Bosch AHS 54-20 Li Draadloze heggenschaar Review


Zoekt u een goede oplossing voor uw middelgrote tot grote haag? De Bosch ahs 54-20 li snoerloze heggenschaar is misschien net wat u nodig heeft. Staande functies als de lange looptijd en krachtige prestaties, zullen zelfs de meest veeleisende klussen bevredigen.

Deze geweldige accu-heggenschaar wordt gevoed door een 36 v 1,3 Ah lithium-ionaccu. Hij geeft u niet alleen veel vermogen, maar ook de vrijheid van eventuele kabels. Bosch ahs 54-20 is ook verrassend licht voor wat hij biedt. Met een gewicht van slechts 3,5 kilogram zal ahs 54-20 li u geen enkele vermoeidheid doen voelen tijdens een lange periode van werken. En u hoeft niet lang te werken, want het 54 cm lange, diamantgeslepen blad snijdt zo gemakkelijk.


Bosch Draadloze Hedgecutter AHS 54-20 LI (accu, lader, kartonnen doos, 36 V, acculaadtijd: 45 minuten, lengte maaibalk: 540 mm, afstand tussen de tanden: 20 mm)


Bosch AHS 54-20 Li Draadloze heggenschaar

 • De AHS 54-20 LI accu-heggenschaar – zonder kabel voor meer bewegingsvrijheid bij het knippen van heggen
 • Geschikt voor hoge hagen – zelfs voor hagen van meer dan twee meter.
 • Bladtipbeschermer voor het knippen langs muren en paden
 • Doorlopend snijden dankzij elektronisch antiblokkeersysteem
 • Inbegrepen: AHS 54-20 LI, batterij, lader, kartonnen doos (3165140623490)

Bekijk de dagprijs

Bosch AHS 54-20 Li Draadloze heggenschaar specificaties Review:

Bosch Ahs 54-20 Li is Amazon Best Seller product in de categorie “heggenscharen”. De gemiddelde score voor Bosch Ahs 54-20 in Amazon is 4,7 van 5, gestemd door meer dan 110 gebruikers. Deze geweldige Bosch AHS 54-20 li heggenschaar bespaart u de moeite om door uw heggen te gaan. Zelfs dikke takken zullen geen probleem zijn, aangezien de trimmer is voorzien van een “Anti-Blocking System”.

Een van de belangrijkste kenmerken van ahs 54-20 li is dat het een heggenschaar op batterijen is. U zult niet te maken hebben met lange verlengsnoeren en u hoeft zich geen zorgen te maken over het stappen of doorsnijden ervan. De batterij van Bosch ahs 54-20 li wordt in slechts 45 minuten volledig opgeladen en heeft een looptijd van ongeveer 50 minuten. Dit geldt zelfs voor dikkere takken. Een andere geweldige eigenschap van deze machine is de compatibiliteit van de accu. U zult merken dat de Ahs 54-20 li accu compatibel is met andere Bosch tuingereedschappen, wat een enorm voordeel is.

Veiligheidstips van Bosch

Deze Ahs 54-20 li heggenschaar heeft een “antiblokkeersysteem”. Het geeft u een continue snij-ervaring zonder dat u vast komt te zitten of dat u een kraampje krijgt. De trimmer doet dit automatisch. Als hij een dikke tak detecteert, die hij niet kan doorsnijden, zal hij de werking van het mes veranderen. Dit is een geweldige functie, die niet alle trimmers hebben, dus hou daar rekening mee.

Het mes dat in deze trimmer wordt gebruikt is geslepen met diamant, waardoor u een zuivere en precieze snede krijgt. U zult geen problemen hebben met takken tot 20 millimeter in diameter, wat min of meer is wat u zult hebben in uw middelgrote tot grote haag.

Ergonomie heeft geen rol gespeeld bij het ontwerpen van deze trimmer. De handgreep van deze heggenschaar heeft een softgrip en er is een doorkijkbeveiliging voor een optimale en veilige werking. Bosch ahs 54-20 is ook zeer licht, wat betekent dat u niet zo snel moe wordt als met sommige andere trimmers. Het betekent dat u deze trimmer gemakkelijker kunt gebruiken in lastige hoeken.

Bosch AHS 54-20 Li accu:

Bij de aanschaf van accu-heggenscharen moet u op de hoogte zijn van de accuparamiteiten.

Het blad heeft een zaagfunctie. Het is een kenmerk van de mespunt. Dit geeft u de mogelijkheid om door takken met een diameter tot 25 millimeter te gaan. Dit is 5 millimeter groter dan de afstand tussen de tanden van het blad.


Bosch 36V accu voor AHS 54-20

Lithium-ionen krachtpatser. Dit geeft u lange looptijden, tot 50 minuten continu snoeien. De accu is ook klein en heeft geen geheugeneffect. Ook is er geen zelfontlading, dus ahs 54-20 li is altijd klaar, ongeacht wanneer hij voor het laatst is gebruikt. Hij behoudt zijn lading en kan meer dan 4 keer worden opgeladen dan de standaard accu’s. Over het opladen gesproken, het duurt slechts 45 minuten voordat de batterij volledig is opgeladen.

Onze experts van Beste Gereedschappen raden ten zeerste aan om een extra batterij te kopen voor Ahs 54-20.

Bekijk de dagprijs

Bosch AHS 54-20 Technische beoordeling:

 • Item Gewicht: 3,5 Kg
 • Productafmetingen: 102 x 28,4 x 21 cm.
 • Afmetingen van het blad: 54 cm lengte, 20 mm afstand tussen de tanden.
 • Batterijen: 1 Lithium ion batterijen nodig. (inbegrepen)
 • Accuvermogen: 36 V 1,3 Ah.
 • Verzendgewicht: 5 Kg.

Als u meer modellen wilt zien, ga dan naar de Bosch heggenschaar reviews sectie.

Bosch AHS 54-20 Li Draadloze heggenschaar beoordelingen:

 • Bart.: In mijn geval heb ik een paar heggen. De ene is liguster en de andere is meidoorn. Niks bijzonders of moeilijks, maar het was wel een pijnlijke zaak vanwege alle bloemen die aan de haag grenzen. Voorheen gebruikte ik een draadsnoeischaar. Toen ik Bosch ahs 54-20 li kreeg, schrok ik eerst van de stilte en het licht. De messen zijn scherp en snijden schoon. De accu laadt zeer snel op. Misschien over ongeveer 40 minuten. Ik stem voor een 5 sterren product!
 • Kurt.: In het begin aarzelde ik om deze trimmer te kopen. Nu kan ik gerust zeggen dat ik erg blij ben met de prestaties van Bosch ahs 54-20 li. De eerste lading was erg snel en ik werkte in een mum van tijd. Ik was ergens rond de 15 mm stelen aan het doorknippen. De zaagfunctie van het blad kwam ook goed van pas. De trimmer is niet zo zwaar, gezien het feit dat het blad eigenlijk vrij lang is. Hoogwaardige snoerloze heggenschaar.
 • Jurgen.: Ik kreeg Bosch ahs 54-20 li na het lezen van een recensie in een tijdschrift. Het werd zeer hoog gewaardeerd. Ik heb een tijdje geleden een accuschaar gebruikt en was niet erg tevreden over de prestaties. Deze Bosch heggenschaar is een heel ander verhaal. Hij is zeer krachtig. Zelfs schokkend stil voor wat het biedt als prestatie. Geen zorgen over koorden die in de war raken op de ladder en een probleem veroorzaken. Ik kan deze trimmer gemakkelijk aanraden.
 • Niels.: Deze trimmer is ongeveer even zwaar als mijn oude, maar dan snoerloos. Het grootste voordeel is dat ik me nu zonder beperkingen in mijn tuin kan bewegen. Deze Bosch Ahs 54-20 li doet het werk heel goed en houdt alles netjes.

Bosch AHS 54-20 Li Review Conclusie:

De prijs van Bosch Ahs 54-20 kan variƫren, afhankelijk van de verkooplocatie. We raden onze klanten ten zeerste aan om de laatste aanbiedingen in amazon.nl te controleren alvorens te kopen. De prijs van deze draadloze heggenschaar van Bosch ligt rond de 200 GBP. Bespaar 26% van de echte prijs en krijg een gratis levering naar het Verenigd Koninkrijk van amazon.nl.

Bekijk de dagprijs

Gerelateerde berichten

Recent Posts