Bosch schuurmachine in 2021, 12v en draadloos


Bosch schuurmachine

Bekijk de dagprijs

Bosch heeft een ijzersterke reputatie in het produceren van gereedschappen waarvan we niet eens wisten dat we ze nodig hadden. Bosch bracht de schuurmachine naar een heel nieuw niveau door hem af te slanken en naar het 12V-platform te gaan. Het is klein, comfortabel in gebruik en voor het grootste deel van de taken waarvoor je een schaafmachine gebruikt, is het alles wat je nodig hebt om de klus te klaren.

Als ik aan Bosch denk, komen er een paar woorden bij me op. Betrouwbaar, solide en innovatief. Ik denk graag aan Bosch, omdat het bedrijf altijd streeft naar het verbeteren van de omstandigheden op de werkplek en oplossingen biedt voor de problemen die we vaak denken dat ze niet kunnen worden opgelost. Bosch heeft veel geïnvesteerd in de uitbreiding van het 12V-assortiment en de kleine voetafdruk en de kwaliteit van de materialen vallen vaak op als merkhandtekeningen. Met de voortdurende uitbreiding naar borstelloze motoren en verbeteringen aan de accu’s, hebben gereedschappen waarvan we ooit dachten dat ze alleen maar volumineus en met snoeren konden zijn, veel vet afgeknipt. Toen ik de draadloze Bosch schuurmachine zag, was ik geïntrigeerd, en om te zeggen dat het moet worden gezien om te worden geloofd is een understatement. Dus, laten we een kijkje nemen in de Bosch 12V draadloze schuurmachine Review.

Bosch Draadloze schuurmachine 12V Overzicht

Schaafmachines bestaan al heel lang en zijn sterk geëvolueerd. We hebben bandschuurmachines, snoerloze schuurmachines en ook een paar snoerloze stroomschaafmachines, om nog maar te zwijgen van de grote dikteschaafmachines. Hun belangrijkste functie is het gladstrijken en trimmen van hout, maar laat je niet voor de gek houden door te denken dat het één grote truc is. Alle soorten dienen verschillende toepassingen en zijn gericht op verschillende ambachten. De meest veelzijdige schuurmachine voor verschillende beroepen is waarschijnlijk de vermogensschaafmachine. Frames gebruiken ze voor het trimmen van balken, timmerlieden gebruiken ze voor het trimmen van kasten en zelfs voor naden op hout. Ook het plaatsen van ramen en deuren zou bijna onmogelijk zijn zonder het gebruik van elektrische schuurmachines. Houtbewerkers hebben veel gebruiksmogelijkheden voor elk type schuurmachine, en krachtschaven zijn geen uitzondering. Uiteindelijk is er een overvloed aan toepassingen voor krachtschaven, veel meer dan ik ooit zou kunnen noemen.

Wat ik niet wist, is dat Bosch vandaag de dag wereldmarktleider is op het gebied van elektrisch gereedschap en accessoires voor elektrisch gereedschap. We weten dat Bosch een lange geschiedenis heeft in het uitbrengen van geweldig gereedschap, maar wist u dat ze wereldwijd minstens honderd nieuwe gereedschappen per jaar op de markt brengen? Ik weet dat ik dat niet wist. Met divisies in technologie, mobiliteit en productie heeft Bosch ervaring op vrijwel elk gebied.

Bekijk de dagprijs

Bosch schuurmachine functies

Bosch schuurmachine eigenschappen

De Bosch 12V draadloze schuurmachine weegt 3,3 pond zonder accu en is iets meer dan 10 centimeter lang.

Gerelateerd: Bosch Schuurmachine met stofafzuiging

De Bosch schuurmachine maakt gebruik van de Bosch 12V acculijn en maakt gebruik van een borstelloze motor met 14.500 rpm. Bovendien wordt het constante snelheidscircuit van Bosch gebruikt om een consistente snelheid en prestaties te garanderen. Er wordt gezegd dat de schaafbeweging per accu Ah bij de .04 inch verwijderingsinstelling wordt bereikt.

De standaard verwijderingsinstelling is .04 inch. U hebt echter de mogelijkheid om de maximale instelling te gebruiken, door de rode knop in te drukken en de knop voorbij te draaien om .08 inch verwijdering te bereiken.

De bouwkwaliteit is indrukwekkend, met een schoen die uit één massief aluminium blok is bewerkt, en is ontworpen om een diepe balans te hebben voor een gelijkmatige schaafbewerking.

Bosch schaafmachine

De 2,2 inch schuurbreedte met behulp van de omkeerbare Woodrazor Micrograin hardmetalen messen van Bosch zorgt voor een langere looptijd en superieure resultaten.

De schoen heeft de mogelijkheid om konijnen te maken tot .7 inch, en een bewerkte groef voor het afschuinen van randen.

Bosch 12V schuurmachine

Het scheren van de schoen heeft verschillende opties, die allemaal de mogelijkheid hebben om naar rechts of links uit te stoten. De stofzak, de open uitwerper en de aansluiting voor een stofopvangsysteem.

Bosch 12V draadloze schaafmachine

De vergrendelknop kan van rechts en links worden gebruikt om onbedoeld gebruik te voorkomen. De trekker is een standaard trekker, met een goede gevoeligheid.

Bosch 12V schaafmachine

De bijgeleverde reservemeshouder wordt stevig vastgehouden in het apparaat en zorgt ervoor dat u niet hoeft te zoeken naar reserveonderdelen.

De standaard aan het einde van de schaafbodem is veerkrachtig en verhoogt het gereedschap voor onbedoelde schade aan een werkstuk, terwijl het mes ook in rust wordt beschermd.

Bekijk de dagprijs

Bosch 12V Draadloze schaafmachine Beoordeling van de prestaties

Bosch 12V draadloze schuurmachine prestaties

Traditionele vermogensschaven bieden meestal een iets breder schaafvlak, waarbij 3 1/4-inch het meest voorkomt. Terwijl u wat schaafbreedte verliest en waarschijnlijk ook wat extra opties voor diepteregeling, krijgt u veel voordelen op basis van de grootte en het ontwerp. Ik ben de eigenaar van de Bosch schuurmachine met draad, en het is een geweldig gereedschap. Ondanks hoe geweldig hij presteert, zou ik voor deze kleinere versie nog steeds ongeveer 95 procent van de tijd bereiken. Door het kleine formaat krijg je veel comfort en nauwkeurigheid in de kleine footprint en gewichtsverdeling.

Voordat ik de schaafmachine bezat, gebruikte ik een full-size bedrade power schuurmachine om de naden glad te strijken als dat nodig was. Power schaafmachines hebben een vrij aanzienlijke leercurve en kunnen zonder veel oefening echt schade aan een werkstuk veroorzaken. Dit gereedschap zou een heleboel builds een stuk soepeler hebben laten verlopen omdat het zo veel makkelijker te controleren en te manoeuvreren is. Of het nu gaat om het gladstrijken van naden of voegen, het ontwerp van deze schaafmachine geeft een gebruiker meer controle dan ooit tevoren. Omdat de voetafdruk zo vergelijkbaar is met een standaard handvliegtuig, zorgt het voor een gemakkelijke overgang wanneer je net iets meer vermogen nodig hebt.

Het is krachtig, effectief en comfortabel in gebruik. Het uitwerpen van de chip werkt geweldig, terwijl ik niet zo veel geluk had met de stofzak. Je kunt de gladde houten rand zien die op een eenvoudige 2X4 is gemaakt. De lange en korte van het is, dat deze schaafmachine is draagbaar, effectief en gemakkelijk om rond te dragen. Als je deze schaafmachine vasthoudt, voelt hij stevig aan. Er is geen twijfel over mogelijk dat er geen kwaliteit is opgeofferd bij het maken van deze schuurmachine. Dit kleine mannetje maakt geen fout dat de grootte niet alles is.

Bekijk de dagprijs

Bosch 12V Draadloze schuurmachine Beoordelingswaarde

Bosch 12V schuurmachine, is geprijsd voor 300,00 euro voor het gereedschap en u kunt het bijna overal kopen. Omdat het de eerste in zijn soort is, krijgen ze wat meer speelruimte bij het bepalen van een eerlijke prijs. Als je in de 12V acculijn van Bosch zit, denk ik dat de prijs makkelijker door te slikken is. Een ding dat ik graag opgenomen had gezien was een koffer, want Bosch maakt verbazingwekkende harde koffers. De kleine voetafdruk maakt het gemakkelijk om er toch mee rond te lopen. De bouwkwaliteit is uitstekend. Vaak worden kleine gereedschappen niet zo duurzaam gemaakt als hun grotere tegenhangers. Bosh heeft dit net zo duurzaam en sterk gemaakt als hun grotere snoerloze vermogensschuurmachine. Al met al is het een eerlijke prijs voor een zeer handig en goed presterend gereedschap.

Conclussie

Als u vaak gebruik maakt van power schuurmachines, is dit gereedschap absoluut een om uit te checken. De bouwkwaliteit is uitstekend en de prestaties zijn superieur. Voor de professionele timmerman, lijstenmaker of de eerste schaafmachine van een huiseigenaar is dit een uitstekende optie om draadloos te gaan zonder de bulk. Zonder twijfel is de 12V lijn van Bosch verder uitgebreid met gereedschappen die we kennen en waar we dol op zijn. Laat u niet misleiden door de kleine voetafdruk, dit gereedschap is machtig in alle opzichten.

Bekijk de dagprijs

Gerelateerde berichten

Recent Posts