Beste verf spuitbus voor Metaal in 2021


verf spuitbus is een geweldige, efficiënte manier om een gelijkmatige laag verf op elk oppervlak te krijgen, waardoor een dof, effen oppervlak in enkele seconden verandert in een helder, levendig, kleurrijk oppervlak zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over penseelstreken of opruiming of een van de vele dingen die het schilderen met een borstel in de weg kunnen staan. Echter, niet alle verf spuitbus is ontworpen voor het spuiten van metaal. Het is belangrijk om na te denken over hoe je metaal te spuiten voordat je begint, en dat is waarom we deze gids hebben samengesteld om de beste verf spuitbus voor metaal op de markt op dit moment.

We hebben onderzoek gedaan naar een reeks merken van metaalprimerverf spuitbus om de beste te vinden die beschikbaar is, en hieronder gaan we 10 van de beste verf spuitbus voor metaaloppervlakken uitsplitsen en de belangrijkste kenmerken van elk van deze merken onderzoeken. We hebben al het onderzoek gedaan, zodat u dat niet hoeft te doen, waardoor u de tijd en moeite bespaart bij het zoeken naar informatie over het spuitbus verven van meubels.

We gaan de belangrijke informatie over 10 van de beste verfspuitmogelijkheden voor metaal uitsplitsen en u vervolgens helpen om de belangrijke vragen te beantwoorden, zoals “kunt u metaalspuitwerk spuiten?”, zodat u zich zelfverzekerd voelt met sneldrogende verfspuitwerk.

Gerelateerd; Verf voor hout.

Bekijk de Beste verf spuitbus voor Metaal, hieronder.

Motip Spuitbus Acryl Hoogglans


Motip Spuitbus Acryl Hoogglans

Voor binnen & buiten
Op waterbasis
Kleurcode: wit Hoogglans

Onze beoordeling

mooie kleur wit zelfde kleur als de dop van de spuitbus en snel droog. In vrij vochtige weersomstandigheden duurt het wel een paar uur langer dan de 2 uur die op de bus staat om uit te harden.

Spuitverf | Spuitlak | Spuitbus | Mat Zwart| Hittebestendig


Spuitverf | Spuitlak | Spuitbus | Mat Zwart| Hittebestendig

Opzoek naar spuitbus verf mat ? Deze is ideaal sneldrogend zonder dat je hoef te wachten dat het droog wordt.

Het is voor binnen en buiten. Hij is Kras, schok en stootvast. Hij is beschikbaar alleen in het zwart. Inhoud van spuitbus 400ml.

Motip verwijderbare lak zwart mat


Motip verwijderbare lak zwart mat

Wilt u uw spiegel, velgen, tankklep, etc. een andere kleur geven, maar ook weer niet voor altijd? Dan is dit de juiste product voor u. Wij bieden namelijk Motip verwijderbare verf aan. Met dit product kunt u het desbetreffende oppervlakte een kleur geven zonder dat het permanent is.

Het verf is er makkelijk af te halen, zorgt niet voor beschadiging huidige lak, gaat er niet af bij een wasbeurt.

Wij geven u de volgende tips voor optimaal gebruik:

Zorgt u ervoor dat het oppervlak vet vrij en schoon is.

Voor optimaal gebruik adviseren wij een verwerking temperatuur van 20 graden.

Spuitbus altijd goed schudden voor gebruik.

Spuitbus rechtop houden tijdens gebruik, dit zorgt er voor dat de druk van de spuitbus hetzelfde blijft.

U word geadviseerd het bewegend van links naar rechts te spuiten op een afstand van 30 cm. Dit voorkomt druppels op het oppervlak.

U dient 4 tot 5 lagen te spuiten op een oppervlak, dit zorgt voor een goede resultaat + het is er na gebruik makkelijker af te halen. Houd u er bij gebruik zeker rekening mee dat er 20 minuten per laag tussen moet zitten.

Bij velgen is een spuitbus goed voor 7-8 lagen.

Waarom we deze leuk vinden

 • service
 • kwaliteit
 • bezorging

Onze beoordeling

Echt super goed spul met mooi eind glans echt een aanrader

Belton Spuitbus RAL 7036 Platinagrijs


Belton Spuitbus RAL 7036 Platinagrijs

Sneldrogende lak met zeer hoge dek- en vulkracht voor professioneel gebruik.
De exacte RAL kleur voor verschillende toepassingen en verschillende ondergronden, zoals metaal, hout, keramiek, steen, klei, glas, papier, kunststoffen en lakken.

Waarom we deze leuk vinden

 • Glanzend eindresultaat
 • Exacte RAL kleur
 • Hoog dekvermogen
 • Snelle droging
 • Weersbestendig (binnen en buiten toepasbaar)
 • Zeer eenvoudig te verwerken

Rust-Oleum spray-lak matzwart


Rust-Oleum spray-lak matzwart

Rust-Oleum. Sneldrogende hoogwaardige beschermende deklaag. Voor metaal, hout, beton en metselwerk.

Waarom we deze leuk vinden

 • hoge kwaliteit
 • Praktisch
 • duurzaam

Professionele lak kleur zwart zijdeglans


Professionele lak kleur zwart zijdeglans

Verf spuitbus voor metaal kopersgids

spuitbus verf voor metaal

Gebruik binnenshuis versus buitenshuis

Sommige spuitverven voor metaal worden beschreven als alleen voor gebruik binnenshuis, terwijl andere geschikt zijn voor zowel binnen- als buitenshuis spuiten van metaal. Binnenverven zijn over het algemeen minder duurzaam dan buitenverven, wat betekent dat ze minder goed bestand zijn tegen water of UV-straling. Dit betekent dat het metaal onder de verf kan roesten, wat problemen kan veroorzaken, of dat de UV-straling in het zonlicht de kleuren van de verf spuitbus kan doen vervagen als deze buiten wordt gelaten, waardoor de levendigheid van de kleur wordt verminderd en er opnieuw moet worden geschilderd.

Buiten verf spuitbus is meestal ontworpen om een breed scala aan weersomstandigheden te overleven, van regen tot zon, met behoud van een hoog niveau van heldere en levendige kleur, zelfs als het wordt weggelaten in fel zonlicht voor een lange periode van tijd. Om er zeker van te zijn dat u de meest duurzame outdoor metaalspray verf mogelijk voor het spuiten van metalen meubelen of deuren of andere dergelijke outdoor metalen items, kijk voor verf die op de markt wordt gebracht als “roestbestendig”. Deze functie biedt meestal een hoog niveau van bescherming tegen zowel vocht als UV-straling, waardoor uw metalen voorwerpen helder en levendig gekleurd blijven en vrij van roest zijn en in perfecte staat verkeren, ongeacht de weersomstandigheden waarin ze worden bewaard.

Hoe bereidt u metaal voor voor verf spuitbus

Het is de moeite waard om te weten hoe metaal te reinigen voor verf spuitbus en hoe metaal voor te bereiden voor verf spuitbus achteraf. Zorg ervoor dat u de juiste stappen hebt gevolgd om metaal voor te bereiden voor het spuiten van verf, zodat uw verf beter blijft plakken, en het is een uitstekende manier om te voorkomen dat de verf later afbrokkelt. Eerst moet u alle verf die nog op het oppervlak zit afschuren en eventuele roestplekken verwijderen. Schuur vervolgens het metaal lichtjes af met een metalen borstel en schuurpapier om het wat ruwer te maken, want gladde metalen oppervlakken houden de verf niet goed vast. Veeg vervolgens met een schone doek stof en vuil van het metaal af en u bent klaar om het metaal te spuiten!

spuitbus voorbereiding

Voorbereiding op het schilderen

Het voorstrijken van metaal is belangrijk, omdat metaalprimerspray een oppervlak oplevert waar gewone verf spuitbus zich vervolgens aan kan hechten. Gewoon metaal is glad en houdt de verf niet goed vast, maar primerspray verf is ontworpen om te hechten aan zelfs gladde oppervlakken, waardoor een beter oppervlak voor een kleurlaag om achteraf te hechten. Sommige merken van de beste verf spuitbus voor metaal bevatten echter verfprimer als onderdeel van de verfformulering, wat de taak van het spuiten van metaal veel gemakkelijker maakt. Voor alle merken die geen primer bevatten, is een laagje metaalprimersprayverf nodig voordat de kleurverf over het oppervlak kan worden aangebracht.

Als u het metaaloppervlak dat u wilt schilderen eenmaal hebt voorbehandeld, zoals hierboven beschreven in ons gedeelte over het voorbehandelen van metaal voor verf spuitbus, dient u uw werklocatie voor te bereiden. Spuit de verf altijd buiten, omdat de dampen giftig kunnen zijn en u een goed geventileerde ruimte nodig heeft voor uw eigen veiligheid. Bescherm het gebied rond uw schildersplek met een druppeldoek of krant om te voorkomen dat er verf op iets anders dan uw doelwit terechtkomt, en u bent klaar om te gaan.

Hoe lang duurt het om de verf te drogen?

De duur van de droogtijd van verf spuitbus voor metaal varieert sterk tussen de verschillende spuitverven, hoewel sommige van de beste spuitverven voor metaal er vrij lang over kunnen doen. Vaak zal de verf na ongeveer 20 minuten droog zijn, waardoor het mogelijk is om het voorwerp dat je aan het schilderen bent te verplaatsen, maar dit betekent niet dat het volledig droog is. Maar zelfs de touch dry-benchmark is variabel, omdat de temperatuur en de vochtigheid van de lucht eromheen de droogtijden sterk kunnen beïnvloeden. In het algemeen is het een goed idee om elk gespoten metalen voorwerp 24 uur lang te laten liggen voordat u het probeert te gebruiken, omdat het lang kan duren voordat de metalen verf spuitbus volledig droog genoeg is voor een veilig gebruik.

Deskundige tip

Zorg ervoor dat u uw verf spuitbus goed schud voor een goede 45 tot 60 seconden voordat u begint met spuiten om een gladde dekking te krijgen zonder te spugen en te klonteren!

Wist u dat?

verf spuitbus wordt beïnvloed door het weer om je heen. Als u een slechte dekking of een bewolkte afwerking krijgt, probeer dan te wachten tot het weer verandert en probeer het dan opnieuw. Meestal zal het mooi opruimen.

Gerelateerde berichten

We hopen dat u heeft genoten van ons artikel over “Beste verf spuitbus voor Metaal in 2021”, zo ja, deel het dan en beoordeel het.

Recent Posts