Bosch AHS 60-26 Elektrische heggenschaar Review


De Bosch AHS 60-26 elektrische heggenschaar is in principe beter dan de vorige modellen. Hij is tot 10% lichter en krachtiger. Dit betekent dat hij gemakkelijker vast te houden is en sneller en met minder belasting door de heggen heen snijdt.

De Bosch AHS 60-26 heeft een 600 watt motor die zelfs de meest hardnekkige takken doorsnijdt. Hij kan zonder problemen middelgrote en zelfs grote hagen aan. Het ergonomische ontwerp en de doorzichtige handgreepbescherming zorgen voor een optimale grip en veilig werken. De handgreep is voorzien van multi-start knoppen waardoor u gemakkelijk in verschillende posities kunt werken om elke keer weer een optimale snede te krijgen.

Bosch AHS 60-26 Elektrische heggenschaar, 600 mm bladlengte, 26 mm tandopening


Bosch AHS 60-26 Elektrische heggenschaar

 • 26 mm tandafstand met zaagfunctie maakt het mogelijk om takken te zagen die niet tussen de tanden passen voor een grondigere zaagsnede
 • Ergonomisch ontwerp voor comfortabel en eenvoudig knippen van de haag zonder vermoeiende armen
 • Ergonomische handgrepen met softgrip en doorzichtige handbescherming zorgen voor een veilige werkpositie en moeiteloos gebruik.
 • Lichtgewicht bij slechts 3,7 kg
 • De tipbeschermer en de beschermkap van het mes beschermen het mes wanneer het niet in gebruik is.

Bekijk de dagprijs

Bosch Ahs 60-26 Elektrische Hedge Cutter Eigenschappen Review:

Krachtige motor

Bosch Ahs 60 26 elektrische heggenschaar wordt geleverd met een motor van 600 watt en een nieuw bladontwerp. Daarnaast wordt hij geleverd met zaagfunctie en 26 mm tandafstand. Hierdoor kan de middelgrote heg gemakkelijk en zonder veel moeite worden gesnoeid.

Perfecte bediening

Deze Bosch heggenschaar wordt geleverd met een nieuw en verbeterd lichtgewicht ontwerp. Hierdoor is het knippen ervan geen probleem meer. U kunt het werk dus zonder extra pauzes afmaken.

Ergonomisch en veilig

De Bosch Ahs 60-26 handgrepen zijn ergonomisch en hebben een softgrip. Er is ook een transparante handbescherming die zorgt voor een veiligere en comfortabelere afwerking.

Bekijk de dagprijs

Bosch Ahs 60-26 Elektrische heggenschaar Voordelen

In deze sectie zullen we de Bosch Ahs 60-26 extra functies bekijken, die het snoeiproces zo aangenaam maken.

Laag gewicht.

De Bosch Ahs 60-26 elektrische heggenschaar weegt slechts 3,6 kg en is daardoor extreem licht. Hij is gemakkelijk mee te nemen en te bewerken. Het totale gewicht van deze elektrische heggenschaar is met 10% verminderd, waardoor uw bovenlichaam bij langdurig gebruik minder wordt belast.

Moeiteloos werken.

Deze elektrische heggenschaar wordt geleverd met softgrip op de achterste handgreep. Daarnaast is ook de voorste handgreep verbeterd, waardoor het gewicht optimaal wordt verdeeld.

60 cm mes, met zaagfunctie

Dankzij de zaagfunctie is Bosch Ahs 60-26 in staat om takken met een diameter tot 32 mm te zagen. Het 60 cm lange blad maakt het gemakkelijk om ontoegankelijke takken te zagen. Bovendien is het blad van deze elektrische heggenschaar diamantgeslepen, waardoor het zeer kostbaar is om te zagen.

Bladbescherming.

Deze elektrische heggenschaar wordt geleverd met een speciale metaalbeschermer van het mes. Dit betekent dat u de Bosch Ahs 60 26 in de buurt van muren en paden zonder zorgen kunt gebruiken. U hoeft alleen maar de metaalbeschermer aan de voorkant te plaatsen, wanneer u bij een muur of metalen voorwerpen knipt.

Het blad van Bosch AHS 60-26 heeft een zaagfunctie, wat betekent dat u takken kunt zagen die zelfs 6 millimeter groter zijn dan de afstand tussen de tanden. Dit is ideaal voor die vreemde delen van uw hagen die net iets uit de hand gelopen zijn.

Meer van onze Bosch heggenschaar recensies.

Productdetails

 • Productafmetingen: 123 x 24,2 x 23 cm.
 • Item Gewicht: 3,6 Kg.
 • Gewicht: 4.9 Kg.
 • Snijlengte: 600 mm.
 • Afstand tussen de tanden: 26 mm.

Bekijk de dagprijs

Bosch AHS 60-26 klantenbeoordeling

 • De bouwkwaliteit is echt goed. Het is ook gemakkelijk te hanteren, met beide handen. De trimmer is vrij stil en doet het werk met precisie en het resultaat is een mooie zuivere snede. Het lange mes geeft je flexibiliteit en het werkt met alle soorten heggen. Doordat het blad een “zaag”-werking heeft, kunt u zonder al te veel moeite zeer dikke takken zagen. Een zeer mooie eigenschap. Ik denk niet dat u teleurgesteld zult zijn als u deze snoeischaar nu koopt.
 • Mijn laatste trimmer had een 13″ mes, dat was gewoon niet goed genoeg. Ik ben erg blij dat ik besloten heb om deze elektrische heggenschaar te kopen. Ook al zijn mijn heggen vrij dik, deze machine snijdt er zonder problemen doorheen. Zo goed is het ook weer niet, met een gewicht van slechts 3,6 kilogram of zo.
 • Ahs 60-26 is een geweldige trimmer. Ik heb hem gekocht voor mijn hagen, vooral omdat hij zo licht is. De afstand tussen de tanden is geweldig voor grotere takken. De motor is in staat om de hele dag zonder haperingen te draaien, wat het een geweldig hulpmiddel maakt voor grotere tuinen. Ik ben zeker trots op de aankoop.
 • Ik gebruik deze Bosch heggenschaar al 4 dagen. Het was een genot om te gebruiken. Zelfs met mijn grote hagen had hij geen enkele moeite. Mijn hagen zijn onder andere Meidoorn en Roos. Het deed het werk perfect, geen zorgen.
 • Mijn tuinman zei dat deze trimmer zwaarder is dan de laatste die ik had, maar omdat hij efficiënter is, werkt hij eigenlijk beter! De bladlengte van Ahs 60-26 maakt het gemakkelijker om langere heggen te knippen en het werkt ook sneller. Over het geheel genomen ben ik erg blij met de aankoop en mijn tuinman ook.

Bosch Ahs 60-26 Prijs en Promoties

Houd er rekening mee, dat de prijs in deze elektrische heggenschaar review kan variëren. Het hangt af van de verkooplocatie en het seizoen. Ons team van professionals raadt u aan om de nieuwste promoties in bol.com te bekijken voordat u deze heggenschaar koopt.

Bekijk de dagprijs

Recent Posts