Philips Airfryer Xl kopen, review en test


Philips Airfryer Xl

De Philips Air Fryer XL werd niet voor niets beoordeeld als onze top airfryer van het jaar. Hij is misschien niet de goedkoopste, maar het enorme vermogen, de grote capaciteit en de veelzijdigheid door de temperatuurregeling zorgen ervoor dat hij alles doet wat je wilt, terwijl hij de tand des tijds doorstaat.

Aangezien de gezondheidstrends een lager vetgehalte blijven aanbevelen, zijn veel mensen op zoek naar manieren om het vetgehalte in hun voeding te verminderen terwijl ze toch het voedsel kunnen eten waar ze van houden. Gebakken voedsel is al lang een no-no voor degenen die proberen om vet te vermijden in hun dieet, maar nieuwe technologie is het veranderen van het koken landschap voor gefrituurde-food liefhebbers.

De luchtfriteuse wordt snel populair, en sommigen hebben zelfs gezegd dat het de beste uitvinding is voor snel en gezond koken sinds de magnetron op het toneel kwam. De Philips XL Airfryer is een zeer populair model dat veel mensen kiezen om hun standaard friteuse en andere kleine apparaten in hun keuken te vervangen. Dit artikel is bedoeld om de Philips XL Airfryer te vergelijken met andere concurrerende modellen.
Philips Airfryer XL Essential HD9261-90 – Hetelucht friteuse incl. grillrooster

Bekijk de dagprijs

In dit artikel beschrijven we de unieke kenmerken van de Philips XL Airfryer en laten we u weten hoe deze friteuse zich verhoudt tot andere modellen en merken binnen dezelfde of vergelijkbare categorieën. U kunt verwachten dat u leert wat andere gebruikers hebben meegemaakt met deze Airfryer en zelfs hoe u hem kunt gebruiken en schoonmaken. U zult ontdekken welke accessoires beschikbaar zijn en waar u naartoe kunt gaan om de beste prijzen te krijgen.

Lees ook Beste Philips Airfryers kopen, review en test

Wat is er interessant aan de Philips XL?

Philips Essential Collection HD9263-90 - Airfryer XL met bakaccessoire

Bekijk de dagprijs

De Philips Avance XL Digital Airfryer is een aanrechtbladapparaat dat is ontworpen om uw standaard frituurpan te vervangen. Hij kan echter ook bakken, braden en grillen. De Philips XL Airfryer maakt gebruik van Rapid Air-technologie om voedsel te bakken met weinig of geen toegevoegde olie.

Het ontwerp van de luchtbehandelingskast voor zeesterren combineert snel circulerende lucht die oververhit is voor een gezonder resultaat. Gebakken voedsel komt aan de buitenkant knapperig naar buiten, maar blijft aan de binnenkant vochtig en mals.

Binnen de lijn van Philips Airfryers heeft het Philips Airfryer XL-model een extra grote capaciteit en kan het een indrukwekkende 2,65 pond aan voedsel bevatten. Hij is zo ontworpen dat hij genoeg voedsel kan bevatten om een gezin van vier personen te bedienen.

Met de Rapid Air-technologie kunt u in slechts 30 minuten een hele kip bakken met zeer weinig voorbereiding. Een mandje diepvriesfrites kan in 18 minuten klaar zijn.

Omdat het meeste voedsel in de Philips XL Airfryer zonder toegevoegde olie kan worden gekookt, kan de Airfryer vaak overtollige olie die zich in het voedsel bevindt, verwijderen. Deze overtollige olie komt in de bodem van de voedsellade terecht en kan aan het einde van het koken worden afgegoten.

De Philips XL Airfryer heeft een digitaal touchscreen dat zeer gebruiksvriendelijk is. De digitale bediening heeft een timer die geschikt is voor kooktijden tot 60 minuten, een klaar-indicator en een automatische uitschakelfunctie. De temperatuurregeling is volledig instelbaar op de gewenste temperatuur tussen 150ºF en 390ºF. De bedieningselementen zijn voorzien van een aantal voorinstellingen voor het snel en eenvoudig bereiden van uw favoriete gerechten.
Philips Airfryer XL Avance HD9240-90 - Hetelucht friteuse - Zwart

Bekijk de dagprijs

Optionele accessoires kunnen worden aangeschaft voor de Philips XL Airfryer, waaronder een grillpan en een trapsgewijs rek met spiesen, voor het in lagen verdelen van grotere partijen voedsel in één kookcyclus.

Esthetisch gezien bevat de Philips XL Airfryer de frituurgeur beter dan een typisch frituurtoestel. Hij wordt geleverd in zwarte of witte kleuren voor de buitenkant, passend bij uw keukendecor.

Het apparaat heeft een aantal geweldige veiligheidsfuncties, waaronder een automatische uitschakelfunctie en een cool-to-the-touch-buitenkant, waardoor het ideaal is voor een gezinsomgeving.

Gerelateerd: Philips Airfryer XXL kopen, review en test

Wat zeggen de beoordelingen van de Philips XL?

Philips Airfryer XL Essential HD9260-90 – Hetelucht friteuse

Bekijk de dagprijs

Een meerderheid van de gebruikers houdt van hun Philips XL Airfryer. Sommigen zeggen dat het het beste apparaat is dat sinds de magnetron is uitgevonden.

Verschillende gebruikers hebben aangegeven dat er een leercurve is met de Philips XL Airfryer. Zoals elk apparaat met de brede functionaliteit van deze luchtfriteuse, moet u een beetje tijd en experimenteren om de beste kooktijden voor verschillende voedingsmiddelen te leren. U zult willen uitzoeken hoe vaak u moet draaien of controleren. De XL wordt geleverd met een basis kookboek om u op weg te helpen, maar naarmate u efficiënter met de luchtfriteuse omgaat, wilt u misschien uw kennis uitbreiden met een nieuw kookboek.

Verschillende gebruikers suggereren dat dit apparaat het beste werkt voor degenen die veel diepvriesproducten en fastfood gebruiken in hun kookstijl, hoewel veel gebruikers succes melden met verse groenten, vlees en vis.

Eén gebruiker meldde dat als u het koken onderbreekt om het voedsel te controleren en u de lade te lang open laat staan, de timer wordt gereset.

Met iets meer dan 15 inch in het vierkant en bijna 15 inch hoog, is dit een vrij groot apparaat dat een goed beetje tellerruimte in beslag neemt.

Sommige gebruikers melden dat vetten en oliën die in de bodem van de pan druppelen de luchtfriteuse zullen doen roken. Er is gesuggereerd om kosjerzout in de bodem van de lade te doen om dit te voorkomen.

Hier is een mooie video die de machine in actie laat zien.

Bekijk de dagprijs

Hoe gebruikt u de Philips XL Airfryer?

De Philips XL Airfryer is vrij intuïtief en eenvoudig te bedienen. U opent de lade en plaatst het voedsel dat u wilt koken in het voedselmandje. Sluit de lade en gebruik het digitale aanraakscherm om de temperatuur en de tijd op de gewenste waarden in te stellen.

U kunt het koken af en toe onderbreken om de status van uw voedsel te controleren en de items indien nodig te draaien. Na het koken kunt u de Airfryer eenvoudig schoonmaken door het mandje en de lade in warm water met zeep te plaatsen.

Bekijk de dagprijs

De Philips XL Airfryer schoonmaken

De fabrikant beweert dat de mand en de voedsellade van de Philips XL Airfryer vaatwasmachinebestendig zijn. Sommige gebruikers hebben echter gemeld dat de anti-aanbaklaag in de vaatwasser is losgekomen. Het beste advies is om de lade en het mandje onmiddellijk na het koken te verwijderen en zachtjes te laten weken in warm water met zeep.

Na de maaltijd, wanneer u klaar bent om op te ruimen, kunt u met de antiaanbaklaag alle voedsel gemakkelijk afvegen en kunt u de spullen in het sopje wassen.

Een paar keer per jaar moet u de machine ondersteboven zetten en de elementen en de ladeholte met een schrobdertje en een wegwerpdoekje schoonmaken. Het kan zijn dat u dit vaker moet doen als u de Airfryer zeer vaak gebruikt en u tijdens het gebruik last heeft van roken.

Gerelateerd: AirFryer schoonmaken & Onderhoud

Verdict: Is deze Airfryer voor u?

De Philips XL Airfryer wordt beschouwd als een van de beste luchtfriteuses op de markt van vandaag vanwege zijn grote capaciteit, veelzijdigheid en zeer instelbare digitale bediening. Als u er al van overtuigd bent dat een luchtfriteuse een apparaat is dat past bij uw kookstijl, dan heeft de Philips XL Airfryer een heleboel geweldige functies die het een geweldige aankoop zouden maken voor de luchtfrituurliefhebber ten opzichte van de andere modellen en merken. Als u een gezin van vier of meer personen voedt, zult u zeker de grote capaciteit willen hebben. Als u flexibiliteit wilt in de kooktemperaturen om een breder scala aan voedingsmiddelen te koken, zult u de instelbare digitale besturingselementen willen. Als u zich zorgen maakt over de veiligheid, zijn de auto-off functie en de cool-to-the-touch buitenkant zeer overtuigend.

Over het geheel genomen is de Philips XL Airfryer een geweldige luchtfriteuse die geweldige recensies krijgt van gebruikers over de hele wereld.

Bekijk de dagprijs

Recent Posts