Beste verfspuit voor kasten


Het schilderen van uw keukenkastjes kan overweldigend en intimiderend lijken, maar de resultaten kunnen de moeite waard zijn als u het goed doet en ervoor zorgt dat u de juiste apparatuur voor de klus hebt. Schilderen keukenkasten met een verfspuit kan veel sneller dan met behulp van een borstel, en kan veel beter en soepeler resultaten, maar om het beste uit uw schilderij ervaring is het de moeite waard om ervoor te zorgen dat u de beste verfspuit te kopen voor kasten die je kunt, als hoogwaardige apparatuur zal altijd helpen om uw leven gemakkelijker en verminderen de moeilijkheid van het bereiken van grote, professioneel uitziende resultaten.

Hieronder kijken we naar 10 van de beste verfspuiten voor kasten opties rond in 2021 in onze beste verfspuit voor kasten beoordelingen. We gaan de belangrijkste kenmerken van elk van onze top 10 verfspuiten uitsplitsen, zodat u begrijpt wat elke verfspuit voor kasten zo’n goede koop is en het voor u gemakkelijker maakt om de beste verfspuit voor uw persoonlijke behoeften en voorkeuren te vinden.

Bekijk de beste verfspuit voor kasten, hieronder.

BLACK+DECKER – BDPSA03 – Extra Pistool


BLACK+DECKER - BDPSA03 - Extra Pistool

De BLACK+DECKER Reserve Pistool & Reservoir voor het snel wisselen tussen 2 kleuren verf, is geschikt voor HVLP200.

Powerplus POWX351 Verfpistool


Powerplus POWX351 Verfpistool

Leg die verfrollen of borstels maar opzij, met dit verfpistool schilder je gemakkelijk en snel, zonder spatten op handen of kleren. Het verfpistool is geschikt voor zowel primers, verf (op basis van water of solventen), vernis, oliën en andere beschermingsvloeistoffen zoals beits voor hout.

Waarom we deze leuk vinden

 • Spanning – Frequentie 220-240V – 50Hz
 • Vermogen: 130 W
 • Diameter spuitmond: Ø0,8 mm
 • Debiet: 320 gr / min – instelbaar
 • Tankinhoud: 0,8 l
 • Kabellengte: 2 meter
 • Instelbaar verfdebiet

Onze beoordeling

Je kan zelf het verfdebiet instellen voor een proper en egaal resultaat. Je muren, deuren, tuinschuttingen, enzovoorts zullen er nog nooit zo mooi hebben uitgezien.

Carpoint Verfpistool 1kg 1,5mm


Carpoint Verfpistool

Dit verfpistool van Carpoint is een handige oplossing voor verfklussen rondom het huis en aan jouw auto. Met een bekerinhoud van 1 kg is er een ruim reservoir. De spuitmond is verstelbaar en kan een opening van maximaal 1,5 mm hebben. Het luchtverbruik van dit verfpistool is 200 l/min en de maximale voedingsdruk is 8 bar. Het pistool is voorzien van een Orion-aansluiting en heeft een werkdruk van 3-4 Bar.

Waarom we deze leuk vinden

 • Kleur: grijs
 • Materiaal pistool: aluminium
 • Maximale voedingsdruk (Bar): 8 Bar
 • Maximale voedingsdruk (Psi): 116 Psi
 • Maximale werkdruk (Bar): 3-4 Bar
 • Maximale werkdruk (Psi): 43,5-58 Bar
 • Luchtdoorlaat: 200 liter/min
 • Diameter spuitmond: 1,5 mm
 • Tankinhoud: 1 kg
 • Type aansluiting: Orion
 • Afmetingen: 19 x 26 x 11 cm (L x B x D)

FERM Compressor Verfpistool capaciteit


FERM Compressor Verfpistool capaciteit

Deze FERM ATM1040 verfspuit met onderbeker is zeer veelzijdig in gebruik dankzij de vele gebruikstoepassingen. Binnen een handomdraai ziet alles er weer strak en als nieuw uit! Van schutting tot auto en van boot tot tuin set, zelfs de gevel van een woning kan een geheel nieuwe uitstraling krijgen! Dit pneumatische verfpistool wordt geleverd met een universele DIN/Orion koppeling en een luchtslang en is eenvoudig op elke compressor aan te sluiten.

Waarom we deze leuk vinden

 • Grote container capaciteit: 750cc
 • Snel en eenvoudig bij te vullen
 • Gebruiksvriendelijk dankzij het eenvoudig instelbare spraypatroon en de regelbare spraytoevoer
 • Licht van gewicht voor langdurig werkcomfort

Onze beoordeling

De verfspuit is aansluitbaar op een compressor en zeer geschikt voor het verfspuiten van verschillende materialen/objecten.

Scheppach Lucht verfpistool


Scheppach Lucht verfpistool

Scheppach lucht verfpistool. Populair voor het overspuiten van auto’s en in de productie. Eigenschappen van het luchtverfpistool: Luchtdruk 2 tot 3.5 bar. Luchtverbruik 120 tot 205 liter per minuut. Inclusief knoppen om de luchtdruk aan te passen, vloeistof en sproeipatronen. Verfpot capaciteit van 600 ml.

Criko VERFPISTOOL HOGEDRUK RECORD 2000ECO


Criko VERFPISTOOL HOGEDRUK RECORD 2000ECO

Verfspuitpistool CRIKO te gebruiken met perslucht aan 4 tot 8 bar, met een onderbeker 1000ml; standaard spuitkop van 1,5mm voor vloeibare lakken, autovernis, … ; verfvolume en straal zijn regelbaar

MECAFER Airline verfpistool


MECAFER Airline verfpistool

Zwaartekracht verfpistool met 0,6L plastic beker, 1,5 mm spuitmond, 3 vorminstellingen (vlakke straal / ronde straal), straalbreedte, verfstroom. Voorzien van snelkoppeling. Ideaal rolluiken, meubels, poorten … Druk 3 bar, luchtstroom vereist 200L / min. Voorgeventileerde compressor 2HP 50L mini

MICHELIN zwaartekracht verfpistool met pot bovenaan


MICHELIN zwaartekracht verfpistool met pot bovenaan

Pistool met pot 90cL hierboven – Luchtverbruik: 200L / min – Werkdruk: 3,5 bar

Verfspuit voor kasten Koopgids

Airless vs. HVLP Spray

Er zijn twee belangrijke verschillende soorten verfspuiten op de markt. Dit zijn airless verfspuiten en HVLP (High Velocity Low Pressure) sproeiers. Airless verfspuiten dwingen verf onder hoge druk door het mechanisme, waardoor ze beter geschikt zijn voor grotere projecten, terwijl HVLP-spuiten gebruik maken van een ventilatormechanisme om verf door de sproeier te blazen, waardoor ze het doel beter, maar minder efficiënt, afdekken.

Hoe kan ik een keukenkastje verven met een spuit?

Verfspuiten zijn bij uitstek geschikt voor het schilderen van keukenkasten, waardoor ze een gladde afdekking hebben en gemakkelijk te gebruiken zijn, zelfs als de kasten al geïnstalleerd zijn. Er zijn een paar stappen die u altijd moet volgen bij het gebruik van een verfspuit voor keukenkasten om de best mogelijke afwerking te krijgen zonder een puinhoop te maken. We raden u aan uw kasten te schuren voordat u begint om de beste hechting en gladde dekking te krijgen!

Bedek eerst alles wat niet geschilderd hoeft te worden. De beste manier om dit te doen is om oude lakens op hun plaats te plakken, ervoor te zorgen dat ze stevig op hun plaats worden gehouden en alle gebieden die u wilt vermijden dat ze worden geschilderd, grondig te bedekken. Begin dan met spuiten op een afstand van 8 tot 12 inch van uw keukenkastje. Houd uw armen recht voor stabiliteit en zorg ervoor dat u een constante afstand van de kasten houdt voor de soepelste en meest gelijkmatige dekking.

Veeg de spuit in lange horizontale bewegingen over de kasten, zodat u niets mist. Als u klaar bent, zorg er dan voor dat u uw spuitmachine grondig reinigt met de juiste reinigingsvloeistoffen om de laatste verfresten eruit te halen!

Hoe spuit u binnenkasten met Airless Spuitmachine?

Airless sproeiers zijn sneller dan HVLP sproeiers, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor een hogesnelheidsdekking. Ze zijn niet bijzonder geschikt voor detailwerk, dus gebieden zoals de binnenkant van kasten waar fijne details minder belangrijk zijn dan volledige kleurdekking zijn een ideale pasvorm voor airless spuiten.

Zorg er eerst voor dat u de omgeving hebt beschermd. Ook al schilder je de binnenkant van de kast, er is een groot risico op terugslag, met verf die van de achterkant van de kast stuitert en uit de voorkant op de vloer en je kleren spuiten. Het is ook de moeite waard om ervoor te zorgen dat je een goed ademend masker draagt, want de risico’s van het krijgen van verf in je gezicht zijn veel hoger met deze methode dan alle andere.

Begin dan met spuiten. Neem het langzaam en zorgvuldig, en houd een afstand van ongeveer 12 inch van het oppervlak. Beweeg in lange horizontale vegen, waarbij u uw armen recht houdt voor een gladdere laag. Als u gebieden mist, kunt u later teruggaan voor een snelle explosie. Maak je daar echter niet te veel zorgen over, want het kan heel gemakkelijk zijn om het interieur te missen; verwacht dat je het later nog eens moet bijwerken.

Als u klaar bent, moet u uw verfspuit voorzichtig schoonmaken om de laatste verfresten te verwijderen.

Hoe kan ik met een Spuitmachine houtbeitsen beitsen?

Het verven van onbewerkte hout van kasten kan een aantrekkelijke afwerking en een waardevolle bescherming voor het hout opleveren, maar het beitsen kan langzaam en kleverig zijn, en als u niet goed geoefend bent kan dit gemakkelijk leiden tot een ongelijkmatige, klonterige laag en een onbevredigende afwerking.

De meeste stappen voor het beitsen van houten kasten met een sproeier zijn echter hetzelfde als het schilderen van elk ander voorwerp met een sproeier, wat uw leven effectief vereenvoudigt. Voordat u begint te schilderen, moet u ervoor zorgen dat uw hout goed is geschuurd voor een goede hechting en een gladde afwerking.

Zorg er eerst voor dat u een veilig verfmasker draagt om inademing van houtbeitsdeeltjes tijdens het spuiten te voorkomen. Bedek vervolgens alle gebieden die u wilt voorkomen dat er vlekken ontstaan; oude platen zijn hiervoor een goede keuze, stevig vastgeplakt om ervoor te zorgen dat ze niet uitglijden tijdens het schilderen.

Spuit langzaam en voorzichtig vanaf ongeveer 12 inch afstand van het oppervlak en zorg ervoor dat u begint en eindigt buiten de randen van het object om ongelijkmatige lagen aan de uiteinden te voorkomen. Zorg er zoals altijd voor dat u uw spuitpistool na gebruik zorgvuldig reinigt, ook al zult u het na het drogen van de eerste laag weer nodig hebben. Breng een aantal lichte lagen aan om te voorkomen dat ze gaan lopen en verkleuren, en zorg ervoor dat u na de eerste laag weer schuurt.

Deskundige tip

Zorg ervoor dat u uw spuitpistool grondig reinigt zodra u klaar bent met het gebruik ervan! Gedroogde verf is moeilijk te verwijderen uit een verfspuitmachine en kan grote problemen veroorzaken, waardoor de verfstroom wordt belemmerd en mechanische elementen verstopt raken, wat zowel schade als verstopping tot gevolg heeft.

Wist u dat?

Verfspuiters minder verf gebruiken dan penselen of rollers, omdat ze een fijnere verflaag aanbrengen met een gelijkmatigere verdeling. Dit maakt ze een meer economische optie en zorgt voor een gladdere afwerking.

Gerelateerde berichten

We hopen dat u heeft genoten van ons artikel over “Beste verfspuit voor kasten”, zo ja, deel het dan en beoordeel het.

Recent Posts