Beste Spuitverf voor Kunststof in 2021


De meesten geloven dat als je eenmaal iets van plastic hebt, dat het voor altijd zo zal blijven, wat gewoon niet het geval is. Spuitplastic is de eenvoudigste manier om het uiterlijk van sommige van je favoriete huishoudelijke artikelen direct en met weinig gedoe volledig te veranderen! Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om uw huis volledig op te knappen zoals u dat zou willen met het gebruik van deze spuitverven, vertrouw ons op deze. Is de kleur van uw tuinstoel al vervormd?

Waarom niet wat spuitverf gebruiken om hem nieuw leven in te blazen in plaats van hem weg te gooien? Neem even de tijd om na te denken over het aantal plastic spullen dat u in huis heeft (we denken dat u er nogal wat heeft). Denk er nu eens over na hoe vaak je erover hebt nagedacht om het weg te gooien omdat het niet meer zo vet van kleur is als het ooit was. Onthoud wat we gezegd hebben, spuit verf kan je plastic spullen weer geweldig maken!

In dit artikel vindt u de beste spuitverven die gebruikt worden voor plastic, een lijst die we al een tijdje aan het perfectioneren zijn. Elk van de spuitverven die u gaat zien zijn met de hand getest en geselecteerd voor uw spuitplezier. Probeer je niet te haasten naar de uiteindelijke spuitbus, deze lijst is niet in een bepaalde volgorde, en elk kan iets anders bieden, nu zonder verdere omhaal, laten we er in gaan!

Vind hier verfspuiten.

Bekijk de Beste Spuitverf voor Kunststof, hieronder.

Motip Spuitbus Acryl Hoogglans


Motip Spuitbus Acryl Hoogglans

Motip is een merk dat zich toelegd op de productie van allerhande spuitbare smeermiddelen en verven. Doordat het merk oorspronkelijk afkomstig is uit de Automotive wereld heeft het daarin ruime ervaring. Het levert ook veel hoogwaardige smeermiddelen voor de fietsindustrie. Of je nu kettingreiniger of teflonspray zoekt, Motip heeft het in zijn assortiment.

Onze beoordeling

Handig en geen geknoei. Doseren en het gelijkmatig verdelen is een kwestie van oefenen. Veiligheid”: Het dragen van beschermde mondkapjes tijdens het gebruik zou meer onder de aandacht moeten worden gebracht.

Motip 6002 Hoogglanslak


Motip 6002 Hoogglanslak

Decoratieve lak met zeer hoge dek- en vulkracht en uitstekende hechting, voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak heeft een duurzame kleur, een duurzame glans en een goede corrosiewering en is bestand tegen benzine, chemicalien en weersinvloeden. Motip Huis en Hobby lak is verkrijgbaar in hoogglans, zijdeglans en mat kleuren in spuitbussen van400 ml en 150 ml en een kwastblik van 100 ml.

PRO-Paint Rally: Professionele lak kleur zwart zijdeglans


Professionele lak kleur zwart zijdeglans

Waarom we deze leuk vinden

  • Voor binnen of buiten: Voor binnen & buiten
  • Terpentinebasis: Ja
  • Waterbasis: Nee
  • Finish: Zijdeglans
  • Geschikt voor materiaal: Hout | Kunststof | Metaal | Steen

Mondial Spuitlak Spuitverf – Sneldrogend – Hout Metaal Plastic


Mondial Spuitlak Spuitverf - Sneldrogend - Hout Metaal Plastic

Alkyd lak voor ondergronden van metaal, hout, glas en diverse soorten kunststof. Geschikt voor binnen en voor buiten. Elastisch, sneldrogend en makkelijk in gebruik.

Onze beoordeling

Verf van een goede kwaliteit mooie afwerking.

Sencys Lakspray Metaaleffect – Lak – Metaal – Zilver


Sencys Lakspray Metaaleffect - Lak - Metaal - Zilver

Hoogglans kwalitatief hoogwaardige lak voor hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof.

Zeer hoge dekkracht met uitstekende hechting.

Levis lak ‘Ambiance’ schaduw mat


Levis lak Ambiance schaduw mat

Die lak is hoogkwalitatieve watergedragen. Het bevat polyurethaan waardoor de verflaag extreem krasvast is. Dit product is ook extra dekkend, afwasbaar, makkelijk verwerkbaar , droogt snel en is geurarm.

Sikkens Binnenlak Zijdeglans


Sikkens Binnenlak Zijdeglans

Sikkens Binnenlak Zijdeglans is een aflak op waterbasis die u voor binnen kunt gebruiken. U kunt het met de kwast of roller aanbrengen op onder andere deuren, kozijnen, trappen en plinten. Door de kras- en slijtvastheid van het product biedt het langdurige bescherming van hout. Voor een langdurig perfect professioneel eindresultaat te gebruiken in combinatie met Sikkens Grondverf.

Waarom we deze leuk vinden

  • hoge kwaliteit
  • Praktisch
  • duurzaam

Onze beoordeling

Prima verf. Gemakkelijk te verwerken. Goed resultaat.

Spuitverf voor Plastic Kopersgids

In deze sectie zullen we alle openstaande vragen behandelen die u zou kunnen hebben bij het lezen van de bovenstaande lijst. We waren ooit in een positie die zeer vergelijkbaar is met veel van u daar waar we niet begrijpen de voordelen van het spuiten van plastic, dat is deels de reden waarom we het op onszelf hebben genomen om u allen te onderwijzen in dit artikel.

Het vinden van de beste soort spuitverf kan ongelooflijk moeilijk zijn, vooral als je niet weet waar je op moet letten en waarom – we hebben de tel verloren hoeveel keer dat leden van onze vrienden en familie naar ons toe zijn gekomen om vragen te stellen nadat ze een aantal van de plastic voorwerpen die we in huis hebben liggen en die gespoten zijn, hebben gezien.

Gerelateerd; airless verfspuiten.

spuitbussen voor plastic

Waarom zou iemand plastic verf spuiten?

Er zijn tal van redenen waarom iemand plastic verf zou willen spuiten, de meest voorkomende is om de kwaliteit van hun objecten vrij gemakkelijk aan te vullen. We gebruikten een voorbeeld van een tuinstoel aan het begin van het artikel dat zeker het beste voorbeeld is om te geven.

Alle plastic voorwerpen die te lang in de zon zitten beginnen hun kleur te verliezen, ze worden een schaduw van wat ze ooit waren, dus waarom zou je het weggooien als deze voorwerpen toch geen verloren zaak zijn; alles wat je nodig hebt is wat spuitverf en een beetje hoop!

Welke is de beste spuitverf voor het spuiten van plastic?

Dit is een nogal subjectieve vraag, waar geen antwoord op zit. Het antwoord op deze vraag hangt volledig af van het object dat je wilt veranderen en de kleur die je er aan wilt toevoegen! Donkere kleuren zijn om voor de hand liggende redenen veel gemakkelijker te spuiten op deze objecten, terwijl lichtere kleuren veel moeilijker zijn in vergelijking – afhankelijk van het object in kwestie.

We raden u aan een lijst met eisen op te stellen waar u naar terug kunt gaan als u merkt dat u gescheurd bent tussen de heksenverf die u moet kopen. Deze lijst zal u op het juiste spoor houden en zal u ervan weerhouden om overhaast iets te kopen wat volkomen verkeerd is voor de taak die u wilt uitvoeren; gebruik uw hoofd is wat we hier zeggen!

hoe verf op kunststof spuiten

Hoe verf te spuiten?

Het eerste wat je wilt doen is alles wat je spuitwerk is en het naar buiten/op een open plek brengen. Dit zorgt ervoor dat je nergens verf krijgt die je niet zou moeten krijgen. Spuitverf is net zo krachtig als de meeste verven die je nu op de markt vindt. Alleen omdat het makkelijker is om aan te brengen betekent niet dat het niet zo sterk is. Vergeet niet om een soort dekzeil/doek onder het voorwerp dat je aan het spuiten bent te leggen.

De volgende stap hier is het bedekken van je mond / ogen met een bril / een masker om ervoor te zorgen dat de dampen niet irriteren. We raden u aan om kleren te dragen die u niet te vies vindt om er zeker van te zijn dat u geen risico’s loopt die ernstige schade aan uw kleren of algemene gezondheid kunnen veroorzaken.

Op dit punt zult u ongetwijfeld klaar zijn om te beginnen met het spuiten van het object in kwestie. Probeer de tijd te nemen als het gaat om het spuiten. Voor sommige objecten kunnen meerdere lagen nodig zijn voordat de taak volledig is voltooid en de kleur van het plastic volledig is veranderd. Wij raden u aan om een eerste laag verf op het plastic te spuiten, deze te laten drogen en dan te kijken of er een andere laag nodig is.

De tijd die nodig is om de verf volledig te laten drogen kan variëren van 30 minuten tot ongeveer een uur, afhankelijk van het plastic dat wordt gespoten en de verf die u gebruikt. Probeer uw handwerk niet aan te raken en laat het gewoon liggen totdat u er volledig zeker van bent dat het klaar is om te verwerken en uit te checken!

Hoe verwijder je Spuitverf van Plastic?

Dit is niet zo moeilijk als de meeste laten lijken. Voor het verwijderen van spuitverf van plastic zijn bepaalde chemicaliën nodig om het volledig te verwijderen. Plantaardige olie is goed in het losmaken van de verf op bepaalde voorwerpen, zodat u vervolgens gewoon een verfschraper kunt pakken en afkappen. Nagellakverwijderaar werkt ongelooflijk vergelijkbaar en is naar onze mening de goedkoopste manier om spuitverf van plastic te verwijderen.

Als geen van deze methoden werkt, dan zijn er een paar andere dingen die je moet proberen. Zo is bijvoorbeeld bekend dat het gebruik van gedenatureerde alcohol de verf uit plastic heeft verwijderd. Probeer het niet te overdrijven met deze specifieke methode, want je kunt schade aan het plastic veroorzaken als je er te veel van aanbrengt. Laat het een beetje zitten op het beoogde gebied en begin dan te schrobben – zorg ervoor dat je handschoenen draagt als je dat doet om er zeker van te zijn dat het veilig is.

Als de verf in brokken op je plastic voorwerp zit, kun je het waarschijnlijk gewoon afkrabben met een verfschraper, het klinkt veel fysieker maar het werkt in de meeste gevallen echt, en je zult waarschijnlijk toch een schraper nodig hebben, dus waarom zou je het niet eens proberen? Kijk, het verwijderen van spuitverf van plastic is niet zo moeilijk als geluiden!

verwijder verf plastic

Hoe verzegel je Spuitverf op Plastic?

Maak de look af; Als je wat glans wilt terugbrengen in je plastic, en de spuitverf die je net hebt aangebracht wilt versterken, dan wil je misschien een soort van afdichting toevoegen. Je hebt een paar dingen nodig als je de spuitverf op het plastic gaat verzegelen.

Je hebt nodig: handschoenen, alcohol, afwasmiddel en een primer naar keuze. De meeste primers doen het werk, dus het zou het vinden van de juiste primer niet te moeilijk moeten maken. Het eerste wat je moet doen is het object dat is gespoten met milde afwasmiddel baden in lauw water, dit zal het prepareren voor de primer.

Het volgende wat je doet is het oppervlak lichtjes oppoetsen met schuurpapier – waardoor het plastic weer glad aanvoelt. De volgende stap is het afvegen van het oppervlak met wrijfalcohol, dit zal de verf isoleren en het zal het voor u gemakkelijk maken om vervolgens een laagje primer aan te brengen om de klus te klaren!

Er zijn eindeloze voordelen aan het aanbrengen van een verfprimer – we hebben er net een paar bedekt – maar de belangrijkste reden waarom u dit wilt doen is om eventuele ruwe randen die zich hebben opgebouwd op uw plastic voorwerp te elimineren. Het toevoegen van een primer is perfect voor objecten die meerdere lagen spuitverf op zich hebben gehad, omdat ze meer kans hebben om hopen verf te vormen.

Deskundige tip

Probeer de dampen te vermijden die afkomstig zijn van het spuiten van je blikken. Zorg ervoor dat u een gezichtsmasker/bril draagt als u iets dicht voor u spuit. Vergeet niet om een laken onder het object dat u spuit te leggen om voor de hand liggende redenen.

Wist u dat

Graffitikunstenaars over de hele wereld gebruiken spuitverf in hun kunst en maken in talloze ruimtes muurschilderingen. Sommigen beschouwen graffiti als hinderlijk, hoewel de meesten ze ongelooflijk creatief en mooi vinden; delen van de Berlijnse muur werden bijvoorbeeld met spuitverf bedekt.

Gerelateerde berichten

0

We hopen dat u heeft genoten van ons artikel over “Beste Spuitverf voor Kunststof in 2021”, zo ja, deel het dan en beoordeel het.

Recent Posts