Beste Draadloze Bladblazers in 2021 kopen en review


Bladeren oprapen kan een hele dag duren, maar niet als je de Beste Draadloze Bladblazer hebt om je te helpen bij je zoektocht naar de perfecte tuin. Bladblazers werken sneller en kosten veel minder moeite dan harken. Ze kunnen ook een verscheidenheid aan taken doen die harken of grasmaaiers niet kunnen uitvoeren in termen van opruimen en het maken van uw tuin er geweldig uitzien. Niet alleen kunt u ze gebruiken voor het opruimen van uw gazon van bladeren, maar ook uw goten, garage, oprit en waar dan ook, evenals het kunnen reinigen van bladeren uit uw bodembedekkers. Ziet u sneeuw op de grond in plaats van bladeren? Dan moet u de top 10 van de sneeuwblazers bekijken (klik hier voor de gids).

Er zijn veel verschillende stijlen bladblazers, handheld of rugzak, gas, accuof elektrische bladblazers. In onze reviews geven we u een inzicht in wat elk van deze modellen u te bieden heeft, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen over welke u nodig heeft. We houden rekening met het gewicht, het geluidsniveau, de uitstoot en het onderhoud en het budget, de hoeveelheid CFM’s (luchtvolume) en MPH (luchtsnelheid) die de verschillende blowers bieden en eventuele extra functies die uw leven gemakkelijker maken.

Bekijk hieronder de beste draadloze bladblazer op de markt.

Einhell GE-CL 18 Li E KIT Batterij Bladblazer Power-X-Change


Einhell GE-CL 18 Li E KIT Batterij Bladblazer Power-X-Change

De Einhell GE-CL 18 Li E KIT Batterij Bladblazer is een krachtige en betrouwbare machine die je helpt bij het schoonhouden van de tuin, het terras en de oprit. Blaast moeiteloos bladeren, kleine takjes en ander tuinafval van stenen, het gazon of grind. Dankzij het lage gewicht van deze machine is de accubladblazer makkelijk te gebruiken. Daarbij zorgt de automatische snelheidsregulering ervoor dat de snelheid van deze accubladblazer perfect aansluit bij de doe het zelf die moeten worden uitgevoerd.

Waarom we deze leuk vinden

 • Automatische snelheidsregulering
 • Handgreep met soft-grip
 • Power-X-Change
 • Snellader voor het opladen van de batterij

Onze beoordeling

Fijn apparaat, regelbare blaaskracht is handig, laadt snel op en accu gaat redelijk lang mee.

VONROC Accu Bladblazer VPower 20V – complete set


VONROC Accu Bladblazer VPower 20V – complete set

Deze complete set bevat een VONROC accu bladblazer, een VPower 20V 2.0Ah accu en een sneloplader. De 20V accu bladblazer is onderdeel uit het VONROC VPower 20V accuplatform.

Waarom we deze leuk vinden

 • Accu’s zijn onderling uitwisselbaar tussen de machines van het Vonroc VPower 20V Platform
 • Binnen no time heb jij bladeren en ander tuinafval verzameld, dankzij de blaassnelheid van 190 km/h
 • Verwissel gemakkelijk van luchtsnelheid dankzij de 2 blaasstanden. Positie 1 heeft een blaassnelheid van 80 km/h en positie 2 van 190 km/h
 • Door het kiezen van een snelheidspositie schakel je de bladblazer aan en blijft deze continue blazen, je hoeft dus niet constant de startknop ingedrukt te houden
 • De bladblazer ligt zeer stabiel en prettig in de hand dankzij het lichte gewicht en de soft grip handgreep. Eenvoudig met een hand te bedienen

Onze beoordeling

Deze VONROC accu bladblazer is een krachtige en betrouwbare machine dat je helpt bij het onderhouden en schoonhouden van je tuin, terras en oprit. Bladeren, kleine takjes en ander tuinafval blaast hij gemakkelijk van stenen, gazon of grind.

TIMBERPRO – 3in1 – Bladblazer – Benzine – Zuig en versnipperfunctie


TIMBERPRO – 3in1 – Bladblazer - Benzine - Zuig en versnipperfunctie

Benzine Bladblazer bladzuiger versnipperaar 26cm³ 0,85kW – 350 km/h

Waarom we deze leuk vinden

 • duurzaam
 • krachtig
 • makkelijk in gebruik

Onze beoordeling

Timberpro is echt wel een degelijk merk, we hadden er al de bosmaaier van en deze is ook weer dik in orde !

McCulloch GB320 Benzine bladblazer – 320km/h – 750W


McCulloch GB320 Benzine bladblazer - 320km/h - 750W

De McCulluch bladblazer is een krachtige bladblazer die tot wel 320 km/u blaasvermogen heeft. Met een 750W benzine motor zeer geschikt om gemaaid gras, bladeren en ander zwerfvuil weg te blazen. De blazer is zeer comfortabel in gebruik dankzij het lichte gewicht.

Waarom we deze leuk vinden

 • Plat mondstuk: voor gerichtere en meer blaaskracht
 • Zuig -en blaasfunctie
 • Eenvoudig te bevestigen buis: voor een snelle montage en makkelijke opslag

Onze beoordeling

McCulloch (onderdeel van de Husqvarna Group) biedt een complete lijn van tuinproducten: krachtige kettingzagen, stevige trimmers, grasmaaiers, zitmaaiers en haagscharen. Perfecte gereedschappen om elke klus te kunnen klaren.

Kibani Bladblazer Benzine 63.3 cc / 3.6 pk – Luchtsnelheid 300 km/h – 2700W


Kibani Bladblazer Benzine 63.3 cc / 3.6 pk - Luchtsnelheid 300 km/h - 2700W

Deze 63.3 cc Kibani® bladblazer staat elk seizoen tot je dienst. Dankzij de krachtige 3.6 pk motor kan deze bladblazer zowel grote hoeveelheden (natte) bladeren als sneeuw ruimen.

Werken met een bladblazer was nog nooit zo prettig

De bediening van deze bladblazer is een fluitje van een cent: met de gashendel op het handvat pas je eenvoudig de blaaskracht aan. Dankzij het comfortabele en ergonomische ruggedragen systeem kun je probleemloos de hele dag met de bladblazer werken.

Waarom we deze leuk vinden

 • duurzaam
 • krachtig
 • makkelijk in gebruik

Gardena AccuJet bladblazer Li-18 zonder batterij


Gardena AccuJet bladblazer Li-18 zonder batterij

De lichtgewicht AccuJet Li-18 is het perfecte hulpmiddel om bladeren en klein vuil te verwijderen van het terras, de oprit en de garage op een snelle en moeiteloze manier. De ergonomische handgreep met softgrip garandeert een optimaal comfort. Dankzij het compacte formaat is hij gemakkelijk op te slaan in de kelder, garage of schuur. De bladblazer wordt geleverd zonder batterij.

Waarom we deze leuk vinden

 • handig in gebruik
 • Fraai design
 • duurzaam
 • Goede prijs/kwaliteit

Onze beoordeling

Na de heggenschaar en kettingzaag op accu van gardena te hebben aangeschaft was het nu de beurt om de bladblazer aan te schaffen.
Met gardena altijd een volle accu. En het bij elkaar of weg blazen van alle rotzooi die nu van de bomen in onze tuin vallen doet hij met alle gemak.

Alice’s Garden Bladblazer met Lithium Ion accu 20V VOLTR


Alice's Garden Bladblazer met Lithium Ion accu 20V VOLTR

Waarom we deze leuk vinden

 • Krachtig
 • zonder draad
 • Licht en makkelijk te gebruiken
 • Accu 20V 1,5Ah en oplader inbegrepen !

Onze beoordeling

Krachtig en licht in de hand.
Zeer aan te raden

BLACK+DECKER GWC1820PC bladblazer – laag geluidsniveau – 18V – 209 km/u blaassnelheid


BLACK+DECKER GWC1820PC bladblazer - laag geluidsniveau - 18V - 209 km/u blaassnelheid

In een handomdraai blad- en snoeiafval wegblazen van je oprit, terras of gazon? Deze krachtige BLACK+DECKER GWC1820PC-QW bladblazer met 18V 2,0Ah Lithium-Ion accu en POWERCOMMAND kan het!
De GWC1820PC-QW bladblazer is uitermate geschikt voor het schoonblazen van gazons, borders, opritten, terrassen en andere harde oppervlakken. Activeer POWERCOMMAND met een druk op de knop om zwaarder blad- en snoeiafval weg te blazen.

Waarom we deze leuk vinden

 • Met de POWERCOMMAND krijg je met één druk op de knop een hogere blaassnelheid – tot 209 km/u – om zwaarder blad- en snoeiafval weg te kunnen blazen van harde oppervlakken zoals een oprit, terras of gazon.
 • Geniet van de vrijheid van snoerloos werken met deze bladblazer met 18V Lithium-Ion accu. De Lithium-Ion accu behoudt zijn lading wanneer je hem gedurende 90 dagen niet zou gebruiken. Hierdoor is de accu bijna altijd klaar voor gebruik.
 • Ook aan comfort en gebruiksgemak is gedacht. Zo heeft de bladblazer een licht gewicht (1,7kg) waardoor de machine gemakkelijker te manoeuvreren en te controleren is tijdens het wegblazen van het tuinafval. De zachte handgreep zorgt trouwens voor meer comfort tijdens het gebruik. Als laatste zorgt het ontwerp van de bladblazer voor een lager geluidsniveau en dus een stillere werking.

Draag bij het gebruik van de bladblazer een beschermbril om de ogen te beschermen tegen rondvliegend materiaal. Blaas altijd van objecten en voorwerpen af om zo schade te voorkomen.

Onze beoordeling

Zeer makkelijk in gebruik. Zeer licht en geluidsarm. Meer dan voldoende batterij om 100 meter oprit proper te blazen.

Powerplus POWEG9011 Bladblazer – blazen/zuigen/versnipperen – 3000 W – met 35l opvangzak


Powerplus POWEG9011 Bladblazer - blazen/zuigen/versnipperen - 3000 W - met 35l opvangzak

Deze bladblazer blaast snel en gemakkelijk droog tuin- en bladvuil weg. Maar met deze Powerplus POWEG9011 bladblazer kun je ook tuin-en bladvuil opzuigen en versnipperen.

Deze Powerplus bladblazer is geschikt voor incidenteel gebruik. Met deze bladblazer verwijder je eenvoudig droog tuin- en bladafval rondom je huis. Maar deze 3-in-1 Powerplus POWEG9011 bladblazer is meer dan een bladblazer alleen, want je kunt er namelijk ook tuin-en bladvuil mee opzuigen en versnipperen. Het versnipperen gebeurt automatisch wanneer je het vuil opzuigt. Is de opvangzak met een inhoud van 35 liter vol, dan kun je deze gemakkelijk loskoppelen en legen.

Waarom we deze leuk vinden

 • Het mondstuk van de bladblazer kun je over de grond rollen dankzij wieltjes. Hierdoor kun je veel werk verrichten zonder pijnlijke rug.
 • De meegeleverde schouderriem zorgt in combinatie met de wieltjes voor nog meer comfort.
 • Deze bladblazer kan naast blazen, ook tuin- en bladafval opzuigen en versnipperen.
 • Met de opvangzak van 35 liter kun je in één keer een ruime hoeveelheid vuil opzuigen.
 • De opvangzak kan gemakkelijk los- en vastgekoppeld worden.
 • De bladblazer heeft een extra handgreep voor een optimale grip.

Onze beoordeling

De montage van de bladblazer gaat vlot. 2 schroeven vastdraaien om de blaas- en zuigmond vast te zetten en that’s it.

Het gewicht is ook prima, lekker licht en dus prettig in gebruik.

Ook het opzuigen van de bladeren is dik in orde wat mij betreft. De bladeren kunnen ook als ze nat zijn, vlot worden opgezogen. De versnipperaar doet zijn werk goed, waardoor je de zak pas moet leegmaken als je klaar bent.

Makita 4-takt Bladblazer


Makita 4-takt Bladblazer

Eenvoudig je stoep op oprijlaan schoon blazen? Dan biedt de Makita 4-takt bladblazer de oplossing. Met deze compacte machine blaas je in een handomdraai bladeren, stof en ander licht vuil weg.

Waarom we deze leuk vinden

 • Geschikt voor Euro loodvrije benzine
 • Stil, krachtig en zuinig door moderne 4-takt kopklepmotor
 • Vlotte start door opvoerpomp
 • Voldoet aan de Europese Stage II emissie eisen
 • Standaard geleverd met een platte blaasmond voor het blazen van natte bladeren

Onze beoordeling

Beter dan welke elektrische blazer dan ook. Geweldige machine, ook voor platgereden kletsnatte bladeren!

WOLF-Garten Elektrische bladblazer LBV 2600 E – motor 2600 Watt – opvangzak 50 liter


WOLF-Garten Elektrische bladblazer LBV 2600 E - motor 2600 Watt - opvangzak 50 liter

De WOLF-Garten Elektrische bladblazer LBV 2600 E heeft een luchtsnelheid van 270 km/u. Het luchtvolume is 16 m3/min. Deze bladblazer heeft een opvangzak met een inhoud van 50 liter. De hakselverhouding is 10:1 waardoor een grote hoeveelheid bladafval kan verwerkt worden. Het toestel weegt 3,5 kg en het vermogen van de motor is 2600 Watt, 14000 tpm, 230 Volt

Deze elektrische bladblazer kan je gebruiken voor het wegblazen of opzuigen van tuinafval zoals bladeren in tuin op het tuinpad en in de straat.

Waarom we deze leuk vinden

 • Een krachtige luchtstroom van 270 km/u.
 • Motorvermogen van 2600 Watt, 14000 tpm en 230 Volt.
 • Inhoud van de opvangzak is 50 liter.
 • Het luchtvolume is 16 m3 per minuut.
 • Het volume tuinafval wordt verminderd met 10:1.

Onze beoordeling

Goed gekozen details in design. Gemakkelijk omschakelen van blazen naar zuigen (daarom twee buizen). De draagriem werkt goed, de steunwielen zijn handig, zelfs de ophangbeugel zorgt ervoor dat de machine compact kan worden opgeborgen. De opvangzak is goed gevormd en raakt dus nooit de grond met bijbehorende slijtage.

Bosch ALB 36 LI Accu Bladblazer – Met 36 V 2.0 Ah Li-Ion accu en 90 min lader


Bosch ALB 36 LI Accu Bladblazer - Met 36 V 2.0 Ah Li-Ion accu en 90 min lader

De Bosch ALB 36 LI accu bladblazer is een krachtige 36 Volt accu bladblazer om eenvoudig en snel al jouw tuinafval te verzamelen.

Waarom we deze leuk vinden

 • Ergonomisch design en uitgebalanceerde gewichtsverdeling voor makkelijke bediening.
 • Variabel ventilatortoerental: blazen van verschillende soorten afval voor tijdbesparend tuinieren.
 • Eenvoudig verwisselbare 36 volt accu, compatibel met alle 36 volttuinmachines van Bosch.
 • Syneon-chip – intelligent geregelde energie voor elke klus

Onze beoordeling

Heel handige bladblazer. Vooral de regeling voor de blaassnelheid is zeer nuttig. Op die manier kan ik zwaardere en lichtere bladeren vlot wegblazen en spaar je de batterij.

GREENWORKS 24V accu bladblazer + 4 Ah accu


GREENWORKS 24V accu bladblazer + 4 Ah accu

GREENWORKS 24 volt accu bladblazer met een 4 Ah accu en 24V lader (artikelnummer G24ABK4) is en krachtige accu bladblazer met een lange werktijd.

Waarom we deze leuk vinden

 • Krachtige bladblazer met een 4 Ah accu
 • Geen verlengsnoeren, geen lawaai en geen brandstof
 • Milieuvriendelijk
 • 2 instelbare blaassnelheden (High en Low)
 • Blaassnelheid is maar liefst 160 km per uur
 • Verplaatsbaar luchtvolume is 475 m³
 • Variabel inregelbare snelheden

Onze beoordeling

Super apparaat

EGO Accu Bladblazer LB5300E


EGO Accu Bladblazer LB5300E

Aangedreven door een hoog efficiënte borstelloze motor valt de EGO accu bladblazer vooral op door zijn jet turbine technologie en grote diameter blaaspijp voor een maximale luchtstroom.

De EGO bladblazer is een van de krachtigste accu bladblazers op de markt en de eerste die betere prestaties levert dan veel blazers met benzinemotoren. Hij werkt op de eerste 56V Lithium-Ion accu in de sector, met 40% meer vermogen dan de meest verkochte 40V accu op de markt.

Let op, deze bladblazer wordt zonder accu en lader geleverd. Deze kunnen als accessoire worden bijbesteld.

Waarom we deze leuk vinden

 • Gewicht zonder accu: 2,2 kg
 • Turboboost tot 900 m3/u
 • Variabele snelheidsregeling
 • Borstelloze motor

Onze beoordeling

de Ego bladblazer is een krachtige bladblazer . hij is net zo krachtig als een benzine blazer . er zit op de Ego Accu bladblazer ook een turboboost waardoor hij nog krachtiger blaast .

Höfftech Draadloze Bladblazer Met Accu – 18V – Li-ion – Lichtgewicht


Höfftech Draadloze Bladblazer Met Accu - 18V - Li-ion - Lichtgewicht

Deze Hofftech blower is een zeer handzaam blaasapparaat en is bijzonder geschikt voor het snel opruimen van bladeren, houtsnippers en andere rommel in tuin of straat. De Blower kan vanwege de traploos instelbare blaassnelheid ook worden gebruikt voor het wegblazen van stof op moeilijk bereikbare plekken (radiator, wasmachine, computer etc.) en
voor het reinigen en drogen producten zoals bijvoorbeeld machines en gereedschappen.

Werken met deze machine is minder vermoeiend omdat de machine in een rechtopstaande houding gebruikt kan worden en daardoor minder belasten voor de rug. Regelbaar toerental in 3 standen: hoog, midden en laag. Tevens is per stand de blaassnelheid traploos op te voeren zodat u kunt werken met de juiste hoeveelheid luchtverplaatsing. De rubberen niet elektrisch geleidende uitblaasmond zorgt voor een optimale veiligheid. De ergonomisch handgreep met rubberen bekleding zorgt voor een comfortabele veilige grip en controle

Waarom we deze leuk vinden

 • Accu: 18 Volt
 • Accutype: Li-ion
 • Accu capaciteit: 2,0 Ah
 • Onbelast toerental: 0-13500 RPM
 • Max. Luchtvolume: 2,8 m3/min
 • Max luchtdruk: 0-550 mm
 • Luchtvolume : 136,8 m³/uur
 • Max. luchtsnelheid: 52 m/s
 • Geluidsdrukniveau: 83 db
 • Trillingsniveau: < 2,5 m/s²
 • Afmetingen: 525x155x212 mm

Onze beoordeling

In de eerste instantie was ik bang dat de bladblazer niet genoeg kracht zou hebben omdat hij op accu is. Maar mijn twijfels zijn gelijk weggenomen door het gebruiksgemak en de kracht die de bladblazer heeft ondanks dat deze op accu is

Grizzly Accu bladblazer ALB 1815 – 18V


Grizzly Accu bladblazer ALB 1815 - 18V

De Grizzly ALB1815 accu bladblazer is het ideale gereedschap voor je tuin of paden. Het lichtgewicht design maakt werken met de bladblazer een plezier voor je armen en door het draadloze design hoef je niet te worstelen met kabels tijdens het gebruik. Met zijn krachtige 18 V Lithium-Ion accu kun je gemakkelijk bladeren, vuil en puin wegblazen.

Waarom we deze leuk vinden

 • duurzaam
 • makkelijk in gebruik

Onze beoordeling

Gebruiksvriendelijk, maakt ook weinig geluid.

DeWalt DCM562PB-QW accu bladblazer, 18V


DeWalt DCM562PB-QW accu bladblazer, 18V

Laatste toevoeging aan het XR Li-Ion platform – Professionele prestaties op accu.
De accublazer is zeer stil, minder dan 65dB – voor het schoonmaken van de werkplek en tuin.
Dankzij het lage gewicht van 3,2kg wordt de druk op de arm van de gebruiker tot een minimum beperkt.
De ergonomisch ontworpen en geplaatste handgreep verhogen het gebruikscomfort.
De variabele trekschakelaar biedt optimale controle over de snelheid. Vervolgens is elke gewenste snelheid vast te zetten met de continuschakelaar.
Met een blaassnelheid van 145km/u zijn sterke prestaties gegarandeerd.

Waarom we deze leuk vinden

 • Type accu XR LI-ION
 • Voltage accu 18 V
 • Accucapaciteit 5.0 Ah
 • Oplaadtijd 75 min
 • Blaassnelheden 145 km/h km/u
 • Draagriem Neen
 • Gewogen geluidsvermogen 94 dB(A)
 • Gewicht 3.2 kg

GreenWorks 24252 Draadloze bladblazer

GreenWorks 24252 Draadloze bladblazer

De GreenWorks 24252 Cordless Blower zal u helpen om uw gazon, dek, garage of oprit in een handomdraai op zijn best te krijgen. De accu aangedreven blower zorgt voor 35 minuten looptijd met weinig geluid en geen geknoei. Lichtgewicht en gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden.

Waarom vinden we deze leuk

 • G-MAX 40V Lithium-Ion Batterij
 • 150 MPH
 • 1 Stukje blaaspijp voor meer controle
 • Weinig onderhoud

DEWALT DCBL770X1 Handheld Bladblazer

DEWALT DCBL770X1 Handheld Bladblazer

Een geweldige handheld snoerloze bladblazer waarmee u uw werkplaats, dek of gazon vrij van bladeren en ander afval kunt houden. Ontworpen als een echt werkpaard, met variabele snelheidsregeling en tot 175 MPH zijn zelfs natte bladeren niet te hardnekkig om weggeblazen te worden door de DEWALT DCBL770X1 Handheld Blower.

Waarom vinden we deze leuk

 • Variabele snelheidsregeling
 • Lichtgewicht
 • 423 CFM
 • Tot 175MPH luchtsnelheid met behulp van concentratormondstuk

BLACK+DECKER LSW221 Draadloze bladblazer

BLACK+DECKER LSW221 Draadloze bladblazer

Als u op zoek bent naar de beste manier om uw dek, oprit en stoep schoon te houden zonder al te veel moeite, dan heeft u het juiste gereedschap gevonden. Black+Decker is draadloos zodat u het altijd en overal kunt gebruiken. Bewaar hem tot 18 maanden wanneer hij niet nodig is en hij verliest zijn lading niet.

Waarom vinden we deze leuk

 • Geluidsarme werking
 • Lichtgewicht
 • Houd de lading tot 18 maanden vast
 • 130 MPH

BLACK+DECKER LSW36B Veegmachine

BLACK+DECKER LSW36B Veegmachine

Een grote snoerloze bladblazer die de klus zal klaren zonder teveel rommel of lawaai. Met de power commandofunctie kunt u de hoeveelheid CFM’s die u voor een klus nodig hebt, regelen en de looptijd verlengen. Een krachtige machine die ervoor zorgt dat zelfs de meest hardnekkige bladeren worden verwijderd.

Waarom vinden we deze leuk

 • Lichtgewicht
 • Lage geluidsemissies
 • 6 Instellingen voor de voedingscommando’s
 • Gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden

DEWALT DCBL720P1 Borstelloze bladblazer

DEWALT DCBL720P1 Borstelloze bladblazer

Een geweldige snoerloze bladblazer die ervoor zorgt dat uw tuin, garage, dek en stoep het hele jaar door puin en bladvrij blijven. Werkt met een laag geluidsniveau om uw buren niet te storen en geeft u een groot bladverplaatsingsvermogen met 400 CFM.

Waarom vinden we deze leuk

 • Variabele trigger
 • Snelheidsslot
 • 400 CFM
 • Borstelloze motor
 • Laag geluidsniveau

WORX WG545.4 Bladblazer

WORX WG545.4 Bladblazer

De WORX multifunctionele reiniger/opruimer voor uw huis, tuin of werkruimte. Met een snelheid van 120 mijl per uur heeft u uw dek, stoep of oprit vrij van bladeren of puin voor u het weet. Lichtgewicht en eenvoudig te bedienen, u wilt niet zonder er een in uw huis zijn.

Waarom vinden we deze leuk

 • Lichtgewicht
 • 120 MPH
 • 20-Volt MaxLithium Batterij
 • Acht verschillende hulpstukken inbegrepen

EGO Power+ 480 CFM draadloze bladblazer

EGO Power+ 480 CFM draadloze bladblazer

De EGO is een grote, eenvoudig te gebruiken en zeer krachtige handsfrees, een van de beste batterij aangedreven bladblazers op de markt en kan concurreren met gas- en elektrische blazers, zonder de rommel, het lawaai en de uitstoot van gasblazers, en de beperkingen van bedrade blazers, met 480 CFM in de hoogste stand.

Waarom vinden we deze leuk

 • Tot 480 CFM
 • Tot 1 uur looptijd
 • Variabele snelheidsaanpassing
 • Laag geluidsniveau

Makita DUB182Z 18V draadloze blad blazer

Makita DUB182Z 18V draadloze blad blazer

Zoek niet verder dan de Makita DUB182Z 18V Cordless Blower om uw werkplaats er na een lange dag schoon en netjes uit te laten zien. Met zijn variabele snelheidsregeling kunt u hem tot een fluistering brengen om uw andere uitrusting niet te storen. Compact, lichtgewicht en eenvoudig te bedienen en te onderhouden, precies wat u nodig heeft in een accublazer.

Waarom vinden we deze leuk

 • Variabele snelheidsregeling
 • Compacte
 • Lichtgewicht
 • Tot 12 minuten continu gebruik op hoge snelheid

WORX WG546 TURBINE Draadloze bladmachine

WORX WG546 TURBINE Draadloze bladmachine

Een geweldig lichtgewicht, compact en krachtig hulpmiddel om u te helpen bij het opruimen. Met zijn hoge capaciteitsvolume van 340 CFM kan het zelfs de moeilijkste klussen met gemak klaren. Gemakkelijk te monteren en te gebruiken.

Waarom vinden we deze leuk

 • Tot 340 CFM
 • Lichtgewicht
 • Bediening met één hand
 • Hyperstream-luchtmondstuk

Milwaukee 0884-20 M18 Compacte Bladblazer

Milwaukee 0884-20 M18 Compacte Bladblazer

De Milwaukee 0884-20 M18 Compact Blower is een fantastische compacte, lichtgewicht batterij aangedreven bladblazer met genoeg CFM’s om zelfs de moeilijkste taken uit te voeren. Het vrijhouden van uw werkruimte, goten of terras is geen uitdaging met deze handblazer. Het verlengde mondstuk zorgt ervoor dat er geen plaats is waar u met deze blazer niet bij kunt.

Waarom vinden we deze leuk

 • 100 CFM / 160 MPH
 • 3 Snelheidselektronische schakelaar
 • Verlengstuk
 • Versterkte handgreep

Vragen van de kopersgids

Hoe werkt een bladblazer?

Bladblazers werken door gebruik te maken van iets wat middelpuntvliedende kracht wordt genoemd. Centrifugale kracht (ook wel pseudokracht genoemd) is de druk en kracht die wordt uitgeoefend op voorwerpen wanneer deze in een roterend referentiekader worden bekeken. Simpel gezegd, wanneer de ventilatoren in de blower draaien, creëren ze een centrifugale kracht die helpt om de machine aan te drijven. De rest wordt gedaan door die kracht te richten op het creëren van een luchtstroom met indrukwekkende snelheden.

Als u ooit zonder airconditioning hebt gezeten op een warme zomerdag, heeft u waarschijnlijk geleerd dat u door het plaatsen van torenventilatoren in het raam de warmte uit uw huis en naar buiten kunt dwingen, wat helpt om een luchtstroom te creëren. Voor meer informatie hierover, zie ons andere artikel hier. Ditzelfde principe kan worden toegepast op de ventilatorbladen in de machine.

Wanneer de bladen draaien, zuigen ze lucht aan van buitenaf. Deze lucht wordt door een kleinere opening naar buiten gezogen dan de lucht die naar binnen kwam, waardoor de lucht met snelheden tot 250 mijl per uur uit de buis wordt gezogen! Dit is van toepassing op alle soorten bladblazers, ongeacht waar ze zijn uitgeschakeld.

Wat is het beste bladblaasmerk om te kopen?

Het vinden van het beste merk om te kopen is afhankelijk van wat u nodig heeft in een bladblazer. Echter, naar onze mening zou het Toro zijn. Toro produceert een aantal geweldige producten, maar de Toro 51619 Ultra sluit zijn plaats op de markt af als een betrouwbaar merk om verschillende redenen. Ten eerste zijn ze ongelooflijk doordacht in hun ontwerpen.

Toen ze de Toro 51619 Ultra maakten, zorgden ze ervoor dat ze elke reinigings- en opruimingsstap die de consument zou moeten doorlopen in overweging namen en zorgden ervoor dat ze een functie toevoegden die je zal helpen om die taak te volbrengen.

Ze hebben natuurlijk een blaasfunctie, maar ze nemen het gemak factor twee stappen verder om ervoor te zorgen dat je wordt verzorgd met een vacuüm dat de bladeren zal zuigen in een zak voor u na het gaan door hun mulching systeem dat de ruimte en vuilniszakken die je zult moeten gebruiken minimaliseert.

Ze maken ook onze merklijst omdat ze er op de een of andere manier in geslaagd zijn om een elektrisch aangedreven machine te maken die windsnelheden tot 250 mijl per uur kan genereren! Dit is bijna ongehoord! Normaal gesproken is dit niet mogelijk, tenzij je gebruik maakt van een gasgestookte machine.

Echter, dankzij hun vindingrijkheid zijn huiseigenaren in staat om de klus effectief te klaren, terwijl ze milieubewust zijn en gebruik maken van groen gecertificeerd gereedschap! En naast alle andere geweldige functies, hebben ze ook nog eens in het ontwerp verweven?

Het apparaat is verpakt in een gestroomlijnd en compact ontwerp dat het gemakkelijk maakt om opbergruimte te vinden voor dit gereedschap. Het is een geweldige optie voor elke huiseigenaar, waardoor Toro een merk is dat volgens ons een universele keuze is voor iedereen.

Zijn draadloze bladblazers goed?

Dit is grotendeels gebaseerd op de mening, maar we vinden dat de meeste mensen het erover eens zullen zijn dat ja, draadloze bladblazers fenomenaal zijn. Draadloze blazers zijn in principe elke blazer die niet elektrisch is. Elke batterij- of gasgestookte blazer valt in deze categorie. Zowel op batterijen als op gas werkende machines bieden grote voordelen, maar u zult met een aantal zaken rekening moeten houden. Accu-aangedreven blowers bieden een groot bereik aan mobiliteit en zijn vrij eenvoudig te bedienen.

Ze zijn ook veel stiller dan hun op gas werkende tegenhangers, dus als u in een gebied woont dat een geluidsbeperking heeft, kan dit een geweldige optie voor u zijn. Echter, ook al kunnen ze een grote snelheid genereren, hun vermogen kan meestal niet overeenkomen met de snelheden die door gas- of elektrische modellen worden bereikt. U zult de voors en tegens met deze moeten afwegen voordat u beslist of de gebruikte accu’s geschikt zijn voor u.

Gasgestuurde producten bieden nog een aantal andere voordelen. Ze zijn niet alleen mobiel, maar vaak ook zeer veelzijdig. Hun gas- en oliegestookte combinatie vormt een geweldig duo en maakt het mogelijk om met gasgestookte machines een enorme hoeveelheid vermogen te produceren.

Deze machines zijn ook de grootste generatoren van luchtvolume en windsnelheid, hoewel sinds kort een aantal bedrade opties vergelijkbare vermogensniveaus beginnen te bereiken. Echter, als u denkt over het krijgen van een gasgestookte optie, moet u rekening houden met uw fysieke mogelijkheden voordat u de aankoop doet.

Gas aangedreven blowers hebben de neiging om zwaarder te zijn dan hun batterij aangedreven en elektrisch aangedreven tegenhangers, dus je moet ervoor zorgen dat je in staat bent om het gewicht van deze machine vast te houden zonder last te hebben van uitputting of vermoeidheid voordat u klaar bent met uw reiniging.

Als u een product wilt kopen dat op gas werkt, maar niet zeker weet hoe u met het gewicht om kunt gaan, kunt u het beste een rugzakbladblazer gebruiken. De rugzakmodellen helpen om het gewicht van de machine gelijkmatig te verdelen.

Sommige opties zijn zelfs voorzien van een ergonomisch ontwerp of gewatteerde riemen om de comfortfactor te verhogen en ervoor te zorgen dat u uw seizoensgebonden reinigingstaken kunt uitvoeren zonder dat u te snel vermoeid raakt. Maar als u een snoerloze bladblazer wilt uitproberen is de DEWALT DCBL720B een goede keuze, omdat deze een borstelloze motor heeft en niet te zwaar is en gemaakt is door DeWalt weet u dat hij lang meegaat.

Zijn accublazers goed?

Batterij aangedreven blazers hebben een aantal merkbare voordelen behaald in termen van het bevorderen van hun technologieën en worden gestaag een nog beter seizoensgebonden reinigingsgereedschap. Ze zijn een geweldige keuze voor mensen die in staat willen zijn om effectief bladeren uit hun werven te verwijderen terwijl ze groene gecertificeerde machines gebruiken en hun ecologische voetafdruk beperken. Bovendien zijn ze vaak veel stiller dan gasgestookte blowers en zijn ze goed voor gebieden die niet erg tolerant zijn voor lawaai.

Naast het feit dat ze milieuvriendelijker en geluidsbewuster zijn, bieden bladblazers op batterijen u veel vrijheid en mobiliteit om mee te werken terwijl u uw werf schoonmaakt. U hoeft zich geen zorgen te maken over het feit dat u wordt opgesloten door een snoer of dat u voortdurend uw stekker in de muur moet steken, zodat u snel en zonder afleiding kunt werken. Ze hebben ook de neiging om zeer licht te zijn in vergelijking met elektrisch aangedreven modellen en modellen op gas.

Hoewel de lading bij modellen op batterijen niet te vergelijken is met de bedrijfstijd van modellen op gas, zijn ze toch in staat om een respectabele bedrijfstijd te bieden en vrij snel op te laden. Ze bieden ook een aantal zeer merkbare voordelen ten opzichte van modellen die op gas werken en die moeilijk te negeren zijn – vooral als u niet op een groot terrein hoeft te werken.

Zijn Gas Bladblazers beter dan elektrische?

Om vast te stellen of een gasapparaat effectiever voor u is dan een elektrische bladblazer, moet u een paar dingen in overweging nemen. Het eerste ding is met welk stuk land je werkt. Als je gewoon in je achtertuin werkt in een voorstedelijke omgeving, zal het type blower waar je mee werkt niet zo belangrijk zijn. Echter, als je probeert te zorgen voor een groot landgoed, zal een gas aangedreven model veel beter werken voor u.

Gasgestuurde producten geven u meer vrijheid om te bewegen en hebben de neiging om gebieden van belang op uw terrein. U hoeft zich geen zorgen te maken over het feit dat het snoer in het midden van het opruimen van bladeren uit uw gazon wordt losgekoppeld en u bent in staat om te bewegen op een manier die voor u comfortabel is. Om uw tuin te helpen er nog beter uit te zien, raden wij u aan om te kijken naar grasmaaiers voor het gemakkelijk maaien van gras.

Het volgende waar u aan wilt denken is waarom u deze machine nodig heeft. Gebruikt u uw tuinblazer om voor uw persoonlijke eigendommen te zorgen, of probeert u een tuinbouwbedrijf te runnen? Als u de eerste beantwoordt, zou een elektrisch model goed bij u passen, maar als u de laatste beantwoordt zult u waarschijnlijk moeten investeren in een gasgestookte optie.

In de eerste plaats moet u rekening houden met uw fysieke conditie. Als u in vorm bent, fysiek fit bent en gewend bent om zwaardere objecten op te tillen, maakt het u misschien niet uit welke optie u kiest. Als u echter niet erg sterk bent of op leeftijd komt, kan een elektrisch model de optie voor u zijn.

Elektrische modellen zijn over het algemeen veel lichter dan gasmodellen en dankzij recente verbeteringen in de technologie kunt u modellen vinden die net zo effectief zijn. En last but not least, denk aan het milieu. Het is misschien niet in uw gedachten gekomen, maar door het gebruik van een gasgestookt voorwerp komt er uitstoot in de lucht die onze ecologische voetafdruk vergroot.

Elektrische modellen daarentegen kunnen dezelfde taken uitvoeren, terwijl ze geen enkele vorm van uitstoot in de lucht veroorzaken. Als je hart is ingesteld op het krijgen van een gas aangedreven blower, kunt u modellen vinden die erin geslaagd zijn om hun ecologische voetafdruk te verminderen met maximaal 60%. Als het minimaliseren van uw ecologische voetafdruk echter een topprioriteit voor u is, moet u investeren in een elektrische bladblazer.

Kan een bladblazer sneeuwvrij maken?

Dat kan zeker! Ze hebben de potentie om net zo effectief te zijn met sneeuw als met uw herfstbladeren. Er zijn echter een paar dingen waar u rekening mee moet houden voordat u het gebruikt om het winterwonderland aan te pakken. Het eerste is met wat voor soort sneeuw je te maken hebt. Als je een lichte, pluizige laag sneeuw op je oprit hebt die niet te diep is, zal je bladblazer een geweldige bijdrage leveren aan het opruimen van de puinhoop.

Benzinemachines zijn waarschijnlijk de meest effectieve optie, maar ook hier hebben de accu’s de potentie om een grote impact te hebben. Als u echter in een gebied woont waar de kans op natte of drassige sneeuw groter is, zult u waarschijnlijk de sneeuwschuiver moeten uitrukken – klik hier voor de recensie.

Ten tweede moet u nadenken over hoe lang u moet werken om uw oprit vrij te maken. Het blootstellen van uw tuinartikelen aan de koude, natte en barre omstandigheden zal u geen goed doen. Dit geldt ook voor ander tuingereedschap zoals kruiwagens en maaiers.

U zult uiteindelijk een beetje vocht in de machine krijgen, wat u ook doet, dus u moet het apparaat na gebruik in een warme en droge omgeving kunnen opbergen om er zeker van te zijn dat het tijd heeft om te luchten. Ten slotte moet u nadenken over het type apparaat dat u probeert te gebruiken.

Een apparaat dat op batterijen werkt, kan werken, maar vocht is schadelijker voor het apparaat dan gasmachines. Het zal ook niet de bewegende kracht hebben die een gasaangedreven blazer kan bereiken. Elektrisch aangedreven blowers zijn in deze situatie vrijwel niet te gebruiken.

Elektrische stromen en water werken niet goed, en u wilt niet het risico lopen om letsel op te lopen in het geval dat er te veel vocht in uw machine is gekomen. Als u probeert de sneeuw aan te pakken, zorg er dan voor dat u het beste gasgestookte model gebruikt voor veilige en effectieve resultaten.

Inhoudsopgave

Recent Posts