer goede aanvulling. In combinatie met het lichte gewicht van slechts 3,7 kg ziet u een mooi pakketje van een heggenschaar. Daarom voelt u zich ook in vreemde posities heel comfortabel en zelfverzekerd in de snoeiwerkzaamheden die u uitvoert.

Bosch AHS 65-34 Elektrische heggenschaar, 650 mm bladlengte, 34 mm tandopening


Bosch AHS 65-34 Elektrische heggenschaar

 • Krachtige 700 W motor met hoog vermogen voor krachtig knippen
 • Hoog koppel (50 Nm) slipkoppeling voor effectieve zaagprestaties
 • Softgrip op de achterste handgreep en verbeterde voorste handgreep met optimale gewichtsverdeling
 • Lasergesneden, diamantgeslepen zaagbladen voor een zuivere, definitieve zaagsnede
 • Bladtipbeschermer voor het knippen langs muren en paden

Bekijk de dagprijs

Lees meer

Makita UH6570 Elektrische heggenschaar Review

De Makita UH6570 elektrische heggenschaar is ontwikkeld voor semi-professioneel gebruik. Het is dus een directe opvolger van de UH6370. Hij is voorzien van een nieuw uitwendig ontwerp en een verbeterde bediening. Een krachtige 550 watt motor en een zware versnellingsbak geven u het vertrouwen, dat de trimmer voor een lange tijd zal blijven werken. Het handlingsysteem geeft een extra groot bereik met deze elektrische heggenschaar.

Voor de veiligheid heeft u vier handposities in elk soort scenario. De slipkoppeling, in combinatie met de mechanische rem, stopt de trimmer in minder dan een halve seconde. Het krachtige mes, dat een tipbeschermer en een takgeleiding heeft, maakt het onderhoud van uw heg minder koor en meer een snel en eenvoudig karwei.

Makita UH6570 240V elektrische heggenschaar


makita-uh6570 Elektrische heggenschaar

 • Bladtipbeschermer om terugslag te voorkomen en de tandwielen te beschermen
 • Roestvrij scheerbladoppervlak van glinsterend zilver dat wordt verkregen door niet-elektrische vernikkelingen die een hoog antischuuroppervlak hebben voor een langdurige coating
 • Multi-grip systeem; grijpen van de hoofd- en subgrepen voor extra lang bereik, voor- en subgrepen voor efficiënt snoeien van de zijkant van de heg en voor- en hoofdgrepen voor eenvoudig snoeien van de bovenkant van de heg.
 • Tweehandige veiligheidsschakelaar in alle toepassingen. Elk van de drie handgrepen is uitgerust met een greepschakelaar
 • De messen starten pas als twee van de drie gripschakelaars tegelijk zijn ingeschakeld en stoppen onmiddellijk als een van de twee schakelaars wordt losgelaten.

Bekijk de dagprijs

Lees meer

Bosch AHS 50-26 Elektrische heggenschaar Review

De Bosch AHS 50-26 elektrische heggenschaar is een van de lichtste op de markt. Hij is zelfs 10% lichter dan het vorige model, met slechts 3,5 kg. Dit geeft u een betere grip en laat u aan het einde van het werk niet pijnlijk of moe achter.

Het mes is lasergesneden en is 50 cm lang. De afstand tussen de tanden is 26 mm, wat ideaal is voor kleine tot middelgrote heggen. Bosch AHS 50-26 elektrische heggenschaar wordt aangedreven door een mooie 600 Watt motor. Er is dus genoeg voor zelfs de meest koppige heggen. De handgrepen hebben multi-start knoppen, waardoor u de flexibiliteit heeft om in verschillende hoeken te werken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het verlies van uw grip.

Bosch AHS 50-26 Elektrische heggenschaar met 500 mm bladlengte en 26 mm tandopening


Bosch AHS 50-26 Elektrische heggenschaar

 • 26 mm tandafstand met zaagfunctie maakt het mogelijk om takken te zagen die niet tussen de tanden passen voor een grondigere zaagsnede
 • Ergonomisch ontwerp voor comfortabel en eenvoudig knippen van de haag zonder vermoeiende armen
 • Ergonomische handgrepen met softgrip en doorzichtige handbescherming zorgen voor een veilige werkpositie en moeiteloos gebruik.
 • Lichtgewicht bij slechts 3,5kg
 • De tipbeschermer en de beschermkap van het mes beschermen het mes wanneer het niet in gebruik is.

Bekijk de dagprijs

Lees meer

Ryobi RPT4545M Elektrische heggenschaar Review

De Ryobi RPT4545M elektrische heggenschaar is een ander hoogwaardig aanbod van Ryobi. Hij beschikt over een scharnierkop, voor zowel duurzaamheid als prestaties, en een verlengpaal voor moeilijk bereikbare plaatsen. Als u hoge hagen heeft of u wilt bijvoorbeeld wat bomen verzorgen, dan is deze Ryobi RPT4545M heggenschaar wellicht een goede keuze voor u.

De motor van de Ryobi RPT4545M is zeer licht, maar heeft een vermogen van 400W, wat genoeg is voor alles wat u erdoorheen haalt.
De snijkop kan worden gearticuleerd rond een as van 135 graden. In combinatie met de grote lustrigger is dit een perfect hulpmiddel om in elke situatie en onder elke hoek te knippen en te werken. Het feit dat het een elektrische heggenschaar is met een groot bereik is een zeer sterk argument. Het is niet voor niets een van de beste uitschuifbare heggenscharen.

Ryobi RPT4545M heggenschaar met verlengbare mast, 450 W


Ryobi RPT4545M heggenschaar met verlengbare mast, 450 W

 • Krachtige 450 W motor
 • Verlengbaar tot 2 m
 • 45 cm mes
 • Tweezijdig zuigerwerkend, diamantgeslepen blad
 • Zeer handig gereedschap dat u helpt bij het verzorgen van takken op onstuimige hoogtes en hoeken.

Bekijk de dagprijs

Lees meer

Einhell GC-HH 5047 Elektrische heggenschaar Review

Grote hagen en struiken zijn een mooie aanvulling op elke tuin of erf. Hagen zijn over het algemeen gemakkelijk te onderhouden. Het is echter niet eenvoudig om de grootte en de vorm van de hagen te bepalen. Daarom is het zeer belangrijk om het juiste gereedschap te kiezen voor het werk. De Einhell GC-HH 5047 elektrische heggenschaar is zeker een van de beste keuzes op de markt. Deze Einhell heggenschaar is een machine die u trouw zal dienen.

Einhell GC-HH 5047 47 cm Elektrische heggenschaar van 500 Watt


Einhell GC-HH 5047 47 cm Elektrische heggenschaar van 500 Watt

 • Tillable-maaikop voor ergonomisch werken
 • Lemmet van lasergesneden en diamantgeslepen staal
 • Telescopische handgreep die kan worden verlengd tot 2,4 meter
 • Extra bescherming voor de rug door de verstelbare schouderband
 • Stevige mesbescherming voor opslag en transport

Bekijk de dagprijs

Lees meer

Ryobi RHT6560RL Elektrische heggenschaar

Het trimmen van uw hagen is een geweldige manier om de schoonheid van uw achtertuin te versterken. Bovendien helpt regelmatig snoeien bij het beschermen en voorkomen van risico’s op verder verval van de hagen. Daarnaast versterkt het ook de charme van de meeste landschappen, tuinen, struiken en bomen. Hier is een geheim om uw buren jaloers te maken op uw goed onderhouden tuinhaag. Het resultaat is dat de Ryobi RHT6560RL heggenschaar met Hedge Sweep een geweldige manier is om uw hagen vorm te geven en uw vreugde over een prachtig landschap voor de deur te verdubbelen. We beschrijven deze elektrische heggenschaar volledig in het volgende overzicht.

Ryobi RHT6560RL heggenschaar met HedgeSweep, 650W


Ryobi RHT6560RL heggenschaar met HedgeSweep, 650W

 • Unieke draaibare achterste handgreep en een grote lus voor de trekker waardoor het mogelijk is om heggen onder verschillende hoeken te knippen.
 • Live gereedschapsindicator handel; gloeit blauw als het gereedschap is aangesloten op een stroomvoorziening.
 • Lengte van het blad: 60 cm.
 • Snijcapaciteit: 27mm.

Bekijk de dagprijs

Lees meer

Black & Decker BEHTS501 Elektrische heggenschaar Review

Heggen hebben de neiging om in een snel tempo te groeien en moeten regelmatig worden gesnoeid. Het is echter zeer moeilijk om met een eenvoudige snoeischaar door de overmaatse hagen heen te knippen. U hebt een extra scherp gereedschap nodig, zoals een elektrische heggenschaar, om deze taak efficiënt uit te voeren. De Black & Decker BEHTS501-GB heggenschaar is een perfect voorbeeld van een elektrische heggenschaar.

Het belangrijkste voordeel van deze elektrische heggenschaar is dat hij al het werk in zijn eentje doet. Het enige wat u hoeft te doen is de handgreep vast te houden en deze in de gewenste richting te bewegen. U hoeft zich geen zorgen te maken over het weghakken van de dikke en harde takken. U kunt voorkomen dat u door de bramen en naalden wordt gegrepen.

Black + DECKER BEHTS501 heggenschaar, 600 W, 240 V, 60 cm


Black & Decker BEHTS501 Elektrische heggenschaar

 • Krachtige 600W motor
 • 60 cm asymmetrische stalen bladen met dubbele werking
 • 35mm zaagblad voor het zagen van takken met een grotere diameter
 • 25mm max. snijcapaciteit
 • Baalgreep voor meer comfort & controle

Bekijk de dagprijs

Lees meer

Makita UH4861X Elektrische heggenschaar Review

Het onderhouden van een tuin vereist veel precisie en hard werken. Daarom is de Makita UH4861X elektrische heggenschaar iets wat u wilt bezitten. Het moeilijkste is het snoeien van dikke hagen en takken. U hebt dus ook het gezelschap nodig van ideaal gereedschap dat uw werk kan vergemakkelijken. De beste elektrische heggenschaar is een hulpmiddel dat u kan helpen bij het onderhoud van uw tuinbouwparadijs. Daarom hebben deze elektrische snoeischaren veel aan populariteit gewonnen in de markt. Daarom hebben veel merken hun heggenscharen bedacht.

Zo’n trimmer is de Makita UH4861X 240V 48 cm elektrische heggenschaar. Makita is een gerenommeerd merk en deze trimmer heeft zijn goede naam waargemaakt. Hier is een gedetailleerd overzicht van de genoemde elektrische heggenschaar.

Makita UH4861X 240 V 48 cm elektrische heggenschaar


Makita UH4861X Elektrische heggenschaar

 • Gemakkelijke vervanging van koolborstels
 • Mechanische rem
 • Roestvrij scheerbladoppervlak van glinsterend zilver, verkregen door niet-elektrolyse vernikkeld, dat een hoog antischuuroppervlak heeft voor een langdurige coating
 • Dubbele isolatie

Bekijk de dagprijs

Lees meer

Flymo EasiCut 460 Elektrische heggenschaar Review

Flymo EasiCut 460 is een goede keuze als u op zoek bent naar de beste elektrische heggenschaar op de markt. Er zijn heel wat verschillende opties beschikbaar, die overweldigend kunnen zijn. Het is belangrijk om uw onderzoek te doen om er zeker van te zijn dat u de juiste optie krijgt voor uw individuele behoeften. Hier, bij Beste Gereedschappen, vindt u alle informatie die u nodig heeft om een weloverwogen beslissing te nemen.

Flymo 9671028-01 Easicut 460 heggenschaar, 450 W, Snijmes 45 cm


Flymo EasiCut 460 Elektrische heggenschaar

 • Easicut 460 heeft een meslengte van 45 cm en een snijspleet van 16 mm
 • Easicut 460 heeft een vermogen van 450 W, Tandopening -19 mm.
 • Handgreep is ontworpen voor eenvoudig en comfortabel snoeien van hagen en struiken
 • Item Gewicht: 3,74 Kg
 • Krachtige 450W motor

Bekijk de dagprijs

Lees meer

Flymo EasiCut 600XT elektrische heggenschaar Review

De Flymo EasiCut 600XT elektrische heggenschaar heeft een uniek handvatontwerp met zachte handgrepen en een groter bereik voor gebruiksgemak bij het snoeien van hogere struiken en heggen. Het 60 cm diamantgeslepen dubbelwerkende mes kan dikkere takken en grote heggen aan. De heggenschaar is favoriet als het gaat om het markeren van grenzen of het toevoegen van enkele elementen van privacy aan uw huis. Lees deze Flymo EasiCut 600XT review en leer wat u kunt verwachten van een van de beste elektrische heggenscharen.

Flymo Easicut 600XT elektrische heggenschaar


Flymo EasiCut 600XT Elektrische heggenschaar

 • Voor het trimmen van heggen en struiken * 500 watt * Staaflengte: 600mm / 23,62 * Bladafstand: 22mm * Blad stoptijd: 0,5S * Diamant geslepen dubbelwerkende bladen voor een snellere afwerking * Bladschede * Tweehandige veiligheidsschakelaar * Unieke centrale handgreep

Bekijk de dagprijs

Lees meer

Flymo Easicut 450 Elektrische heggenschaar Review

Flymo Easicut 450 elektrische heggenschaar is een eenvoudig te gebruiken heggenschaar die wordt geleverd met eenvoudig en comfortabel snoeien van hagen en struiken. Flymo Easicut 450 maakt het snoeien heel leuk. Deze trimmer biedt een grote verbetering ten opzichte van eerdere modellen van hetzelfde merk.

Flymo EASICUT 450 Elektrische heggenschaar met 450mm blad 450w 240v


Flymo EasiCut 450 Elektrische heggenschaar

Bekijk de dagprijs

Black & Decker GT6060 Elektrische heggenschaar Review

Als u te maken heeft met bredere takken en grotere heggen, is Black & Decker GT6060 de beste elektrische heggenschaar die u moet overwegen en gebruiken. Het product biedt een ongeëvenaard gemak en kracht, waardoor het onderhoud van uw tuin of erf eenvoudiger is dan ooit tevoren. Met behulp van dit product kunt u er zeker van zijn dat u een gemanicuurde tuin kunt aanleggen en onderhouden zonder de uitstoot, de kosten en het gedoe van een model dat op gas werkt.

Black & Decker GT6060 600W 60cm Hedgetrimmer/ 25mm Blade Gap/ Bale Handle Design/ Cable Management


Black & Decker GT6060 Elektrische heggenschaar

 • Pak al uw tuinaanleg activiteiten met vertrouwen aan met deze krachtige 600 W elektrische heggenschaar van Black + Decker.
 • De robuuste eenheid van 1960 slagen per minuut is uitgerust met een schuin blad van 60 cm, waardoor hij ideaal is voor de meeste middelgrote tuinhagen.
 • Een ingebouwd kabelbeheer- en retentiesysteem verlicht het probleem van invasieve kabels en helpt het struikelgevaar tijdens het gebruik te verminderen.
 • Het apparaat wordt geleverd met een zachte mantel voor veilige opslag en de tweehandige startschakelaar voorkomt dat het apparaat per ongeluk wordt opgestart.
 • Het ergonomische ontwerp van de handgreep en de gelijkmatige gewichtsverdeling zijn zorgvuldig ontwikkeld voor maximaal comfort tijdens het gebruik.

Bekijk de dagprijs

Bosch AHS 55-16 Elektrische heggenschaar Review

De meeste consumenten zijn op zoek naar de beste elektrische heggenschaar die effectief nuttig is en een geweldige functie heeft. Hoewel er veel tuingereedschap op de markt is, zijn er maar weinig met functies die de consument voordelen bieden. Een van deze producten is de heggenschaar Bosch AHS 55-16.

De heggenschaar Bosch AHS 55-16 is een snoeischaar die u in uw huis kunt gebruiken. Dit is een krachtige elektrische heggenschaar die de gebruiker een buitengewone prestatie levert. Het heeft verschillende functies voor de veiligheid van de gebruiker, zoals het hebben van een krachtige 450-watt motor die zorgt voor hoge prestaties voor het knippen. Hij heeft ook een hoog koppel (50 Nm) dat de koppeling doet slippen voor verbazingwekkende maaiprestaties.

Bosch AHS 55-16 Elektrische heggenschaar, 550 mm bladlengte, 16 mm tandopening


Bosch AHS 55-16 Elektrische heggenschaar

 • Moeiteloze bediening: lichtgewicht heggenschaar, ontworpen om de druk op uw armen en rug te verminderen.
 • Gemak: een goed uitgebalanceerd gereedschap met ergonomische handgrepen voor een comfortabelere werkhouding.
 • Uitstekende prestaties: de hogesnelheidsmotor en 16 mm tandopening geven u de zaagkracht voor kleine tot middelgrote heggen.
 • Krachtige motor van 450 W voor een krachtige zaagsnede.
 • 55 cm diamantgeslepen blad voor een zuivere en precieze zaagsnede.

Bekijk de dagprijs

Lees meer

Bosch AHS 70-34 elektrische heggenschaar Review

Zelfs als je een aantal koppige takken hebt, Bosch heeft je gedekt. Model Bosch AHS 70-34 elektrische heggenschaar is een uitstekende keuze als u op de markt bent, voor een echt goede machine. De maaiprestaties zijn geweldig. Aan de ene kant is de 700 watt krachtige motor, genoeg voor alles wat u erdoorheen kunt. Het is een van de krachtigste elektrische heggenscharen.

Aan de andere kant, het 70 cm lange, diamantzaagblad. Dit blad is gewoonweg verbazingwekkend. Het snijdt dwars door takken tot 34 mm. Dat is de afstand tussen de tanden van het blad. Over het blad gesproken, het heeft ook een zaagfunctie. Dit helpt u om takken aan te pakken die breder zijn dan de opgegeven tandafstand. Deze elektrische heggenschaar van Bosch is vooral nuttig bij grote klussen.

Bosch AHS 70-34 heggenschaar (bladafdekking, kartonnen doos, 700 W, 700 mm bladlengte, 34 mm tandafstand)


Bosch AHS 70-34 Elektrische heggenschaar

 • 34 mm tandafstand met zaagfunctie maakt het mogelijk om takken te zagen die niet tussen de tanden passen voor een grondigere zaagsnede
 • Ergonomisch ontwerp voor comfortabel en eenvoudig knippen van de haag zonder vermoeiende armen
 • Ergonomische handgrepen met softgrip en doorzichtige handbescherming zorgen voor een veilige werkpositie en moeiteloos gebruik.

Bekijk de dagprijs

Lees meer

Bosch AHS 50-16 Elektrische heggenschaar Review

Bosch AHS 50-16 elektrische heggenschaar is een machine voor kleine tot middelgrote heggen. De motor is 450 watt en dat is zeker genoeg voor uw tuin. Het blad heeft een mooie lengte van 50 cm. De afstand tussen de tanden is 16 mm en het blad is gediamanteerd. Dit betekent dat u geen enkel probleem zult hebben, als het gaat om precies te zagen. De stijl van deze beste elektrische heggenschaar is waarschijnlijk ideaal voor grotere jonge hagen. En door het lange blad zult u in staat zijn om in één keer veel te zagen.

Bosch AHS 50-16 Elektrische heggenschaar, 500 mm bladlengte, 16 mm tandopening


Bosch AHS 50-16 Elektrische heggenschaar

 • Lichtgewicht ergonomisch ontwerp met soft-grip handvat voor eenvoudige bediening
 • Krachtige Bosch motor van 450 W, 50 cm blad en 16 mm tandinhoud
 • Diamantgeslepen zaagbladen voor een zuivere zaagsnede
 • Wordt compleet geleverd met een beschermende mesbescherming
 • 2 jaar garantie op onderdelen

Bekijk de dagprijs

Lees meer

Bosch AHS 45-16 Elektrische heggenschaar Review

Deze Bosch AHS 45-16 trimmer is een van de lichtste en goedkoopste, van alle beste elektrische heggenscharen die door Bosch zijn ontwikkeld. Deze heggenschaar wordt geleverd met 420 Watt motor, 450 mm lang blad en 16 mm tandafstand. Hij biedt een krachtige en betrouwbare snoeiwijze voor kleine tot middelgrote heggen, struiken en heesters.

Lichtgewicht, krachtige motor, ergonomisch ontwerp zijn slechts enkele van de geweldige eigenschappen die de Bosch AHS 45-16 te bieden heeft. Als het klinkt als iets wat u graag in een heggenschaar zou willen zien, moet u dit aanbod van Bosch eens bekijken.

Bosch AHS 45-16 Elektrische heggenschaar, 450 mm bladlengte, 16 mm tandopening


Bosch AHS 45-16 Elektrische heggenschaar

 • Lichtgewicht bij 2,5 kg, ergonomisch ontwerp
 • Krachtige 420 W Bosch motor
 • Ergonomisch ontwerp met softgrip handvat
 • Diamantgeslepen zaagbladen voor een zuivere, precieze zaagsnede
 • Compleet met beschermkap voor de messen wanneer deze niet in gebruik zijn

Bekijk de dagprijs

Lees meer

Einhell BG-EH 6051 Elektrische heggenschaar Review

Als u op zoek bent naar een praktische en betrouwbare elektrische heggenschaar, dan is de Einhell BG-EH 6051 een prachtige keuze om te overwegen. Hij heeft dubbelbladige knippers die tegengesteld draaien, voor een zeer bevredigend resultaat.

Uitgerust met een 600 Watt motor met een volledig metalen transmissie, zal hij veel beter presteren dan de concurrentie. De motor drijft een tweezijdig dubbelbladige veiligheidsmessen (51 cm) aan die met precisie zijn geslepen uit hoogwaardig staal. Dit betekent niet alleen dat ze snel en netjes snijden, maar zorgt er ook voor dat je er meer uithaalt voordat ze geslepen moeten worden. De messen hebben een afstand van 14 mm en produceren 4200 sneden per minuut.

Einhell BG-EH 6051 600W 510mm elektrische heggenschaar


Bosch AHS 45-16 Elektrische heggenschaar

 • Aan/uit dodemansknop
 • Extra verwerking voor een optimale verwerking
 • Groot handbeschermingsschild
 • Tegengesteld draaiende bladen
 • Messen van nauwkeurig geslepen speciaal staal

Bekijk de dagprijs

Bosch AHS 60-16 Elektrische heggenschaar Review

Als u op zoek bent naar de beste elektrische heggenschaar, die in staat is om kleine tot middelgrote heggen te knippen, dan zou de Bosch AHS 60-16 bovenaan uw lijstje moeten staan.

Bosch Ahs 60-16 wordt geleverd met een krachtige 450 watt motor, en is voorzien van een 60 cm lang blad. Met zijn 16 millimeter tandafstand en bladen, die zijn geslepen met diamant, heeft u een zuivere en precieze snede.

Bosch AHS 60-16 Elektrische heggenschaar, 600 mm bladlengte, 16 mm tandopening

Bosch AHS 60-16 Elektrische heggenschaar

 • Lichtgewicht ergonomisch ontwerp met soft-grip handvat voor eenvoudige bediening en comfortabel gebruik
 • Krachtige 450 W Bosch motor
 • Diamantgeslepen zaagbladen voor een zuivere en precieze zaagsnede
 • Wordt compleet geleverd met een beschermende mesbescherming
 • 2 jaar garantie op onderdelen en arbeid

Bekijk de dagprijs

Lees meer

Black & Decker GT4245 Electrische heggenschaar Review

Een van de beste elektrische heggenscharen voor u, als u op zoek bent naar klein en echt lichtgewicht, is de Black & Decker GT4245.

Deze kleine, robuuste en eenvoudig te gebruiken tweehandige snoeischaar wordt aangedreven door een 420W motor en heeft 45 cm dubbelwerkende messen die asymmetrisch zijn, waardoor hij ideaal is voor struiken, kleine heggen en boomstammen.

BLACK+DECKER heggenschaar Inclusief 16 mm mesafstand en T-greepontwerp, 420 W, 45 cm


Black & Decker GT4245 Elektrische heggenschaar

 • 45 cm meslengte en 16 mm mesafstand is geschikt voor kleinere heggen
 • Tweehandige startschakelaar voorkomt onbedoeld starten
 • Ontworpen om zich comfortabel en veilig in de hand te voelen
 • Kabelbevestiging en veilig kabelmanagement om te voorkomen dat de kabelverbinding in de weg zit
 • Duurzaam, robuust en scherp metalen mes

Bekijk de dagprijs

Recent Posts