Einhell GC-HH 5047 Elektrische heggenschaar Review


Grote hagen en struiken zijn een mooie aanvulling op elke tuin of erf. Hagen zijn over het algemeen gemakkelijk te onderhouden. Het is echter niet eenvoudig om de grootte en de vorm van de hagen te bepalen. Daarom is het erg belangrijk om het juiste gereedschap te kiezen voor het werk. De Einhell GC-HH 5047 elektrische heggenschaar is zeker een van de beste keuzes op de markt. Deze Einhell heggenschaar is een machine die u trouw zal dienen.

Einhell GC-HH 5047 47 cm 500 W elektrische heggenschaar


Einhell GC-HH 5047 47 cm Elektrische heggenschaar van 500 Watt

  • Tillable-maaikop voor ergonomisch werken
  • Lemmet van lasergesneden en diamantgeslepen staal
  • Telescopische handgreep die kan worden verlengd tot 2,4 meter
  • Extra bescherming voor de rug door de verstelbare schouderband
  • Stevige mesbescherming voor opslag en transport

Bekijk de dagprijs

Einhell GC-HH 5047 Elektrische heggenschaar Beoordeling van de belangrijkste kenmerken van de elektrische heggenschaar

Het is geschikt voor zowel binnenlandse als commerciële landschappen. Door zijn eigenschappen is de Einhell GC-HH 5047 Electric Pole Hedge Trimmer Review de perfecte keuze voor elke gebruiker. De Einhell elektrische heggenschaar heeft vele voordelen ten opzichte van andere heggenscharen met groot bereik.

Deze elektrische heggenschaar met groot bereik heeft alles wat nodig is voor het onderhoud van elke tuin, park of landschap. Daarom is het een must-have voor iedereen die met volle teugen wil genieten van het tuinieren.


Einhell GC-HH 5047 47 cm Elektrische heggenschaar met paal van 500 Watt

Efficiënt gereedschap met veel vermogen

Allereerst is de Einhell GC-HH 5047 elektrische heggenschaar een zeer krachtig en betrouwbaar gereedschap. Einhell is een bekend merk voor tuinartikelen. Ze zijn een van de marktleiders die een geweldige prijs voor kwaliteit bieden.

Langdurige scherpte

Opmerkelijk is dat de bladen van deze elektrische heggenschaar zijn gemaakt van lasergesneden, diamantgeslepen staal. Daarom kunt u met de Einhell GC-HH 5047 elektrische paalheggenschaar gemakkelijk scherpe contouren maken en nauwkeurig snijden.

Speciale snijkop

Bovendien wordt een comfortabel en soepel werkproces gegarandeerd door de factureerbare kop van de elektrische paaltrimmer.

Draaibare achterste handgreep

Het maken van duidelijke en precieze sneden, zowel horizontaal als verticaal, kan erg lastig zijn met hoge struiken of hagen. De Einhell GC-HH 5047 elektrische heggenschaar heeft een draaibare achterste handgreep, waardoor u op elke hoogte zuiver en nauwkeurig kunt maaien. Het is zeer eenvoudig om de handgreep direct los te maken. U kunt dit op elk moment doen tijdens uw tuin– of tuinwerk. Zo bent u in staat om zelfs de moeilijkste horizontale of verticale snedes uit te voeren.

Bekijk de dagprijs

Extra kenmerken van de uitschuifbare Einhell GC-HH 5047 heggenschaar

We geven hier nog meer kenmerken aan die deze heggenschaar tot een zeer goede keuze maken.

Secundair verstelbare handgreep

Bovendien heeft de elektrische paalheggenschaar een secundaire handgreep. U kunt hem eenvoudig positioneren naar de behoefte van de huidige situatie of de gebruiker. Dit bespaart echter veel tijd en moeite, zelfs voor de ervaren hoveniers en hoveniers.

Telescopisch verstelbare verlenging

Het lijkt erop dat het GC-HH 5047 model alles heeft wat nodig is voor zelfs de zwaarste heggenschaar. De elektrische heggenschaarpaal heeft een telescopische aluminium handgreep. Met een lichte druk op de knop kunt u hem op de gewenste hoogte instellen. Yon kan hem uitschuiven tot 2,4 meter.

Duurzame metalen tandwielen

Misschien denkt u dat dit soort gereedschap gemakkelijk te breken is. Toch is deze Einhell elektrische heggenschaar ontworpen om lang mee te gaan. U kunt erop vertrouwen dat het uw tuinwerk op de lange termijn zal vergemakkelijken.

Bekijk de dagprijs

Einhell heggenschaar GC-HH 5047 – Technische details

We beschrijven alle technische kenmerken van deze Einhell elektrische heggenschaar volledig.

  • Wattage: 500 watt
  • Kabellengte: 8 meter
  • Gewicht: 5,2 kg
  • Item Gewicht: 4 kg
  • Kleur: rood

Samenvatting van de producteigenschappen van de Einhell heggenschaar

Ook al is het knippen van heggen een vermoeiende taak, u kunt het altijd makkelijker maken. U kunt uw prestaties verbeteren met de uitschuifbare Einhell GC-HH 5047 elektrische heggenschaar. Bovendien wordt er minder tijd besteed aan het knippen en vormen van heggen en struiken. En als laatste, maar daarom niet minder belangrijk – het zal het tuinieren veel aangenamer maken.

Onze experts adviseren u om de prijs in bol.com te controleren voordat u een Einhell heggenschaar koopt.

Bekijk de dagprijs

Gerelateerde berichten

Recent Posts