Black & Decker BEHTS501 Elektrische heggenschaar Review


Hagen hebben de neiging om in een snel tempo te groeien en moeten regelmatig worden gesnoeid. Het is echter zeer moeilijk om met een eenvoudige snoeischaar door de overmaatse hagen heen te knippen. U hebt een extra scherp gereedschap nodig, zoals een elektrische heggenschaar, om deze taak efficiënt uit te voeren. De Black & Decker BEHTS501-GB heggenschaar is een perfect voorbeeld van een elektrische heggenschaar.

Het belangrijkste voordeel van deze elektrische heggenschaar is dat hij al het werk in zijn eentje doet. Het enige wat u hoeft te doen is de handgreep vast te houden en deze in de gewenste richting te bewegen. U hoeft zich geen zorgen te maken over het weghakken van de dikke en harde takken. U kunt voorkomen dat u door de bramen en naalden wordt gegrepen.

Black + DECKER BEHTS501-GB heggenschaar, 600 W, 240 V, 60 cm


Black & Decker BEHTS501 Elektrische heggenschaar

 • Krachtige 600W motor
 • 60 cm asymmetrische stalen bladen met dubbele werking
 • 35mm zaagblad voor het zagen van takken met een grotere diameter
 • 25mm max. snijcapaciteit
 • Baalgreep voor meer comfort & controle

Bekijk de dagprijs

Black & Decker BEHTS501-GB Elektrische heggenschaar Productbeschrijving

Met een elektrisch tuingereedschap als Black & Decker BEHTS501-GB kan het snoeien van de haag probleemloos verlopen. Black & Decker is een merk dat al geruime tijd bestaat. Ze bieden kwalitatief hoogwaardig huis- en tuinonderhoudsgereedschap dat goed van pas komt. De Black & Decker BEHTS501-GB heggenschaar behoort tot de categorie van de beste elektrische heggenscharen op dit moment vanwege de uitstekende eigenschappen.

Deze elektrische heggenschaar wordt geleverd met een krachtige motor en een ergonomisch ontwerp. Hij heeft vele positieve eigenschappen die de capaciteit van de elektrische heggenschaar vergroten. Deze compacte en lichte heggenschaar minimaliseert de snoeitijd. Hij kan dikke takken penetreren en knippen zonder extra hulp of secondair gereedschap. Deze scherpe snoeischaar heeft een lang blad met gekartelde randen om het snoeiproces te vergemakkelijken.


Black & Decker BEHTS501 heggenschaar

Kenmerken van de elektrische heggenschaar Black & Decker BEHTS501-GB

 • Hij heeft een krachtige motor van 600 Watt die hem helpt om lange tijd optimaal te presteren.
 • Het heeft 60 cm stalen messen die in staat zijn om snel door de groei heen te snijden.
 • De trimmer heeft 240 V elektrisch vermogen nodig om efficiënt te kunnen werken.
 • Het ontwerp van de baalgreep is bedoeld om maximaal comfort te bieden.
 • De trimmer heeft een maximale snijcapaciteit van 25 mm.
 • Het zaagblad kan gemakkelijk tot 35mm zagen.
 • Er is een snoer aan de trimmer bevestigd voor aansluiting op een elektrische bron.

Bekijk de dagprijs

Voordelen van de Black & Decker BEHTS501-GB elektrische heggenschaar

Hier bij, Beste Gereedschappen, beschrijven we altijd alle voors en tegens van de trimmers. Black & Decker BEHTS501-GB elektrische heggenschaar is geen uitzondering.

Deze elektrische heggenschaar biedt meerdere voordelen om het snoeien van de heggen soepel en snel voor u te laten verlopen. Hier zijn enkele van zijn sterke punten die bewijzen dat het de beste elektrische heggenschaar is die op dit moment beschikbaar is:

Ideaal voor grote heggen

Allereerst kan deze elektrische heggenschaar snel en effectief door middelgrote en grote heggen snijden. Er is geen ander instrument nodig om het snoeiproces te vergemakkelijken. Als u dikke heggen hebt die hun aangewezen ruimte zijn ontgroeid, kunt u ze met dit instrument snoeien. Met de Black & Decker BEHTS501-GB heggenschaar hoeft u alleen maar de stekker in het stopcontact te steken en kunt u in een mum van tijd aan de slag. De trimmer heeft een Dual Action Blade die het beste werkt voor middelgrote heggen. De asymmetrische stalen messen komen in contact met de takken en hakken er moeiteloos doorheen. Voor grote hagen is er een innovatief zaagblad dat de hardnekkige takken met gemak aanpakt. Geen frustratie meer om u te weerhouden van het bereiken van resultaten!

Efficiënt ontwerp

Het handmatig knippen is over het algemeen erg ingewikkeld omdat het gereedschap zwaar en moeilijk te bedienen is. De Black & Decker BEHTS501-GB heggenschaar is echter een intelligent ontwerp. Het ergonomische ontwerp van de trimmer zorgt ervoor dat u geen belasting op uw rug en schouders voelt. Hij is 10% lichter dan andere soortgelijke trimmers. Deze lichtgewicht structuur maakt het gemakkelijk om de trimmer voor lange tijd te bedienen. U ervaart minder vermoeidheid aan het einde van de taak. Het is comfortabel om vast te houden en biedt een stevige grip om de takken onder druk te zetten. De Aux-handgreep heeft een Secondary Wrap voor meer gebruiksgemak en maakt dezelfde bediening onder alle hoeken mogelijk.


Black & Decker BEHTS501 heggenschaar

Black & Decker BEHTS501-GB heggenschaar is volledig veilig.

De Black & Decker BEHTS501-GB heggenschaar is absoluut veilig in gebruik. Hij wordt geleverd met een Translucent Guard die een beter zicht biedt wanneer u de hogere takken moet snoeien. U kunt uw ogen beschermen tegen het rondvliegende puin. Er is geen gevaar om in contact te komen met de messen, omdat u alleen de handgreep hoeft op te vangen. De trimmer wordt geleverd met een mesrem die het mes in minder dan een seconde stopt als u erop drukt. Dit is een extra bescherming.

Top prestaties

U hoeft zich geen zorgen te maken over het resultaat als u de Black & Decker BEHTS501-GB heggenschaar gebruikt. Hij snoeit de hagen in korte tijd effectief. De scherpe randen van de messen zorgen voor een gladde snoeiwijze. U kunt de haag elke vorm geven die u maar wilt om hem er esthetischer uit te laten zien. Deze hoogwaardige messen gaan lang mee en worden niet snel bot. Bovendien zijn de bladen bestand tegen vlekken en vocht. Ze blijven intact, zelfs na veelvuldig en langdurig gebruik. De krachtige motor zorgt voor ongeveer 1840 slagen per minuut. Hierdoor wordt uw haag binnen een recordtijd gesnoeid. Tot slot wordt de trimmer geleverd met een messenrem die de trimmer in minder dan een seconde stopt wanneer u dat wilt.

Bekijk de dagprijs

Nadelen van de Black & Decker BEHTS501-GB heggenschaar

De trimmer heeft geen grote gebreken. Desalniettemin zijn er enkele gebieden die kunnen worden bewerkt om het gebruiksgemak te vergroten:

 • Hij is een beetje zwaar met 2,65 kg.
 • Het snoer kan in de weg zitten als u probeert takken op grotere hoogte te bereiken.
 • Het is perfect voor het onderhoud van een kleine tuin, maar niet voor zwaar werk.
 • Het heeft een geluidsvermogen van 98 dB waardoor het een beetje lawaaierig is in vergelijking met andere snoeischaren.
 • De prijs is gematigd duur.

Black & Decker BEHTS501-GB Review Conclusie

De algehele prestaties van de Black & Decker BEHTS501-GB heggenschaar zijn indrukwekkend. Deze compacte heggenschaar werkt op topsnelheid om u in korte tijd optimale resultaten te geven. Hij bespaart tijd en moeite en is daarmee de beste elektrische heggenschaar in het huidige assortiment. Het is zeker de moeite waard om te kopen!

Bekijk de dagprijs

Recent Posts