Bosch ART 23 SL Elektrische grasschaar Review


Een grastrimmer helpt u veel tijd en moeite te besparen. De Bosch ART 23 SL elektrische grastrimmer heeft een ergonomisch ontwerp en een telescopische handgreep die gemakkelijk kan worden versteld. Hij kan gras trimmen tot een hoogte van 15 centimeter. De draaibare snijkop maakt het trimmen ook een stuk gemakkelijker. Lees deze Bosch ART 23 SL Electric Grass Trimmer review en leer wat u van dit apparaat kunt krijgen.

Bosch ART 23 SL Elektrische grassnijder met snijdiameter, 23 cm


Bosch ART 23 SL Elektrische grastrimmer

Bekijk de dagprijs

 • De Bosch heggenschaar Art 23 SL heeft een 280 W motor met een hoog vermogen, waardoor hij ideaal is voor kleinere tuinen.
 • Met zijn extra sterke lijn en ‘pro-tap’ spoel kan je net zo gemakkelijk door wilde en weerbarstige plekken van onderhout stormen als normaal gras.
 • Zijn 23 cm maaibreedte levert allround snijprestaties
 • Ergonomisch ontwerp voor comfortabel en eenvoudig trimmen van het gras, waardoor de spieren minder worden belast, met een gewicht van slechts 1,7 kg.
 • Zijn gemakkelijke greep en snelle klikcomponenten zorgen ervoor dat u binnen enkele minuten aan het werk bent, waardoor het een handige manier is om uw gazon af te werken.

Bosch ART 23 SL Elektrische grassnoeischaar Functies Beoordeling

 • Aangedreven door een 280 watt motor
 • 23 centimeter snijbreedte biedt uitstekende snijprestaties
 • Ergonomisch ontwerp vermindert de spierspanning en maakt het mogelijk het gras gemakkelijk en comfortabel te trimmen.
 • Gewichten 1,7 kg
 • Wordt geleverd met een handleiding

Bosch ART 23 belangrijkste specificaties Review

De Bosch ART 23 SL elektrische grassnijder heeft een lichtgewicht constructie, waardoor hij gemakkelijker te gebruiken is tijdens uw snoeisessies. Hij werkt geruisloos en produceert geen koolstofuitstoot, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het storen van uw buren of het schaden van het milieu. Het is ook niet nodig om de motor bij te tanken. U hoeft alleen maar de stekker van de elektrische trimmer in het stopcontact te steken en u kunt hem meteen gebruiken. De gemakkelijk te klikken onderdelen van deze grastrimmer zorgen voor een eenvoudige montage, waardoor hij perfect is voor beginners of onervaren gebruikers.


Bosch ART 23 belangrijkste specificaties

De grastrimmer weegt slechts 1,7 kg, dus u kunt hem zonder problemen optillen en verplaatsen. Hij heeft misschien maar één handgreep, maar dankzij de lichte constructie kunt u de Bosch ART 23 SL met één hand gebruiken. De krachtige motor van deze grastrimmer ondersteunt ook een veelzijdige bediening. De 280 watt motor zorgt voor een maaisnelheid van 12.500 rpm, waardoor u verschillende grasmaaiwerkzaamheden kunt uitvoeren, zoals trimmen en randen maaien. Bovendien kunt u overwoekerde gebieden vrijmaken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een vastgelopen motor of verstopte motoronderdelen. Met het maaipad kunt u ook grasvelden met een diameter van 23 centimeter trimmen. Dit maakt het trimmen een stuk gemakkelijker en sneller voor u.

Voordelen

De Bosch ART 23 SL elektrische grastrimmer heeft een snijkop met twee slimme functies die ervoor zorgen dat de trimmer feilloos werkt. De halfautomatische lijntoevoer geeft een precieze lengte van de trimdraad vrij zodra de trimmer wordt ingeschakeld. Hierdoor kunt u zonder verschillende onderbrekingen doorgaan met het trimmen van het gras. Met de Pro Tap spoel kunt u de trimmer in goede conditie houden. Deze functie voorkomt namelijk dat de lijn verstrikt raakt bij het verwisselen van de spoel.

Een ander voordeel van de Bosch ART 23 SL elektrische grassnoeischaar is dat deze wordt geleverd met twee jaar garantie. Als u de garantie wilt verlengen van twee naar drie jaar, kunt u uw gereedschap binnen 28 dagen na aankoop registreren bij de officiële website van de fabrikant.

Nadelen

De kabel is kort en meet slechts ongeveer 2 meter. U moet een verlengsnoer gebruiken als u niet wilt dat uw bewegingen worden beperkt.

Hoe kiest u de juiste Bosch Art 23 strimmerdraad ?

In de eerste plaats worden alle soorten strimmerdraad of spoellijn in de loop van de tijd gedegradeerd. U hoeft zich daar geen zorgen over te maken, u hoeft alleen maar een nieuwe te kopen en deze te vervangen. Het vervangen van uw Bosch Art 23 strimmerdraad biedt veerkracht en veel meer flexibiliteit. Daardoor is de efficiëntie beter en zijn er minder plotselinge onderbrekingen.

Ten tweede geldt deze tip voor alle modellen die strimmerdraad gebruiken. Natuurlijk is hij geldig en voor onze bosch art 23 sl electric.

Vergeet niet dat het heel belangrijk is om de juiste keuze te maken.

Daarnaast is het altijd een goede tip om het strimmer modelnummer te gebruiken bij het zoeken naar vervangingen. Ons Bosch Art 23 sl nummer is 06008A5000. De strimmerdraad moet dus compatibel zijn met het bovengenoemde nummer.

Bosch F016800385 Vervanging 4 m x 1,6 mm Spoolkabel voor ART 23SL en ART 26SL


Bosch F016800385 strimmerdraad

Bekijk de dagprijs

 • Compatibel met Bosch ART 23SL en 26SL
 • Vervangingsspoel
 • 4M x 1.6MM spoellijn

Hier, in het beste geval elektrische strimmers beoordelingen, raden wij u sterk aan om alleen vervangers van dezelfde fabrikant te kopen. Dus als u een onderdeel nodig heeft voor Bosch art 23 – koop dan de bosch art 23 strimmerdraad . De fabrikant en het model zijn precies hetzelfde.

Ja, er zijn andere opties, goedkoper natuurlijk, maar ze verbergen wat risico’s, we willen niet dat je neemt. Als we het over deze Bosch grastrimmer hebben, is de standaard als volgt: Strimmerdraad van 4 of 8 m en een draaddiameter van 1,6 mm.

Als er geen kans is om het strimmer modelnummer te controleren, kijk dan goed op de verpakking van de strimmerdraad. Dus, meer dan 90% van de vervangende onderdelen hebben een compatibiliteitstip op hun verpakking.

Om uw keuze te vergemakkelijken, geven we u een lijst met bosch art 23 strimmerdraad die zeker past.

Bosch Art 23 Sl Hoe spoel te veranderen

Als u al een nieuwe strimmer-draad voor uw Bosch ART 23 SL elektrische grassnijder heeft gekocht, is het nu tijd om deze te vervangen. Het klinkt misschien eng, maar dat is het niet. Nog meer, het vervangen van de spoel van Bosch Art 23 sl is echt eenvoudig.

U hebt geen speciaal gereedschap of opleiding tot ingenieur nodig. Dus, alles wat je nodig hebt is een schaar, meer niet.

Zorg er ten eerste voor dat u de Bosch elektrische trimmer uit het stopcontact hebt gehaald. Zoals we altijd zeggen, moet alles wat u met elektrisch gereedschap doet, aanstaan op uitgeschakeld gereedschap. Voordat u handelingen als slijpen, schoonmaken, verwisselen van spoel enz. uitvoert, dient u de stekker uit het stopcontact te halen.

Verwijder ten tweede de kraan door op de knoppen met pijlen aan de onderkant van Bosch Art 23 te drukken. Verwijder daarna de oude spoel. Open vervolgens de nieuwe verpakking via de schaar en zet deze op zijn plaats. Voer de strikdraad door het gat en trek deze aan. Maak je geen zorgen als het te lang is, het mes zal het bij de eerste keer draaien afsnijden. Zet ten slotte de kraan weer zachtjes aan, totdat hij vastklemt.

U hebt de spoel minder dan 2 minuten vervangen. Als een conclusie het probleem genaamd – Bosch Art 23 Sl hoe de spoel te verwisselen is niet meer! Hier is een korte video die het proces laat zien.

Recensie Conclusie


Bosch ART 23 SL Elektrische grastrimmer conclussie

Bosch ART 23 SL is een BestSeller op bol.com. Hij is licht en krachtig genoeg tegelijk.

De Bosch ART 23 SL elektrische grassnijder is ideaal voor het opruimen van kleine tuinen. Hij is voorzien van eenvoudig te klikken componenten die de montage en het gebruik vergemakkelijken. Bosch ART 23 SL heeft ook een krachtige motor die het snoeien van randen ondersteunt. Het lichtgewicht ontwerp maakt het verplaatsen en optillen van het gereedschap gemakkelijker voor iedereen.

Het prijskaartje voor zo’n geweldig tuingereedschap is zo laag mogelijk. U kunt het kopen voor minder dan 30 pond. Onze professionals bij Beste Gereedschappen raden aan om eerst de amazone-aanbiedingen te bekijken.

Gerelateerde berichten

Recent Posts