Beste boorhamer in 2021


Als u voortdurend bezig bent met bouw- of metselwerkprojecten, weet u hoe belangrijk het is om de beste boorhamer op de markt te hebben. boorhamer zijn een essentieel onderdeel van het leggen van de basis voor andere projecten. Ze laten u toe om gemakkelijk door steen, baksteen, beton, cement en asfalt te boren en gaten te maken voor uw schroeven.

Lees ook beste accu boorhamer kopen in 2021

Veel bouwvakkers en metselaars maken graag gebruik van boorhamer omdat boren met meerdere instellingen ook de mogelijkheid hebben om te werken als een gewone boor. Ze kunnen echter niet worden gebruikt om de schroeven in te draaien terwijl de hameractie wordt aangezet – dat zou zowel de boor als de boor verpesten.

U hebt gereedschap nodig waarmee u effectief kunt werken en uw projecten snel kunt voltooien. U hebt echter ook gereedschap nodig dat het gemakkelijker maakt om kwaliteitswerk te maken – u moet niet te maken hebben met een gereedschap dat moeilijk te hanteren is of op een manier te manoeuvreren die u goede resultaten oplevert.

Als u op zoek bent naar iets dat bij deze beschrijving past – iets dat zowel aan uw verwachtingen kan voldoen als deze kan overtreffen – moet u werken om een tool te vinden die zowel krachtig als veelzijdig is. En als u regelmatig serieus constructie- of metselwerk verricht, zult u deze uitgebreide handleiding willen lezen over hoe u de beste hamer boormachine kunt vinden.

Bekijk hieronder de Beste boorhamer voor het Geld.

MAKITA Boorhamer BITFIX HR2470


MAKITA Boorhamer BITFIX HR2470

Een Combihamer zoals de Makita HR2470 kan gebruikt worden voor (1) het boren in beton of hard gesteente, (2) licht breekwerk en (3) het werken met een punt- of platte beitel.

Waarom we deze leuk vinden

 • Ideale combihamer voor gaten tot 24 mm in beton.
 • Duurzaam door verbeterde slagstuk en slagbout.
 • Duurzaam door robuuste behuizing met bumpers.
 • Het anker is door de zig-zag coating en het veld is door de poeder-coating vernislaag beter beschermd tegen stof en daardoor duurzamer.
 • Links/rechts schakelaar verandert ook de positie van de koolborstelsen daardoor is de motor krachtiger en slijten de koolbortsels minder snel.

Onze beoordeling

Een hele goede en sterke boormachine, is ook voor beroeps aan te bevelen.

Bekijk de dagprijs

DEWALT DCD996P2 MAX XR 3-snelheids boorhamerset


DEWALT DCD996P2 MAX XR 3-snelheids boorhamerset

De DEWALT DCD996P2 is een van de beste instrumenten op de markt en daarom hebben we ervoor gekozen om er onze premium keuze van te maken. De boorhamer is gebouwd met de behoeften van de bouw- en metselaars in het achterhoofd, waardoor het een geweldig gereedschap is om te gebruiken als u regelmatig of dagelijks gaten voor schroeven en spijkers moet maken.

We houden van veel functies die dit gereedschap te bieden heeft, maar een van de meest opvallende functies is zeker de mogelijkheid om een schijnwerper te zetten op metselaars of bouwvakkers die in donkere gebieden werken. De 20 minuten durende uitschakelfunctie blijkt zeer nuttig te zijn om taken op tijd af te ronden en maakt dit een uitstekend hulpmiddel in ons boek.

De DEWALT DCD996P2 is ook onze keuze als een van de beste boorhamer om te kopen, omdat de accu’s worden geleverd met een brandstofmeter die u laat weten hoeveel looptijd ze nog hebben. Wij vinden dit uiterst nuttig, samen met de 33% hogere prestaties die ze bieden in vergelijking met andere standaard accupacks. Over het geheel genomen is de DEWALT DCD996P2 een van de beste aankopen die u kunt doen – een echt geweldige gereedschapsinvestering.

Waarom we deze leuk vinden

 • 3 snelheden om mee te werken
 • Duurzame boorhamer die lang meegaat
 • Accupacks worden geleverd met een brandstofmeter
 • Hoge transmissiesnelheden voor een snellere toepassingstijd
 • Borstelloze motor verhoogt het rendement tot 57%.
 • Wordt geleverd met LED Spotlight dat het werken in het donker voor langere tijd uitvoerbaar maakt.

Onze beoordeling

Prima gereedschap en heel betrouwbaar

Bekijk de dagprijs

SKIL 6445-04 boorhamermachine


SKIL 6445-04 boorhamermachine

De SKIL 6445-04 boorhamermachine is een geweldige optie om mee te gaan en de beste budgetoptie op de markt. Hij slaagt erin een aantal belangrijke kenmerken te integreren die hem tot een van de meest gewilde machines op de markt maken en helpt te dienen als een van de beste opties voor veel metselaars of bouwvakkers die proberen binnen hun budgetlimieten te blijven. Het maakt zelfs een grote aankoop voor doe-het-zelvers en huiseigenaren die willen investeren in een kwaliteitsapparaat dat hen een krachttoer geeft voor nevenprojecten.

De SKIL 6445-04 is een geweldig hulpmiddel voor iedereen die wil investeren in een krachtige boormachine. Het kan gemakkelijk door beton en steen breken. Het kan ook gebruikt worden voor hout- en metaalwerk, maar als u voor deze optie kiest, wilt u er zeker van zijn dat de hameroptie uitgeschakeld is, zodat uw boorhamer geen schade oploopt.

Over het geheel genomen is dit de beste budget aankoop op de markt en zal meer dan in staat zijn om zorg te dragen voor alle zware of dikke materialen waar je mee werkt.

Waarom we deze leuk vinden

 • Gemakkelijk om mee te werken
 • Snoerloos model
 • 120 volt
 • ½ spiehouder
 • Lichter dan de meeste handboren

Bekijk de dagprijs

Black & Decker DR70 ½ Boorhamer


Black & Decker DR70 ½ Boorhamer

We houden van de Black & Decker DR670 ½ Inch boorhamer voor zijn ontwerp en veelzijdigheid. De Black & Decker DR670 is gebouwd om lang mee te gaan, maar ook om het werken aan uw projecten gemakkelijker en leuker te maken. De ontwerpers hebben een extra zijhandgreep opgenomen om bouwvakkers, metselaars en doe-het-zelvers te helpen een evenwichtige houding aan te nemen en de boorhamer gemakkelijker onder controle te houden. Dit aspect van de machine helpt ook om ervoor te zorgen dat de boor gemakkelijker te controleren is – vooral wanneer u in een krappe ruimte moet werken waar u absolute kracht en evenwicht moet hebben tijdens het werken.

De Black & Decker kan gemakkelijk door elk materiaal heen snijden dat u er naar toe gooit. Het krachtige snoerapparaat is in staat om tot 2.800 RPM te bereiken. Het kan ook snelheden bereiken tot 48.000 BPM. En een extra bonus van het investeren in een machine met snoer is dat het nooit zonder stroom zal komen te zitten – het is klaar om te werken wanneer u dat bent en zal niet stoppen totdat u klaar bent om de dag af te klokken.

U zult ook de ½-sleutelhouder op prijs stellen. Het geeft u extra flexibiliteit bij het kiezen van de bits die u met deze boorhamer kunt gebruiken. Het zal u ook de keuze geven om met metaal of hout te werken – maar als u ervoor kiest om dit te doen, vergeet dan niet om eerst de hameractie uit te schakelen.

Waarom we deze leuk vinden

 • Kan tot 2.800 toeren per minuut bereiken
 • Kan tot 48.000 BPM bereiken
 • 110 Volt
 • Gesnoerd – zal niet zonder stroom komen te zitten.
 • Toegevoegd zijhandvat
 • Speciale handgreep

Onze beoordeling

Een aantal gaten in beton waren net teveel voor mijn oude machine. Dus op zoek naar een goede vervanging waar ik op regelmatige doch niet dagelijkse wijze klussen en zware klussen kan met doen. Condities: niet overdreven duur doch duurzaam en krachtig.

Bekijk de dagprijs

Bosch 11255VSR SDS-Plus


Bosch 11255VSR SDS-Plus

Over het geheel genomen houden we van het ontwerp van de Bosch 11255VSR buldog Xtreme-boorhamer. De ontwerpers hebben veel aandacht besteed aan de behoeften van bouwvakkers, metselaars en doe-het-zelvers toen ze de blauwdruk voor deze ongelooflijke machine bedachten. Om te beginnen beschikt de Bulldog Xtreme Rotary Hammer Drill over een ongelooflijke kracht! Hij kan tot 1.300 RPM en ongeveer 5.800 BPM halen.

De boorhamer is een apparaat met snoer en werkt op elektriciteit. Dit is geweldig voor werknemers die op zoek zijn naar een aantal serieuze uren te loggen, omdat ze zich geen zorgen hoeven te maken over het feit dat ze zonder stroom komen te zitten. Deze boormachine houdt u bij elke stap van de weg en zorgt ervoor dat u snel en efficiënt kunt blijven werken. Het snoer van deze boorhamer is ook een revolverkoord, waardoor de levensduur van het apparaat aanzienlijk wordt verlengd en uw flexibiliteit en bewegingsvrijheid worden vergroot.

We houden er ook van dat dit apparaat wordt geleverd met een SDS Plus bitsysteem. Het maakt het verwisselen van bits ongelooflijk eenvoudig – u hoeft geen gereedschap te gebruiken! Bovendien heeft dit systeem 36 verschillende bitposities waaruit u kunt kiezen en zorgt het ervoor dat u altijd de ideale werkhoek kunt kiezen. De Bosch 1125VSR Bulldog Xtreme Rotary Hammer is een van de beste producten op de markt van vandaag. Hij is echt van onschatbare waarde en vormt een uitstekende aanvulling op ieders gereedschapskist!

Waarom we deze leuk vinden

 • SDS Plus Bitsysteem
 • 3 werkingswijzen
 • D-handvatontwerp
 • 35 graden draaibaar met revolverkoord
 • 36 verschillende bitposities
 • Kan tot 1.300 RPM bereiken
 • Kan tot 5.800 BPM bereiken
 • Heeft een variabele snelheidsreactie

Onze beoordeling

Ik was op zoek naar een goed boormachine voor het boren in onze woning die we aan het renoveren zijn. Wie renoveert moet ook soms afbreken en daar is deze zeker ook voor geschikt voor het licht breekwerk! Prachtig is alles wat ik kan zeggen er over

Bekijk de dagprijs

DEWALT DWD520K VSR Pistoolgreep Boorhamer Kit


DEWALT DWD520K VSR Pistoolgreep Boorhamer Kit

Wij houden van het ontwerp van de DEWALT DWD520K Pistoolgreepboormachine. IT is uiterst wendbaar en veelzijdig, waardoor het een van de beste ontwerpen op de markt is vanaf nu. We waarderen vooral de efficiëntie van de motor. Het produceert 50% meer vermogen dan andere standaardmodellen op de markt, waardoor het een geweldige keuze is voor metselaars en bouwvakkers die willen investeren in een kwaliteitsproduct.

We waarderen ook de softgrip. Het maakt het makkelijker om de machine langdurig vast te houden en makkelijker te manoeuvreren. De twee vingergrip is ook handig, omdat u zo meer controle hebt over de boorhamer als u steen, baksteen of betonnen materialen wegslaat.

Als u wilt dat dit dient als uw algemene boormachine, zult u waarschijnlijk het feit waarderen dat de dubbele modus u in staat stelt om naadloos over te schakelen van de hamerstand (ontworpen voor steen, baksteen en beton) en de gewone boorstand (ontworpen voor hout en staal). Het is een van de beste allround boorhamers op de markt, die het bij continu gebruik volhoudt en een effectieve aanvulling op uw gereedschapsset blijkt te zijn.

Waarom we deze leuk vinden

 • Comfortabele grip
 • Twee vingertrekker
 • 50% meer motorvermogen
 • Dubbele modus
 • Tweevoudig snelheidsbereik
 • Snoerboormachine

Bekijk de dagprijs

Powerplus POWX1179 Boorhamer


Powerplus POWX1179 Boorhamer

Met deze 1600W-SDS max boorhamer van Powerplus kan je zowel boren als beitelen. Het omschakelen van de ene functie naar de andere gaat gemakkelijk met de schakelaar.

Waarvoor is deze Powerplus-boorhamer geschikt?

De boorhamer is ideaal voor het zwaardere werk en boort moeiteloos in beton, metselwerk of hout.

Waarom we deze leuk vinden

 • Deze sterke boorhamer haalt 3800 slagen per minuut.
 • Dankzij de trillingsreductie voel je daar zelf erg weinig van, want de trillingen worden actief gedempt.
 • Zijn zachte handgreep ligt goed in de hand.
 • Met de extra afneembare handgreep heb je nog meer grip.
 • De boorhamer heeft ook een stofkap om rondvliegend stof te beperken.

Onze beoordeling

Goede boorhamer, wat minder krachtig dan een makita of hitachi, maar ook stukken goedkoper.

Bekijk de dagprijs

Scheppach AB1600 sloophamer


Scheppach AB1600 sloophamer

Scheppach AB1600 sloophamer heavy duty. Deze sloophamer is marktleider qua duurzaamheid en prestatie voor consistente resultaten in metselwerk en beton. Wordt geleverd met 2 beitels. Impact kracht van maar liefst 50 joules. Inclusief solide stalen koffer. Snel en makkelijk beitels wisselen. Compact, gestroomlijnd design voor moeilijk bereikbare plekken. Comfortabele grip dankzij het Soft-grip D-handvat.

Waarom we deze leuk vinden

 • duurzaam
 • hoge kwaliteit
 • handig in gebruik

Onze beoordeling

Dit toestel is zijn geld meer dan waard .
Ondertussen al meerdere kilo’s bewapend beton voor de kiezen gekregen en nog geen enkele keer gehaperd en met alle gemak al dagen het werk doorstaan.

Bekijk de dagprijs

Powerplus POWE10060 Boorhamer


Powerplus POWE10060 Boorhamer

Op zoek naar een boorhamer om ook af en toe het zwaardere boor- en breekwerk aan te pakken, bijvoorbeeld het slopen van een muurtje? Maar schrik je terug voor zware, lompe toestellen? Dan is deze compacte boorhamer een logische keuze.

Waarom we deze leuk vinden

 • De 900W boorhamer heeft een slagkracht van maar liefst 4,2 joule, waarmee je tot 26 mm in beton kan boren.
 • Ook boor je er moeiteloos mee in hout (tot 40 mm) en in staal (tot 13 mm).
 • Hij is erg licht en ligt erg comfortabel in de hand. Het zware werk wordt ook heel wat lichter door de steun van een hulphandgreep.
 • Met de vergrendelknop kan je hem ook in volle actie vastzetten, zodat je er zonder veel extra moeite mee kan blijven boren.

Onze beoordeling

Goed en degelijk voor zijn prijs

Bekijk de dagprijs

Powerplus POWX1195 Boorhamer


Powerplus POWX1195 Boorhamer

Deze robuuste 1500W-boorhamer heeft maar liefst vier functies. Je kan hameren (slagkracht), boren (rotatie), hamerboren (krachtige combinatie slagkracht rotatie) en beitelen (platte beitel in gewenste stand draaien). Met de schakelaar wissel je eenvoudig en snel tussen de vele mogelijkheden. Zo kan je allerhande materialen probleemloos aan: je kan boren in hout, metaal, keramiek en plastic, hamerboren in beton, baksteen en steen en ook licht beitelen.

Waar is deze boorhamer voor geschikt?

Deze sterke boorhamer haalt een slagkracht van 6 Joule dat je toelaat om tot 42 mm diep in hout, 32 mm in beton en 13 mm in staal te boren.

Waarom we deze leuk vinden

 • Dankzij het verbeterde anti-trilsysteem voel je zelf erg weinig van al dat boren, want de trillingen worden actief gedempt.
 • De boorhamer beschikt over een functiekeuzeknop met veiligheidsvergrendeling.
 • De POWX1195 beschikt over een stofkap om rondvliegend stof te beperken en een extra afneembare handgreep voor nog meer grip.
 • In de opbergkoffer zitten naast de boorhamer met stofbeschermkap ook drie SDS boren, 1 SDS puntbeitel en 1 SDS platte beitel.

Bekijk de dagprijs

Bosch – PBH 2500 SRE Boorhamer


Bosch - PBH 2500 SRE Boorhamer

De Bosch PBH 2500 SRE boorhamer is een krachtige en handige boorhamer waarmee je moeiteloos in beton en metselwerk kan boren. De machine is behoorlijk krachtig dankzij het pneumatisch Bosch-hamermechanisme met een 1.9 joule slagsterkte en een vermogen van 600 Watt. Het pneumatisch slagmechanisme zorgt voor een extreem hoge slagkracht en is speciaal ontworpen voor boren in beton. De Bosch boorhamer weegt slechts 2.2 kilo waardoor je met weinig inspanning gemakkelijk kan gaan doe het zelf. Dankzij het SDS-plus wisselsysteem kan je snel boren en beitels verwisselen zonder gebruik te maken van gereedschap. Met deze multifunctionele Bosch boorhamer kan je zowel schroeven, boren, hameren als beitelen. De boorhamer wordt geleverd met een Bosch SDS-adapterboorhouder en het voordeel van deze accessoire is dat je kan schroeven en boren met normale schroefbits en boortjes met een ronde schacht.

Waar is het artikel voor geschikt?

De boorhamer is geschikt voor middelzware tot zware doe het zelf. Met middelzware tot zware doe het zelf worden de volgende werkzaamheden bedoeld:

 • Boren en hameren in beton en metselwerk
 • Oude tegels in keuken en badkamer verwijderen
 • Kabelsleuven kappen
 • Lichte hakwerkzaamheden

Waarom we deze leuk vinden

 • Moeiteloos hameren in beton en metselwerk, beitelen, boren en schroeven met 600 watt vermogen
 • Krachtig: pneumatisch Bosch-hamermechanisme met 1,9 joule slagsterkte voor hoge slagkracht in hard materiaal onafhankelijk van de aandrukkracht
 • Ergonomisch: gering werkgewicht van 2,2 kg en compact slimline-design met softgrip om te werken zonder moe te worden
 • Multitalent: inclusief accessoireset en adapterboorhouder voor normale boren en bits
 • Bosch-SDS-plus: snel en zonder gereedschap vervangen van het inzetwerktuig
 • Geïntegreerde beitelfunctie met Vario-Lock: vrij selecteerbare werkpositie van de beitel
 • Slagstop voor het boren in metaal en hout
 • Bosch Electronic-toerentalregeling: „gas geven” van 0 – max. met de drukschakelaar

Onze beoordeling

Perfect product voor de thuis doe-het-zelf-er.
We hebben deze Boorhamer al enige tijd in gebruik en we hebben zeker geen spijt van de aankoop.

Bekijk de dagprijs

Gerelateerd: beste bosch boormachines in 2021

FERM HDM1028 Boorhamer


FERM HDM1028 Boorhamer

De FERM HDM1028 is een boorhamer met een vermogen van maar liefst 850 Watt voor de veeleisende klusser.

Deze boorhamer boort moeiteloos in hout tot 40 mm, bij boorwerkzaamheden in metselwerk en beton tot 26 mm en 13 mm in metaal. De boorhamer is multifunctioneel te gebruiken voor 3 functies in combinatie met de bijgeleverde beitels (boren, hamerboren, beitelen).

Wil je oude tegels verwijderen, kabelsleuven uitbeitelen of muurdoorbraken en sloopwerkzaamheden uitvoeren? Beitel erin, draaistop aan en krachtig aan de slag! Deze boorhamer heeft een pneumatische slagkracht van 4,5 Joule en is daardoor zeer geschikt voor het boren van grotere gaten in harde ondergronden zoals bijvoorbeeld beton en metselwerk. De machine kan ook gebruikt worden als sloophamer in combinatie met de meegeleverde en bijpassende beitels.

De machine heeft een rubberen kabel van maar liefst 3 meter die zorgt voor optimale werkvrijheid. De FERM HDM1028 wordt geleverd met 3 SDS-Plus boren, 1 SDS-Plus platte beitel en 1 SDS-Plus spitse beitel.

Waarom we deze leuk vinden

 • Max boordiameter beton: 26 mm
 • Max boordiameter staal: 13 mm
 • Max. boordiameter hout: 40 mm
 • Vermogen: 850Watt
 • Onbelast toerental: 0-900/min
 • Onbelaste slagfrequentie: 0-4000/min
 • Slagkracht: 4,5 Joule
 • Gewicht: 4,68 kg
 • 3m rubberen kabel

Onze beoordeling

Deze boorhamer van FERM is precies wat het moet zijn. Zeer krachtig bij het verwijderen van bv plavuizen vloer of tegels in de badkamer/toilet. Ook voor het boren in beton/graniet verstaat het zijn werk. Kortom een zeer goede en fijne machine om mee te werken.

Bekijk de dagprijs

Vragen van de kopersgids

Hoe werkt een boorhamer?

Een boorhamer is een product dat werkt door beton, steen of baksteen weg te hakken, door als een hamer op zijn doel te slaan zonder te draaien. De instelling van de boorhamer is niet ontworpen voor het indrijven van schroeven, het bovenste gereedschap voor die klus zou een klopboormachine zijn, aangezien de boorhamer bestemd is voor het boren van metselwerk.

Wat is een roterende boorhamer?

boorhamer zijn hamer boren die met behulp van een piston en een stang tegen de boorbit slaan. Dit proces versterkt het effect van de kracht en maakt de roterende boorhamer daardoor krachtiger dan gewone boorhamer.

Hoe werkt een roterende boorhamer?

Roterende boorhamer werken door een zuiger en stang te gebruiken om krachtigere slagen tegen het beoogde doel te maken. Wanneer de motor wordt aangezet, beweegt deze een versnelling, die vervolgens een stang beweegt. De stang slaat tegen een hamermechanisme en produceert een intense kracht tegen de hamerbeitel. Dit gebeurt zeer snel en creëert een krachtiger, efficiënter effect dan bij boorhamer het geval zou zijn.

Kan een boorhamer werken als een gewone?

Soms kunt u uw boorhamer als gewone boor gebruiken, maar u moet er wel voor zorgen dat uw boorhamer met verschillende functie-instellingen is uitgerust. Als uw boorhamer alleen een hamerinstelling heeft, zult u hem niet kunnen gebruiken zoals gewone boren.

DEWALT DWD520K boorhamer

Als uw boorhamer echter wel een hamerstand en een boorstand heeft, dan kunt u uw boor als gewone boor gebruiken. Zorg ervoor dat u uw bit verandert voordat u doorgaat – uw boren kunnen verpest worden als u niet de tijd neemt om uw bits uit te wisselen.

Wat is het verschil tussen een hamer en een klopboormachine?

Een boorhamer is in staat om gaten in steen, baksteen en beton te maken door als een hamer consequent op zijn doel te slaan. Er komt geen rotatie aan te pas in het hele proces. Typisch wanneer u deze boor gebruikt, zult u een beitel gebruiken om de beste resultaten te bereiken. Een snoerloze, snoerloze of borstelloze klopboormachine is in staat om hetzelfde soort resultaat te bereiken, maar in plaats van op het doel weg te slaan, gebruikt hij een roterende beweging om het gewenste resultaat te bereiken.

Wanneer u deze boormachine gebruikt, gebruikt u meestal een metselwerkboor om de beste resultaten te bereiken. Echter, als je kijkt naar boren voor het schuren en polijsten, kan dat de juiste hoekboor zijn – een totaal ander balspel. Voor meer informatie over de juiste hoekboor – klik hier.

Moet u een boorhamer voor beton gebruiken?

Technisch gezien kunt u nog steeds zonder boorhamer door beton boren, maar het is niet erg gemakkelijk. U kunt veel beter investeren in een boorhamer. Deze boren zijn ontworpen om snel en efficiënt in materialen zoals beton te boren. U wilt er ook zeker van zijn dat u de juiste bit heeft voor het boren (meestal een beitel). Voor boren die door Metaal kunnen gaan met sterk koolstofvervangende staalsoorten, gaat u gerust naar onze deskundige gids.

Waarvoor wordt de hamer gebruikt?

De hamersetting wordt gebruikt om te boren in stevige materialen zoals beton, asfalt, baksteen en steen. Het werkt door de motor voldoende aan te drijven om een hameractie te creëren met het mechanisme in uw boorpers dat snel en efficiënt kan werken.

Top keuze

Makita XPH12R 18V LXT Lithium Ion Compact

De Makita XPH12R Hammer Driver Kit is een uitstekende algemene keuze voor iedereen die regelmatig met steen, baksteen, beton of asfalt werkt. Dit gereedschap is gebouwd met alle behoeften van de werknemers in gedachten toen het werd ontwikkeld en werkt om de verwachtingen te overtreffen van elke consument die denkt om het toe te voegen aan hun collectie van gereedschappen. De Makita XPH12R Hammer Driver Kit is een geweldig ontwerp. Het werkt op batterijen, wat helpt om uw mobiliteit en veelzijdigheid te vergroten tijdens het werken met het apparaat. Hoewel sommige mensen de hamer stuurprogramma’s op batterijen frustrerend vinden om mee te werken aan langdurige projecten, helpt de Makita XPH12R hamer stuurprogramma’s veel van hun bezwaren te overwinnen door ervoor te zorgen dat u niet lang hoeft te wachten tot de batterij is opgeladen als deze midden op de werkdag zou uitsterven. Het duurt slechts 30 minuten voordat de accu is opgeladen – wat betekent dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over het wachten voordat je weer aan het werk kunt. Neem gewoon uw lunchpauze, of wissel van taak. De Makita XPH12R is klaar om weer aan het werk te gaan, lang voordat je dat doet!

Je zult ook de Extreme Protection-technologie kunnen waarderen die in het apparaat is ingebouwd. Dit helpt om ervoor te zorgen dat je Makita XPH12R hamer stuurprogramma in staat is om elke uitdaging aan te gaan die je op je pad komt. Met de Extreme Protection-technologie is de Makita XPH12R bestand tegen overmatig vuil, puin, water of vocht en tegen harde stoten. Er zijn zelfs meldingen dat deze boormachine in staat is om te overleven als hij van gebouwen valt zonder dat de functionaliteit verandert.

Naast al deze functies kan de Makita XPH12R Hamer Driver Kit een indrukwekkende hoeveelheid energie opwekken – vooral gezien het feit dat het apparaat niet langer een elektrisch apparaat met een snoer is, maar een batterij. De Makita XPH12R kan bij zijn piekvermogen tot 530 pond koppel leveren. Hij kan ook tot 2.000 ronden per minuut en tot 30.000 slagen per minuut bereiken. De duurzaamheid en het vermogen van deze machine alleen al maakt het een van de beste aankopen op de markt, maar met alle extra functies zult u leren om van deze machine en zijn mogelijkheden te houden.

Premium Keuze

DEWALT DCD996P2 20V-MAX XR Lithium Ion boorhamer

Het was moeilijk om een loper te kiezen voor de Makita, maar de DEWALT DCD996P2 Brushless Hammer Drill Kit is de beste boorhamer machinedie in deze sleuf past. Het is een geweldige aanvulling op uw gereedschapskoffer en helpt uw productiviteit te vertienvoudigen. Als u dagelijks met beton, steen, baksteen of asfalt werkt, zal dit gereedschap u helpen de klus te klaren. Het is gemaakt met de behoeften van metselaars en bouwvakkers in het achterhoofd, en is echt een uitstekende aanvulling op uw werkset.

Er zijn tal van mogelijkheden die DEWALT biedt met deze specifieke boorhamer, maar een van de meest nuttige (naar onze mening) is het LED-verlichtingssysteem. Het verlichtingssysteem heeft een 20 minuten durende uitschakelfunctie die uiterst nuttig is wanneer u met kruipruimteachtige gebieden werkt of tot laat in de nacht. U kunt duidelijk zien wat u doet, zonder dat u uw werkuren hoeft te beperken of uw evenwicht of controle in gevaar hoeft te brengen door met één hand een zaklamp vast te houden.

De DEWALT DCD996P2 borstelloze boorhamermachine biedt u ook drie verschillende snelheidsinstellingen, waardoor het een zeer veelzijdig gereedschap is. U kunt hem gebruiken voor projecten op basis van hout en staal in plaats van alleen beton, asfalt, steen of baksteen. Het apparaat heeft ook een hogere transmissiesnelheid die zorgt voor een snellere toepassingstijd dan de meeste andere concurrenten op de markt. Een van de beste eigenschappen van de DEWALT DCD996P2 is dat het een borstelloze motor in het ontwerp opneemt. De borstelloze motor verhoogt de productiviteit van de boormachine met 57% en maakt het een ongelooflijk efficiënt gereedschap.Lees ook ons artikel over boormachines

Ten slotte is het ontwerp van het batterijpakket een van de beste op de markt. Het DEWALT DCD996P2 accupack is 33% effectiever dan andere standaard accupacks en wordt geleverd met een brandstofmeter. Het is een geweldige investering en maakt het apparaat nog efficiënter – dit is zeker een aankoop waar je nooit spijt van zult krijgen.

Grote waarde

SKIL-6445 04 7.0 Amp 12 In boorhamer

De SKIL 6445-04 7,0 Amp ½ Inch Hammer Drill rondt onze top picks af als het voldoet aan onze grote prijs-pick Door zijn gunstige prijs is hij niet alleen een betaalbare optie voor metselaars of bouwvakkers, maar ook voor huiseigenaren of doe-het-zelvers die met hun projecten een beetje extra powerboost willen. Het is zeer eenvoudig om mee te werken en heeft een goede veelzijdigheid en wendbaarheid. Het is een bedraad model dat goed werkt voor projecten die langere werktijden vergen – je zult nooit zonder sap komen te zitten en als je een beetje extra mobiliteit nodig hebt, kun je een verlengsnoer toevoegen. Het is een geweldige optie, vooral als je bedenkt dat de prijs van de boormachine en het verlengsnoer beduidend lager zal zijn dan de meeste boorhamers op de markt.

Het is ook een mooie koop omdat het lichter is dan de meeste boormachines en minder onderscheidend vermogen heeft om te manoeuvreren als u te maken heeft met kleinere ruimtes of boorplekken. Het lichtere gewicht maakt het ook een handigere keuze voor een all-around boormachine, omdat het beter is voor taken die langer duren om te voltooien en heeft een ½ inch spieboorhouder die u in staat stelt om verschillende boren vrij naadloos uit te wisselen. Het ontwerp is zorgvuldig uitgedacht en zorgt voor een van de beste budgetkopen op de markt – we raden het iedereen aan die een krachtig gereedschap nodig heeft dat zijn of haar bank niet kapot maakt.

Recent Posts