Bosch AHS 65-34 Elektrische heggenschaar Review


Bosch AHS 65-34 elektrische heggenschaar is uitgerust met een 700 Watt motor en u gaat met gemak door middelgrote heggen. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat u niet snel moe wordt bij het aanpakken van die grotere tuinen en hagen. Het blad van Bosch AHS 65-34 is 65 cm lang, wat een mooie lengte is. Het is lasergesneden, zodat u weet dat u een schone en gemakkelijke snede krijgt.

De afstand tussen de tanden van Bosch AHS 65-34 is 34 mm, wat voldoende is voor de meeste hagen. Bovendien heeft het een zaagfunctie aan de punt van het blad. Het stelt u in staat om door takken met een diameter tot 38 mm te gaan. Met deze functie kunt u zelfs takken zagen die 4 mm groter zijn dan de afstand tussen de tanden. Daarom is het ideaal voor die vreemde delen van de haag die meer groei hebben gehad in het seizoen. Bosch AHS 65-34 mes heeft ook een metalen punt, dus als u de muur achter uw haag vangt, zult u uw snoeischaar niet beschadigen.

Bosch AHS 65-34 elektrische heggenschaar softgrip handgrepen zijn een zeer goede aanvulling. In combinatie met het lichte gewicht van slechts 3,7 kg ziet u een mooi pakketje van een heggenschaar. Daarom voelt u zich ook in vreemde posities heel comfortabel en zelfverzekerd in de snoeiwerkzaamheden die u uitvoert.

Bosch AHS 65-34 Elektrische heggenschaar, 650 mm bladlengte, 34 mm tandopening


Bosch AHS 65-34 Elektrische heggenschaar

 • Krachtige 700 W krachtige motor voor krachtig snijden
 • Hoog koppel (50 Nm) slipkoppeling voor effectieve zaagprestaties
 • Softgrip op de achterste handgreep en verbeterde voorste handgreep met optimale gewichtsverdeling
 • Lasergesneden, diamantgeslepen zaagbladen voor een zuivere, definitieve zaagsnede
 • Bladtipbeschermer voor het knippen langs muren en paden

Bekijk de dagprijs

Bosch AHS 65-34 Belangrijkste functies:

Deze Bosch AHS 65-34 elektrische heggenschaar heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere heggenscharen op de markt. Hier bij de Beste Gereedschappen zullen we proberen de meeste van de belangrijkste kenmerken te beoordelen:

Zaagfunctie, lasergesneden en diamantgeslepen mes

Ja, het is waar. Alle bovenstaande functies komen met deze elektrische heggenschaar van Bosch. Door al deze functies kunt u deze snoeischaar voor verschillende tuintypen gebruiken.

Betere bediening

We moeten vooral de betere afhandeling van Bosch ahs 65-34 noemen. Deze machine is tot 15% lichter dan zijn voorgangers – door een veel betere gewichtsverdeling.

Softgrip en eenvoudige bediening

Een van de meest opmerkelijke voordelen van Bosch AHS 65-34 is de eenvoudige bediening. Zoals u misschien al raadt, heeft het te maken met een betere hantering. De transparante handbescherming van deze trimmer plus de softgrip handgreep zorgen voor een zeer comfortabel en eenvoudig trimmen.

Krachtige motor voor hoge prestaties

Dit model is uitgerust met een 700 watt motor en een fris nieuw ontwerp van het blad met zaagfunctie en 34 mm tandafstand.


BoschAHS65 34 heggenschaar functies

Bekijk de dagprijs

Bosch AHS 65-34 overzicht van de voor- en nadelen:

Allereerst wordt de Bosch AHS 65-34 geleverd met een slipkoppeling met een zeer hoog koppel, die zorgt voor een indrukwekkende en kostbare zaagsnede.

Een andere geweldige eigenschap van de trimmer is de gewichtsverdeling. Het is verbazingwekkend. U bent in staat om voor een zeer lange periode te knippen, zonder enig ongemak en pijn in uw armen en rug te voelen.

Deze elektrische snoeischaar wordt geleverd met doorzichtige handbescherming en een meervoudige handgreep aan de voorzijde. Daarnaast zorgt de softgrip op de achterste handgreep voor een geweldige trimervaring.

Verder wordt dit model geleverd met een mestipbeschermer. Het helpt u bij het knippen langs paden en muren zonder de trimmer te beschadigen.

Bosch AHS 65 34 optimale balans, ergonomie en grote gewichtsverdeling zorgen voor comfortabel en moeiteloos werken in elke positie.


BoschAHS65 34 heggenschaar

 • Productafmetingen: 107 x 24,6 x 23 cm.
 • Artikelgewicht: 5 Kg.
 • Gewicht bij verzending: 5 Kg.
 • Snijlengte: 650 mm.
 • Afstand tussen de tanden: 34 mm.
 • Wattage: 700 Watt.

Bekijk de dagprijs

Conclusie:

Concluderend: Bosch AHS 65-34 is een topproduct van Bosch. Het is ook een bestseller in amazon.nl in de categorie heggenscharen.

Als u op zoek bent naar een effectieve en snelle manier om een grote haag te temmen, koop dan AHS 65-34 en maak u geen zorgen.

Deze elektrische heggenschaar van Bosch wordt geleverd met een extreem krachtige motor voor een sterk maairesultaat. Bovendien is de snelheid van de messen sterk verbeterd, wat een minimum aan inspanning garandeert voor de zwaarste maaiklussen. De prijs van de AHS 65-34 is relatief laag en doet de taken effectief en efficiënt.

Hier kunt u meer lezen over Bosch heggenscharen, die wij aanbieden.

Beoordelingen van klanten

 • Kristof: U zult verbaasd zijn hoe gemakkelijk deze trimmer knipt. Dat was ik zeker. Het is veel stiller dan mijn oude benzinetrimmer. Niet zo zwaar ook. Het lange blad en de brede afstand tussen de tanden zijn een leuke bijkomstigheid en maken het werk over het algemeen sneller. Bovendien is de lengte van de kabel naar mijn mening voldoende voor middelgrote tuinen.
 • Michael: Ik ben erg onder de indruk van deze Bosch trimmer. Ik heb een 30 meter brede heg. Deze trimmer gaat er zonder problemen doorheen. Ik kan ook de zaagfunctie gebruiken, want ik heb eigenlijk behoorlijk dikke takken. Niet te zwaar, dus langdurig gebruik is mogelijk. Concluderend is het een zeer goed product van Bosch.
 • Kim: Ik ben een vrouw, dus een lichte trimmer was gewoon nodig. Bij het lezen van de Bosch AHS 65-34 reviews heb ik besloten om het te kopen, omdat de meeste van hen echt positief waren. Deze trimmer is absoluut geweldig. Zelfs als je dikkere takken hebt, hou je de trimmer gewoon in de buurt en hij zaagt ze af.
 • Ronny: Ik heb dit gekocht omdat ik iets krachtiger wilde, maar ik wil gewoon geen benzinetrimmer. Deze AHS 65-34 is een zeer goede heggenschaar. De motor is naar mijn mening voldoende voor nog grotere heggen. Het voelt heel comfortabel aan. Het blad is een mooie lengte.
 • David: Deze snoeischaar zou gemakkelijk een professioneel hulpmiddel kunnen zijn. Ik heb wat onderzoek gedaan en heb besloten om niet te gaan tanken, vanwege de heften en andere nadelen. De brede afstand tussen de tanden is prachtig en de motor heeft veel kracht. De zaagactie is een mooie aanvulling. Dat betekent dat je waarschijnlijk niet vastzit aan een tak die te dik is om te zagen.

Bekijk de dagprijs

Bosch AHS 65-34 prijs

De prijs van deze elektrische heggenschaar van Bosch is vooral laag, vanwege de kwaliteit die hij biedt. Afhankelijk van de maand en de locatie van de verkoop kan de prijs variëren. Waarschijnlijk is de beste aanbieding in de meeste gevallen in bol.com. De prijs is ongeveer 170 euro, inclusief BTW. In plaats van een gloednieuw model, kunt u ook een gebruikte trimmer van amazon kopen voor een nog lagere prijs.

Tot slot adviseren onze specialisten van Beste Gereedschappen dat 170 euro voor een product met 9 sterren van in totaal 10 heel wat is.

Gerelateerde berichten

Recent Posts