Beste auto verf voor herstelling van 2021


Auto’s zijn vaak een van de duurste bezittingen die we bezitten. We willen ze zo goed mogelijk verzorgen en als ze beschadigd raken, willen we ze met zorg repareren. Dan komt de lakvan de auto’s goed van pas. Reduceer de kosten van reparaties in de carrosseriebouwer door te leren hoe je krassen, chips en meer kunt bijwerken met autoaanpassingslakken.

Zo wordt voorkomen dat er roest wordt aangetrokken op het metaal waarmee de structuur van uw auto is gemaakt en is uw auto met het blote oog onzichtbaar, zodat hij er zo goed als nieuw uitziet. Gebruik onze lijst met de beste autoaanpassingslakken om de beste oplossing te vinden voor de betreffende klus.

We hebben een lijst van onze top tien van beste autoaanpassingslakproducten voor u samengesteld, zodat krassen, spanen en geknipte oppervlakken volledig verdwijnen.

Gerelateerd; spuitbussen voor metaal.

Bekijk de Beste auto verf voor herstelling, hieronder.

Spraymax 2K blanke lak 400 ml


Spraymax 2K blanke lak 400 ml

SprayMax 2K Clear Coat is een hoogglanzende 2 komponenten blanke lak. Zeer geschikt voor het spuiten van auto onderdelen maar ook andere objecten kunt u hiermee een perfecte finish geven. Dit product heeft een zeer lange levensduur en is bestand tegen weersinvloeden en diverse chemicaliën. Na doorharding zeer eenvoudig en goed te polijsten. SprayMax 2K Clear Coat is door zijn techniek zeer goed te gebruiken voor grotere oppervlaktes, bijvoorbeeld 1 of 2 auto-onderdelen

Waarom we deze leuk vinden

 • hoge kwaliteit
 • Praktisch
 • duurzaam

Onze beoordeling

Makkelijk in gebruik.
Geweldig mooie afwerking.

Spuitbus Ral 6031 legergroen mat


Spuitbus Ral 6031 legergroen mat

Sneldrogende lak met zeer hoge dek- en vulkracht voor professioneel gebruik.
De exacte RAL kleur voor verschillende toepassingen en verschillende ondergronden, zoals metaal, hout, keramiek, steen, klei, glas, papier, kunststoffen en lakken.

Waarom we deze leuk vinden

 • Mat eindresultaat
 • Exacte RAL kleur
 • Hoog dekvermogen
 • Snelle droging
 • Weersbestendig (binnen en buiten toepasbaar)
 • Zeer eenvoudig te verwerken

Bandenstift (Tyre marker) Bandenmarker olie Wit


Bandenstift (Tyre marker) Bandenmarker olie Wit

Mooie markers die geschikt zijn voor het inkleuren van uw banden. Blijft lang zitten en ziet er super mooi uit! Voor een optimaal resultaat eerst de inkt goed laten opdrogen voordat u gaat rijden (+/- 12 uur). In tegenstelling tot andere bandenmarkers zal deze minder snel scheuren in de verf krijgen omdat die op olie basis is.

Waarom we deze leuk vinden

 • mooi materiaal
 • makkelijk te hanteren

Onze beoordeling

Blijft goed zitten, duurt indd wel wat langer voordat het droog is, maar blijft er vervolgens wel goed opzitten

Fix it pro |Anti Kras Stift | Auto Lak Hersteller| Auto Kras Verwijderaar


Fix it pro |Anti Kras Stift | Auto Lak Hersteller| Auto Kras Verwijderaar

Een kras op uw dure auto? Maar u heeft geen zin om veel geld uit te geven om de kras door een garage te laten verwijderen? Met Fix it is dat niet meer nodig!

Waarom we deze leuk vinden

 • Fix It verbergt of maskeert de kras niet, maar vult deze permanent op en creëert een permanente verbinding met uw auto. Fix it kan gemakkelijk worden aangebracht, waarna UV verharders het middel uitharden door middel van zonlicht. Fix it wast niet af, verslijt, vervaagt of vervelt niet, zelfs niet na 100 wasbeurten.
 • Druk voor het eerste gebruik eerst de stift goed in, zodat de vloeistof in de punt kan lopen. Dit is een lekbeveiliging.

Lakstift Vespa Sprint


Lakstift Vespa Sprint

Auto verf voor herstelling Kopersgids

verf voor herstelling autos

Merk

Wat is het merk van uw auto? Doe wat onderzoek en kijk of de makers van uw auto zelf een autoaanpassingslak hebben geproduceerd. Dit is in eerste instantie misschien niet altijd de meest kosteneffectieve optie, maar het zal zeker de beste lakmatch zijn.

Kleurcodes

Als de maker van uw auto geen eigen merk autolak heeft, dan hoeft u niet te wanhopen. Er is een manier om een perfecte match te vinden voor uw autokleur door te zoeken naar de GM-fabriekskleurcode. Alle autohandboeken bevatten deze informatie.

Zoek een verkoper van autoaanpassingslakken die de mogelijkheid heeft om de kleur te matchen met een Gm-fabriekskleurcode, en u zult met succes de kleuren matchen – zozeer zelfs dat u nooit zult kunnen zien waar u de reparaties überhaupt heeft gedaan.

Krassen

Als u niet zeker weet wat voor soort autoaanpassingslakken u moet zoeken, dan zal dit u echt helpen om te overwegen. Als de kras in kwestie klein en ondiep is, dan is alles wat je nodig hebt een pen stijl touch-up verf.

Als de kras dieper, groter of langer is, dan zou het effectiever zijn voor u om een verfborstel penseel stijl touch-up verf te gebruiken. Als u een chip heeft, is een penseel de beste manier om het bij te vullen, zodat het onopvallend, vlak en glad is.

Weerstand

Controleer of de autoaanpassingslak die u wilt gebruiken, bestand is tegen alles waarmee uw auto in contact kan komen. Ze zijn allemaal bestand tegen corrosie, maar ze zijn niet allemaal bestand tegen bijvoorbeeld UV-stralen.

Warmte, in de uiteinden, indien niet gespecificeerd door het lakbedrijf, is nadelig voor de levensduur van de lak. Er zijn autolakken die bestand zijn tegen 400°F, sommige zijn UV-bestendig, andere worden niet geel als ze warm worden.

Houd dit in gedachten – u wilt niet ten koste gaan van de kosten en moeite van het repareren van een kras of chip, alleen maar om te wensen dat u niet in slechts een kleine hoeveelheid tijd de moeite had genomen vanwege iets dat voorkomen had kunnen worden.

Drogen

Als u verschillende lagen wilt aanbrengen op de afwerking van uw autolakreparaties, zoals primer en wax, moet u de droogtijden van uw lak controleren. Als u dit niet doet, zult u de lak direct van de kras of uit de chip wrijven.

verf laten drogen auto

Kijk of de verf snel aanraakdroog is, meestal is dat ongeveer 30 minuten, zodat u laag na laag kunt aanbrengen. Dit is vooral belangrijk als u een diepe chip repareert, omdat elke laag autolak zijn eigen droogtijd nodig heeft. Houd er ook rekening mee dat als u uw auto in de was wilt zetten, u dit niet een hele maand na het aanbrengen van de autoaanpassingslak kunt doen, zodat dit niet ten koste gaat van de algehele afwerking.

Hoe brengt u auto lak voor herstelling aan?

Voordat u enige vorm van autoaanpassingslak aanbrengt, oefent u uw techniek uit het voertuig. Als u dit hebt gedaan, kiest u een dag om de lak aan te brengen als de omstandigheden goed zijn. U wilt een plek waar de luchtvochtigheid laag is, die niet direct in de zon ligt, en waar een vrij specifieke temperatuur heerst.

Dit is afhankelijk van het type autolak dat u gebruikt. Als u gebruik maakt van auto lak herstelling verfkwasten of pennen, dan wilt u een minimale temperatuur van 50°F. Gebruikt u een autoaanpassingslak, dan wilt u een minimumtemperatuur van 70°F.

Nu dat het geval is, maakt u het gebied van uw auto waar u de autoaanpassingslak gaat aanbrengen schoon met zeep, vetverwijderaar of was. Als er roest op de gewenste plaats zit, schuur deze dan met 220 korrel schuurpapier of als alternatief een draadborstel. Voeg nu uw primer toe en laat deze minimaal 20 minuten inwerken.

Het is tijd om uw autoaanpassingslak toe te voegen die in dunne lagen moet worden aangebracht totdat u een hoogte hebt gecreëerd die vergelijkbaar is met de lak van de rest van uw auto, en daarna nog eens minimaal 20 minuten te laten staan.

Laat een blanke lak over de autoaanpassingslak glijden als deze droog is. Breng na minimaal drie dagen snijcrème, ook wel wrijfmiddel genoemd, aan op het gebied dat u hebt gelakt, zodat het glimmend, glad en professioneel oogt. Was uw hele auto niet minstens een maand lang in de was.

autolak warmte

Hoeveel warmte kan auto lak voor herstellingen aan?

Autoaanpassingslak kan een verrassende hoeveelheid warmte opnemen. Controleer uiteraard het etiket van het specifieke merk dat u koopt, want dat maakt de beperkingen van de warmte duidelijk, maar er is een groot aantal dat bestand is tegen verhitting tot 400°F.

Dit is geweldig voor mensen die in warmere klimaten leven en effectief gebruik moeten maken van autolak, en ze hebben de toegevoegde bonus van de lakdroging en de snellere uitharding van de lak.

Hoe verwijder je auto herstellingslak?

Als er losse stukjes autoaanpassingslak zijn, kunnen deze worden gewreven of afgehaald. Als de lak los zit maar niet kan worden afgewreven, kiezen sommige mensen ervoor om met een tandenstoker onder de lak te glijden en deze naar boven te wrijven.

Dit is een zeer effectieve manier om autolak te verwijderen die ofwel slecht is aangebracht, ofwel recentelijk is aangebracht en nog niet volledig is uitgehard. Voor volledig gedroogde autolak is het handig om een lakverdunner te gebruiken die door veel autoverkopers tegen weinig kosten wordt geleverd.

Als u meer durf heeft, kunt u ook proberen om het gebied waar u de lak wilt verwijderen te maskeren en vervolgens het gebied af te schuren. Gebruik geen schuurpapier dat grover is dan 150 of u loopt het risico uw auto te beschadigen.

Deskundige tip

Om uw voertuig te beschermen tegen kleinere krassen, grotere krassen en spanen zijn er autolakcombinaties met zowel pennen als borstels.

Wist u dat?

Dat er bedrijven zijn die de lak specifiek afstemmen op de GM-fabriekskleurcode van uw auto, zodat u de best mogelijke afwerking kunt krijgen?

Recent Posts