Bosch AHS 50-26 Elektrische heggenschaar Review


De Bosch AHS 50-26 elektrische heggenschaar is een van de lichtste op de markt. Hij is zelfs 10% lichter dan het vorige model, met slechts 3,5 kg. Dit geeft u een betere grip en laat u aan het einde van het werk niet pijnlijk of moe achter.

Het mes is lasergesneden en is 50 cm lang. De afstand tussen de tanden is 26 mm, wat ideaal is voor kleine tot middelgrote heggen. Bosch AHS 50-26 elektrische heggenschaar wordt aangedreven door een mooie 600 Watt motor. Er is dus genoeg voor zelfs de meest koppige heggen. De handgrepen hebben multi-start knoppen, waardoor u de flexibiliteit heeft om in verschillende hoeken te werken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het verlies van uw grip.

Bosch AHS 50-26 Elektrische heggenschaar met 500 mm bladlengte en 26 mm tandopening


Bosch AHS 50-26 Elektrische heggenschaar

 • 26 mm tandafstand met zaagfunctie maakt het mogelijk om takken te zagen die niet tussen de tanden passen voor een grondigere zaagsnede
 • Ergonomisch ontwerp voor comfortabel en eenvoudig knippen van de haag zonder vermoeiende armen
 • Ergonomische handgrepen met softgrip en doorzichtige handbescherming zorgen voor een veilige werkpositie en moeiteloos gebruik.
 • Lichtgewicht bij slechts 3,5kg
 • De tipbeschermer en de beschermkap van het mes beschermen het mes wanneer het niet in gebruik is.

Bekijk de dagprijs

Bosch AHS 50-26 Elektrische heggenschaar Specificaties Review

Over grip gesproken, de handgrepen zijn voorzien van een zacht materiaal voor comfort bij langdurig gebruik. Er is ook een doorkijkbeveiliging. De punt van het blad is zo gemaakt, dat u een zaagfunctie heeft. Het gaat door takken met een diameter tot 32 mm. Dit is eigenlijk 6 mm meer dan de afstand tussen de tanden van de trimmer.

Bosch AHS 50-26 elektrische heggenschaar is een lichtgewicht en goed uitgebalanceerde machine. Hij wordt dus geleverd met een 600 W motor.

Een van de coolste kenmerken is de geĆÆntegreerde mespuntbeveiliging. Deze is uiterst belangrijk bij het werken in de buurt van muren.

Hierdoor helpt hij slijtage van het blad te voorkomen.

Bekijk de dagprijs


Bosch AHS5026-3 heggenschaar specificaties


BoschAHS5026 productdetails

Productdetails

 • Productafmetingen 110,4 x 25 x 22,4 cm
 • Item Gewicht 4,8 Kg
 • Verzendgewicht 4,8 Kg
 • Snijlengte 500 mm
 • Afstand tussen de tanden 26 mm

Hier zijn meer van onze Bosch heggenschaar beoordelingen.

Bekijk de dagprijs

Bosch AHS 50-26 wat denken de klanten

Lees de Bosch AHS 50-26 elektrische heggenschaar reviews hieronder. Het is belangrijk dat u zich volledig bewust bent van wat u koopt.


BoschAHS5026 heggenschaar

 • Ik ben eigenlijk een professionele tuinman. Moet niet echt uitleggen hoe belangrijk een kwaliteitssnoeier voor mij is. Ik heb een benzinetrimmer, maar voor een lange periode werkt hij gewoon niet. Veel te zwaar en een lastige zaak om te gebruiken. Deze snoeischaar is erg indrukwekkend.
 • Zeer gebruiksvriendelijk en zeer licht in gewicht. Snijdt met gemak door onze hulstststruik. Ik heb dit eigenlijk gekocht na het bekijken van enkele recensies, en heb er zeker geen spijt van. Ik ben cam gemakkelijk aan te bevelen deze trimmer aan vrienden en familie. Zeer effectief stuk gereedschap zeker.
 • Ik kocht dit na het kijken en het lezen van online voor een grote. Ik denk dat mensen die het lage scores geven, zijn soort van duwen het. Voor mij werkt dit heel goed. Het is helemaal niet zwaar en het is erg stil. Het bladerdeksel dat er bij zit, is een leuke touch van Bosch.
 • Ik had het vorige model van deze trimmer. Deze is zeker lichter, wat de bediening en het manoeuvreren vergemakkelijkt. Met niet zo’n groot probleem heb ik mijn overwoekerde haag in een mum van tijd weer in vorm weten te krijgen. Een ander kwaliteitsproduct van Bosch.
 • Dit is mijn eerste elektrische heggenschaar en ik kan er niet blijer mee zijn. Ik hoef hier niet echt op te wijzen, maar het is zo veel beter om dit te gebruiken, dan een paar scharen. Het voelt echt geweldig in de hand, en het is niet te zwaar voor mij. Er zit een lang netsnoer bij, dus ik gebruik geen verlengingen. Het ontwerp en de bediening is zeer eenvoudig te begrijpen, je zult geen problemen hebben.

Prijs en conclusie

Uiteindelijk raden we onze bezoekers sterk aan om de prijs op Bol.com te controleren. U vindt Bosch AHS 50-26 misschien wel op veel andere sites, maar het is goed om ervoor te zorgen dat u de garantie en alle beschermingen van de klant heeft.

Bekijk de dagprijs

Recent Posts