Makita UH6570 Elektrische heggenschaar Review


De Makita UH6570 elektrische heggenschaar is ontwikkeld voor semi-professioneel gebruik. Het is dus een directe opvolger van de UH6370. Hij is voorzien van een nieuw uitwendig ontwerp en een verbeterde bediening. Een krachtige 550 watt motor en een zware versnellingsbak geven u het vertrouwen, dat de trimmer voor een lange tijd zal blijven werken. Het handlingsysteem geeft een extra groot bereik met deze elektrische heggenschaar.

Voor de veiligheid heeft u vier handposities in elk soort scenario. De slipkoppeling, in combinatie met de mechanische rem, stopt de trimmer in minder dan een halve seconde. Het krachtige mes, dat een tipbeschermer en een takgeleiding heeft, maakt het onderhoud van uw heg minder koor en meer een snel en eenvoudig karwei.

Makita UH6570 240V elektrische heggenschaar


makita-uh6570 Elektrische heggenschaar

 • De mestipbeschermer voorkomt terugslag en beschermt de tandwielen.
 • Roestvrij scheerbladoppervlak van glinsterend zilver dat wordt verkregen door niet-elektrische vernikkelingen die een hoog antischuuroppervlak hebben voor een langdurige coating
 • Multi-grip systeem; grijpen van de hoofd- en subgrepen voor extra lang bereik, voor- en subgrepen voor efficiĆ«nt snoeien van de zijkant van de heg en voor- en hoofdgrepen voor eenvoudig snoeien van de bovenkant van de heg.
 • Tweehandige veiligheidsschakelaar in alle toepassingen. Elk van de drie handgrepen is uitgerust met een greepschakelaar
 • De messen starten pas als twee van de drie gripschakelaars tegelijk zijn ingeschakeld en stoppen onmiddellijk als een van de twee schakelaars wordt losgelaten.

Bekijk de dagprijs

Makita UH6570 Elektrische heggenschaar Overzicht van de functies

Deze elektrische heggenschaar is echt goed gebalanceerd en weegt slechts 3,8 kg! Het lage geluid van de motor en de lage trillingen van de machine zorgen voor een aangename tijd tijdens het snoeien. De handgreep aan de voorzijde is een geweldige eigenschap voor veelzijdigheid en balans. Het is erg belangrijk als u lange tijd met de Makita UH6570 elektrische heggenschaar werkt.


makita-uh6570 Elektrische heggenschaar functies

Productdetails en veiligheid

De Makita UH6570 elektrische heggenschaar heeft een krachtige 550 watt motor. In toevoegingen is er een koppeling ingebouwd om de tandwielen te beschermen tegen bladvergrendeling als er een dikke tak of obstakel in het blad vast komt te zitten.

Het veiligheidsniveau is ook opmerkelijk – tweehands veiligheidsschakeling in alle toepassingen. Elk van de drie handgrepen is voorzien van een gripschakelaar. De messen beginnen pas te snijden wanneer ten minste twee van de drie gripschakelaars tegelijk worden ingedrukt. Het resultaat is dat hij onmiddellijk stopt als u een van de schakelaars loslaat.

Productafmetingen gebied als volgt: 124,5 x 22,9 x 21,6 cm.

 • Item Gewicht: 3,8 Kg
 • Gewicht: 4,8 Kg
 • Snijlengte: 650 mm
 • Afstand tussen de tanden: 13 mm

Bekijk de dagprijs

De Makita UH6570 Elektrische heggenschaar bevat:

 • Elektrische heggenschaar – 1
 • Bladovertrek – 1
 • Koordhaak voor Tailleband – 1


makita-uh6570 Elektrische heggenschaar horizontaal

Makita UH6570 Klantengedachten

 • Makita heeft een grote reputatie als het gaat om houtbewerkingsgereedschap. Toen mijn oude trimmer stierf, koos ik ervoor om voor een Makita te gaan dan voor andere merken. De balans is uitstekend en ik heb moeite met de bediening van de trimmer. Hierdoor voelt hij lichter aan dan mijn oude, ook al is hij eigenlijk iets zwaarder! Heel gemakkelijk om bovenhands te knippen en verticaal te knippen.
 • Ik ben tot nu toe behoorlijk onder de indruk. Mijn laatste trimmer heeft slechts drie jaar geduurd, waardoor ik teleurgesteld was. Ik heb een Makita gekocht, vanwege hun goede reputatie, als het gaat om elektrisch gereedschap. Ik heb er helemaal geen spijt van. De machine is in alle opzichten superieur aan mijn oude. Hij is stevig gebouwd, werkt stil en is makkelijk te hanteren. Ik heb de garantie die Makita biedt voor hun producten gebruikt op andere gereedschappen die ik van dat merk heb, en de klantenservice is geweldig, en ik heb een nieuwe gekregen zonder problemen!
 • Uitstekende machine. De verschillende handgrepen zorgen voor een comfortabele bediening en extra bereik.
 • Er zijn twee schakelaars om de trimmer te bedienen. Deze zijn voor de veiligheid en om hem aan te zetten. De positie van de schakelaars is natuurlijk en voelt comfortabel en veilig aan. Er is geen ongemak bij het gebruik van deze trimmer, zelfs niet voor een lange periode.
 • Ik heb veel trimmers gehad. Ik kan gemakkelijk zeggen dat dit de beste is die ik ooit heb gehad. Het doet alles wat ik verwachtte, en zelfs meer! Ik heb andere Makita tools, dus ik heb besloten om weer met dit merk te gaan. Ik ben erg blij met mijn keuze. Dit is zeker een geweldige keuze, als je op zoek bent naar iets dat het werk doet en heel lang meegaat.

Makita UH6570 Elektrische heggenschaar Prijs

Onze tuinieren deskundigen bij Beste Gereedschappen, advies altijd om de prijs te controleren in bol.com voor de aankoop.

Bekijk de dagprijs

Recent Posts