Bosch 36V batterij voor AHS 54-20 LI heggenschaar


Deze Bosch 36v accu is compatibel met de AHS 54-20 draadloze heggenschaar.


Bosch 36V accu voor AHS 54-20

Bekijk de dagprijs

Deze accu is zeer compact en laadt snel op. Het maakt niet uit wat de huidige lading van de accu is, u kunt deze altijd in de lader plaatsen. Het heeft geen geheugeneffect, dus het heeft geen negatieve invloed op de accu. Bovendien heeft hij geen zelfontlading.

De snelle oplaadtijd betekent dat u altijd klaar bent om uw werk te doen en zich geen zorgen hoeft te maken over het stoppen van de accu omdat er geen stroom is. Deze accu is ook zeer duurzaam en heeft een lange levensduur. Zelfs als u hem maandenlang laat staan, zult u hem met dezelfde lading vinden. Dit is meer dan zes keer langer stand-by dan traditionele batterijen. De accu levert exact hetzelfde vermogen als andere conventionele accu’s, maar is ongeveer 60 % kleiner. Dankzij de elektronische celbeveiliging van Bosch of ECP is de accu veilig tegen hoge temperaturen of elke vorm van overbelasting. Deze geweldige eigenschap van Bosch garandeert u een lange levensduur van de accu.

Bekijk de dagprijs

Bosch 36v accu Technisch Overzicht:

Deze ultralichte accu zorgt ook voor een extra snijtijd zonder pijn in uw armen en schouders. Daarnaast kopen veel professionele tuiniers deze accu als extra stroomvoorziening wanneer de primaire accu wordt ontladen. Als u in het bezit bent van een Bosch 54-20 draadloze heggenschaar is het een zeer goed idee om deze accu aan te schaffen.

Details van de verpakking:

  • Artikelnaam: Bosch 36V accu voor AHS 54-20 LI heggenschaar
  • Item Gewicht: 699 g.
  • Afmetingen van het product: 16,6 x 9,8 x 7,4 cm.
  • Gewicht: 1 kg.

Bosch Heggenschaar Batterij Klantrecensies:

Ik had eigenlijk twee accu’s moeten kopen met mijn trimmer. Ze gaan heel lang mee, en als je een reserve hebt, hoef je eigenlijk nooit te stoppen met werken. Het vermogen dat de accu levert gaat niet naar beneden, als hij niet meer opgeladen is, wat geweldig is. De batterij heeft ook een toestandsmeter, wat erg handig is.

Zeer goed en betrouwbaar. Ik heb een andere besteld om als reserve te hebben. Zou iedereen aanraden.

Je kunt eigenlijk een trimmer kopen zonder de accu en hem dan apart kopen. Zo kun je zelfs een beetje geld besparen. In mijn geval kan ik zelfs de lader van mijn Bosch grasmaaier gebruiken.

Prijs:

Deze Bosch 36v accu voor Ahs 54-20 heggenschaar biedt een geweldige kwaliteit voor zijn waarde. Onze professionals bij Best Hedge Trimmers Reviews adviseren om de prijs te controleren bij amazon.nl. Bespaar bijna 50% van de echte prijs en krijg een gratis levering naar het Verenigd Koninkrijk van amazon.nl.

Bekijk de dagprijs

Gerelateerde berichten

Recent Posts