Bosch AHS 35-15 Draadloze heggenschaar Review


Bosch AHS 35-15 Draadloze heggenschaar dekt u af als u op de markt bent voor een kleine, snoerloze, maar toch krachtige en veelzijdige heggenschaar.

Het belangrijkste kenmerk van de AHS 35-15 is de 10,8v 1,5Ah accu. Als u moe bent van lastigvallen met snoeren is dit de juiste keuze voor u. Met een gewicht van slechts 1,9 kg en een compact formaat is hij vriendelijk voor uw armen en rug en is hij perfect voor langdurig gebruik. Iets wat erg belangrijk is als u een grotere heg heeft, die een aanzienlijke periode nodig heeft om te trimmen.


Bosch AHS 35-15 LI Batterij Haagschaar – 35 cm zwaardlengte – 15 mm mesafstand (1 x 10,8 V Batterij, 2,0 Ah)


Bosch AHS 35-15 LI Batterij Haagschaar

 • 10,8 volt Lithium-ionenbatterij, altijd klaar voor gebruik, geen zelfontlading en geen geheugeneffect
 • Gepatenteerd ‘Anti-Blokkeersysteem’ zorgt voor een continue zaagprestatie door het omkeren van het mes om vastlopen te voorkomen.
 • 35 cm lange, diamantgeslepen zaagbladen met 15 mm tandopening
 • Lichtgewicht bij slechts 1,9kg
 • Ergonomisch ontwerp voor comfortabel en eenvoudig knippen van de haag

Bekijk de dagprijs

Bosch Ahs 35-15 Draadloze heggenschaar Functies

Bosch AHS 35-15 LI accu-heggenschaar is een ideale oplossing voor kleine tuinen. Hij is geschikt voor kleinere en jongere hagen. In deze recensie van de draadloze heggenschaar zullen we dit aanbod van Bosch later volledig beschrijven.

Snoerloos zijn betekent één ding – vrij zijn van elke ergernis over verlengkabels, stroomkabels en dat soort dingen. De accu geeft u ongeveer een vol uur doorlopend werk. Het mooie van deze specifieke accu is dat hij dezelfde is als die van andere Bosch elektrische gereedschappen. Dit maakt de trimmer een ideale aanvulling op uw Bosch gereedschapsfamilie als u al in een aantal ervan hebt geïnvesteerd. De accu is van het type Lithium-ion, wat betekent dat hij bijna geen zelfontlading heeft, wat betekent dat zelfs als u de trimmer een tijdje niet gebruikt, u geen lading verliest en dat hij klaar is als u hem weer ophaalt.

Een andere verbazingwekkende eigenschap die Bosch heeft meegeleverd is de supersnelle lading van de accu. Het duurt slechts 180 minuten om de accu volledig op te laden vanaf nul procent!


Bosch AHS 35-15 LI draadloze heggenschaar

Met een 35 centimeter lang blad met “Anti-Block System” heeft u alleen nog maar schone en gelijkmatige sneden. Zelfs dikkere takken vormen geen uitdaging. Dit betekent dat als de snoeischaar moeite heeft met een snede, de micro-elektronica in de snoeischaar dit aanvoelt en de loopsnelheid van de messen daarop aanpast. Deze functie is iets wat niet veel anderen kunnen opscheppen.

Het mes is 35 centimeter lang. Het feit dat de diamant geslepen is, zorgt voor een schone zaagsnede en een uitstekende levensduur.

Productdetails

 • Productafmetingen 78,2 x 19,4 x 16 cm
 • Item Gewicht 2,9 Kg
 • Verzendgewicht 2,9 Kg
 • Snijlengte 350 mm
 • Afstand tussen de tanden 15 mm

Beste Gereedschappen Beoordelingen adviseren om de volgende video te bekijken om vertrouwd te raken met het werktempo van de snijplotters.

Bekijk de dagprijs

Bosch AHS 35-15 klantengedachten

 • Ik heb een tuin die ik zelf moet onderhouden. Deze trimmer is precies wat ik nodig had. Gemakkelijk te gebruiken en licht van gewicht maakt het wat ooit een koor was, een makkie. Zelfs vrouwen die weinig tot geen ervaring hebben, zullen het gebruik van deze trimmer gemakkelijk vinden.
 • Mijn vrouw heeft de afgelopen jaren een paar trimmers gehad. Sommige waren elektrisch, maar ze had een hekel aan het snoer en het gedoe dat ermee gepaard gaat. De snoerloze die ze had, raakte vrij snel zonder batterij. Deze Bosch AH 35-15 is een heel ander verhaal. Ook al is hij snoerloos, hij heeft een extreem lange levensduur van de batterij. Hij heeft nog nooit zonder accu gezeten in het midden van een klus. Het gewicht is perfect om gemakkelijk te vissen en het is gemakkelijk voor je armen en schouders. Een uitstekende machine zeker.
 • Een briljante kleine machine. Zeer licht, maar heeft genoeg vermogen om zijn werk te doen geen probleem. Perfect geschikt voor kleine tot middelgrote hagen.
 • Ik heb deze kleine trimmer vooral gekocht omdat ik mijn grotere machine niet wilde gebruiken voor kleine klussen. Het werkt perfect en het is een makkie om te gebruiken. Het hebben van geen koord is een prachtige aanvulling.
 • De levensduur van de batterij is beter dan ik aanvankelijk had verwacht. Het werkt prima en het is gemakkelijk te gebruiken. Ik ben er zo van onder de indruk dat ik een andere batterij heb gekocht, alleen maar om er een snellere lader bij te hebben. Een paar zeer nuttige aanvullingen op je trimmer.

Prijs

Controleer altijd eerst de bol.com prijs en de promoties voordat u gaat kopen. Als u niet zeker bent van dit model, maar u wilt Bosch, dan kunt u onze Bosch heggenscharen Reviews lezen.

Bekijk de dagprijs

Gerelateerde berichten

Recent Posts