Bosch AMW 10 HS heggenschaar met groot bereik


Deze Bosch Amw 10 hs is een 3 in 1 multigereedschap. Hiermee bent u min of meer gedekt, als het gaat om het onderhoud van uw hagen. De eigenlijke heggenschaar is inbegrepen en zal gemakkelijk kleine tot middelgrote takken knippen.

Bosch AMW 10 HS is een elektrisch aangedreven langssnijder. Het bevestigingssysteem is zonder gereedschap, dus minder gedoe voor u, en meer tijd om het werk te doen. U zult niet proberen om de juiste sleutel te vinden in uw schuur of garage, alleen maar om het aanbouwdeel te verwisselen. Heel handig zeker. Daarom kunt u deze heggenschaar met groot bereik eenvoudig ombouwen naar een standaard heggenschaar, zoals de meeste van de klasse.


Bosch AMW 10 HS Multi-Tool met heggenschaarbevestiging


Bosch AMW 10 HS heggenschaar met groot bereik

 • 43 cm mes en 15 mm tandopening geschikt voor het zagen van middelzware takken
 • 1000 W motorunit levert maximale zaagprestaties
 • 180 graden hoekinstelling voor eenvoudig trimmen boven het hoofd
 • Schouderriem en verstelbare handgreep voor een evenwichtig en comfortabel gebruik
 • Paaltjessnoeier en zware grassnoeiapparaten beschikbaar

Bosch AMW 10 Elektrische heggenschaar met groot bereik Specificaties:

Bosch Amw 10 wordt geleverd met een geweldige 1000 Watt motor, die uiteraard meer dan uitstekende snijkracht biedt. Zo’n snoeischaar met groot bereik is onmisbaar als u hoge heggen of een tuigage hebt en u geen ladder wilt gebruiken. Als u niet op een kruk of ladder staat, krijgt u veel meer stabiliteit, wat betekent dat u zich veiliger en zelfverzekerd zult voelen in uw snoeiwerk. Er is ook een 180 graden aanpassing van 10 hs amw beschikbaar, voor nog meer flexibiliteit. Er is waarschijnlijk geen situatie waarin deze trimmer het werk niet doet.


Bosch AMW 10 HS heggenschaar

Een andere zeer nuttige eigenschap van deze Bosch heggenschaar met groot bereik is dat hij wordt geleverd met een schouderband en een verstelbare handgreep. Deze toevoegingen zorgen voor een goed uitgebalanceerd en comfortabel gebruik wanneer u met Bosch AMW 10 hs werkt.


Bosch AMW 10 HS

Bekijk de dagprijs

Technische specificaties:

 • Productafmetingen: 118,4 x 25 x 13,6 cm.
 • Item Gewicht: 9 Kg.
 • Gewicht: 9 Kg.
 • Snijlengte: 430 mm.
 • Afstand tussen de tanden: 15 mm.
 • Wattage: 1000 Watt

Bosch AMW 10 HS Klantrecensies:

 • Amw 10 HS is een uitstekende trimmer met een verlengstuk. Het is naar mijn mening ontworpen voor middelgrote takken, dus hou daar rekening mee. Zelfs als je moeite hebt met het balanceren van het geheel, is het veel beter dan op een trapladder te staan. En dit is waar het echt uitblinkt. Soms is een groot bereik gewoon nodig. De motor is erg krachtig, dus geen gezeur daar. Uitstekende aankoop.
 • Zeer goed product van Bosch. De motor heeft een mooie kick, en het lijkt erop dat hij bijna alles kapot maakt. De schouderband is een mooie aanvulling, want die helpt nogal wat bij de stabiliteit.
 • In het begin aarzelde ik om Bosch amw 10 te kopen, maar na het lezen van een paar reviews besloot ik er voor te gaan. Ik kan gemakkelijk zeggen dat dit de beste paaltrimmer is, die ik zelfs heb gehad. Het is niet zo zwaar, en ze omvatten een schouderband met het, dat is leuk. Het mes is zeer goed ontworpen, en het was heel gemakkelijk voor mij om de snede te krijgen die ik wil. Ik kan er niet echt iets slechts over zeggen. De motor is ook erg krachtig. Zou ongetwijfeld aanraden.
 • Zeer goed product. Het snijdt goed en ik heb geen problemen met het gewicht ervan. Ik gebruik de schouderband voor meer stabiliteit en het werkt heel goed. De levering was snel en dat is geweldig.
 • Ik had een goede kwaliteit snoeischaar nodig, en ging met een Bosch, omdat ze een van de grotere merken in het bedrijf zijn. Ze hebben me helemaal niet teleurgesteld. Bosch amw 10 hs is geweldig. De meegeleverde band helpt een ton met het gewicht en de balans. Ze hadden er gemakkelijk extra voor kunnen betalen, maar die zit in de verpakking.

Bosch AMW 10 HS heggenschaar met groot bereik Conclusie

Ten slotte is Bosch amw 10 een 3 in 1 Multi-tool, een universeel gereedschap voor alle soorten tuinen. Dus, wanneer u een pakket koopt is de prijs veel beter. Beste Gereedschappen adviseert onze klanten om de prijs op bol.com te controleren en meer dan 20% te besparen.

Bekijk de dagprijs

Gerelateerde berichten

Recent Posts