Bosch AHS 70-34 Elektrische heggenschaar Review


Zelfs als je een aantal koppige takken hebt, Bosch heeft je gedekt. Model Bosch AHS 70-34 elektrische heggenschaar is een uitstekende keuze als u op de markt bent, voor een echt goede machine. De maaiprestaties zijn geweldig. Aan de ene kant is de 700 watt krachtige motor, genoeg voor alles wat u erdoorheen kunt. Het is een van de krachtigste elektrische heggenscharen.

Aan de andere kant, het 70 cm lange, diamantzaagblad. Dit blad is gewoonweg verbazingwekkend. Het snijdt dwars door takken tot 34 mm. Dat is de afstand tussen de tanden van het blad. Over het blad gesproken, het heeft ook een zaagfunctie. Dit helpt u om takken aan te pakken die breder zijn dan de opgegeven tandafstand. Deze elektrische heggenschaar van Bosch is vooral nuttig bij grote klussen.


Bosch AHS 70-34 heggenschaar (bladafdekking, kartonnen doos, 700 W, 700 mm bladlengte, 34 mm tandafstand)


Bosch AHS 70-34 Elektrische heggenschaar

 • 34 mm tandafstand met zaagfunctie maakt het mogelijk om takken te zagen die niet tussen de tanden passen voor een grondigere zaagsnede
 • Ergonomisch ontwerp voor comfortabel en eenvoudig knippen van de haag zonder vermoeiende armen
 • Ergonomische handgrepen met softgrip en doorzichtige handbescherming zorgen voor een veilige werkpositie en moeiteloos gebruik.

Bekijk de dagprijs

Bosch Ahs 70-34 Elektrische heggenschaar Review:

Dus, min of meer, wat je zaak ook is, je bent gedekt. Het heeft ook een metalen punt, wat betekent dat u uw mes niet zal verpesten als u de muur achter uw heg raakt. De trimmer is ook heel gemakkelijk te hanteren. Hij is slechts 3,8 kg. In combinatie met het lage gewicht geven de softgrip grepen u een stevige grip en laat u niet na een tijdje moe worden.

Deze versie van de trimmer is eigenlijk 15% lichter dan de vorige. Het lijkt misschien een kleine verandering, maar de rust zorgt ervoor dat het goed opvalt. Er zijn ook multi-start knoppen beschikbaar, wat betekent dat u in verschillende posities kunt werken, zonder enig probleem met het starten van de trimmer.

Bosch Ahs 70-34 Belangrijkste functies:

Als u een aantal van onze berichten hier op Beste Gereedschappen hebt gelezen, zult u waarschijnlijk merken dat we veel Bosch producten hebben. De reden hiervoor is inheems en eenvoudig: ze bouwen hoge kwaliteit heggenscharen die presteren en lang meegaan. Bosch AHS 70-34 is geen bezwaar.

Bosch Ahs 70-34 is relatief licht voor een product uit deze klasse. De handgreep is ergonomisch ontworpen en zacht. Het algemene gewicht van deze trimmer is zorgvuldig uitgebalanceerd om Ahs 70-34 zo wendbaar mogelijk te maken.

Het 700 mm lasergesneden, diamantgeslepen mes maakt het gemakkelijk om hoge of diepe heggen te bereiken en te snoeien, en om “onbereikbare” takken in vreemde posities te bereiken.

Deze elektrische heggenschaar is ontworpen voor grote heggen en dikkere takken. Bosch Ahs 70-34 lang blad maakt het gemakkelijk om grote tuinen te snoeien.

De prestaties van deze elektrische heggenschaar zijn ook geweldig. Bosch Ahs 70-34 heeft een zaagfunctie op het blad, die helpt om grotere takken te snoeien. De motor is krachtig genoeg – 700 watt.

Bosch Ahs 70-34 andere functies:

 • Lengte van het blad: 70 cm.
 • Tandruimte: 34mm, ontworpen om grote takken te zagen.

Zaagfunctie: Deze coole functie van Bosch Ahs 70-34, stelt de eigenaren in staat om nog grotere takken te zagen – tot 38mm.

Voordelen:

 • Ontworpen voor grote hagen en dikke takken.
 • Zaagt gemakkelijk door hagen.
 • Omgaan met grotere takken is geen probleem.
 • Het blad van Bosch Ahs 70-34 is scherp en lang genoeg, wat zorgt voor een kort werkje van elke heg.
 • Het heeft “Softstart” om terugslag te verminderen.
 • Grote tandafstand en grote tandopening.

De handgreep is multi-switch. Dit zorgt voor een comfortabel gebruik in verschillende werkposities.

Wordt geleverd met mesbeschermingstip

Bladhoes is inbegrepen in de verpakking voor veilige opslag.

Bekijk de dagprijs

Nadeel:

 • Het enige nadeel van deze snijplotter is het uitgebreide gebruik. Het kan zwaar worden voor sommige gebruikers na een lange snit.

Conclusie:

Bosch heeft echt geprobeerd de markt te veroveren met hun grote verscheidenheid aan elektrische heggenscharen. Ze hebben een groot assortiment ontwikkeld, variërend van kleine tot grote heggen. In principe moet het voor iedereen geschikt zijn. In dezelfde categorie Beste elektrische heggenscharen hebben we de Bosch Ahs 65-34 beoordeeld. Dit Ahs 70-34 model is groter, krachtiger. Het staat ook bekend als “The Big Daddy” van Bosch elektrische heggenscharen. Dankzij het lange blad zorgt de Bosch Ahs 70-34 voor licht werk, zelfs voor grote, dikke takken en dichte heggen.


Bosch AHS 70-34


Bosch AHS 70-34 heggenschaar

Bosch AHS 70-34 productgegevens

 • Productafmetingen 121 x 25 x 23 cm
 • Item Gewicht: 5 Kg.
 • Gewicht: 5 Kg.
 • Snijlengte: 700 mm.
 • Afstand tussen de tanden: 34 mm.
 • Wattage: 700 Watt.

Als u er nog steeds niet zeker van bent, kunt u onze Bosch heggenschaar Reviews lezen.

Bekijk de dagprijs

Bosch AHS 70-34 klantengedachten

 • Ik gebruik nu al een tijdje Bosch producten, dus het was een no- brainer om een Bosch trimmer te kopen. Ik kan zonder enige twijfel zeggen dat deze uitstekend is. Hij gaat zo gemakkelijk door mijn heg. Ik was eigenlijk verbaasd. Hij ligt goed in de hand en ik heb niet het gevoel dat mijn hand gaat glijden, zelfs niet als ik hem in een vreemde positie houd. Niet te zwaar, dus ik kan hem langer gebruiken.
 • Mijn heg is ongeveer 2 meter hoog. Ik had al eerder een Bosch snoeischaar, die mede door mij is mislukt. Daarnaast vond ik het erg leuk, dus ik besloot om weer naar Bosch te gaan. Heb zeker geen spijt van mijn beslissing. Dit is zo’n geweldige machine. Ik heb nog wat andere trimmers geleend, maar die hebben het gewoon niet voor mij gedaan. Dit is een veel hogere kwaliteit. Dat zou ik zeker aanraden.
 • Ik ben erg blij met de prestaties van deze trimmer. Hij gaat zonder problemen door stelen tot 2 cm. Deze vervangt eigenlijk mijn benzineknipper, die zwaar en ongemakkelijk te gebruiken is voor een lange tijd.
 • Ik heb deze gekocht om mijn oude trimmer te vervangen. Mijn oude heeft zijn werk gedaan, maar mijn heggen werden behoorlijk groot en hij kon het echt bijbenen. Maar deze Bosch werkt gewoon zo goed. Ik ben erg blij. Het lange blad is zo nuttig dat ik er dol op ben. Het maakt schone sneden en bespaart me een heleboel tijd. Het is verrassend hoeveel kracht er in deze vrij lichte trimmer zit.
 • Dit is een uitstekend product van Bosch. Ik was bang dat het misschien niet zo geweldig zou zijn voor grotere takken, maar het kan me gewoon niet schelen. Het gaat door alles heen wat ik erin gooi. De kwaliteit van de trimmer is geweldig en de balans is erg mooi. Ik heb het gevoel dat het helemaal niet uit mijn hand zal glippen. Zeer goed product, en een uitstekende aankoop.

Bosch AHS 70-34 Prijs

De kosten en kortingen voor Bosch AHS 70-34 kunnen variëren, afhankelijk van het seizoen en de plaats waar u het koopt. Het is beter om de prijs op verschillende websites te vergelijken voordat u deze elektrische heggenschaar koopt. De prijs ligt rond de 180 euro.

Ons team bij Beste Gereedschappen beoordeelt het advies om te kopen bij bol.com. Het is de beste online verkoper om bij te kopen. Ze zijn vertrouwd en veilig.

Koop deze elektrische heggenschaar als u een krachtige machine wilt die goed werk levert. Bosch AHS 70-34 is een uitstekend product, dat het snoeien van bomen en heggen zo gemakkelijk maakt.

Bekijk de dagprijs

Gerelateerde berichten

Recent Posts