Bosch AHS 60-16 Elektrische heggenschaar Review


Als u op zoek bent naar de beste elektrische heggenschaar, die in staat is om kleine tot middelgrote heggen te knippen, dan zou de Bosch AHS 60-16 bovenaan uw lijstje moeten staan.

Bosch Ahs 60-16 wordt geleverd met een krachtige 450 watt motor, en is voorzien van een 60 cm lang blad. Met zijn 16 millimeter tandafstand en bladen, die zijn geslepen met diamant, heeft u een zuivere en precieze snede.

Bosch AHS 60-16 Elektrische heggenschaar, 600 mm bladlengte, 16 mm tandopening


Bosch AHS 60-16 Elektrische heggenschaar

  • Lichtgewicht ergonomisch ontwerp met soft-grip handvat voor eenvoudige bediening en comfortabel gebruik
  • Krachtige 450 W Bosch motor
  • Diamantgeslepen zaagbladen voor een zuivere en precieze zaagsnede
  • Wordt compleet geleverd met een beschermende mesbescherming
  • 2 jaar garantie op onderdelen en arbeid

Bekijk de dagprijs

Bosch AHS 60-16 Elektrische heggenschaar Technical Review

Door zijn constructie en stijl is Bosch AHS 60-16 een ideale keuze voor kleine tot middelgrote jonge hagen. Het lichte en ergonomische ontwerp is perfect voor langdurig gebruik. Het is niet nodig om te stoppen met snoeien en rusten, wat uiteindelijk tijd kost. De Bosch Ahs 60-16 elektrische heggenschaar biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Hij moet een essentieel onderdeel zijn van uw tuinonderhoudsarsenaal.

De 10 meter lange kabel zorgt ervoor dat u geen problemen heeft met het voeden van de trimmer en het omgaan met verlengkabels. Ahs 60-16 lang blad maakt het werk snel en gemakkelijk zonder gedoe. Uitgerust met een softgrip handvat geeft u een stabiele, veilige bediening en comfort. Deze elektrische heggenschaar is voorzien van twee veilige schakelaars, waardoor u niet per ongeluk hoeft in te schakelen.


bosch ahs 60-16 gebruik

Bosch AHS 60-16 Elektrische heggenschaar Klantgedachten

Als u voor de Bosch heggenschaar gaat, maakt u een zeer goede keuze. Bekende fabrikant met een grote reputatie. Daarom zijn de heggenscharen van Bosch allemaal stijlvolle producten.

  • Dit is zo’n grote waarde. Ik ben een tuinman en mijn man houdt zich bezig met de hagen. In vergelijking met de snoeischaren die hij in het verleden heeft gebruikt, is de Bosch AHS 60-16 volgens hem lichter en gemakkelijker te gebruiken.
  • Ik had al meer dan 14 jaar een Bosch heggenschaar, toen die eindelijk uitviel. Ik hou van dit apparaat! Het maakt het onderhoud van heggen zoveel makkelijker en sneller. Het is geen koor meer.
  • We gebruiken het om met een paar lange scharen met hagen om te gaan. Dat duurde natuurlijk uren en was geen prettige ervaring. Toen ik Bosch Ahs 60-16 kocht, duurde het niet langer dan een paar minuten! Het snijdt zelfs dikkere takken. Door het lichte gewicht van de machines kan ik lange tijd knippen, zonder enige pauze om mijn armen te laten rusten. Ik kan het grootste deel van het werk gewoon op de grond doen, zonder ladders of opstapjes.
  • Als vrouw kan ik gerust zeggen dat dit gemakkelijk en licht genoeg is om te gebruiken. De balans van deze Bosch heggenschaar is geweldig, ondanks het lange mes, waardoor ik hem gemakkelijk kan vasthouden. Zo voorkomt het tweewegschakelmechanisme dat u per ongeluk een duwtje in de rug krijgt als u met uw tuin aan het rommelen bent.
  • Zelfs op mijn 3 x 6 voet hagen maakt het lange mes het mogelijk om een rechte snede te maken en met een paar slagen een fantastische klus te klaren. Bovendien is het heel stil en goed gemaakt.

Bekijk de dagprijs

Bosch Ahs 60-16 Elektrische heggenschaar Prijs

Als conclusie kan worden gesteld dat deze heggenschaar als Bosch-model een goede keuze is voor kleine tot middelgrote tuinen. Ons team bij Beste Gereedschappen, adviseert om de huidige prijs en aanbiedingen te controleren bij bol.com, alvorens te kopen.

Bekijk de dagprijs

Gerelateerde berichten

Recent Posts