Ryobi RPT4545M Elektrische heggenschaar beoordeling


De Ryobi RPT4545M elektrische heggenschaar is een ander hoogwaardig aanbod van Ryobi. Hij beschikt over een scharnierkop, voor zowel duurzaamheid als prestaties, en een verlengpaal voor moeilijk bereikbare plaatsen. Als u hoge hagen heeft of u wilt bijvoorbeeld wat bomen verzorgen, dan is deze Ryobi RPT4545M heggenschaar wellicht een goede keuze voor u.

De motor van de Ryobi RPT4545M is zeer licht, maar heeft een vermogen van 400W, wat genoeg is voor alles wat u erdoorheen haalt.

De snijkop kan worden gearticuleerd rond een as van 135 graden. In combinatie met de grote lustrigger is dit een perfect hulpmiddel om in elke situatie en onder elke hoek te knippen en te werken. Het feit dat het een elektrische heggenschaar is met een groot bereik is een zeer sterk argument. Het is niet voor niets een van de beste uitschuifbare heggenscharen.

Ryobi RPT4545M heggenschaar met verlengbare mast, 450 W


Ryobi RPT4545M heggenschaar met verlengbare mast, 450 W

 • Krachtige 450 W motor
 • Verlengbaar tot 2 m
 • 45 cm mes
 • Tweezijdig zuigerwerkend, diamantgeslepen blad
 • Zeer handig gereedschap dat u helpt bij het verzorgen van takken op onstuimige hoogtes en hoeken.

Bekijk de dagprijs

Ryobi RPT4545M Elektrische heggenschaar Hoofdfuncties van de Ryobi RPT45M

Onze experts van Beste Gereedschappen zullen de belangrijkste kenmerken van de Ryobi RPT4545M onthullen.

Verbeterde veiligheid

Een van de belangrijkste dingen waarvan u zich bewust moet zijn, is de veiligheid. Dit is nog belangrijker als het gaat om het gebruik van elektrisch gereedschap. Deze heggenschaar komt met veel veiligheidsverbeteringen. Sommige daarvan zijn de Livetool-indicator, waardoor u zich bewust bent van de staat van de snoeischaar, zodat u geen ongewenste handelingen hoeft uit te voeren.

Geweldig technisch niveau en hoogwaardige materialen

De paal is gemaakt van lichtgewicht glasvezelmateriaal, zodat hij gemakkelijk op uw rug en schouders kan worden geplaatst als u hem voor langere tijd gebruikt.
Het mes van deze trimmer is lasergesneden voor een schone en nauwkeurige snede. Dit betekent ook dat het mes een uitstekende betrouwbaarheid en een lange levensduur heeft.


Ryobi RPT4545M

Ryobi RPT4545M Elektrische paalheggenschaar Voor- en nadelen

Net als elke andere elektrische heggenschaar heeft de Ryobi RPT4545M zijn eigen voor- en nadelen.

Bekijk de dagprijs

Voordelen

Elektrische heggenschaar & heggenschaar met groot bereik

Een van de beste kenmerken van deze machine is de combinatie van een elektrische heggenschaar en een heggenschaar met groot bereik. Hierdoor kunt u zelfs de hoogste hagen zonder ladder of platform bereiken. Het maximale bereik is 270 cm, wat meer dan genoeg is. Bovendien kunt u hem voor onbeperkte tijd gebruiken.

Ergonomisch met GripZone band

Daarnaast wordt de Ryobi RPT4545M geleverd met GripZone handvat en ergonomisch bandharnas. De combinatie van beide zorgt voor meer comfort en veiligheid tijdens het trimmen.

Volledig instelbaar volgens de behoeften

Deze heggenschaar wordt geleverd in 3 aparte secties. Het leuke is dat hij met of zonder het middendeel kan worden gebruikt. Het is aan u en afhankelijk van de behoefte die u heeft om af te dekken. Zoals u misschien al raadt, is hij licht en eenvoudig te bedienen.

Nadelen

Let op het snoer.

Sommige gebruikers hebben een heggenschaar met snoer. Aan de ene kant bent u beperkt in bereik, aan de andere kant moet u het snoer uit de buurt van het mes houden.

Niet goed voor regenachtig weer

Ryobi RPT4545M is een elektrische heggenschaar en het is geen goed idee om hem te gebruiken als het regent.

Bekijk de dagprijs

Productdetails

 • Productafmetingen: 103,8 x 20 x 17,6 cm
 • Item Gewicht: 3,8 Kg
 • Gewicht: 6 Kg
 • Snijlengte: 450 mm
 • Lengte van de kabel: 8 m

Veel gekochte artikelen met Ryobi RPT4545M

Bij het werken met een heggenschaar is het een goed idee om een aantal items te hebben, wat het snoeiproces vergemakkelijkt.

De belangrijkste dingen bij het gebruik van elektrisch gereedschap zijn gezondheid en veiligheid. Ryobi biedt u de perfecte items, om u veilig en gezond te houden. Onze Experts geven bij Beste Gereedschappen een sterk advies om harnassen en beschermers te gebruiken. We bekijken de items, die onze klant het meest koopt:

Ryobi harnas voor bosmaaier en heggenschaar

Deze Ryobi Harness is een van de beste niet-vermogensgereedschappen die u kunt kopen. Het is een must, vooral als u met een heggenschaar werkt. Het houdt uw rug recht en biedt u comfort. Dit is alles wat u moet weten:

 • Verspreid alle belasting over een groter oppervlak
 • Wordt geleverd met breed rugpaneel en schouderbanden voor extra comfort
 • Volledig verstelbaar – heupbeschermers en riemen
 • Geschikt voor iedereen
 • Uiterst duurzaam en supergemakkelijk in gebruik

Bekijk de dagprijs

Het is erg crusiaal om een harnas te gebruiken bij het werken met elektrische heggenscharen. U zult in staat zijn om voor een lange periode te trimmen zonder enige pijn in uw rug en schouders.

Ryobi-helm met vizier en oorbeschermers

Nogmaals, onderschat uw gezondheid en veiligheid niet. We raden u ten zeerste aan om een helm met vizier en oorbescherming te kopen.

De Helm beschermt u tegen vallende takken en andere ongevallen. Als het gaat om het vizier – er is niets te bespreken. Het is een must voor elke tuinier. Maakt niet uit of het een professional is of niet.

Bovendien wordt dit product geleverd met een bonus – Oorbeschermers.

Dit is een hoogwaardig product van een van de beste fabrikanten op de markt.

Bekijk de dagprijs

Ryobi RPT4545M Klantbeoordelingen

 • Ik was al een tijdje op de markt voor een langeafstandstrimmer. Ik had een benzinetrimmer. Het werkte niet zo goed. Ik was zwaar en nogal luidruchtig. Na wat rondkijken kreeg ik deze Ryobi. Hij is vrij stevig, wat geweldig is. Bovendien snijdt de trimmer vrij goed. Hij heeft ook een mooie tandafstand voor grotere takken. Een echte aanrader is deze elektrische heggenschaar.
 • Ik heb een benzinetrimmer, maar die is vrij zwaar en wordt nog erger na een tijdje werken. Na het lezen van een paar recensies heb ik besloten om met dit product van Ryobi mee te gaan. Een ander pluspunt is dat we nu geen ladder nodig hebben voor hogere plaatsen. Geen jammen of stallen tijdens het werken met deze trimmer. Het is vrij eenvoudig in elkaar te zetten en dat is voor mij ook een pluspunt.
 • Ik gebruik nu al een paar jaar een standaard handtrimmer. Het is zeker een heel koor, dat met zo’n snoeischaar werkt om je heggen te knippen. Ik moest een ladder gebruiken, om ook hogere plaatsen te bereiken. Ik was op zoek naar iets om mijn werk aanzienlijk te verlichten, dus ik koos voor deze trimmer. De paal is erg nuttig. Ik kan zonder problemen tot 12 voet reiken. Dit is precies wat ik wilde, en ik ben erg blij met Ryobi RPT4545M.
 • Mijn eigendom heeft een zeer grote haag. Bovendien is hij op sommige plaatsen tien voet breed. Ik moet ladders gebruiken, wat natuurlijk niet de beste manier is om dit soort werk te doen. Het is ook gemakkelijk op te bergen. Wat ik gedaan heb is, ik heb een schroef in mijn garage gezet, ongeveer zes voet hoog en heb hem daar opgehangen. Ik kan deze trimmer zeker aanbevelen. Je zult geen spijt hebben van deze aankoop.

Ryobi RPT4545M Pole Hedge Trimmer Review Conclusie

Tot slot is deze Ryobi RPT4545 elektrische heggenschaar een trimmer die u wilt bezitten. Hij is erg handig en helpt u zelfs moeilijk bereikbare heggen en struiken te knippen. Bovendien is het door de locatie van de veiligheidsschakelaars zeer gebruiksvriendelijk. De prijs van de trimmer is laag, afhankelijk van de kwaliteit. De Ryobi RPT4545M elektrische paalheggenschaar is dus opnieuw een klassevolle machine, die u zal helpen om uw tuin met gemak te onderhouden.

Bekijk de dagprijs

Recent Posts