Beste stuurslot in 2021


Voor velen van ons zijn onze auto’s de belangrijkste dingen die we in ons bezit hebben. Of u nu een fanatieke benzinekop bent of u vertrouwt op uw rit om u van A naar B te brengen, auto’s zijn kostbare zaken die we allemaal veilig willen houden. Niet in de laatste plaats omdat ze tegenwoordig ook behoorlijk duur kunnen zijn. Helaas, in een wereld waar auto’s hebben gewonnen van meer geavanceerde technologie en mooie ontwerpen, hebben inbrekers hun spel ook veel opgevoerd.

De beste manier om je spullen te beschermen is nog steeds een groot metalen slot. De technologie heeft ons op een plek gezet waar criminelen sleutels kunnen klonen en beveiligingssystemen kunnen hacken, maar ze zullen nog steeds worstelen als een brok staal de prijs blokkeert. Het beste stuurslot kan helpen om uw auto veilig te houden.

Bekijk het beste stuurwielslot, hieronder.

Defa Disk-Lok Stuurslot 39-41.5cm SCM Keur


Defa Disk-Lok Stuurslot 39-41.5cm SCM Keur

Dit stuurslot van Disklok is een groot stuk staal dat elke potentiële bedreiging voor de veiligheid van uw auto zal weten af te schrikken. Het is duidelijk dat Disklok erop uit is om zowel een aanval te voorkomen als om u tegelijkertijd te voorzien van het handigste stuurwielslot. De 3 jaar garantie die Disklok naast het slot biedt, toont deze wens om het leven voor u gemakkelijker te maken. Het past ook in de meeste auto’s, maar je moet controleren of je de juiste maat koopt.

Op het gebied van veiligheid zet dit Disklok stuurslot graag een show op. Het is een volledige afdekking voor uw stuurwiel en is gemaakt van gehard staal, dus het is zo moeilijk mogelijk om door te breken. De grootte van het slot alleen al zou genoeg moeten zijn om een crimineel af te schrikken, maar als dat niet het geval is, begint het apparaat ook te draaien als het een aanval voelt. Dit zou elke dief in paniek moeten brengen zodra hij het slot raakt.

Waarom we deze leuk vinden

 • 3 jaar garantie
 • Inclusief raamsticker
 • Past bij de meeste auto’s
 • Spins wanneer aangevallen
 • Inclusief 3 sleutels

Onze beoordeling

Disklok heeft er alles aan gedaan om potentiële dieven af te schrikken, van het ontwerp van het draaiende slot tot de gratis raamsticker die bij de aankoop is inbegrepen.

Bekijk de dagprijs

Mr. alligator zeer sterk Stuurslot


Mr. alligator zeer sterk Stuurslot

Universeel anti-diefstal stuurwielslot ‘Heavy Duty’ – Geel

Waarom we deze leuk vinden

 • sterk materiaal
 • hoge kwaliteit
 • veilig

Onze beoordeling

Praktisch,geeft een gevoel van zekerheid dat je auto er se volgende dag nog staat.

Bekijk de dagprijs

Stoplock PRO – Elite Stuurslot


Stoplock PRO - Elite Stuurslot

Dit Stoplock PRO Elite stuurslot is een zeer sterk universeel stuurslot dat op vrijwel iedere auto past. Het slot heeft een SCM keurmerk en is toegedeeld aan ‘Thatcham Category 3’ voor veiligheid. Het slot is gemaakt van gehard staal dat nagenoeg niet kapot te krijgen is. Met dit stuurslot is uw auto zeer goed beveiligd tegen diefstal. Want zoals in onderstaande video te zien is, is sturen met een Stoplock slot onmogelijk.

In vergelijking met alle andere Stoplock stuursloten, is dit het slot met de meest universele pasvorm. Het slot heeft een diepere buiging en een grotere klem voor om het stuur, hierdoor is het maatbereik groter. Kijk in onze toepassingslijst om er zeker van te zijn dat het stuurslot geschikt is voor uw model auto.

Waarom we deze leuk vinden

 • sterk materiaal
 • hoge kwaliteit
 • airbag is ook beschermd tegen diefsta

Bekijk de dagprijs

Stuurslot Airbagslot Auto Camper


Stuurslot Airbagslot Auto Camper

Stuurslot “Elefant lock” – stuurslot – airbag slot

Universeel, nagenoeg geschikt voor iedere auto en camper waardoor deze extra beveiligd is.

Waarom we deze leuk vinden

 • Goede kwaliteit
 • Voordelige koop
 • duurzaam

Onze beoordeling

Prima product, zeer snel en eenvoudig te plaatsen.

Bekijk de dagprijs

Proplus Stuurslot 40 Cm Aluminium Zwart/geel


Proplus Stuurslot 40 Cm Aluminium Zwart/geel

Stuurslot voor auto met twee sleutels, draaibaar. Lengte 40 cm

Bekijk de dagprijs

Carpoint Stuurslot Belt-lock 50 Cm Staal Rood


Carpoint Stuurslot Belt-lock 50 Cm Staal Rood

Stuurslot vervaardigd uit gehard staal. Sterk en duurzaam. Universeel, gemakkelijk in het gebruik. Eenvoudig aan te brengen en te verwijderen.

Ter voorkoming van diefstal

Bekijk de dagprijs

MasterLock Stuurslot – Rempedaalslot


MasterLock Stuurslot - Rempedaalslot

Het MasterLock stuurslot zet het stuur en het rempedaal vast. De 76 cm lange stang is te verstellen zodat het stuurslot op vrijwel alle auto’s te gebruiken is. Het slot is gemakkelijk te plaatsen en is uitsluitend te openen met de meegeleverde sleutels.

Onze beoordeling

Prima slot, snelle levering. Goede prijs.

Bekijk de dagprijs

Carpoint Stuurslot Auto Met Combinatieslot – Te Bevestigen Tussen Stuur En Koppelingspedaal


Carpoint Stuurslot Auto Met Combinatieslot

Stuurslot met Combinatieslot
Voorkomt diefstal en inbraak van de auto.
Lengte verstelbaar. Te bevestigen tussen stuur en koppelingspedaal.

Onze beoordeling

Gemakkelijk en snel te installeren. Cijferslot dus kan je geen sleutel verliezen!

Bekijk de dagprijs

Stoplock 2 Stuurslot Auto – Met LED


Stoplock 2 Stuurslot Auto - Met LED

Stoplock 2 met ledverlichting is een universele stuurbeveiliging die op idere auto past, inclusief auto’s met een kleine airbag. Door de indicator met led-verlichting is de Stoplock 2 goed zichtbaar in het donker. Jouw auto staat een stuk veiliger geparkeerd met de stuurbeveiliging van Defa.

Waarom we deze leuk vinden

 • Kleur: geel
 • Materiaal: staal
 • Gewicht: 1,7 kg
 • Lengte: 140 cm

Onze beoordeling

Het ziet er stevig uit en is zeer eenvoudig te plaatsten.

Bekijk de dagprijs

Stuurslot Knuppel – Auto beveiliging


Stuurslot Knuppel - Auto beveiliging

Dit stuurslot is erg stevig en in de vorm van een knuppel. De combinatie tussen het slot en roestvrij staal zorgen ervoor dat het slot zonder sleutel niet van uw stuur te krijgen is. Om beschadigingen te voorkomen is het uiteinde van het stuurslot voorzien van foam zodat u uw dashboard niet beschadigd.

Door het stuurslot wordt het onmogelijk het stuur te draaien, autodieven kunnen alleen voor- en achteruit rijden en zullen uw auto ook overslaan.

Opmerking: De knuppelvorm kan niet worden aangezien als wapen, omdat het een stuurslot is. Het is alleen toepasbaar als stuurslot!

Bekijk de dagprijs

Stuurslot Auto Rotary Lock


Stuurslot Auto Rotary Lock

* Eenvoudige installatie door quick release * Kan onmiddellijk worden gebruikt * Veiligheidsslot met twee beveiligingssleutels (4-bits) * Zeer stabiele versie, geplastificeerd, geharde vergrendelarm * Handvat lengte 40 cm
Produ

Bekijk de dagprijs

Stuurslot Kopersgids

Nu we een paar van de betere stuurwielsloten op de markt hebben bekeken om uw wielen te beschermen tegen dieven, is het een goed idee om na te denken over wat u moet zoeken om het meeste uit uw voertuig te halen. Het is belangrijk om te onthouden dat geen enkel stuurslot een 100% garantie kan bieden dat een dief er niet doorheen kan breken.

In feite moet u waarschijnlijk degenen die beweren dat ze niet vertrouwen. Echter, als u het een stuk moeilijker wilt maken voor hen, kijk dan door deze tips, en hopelijk kunt u de beste stuurwielsloten voor u vinden.

Laat het opvallen

Iedereen in de beveiligingsindustrie zal u vertellen dat het uiterlijk alles is. Als je iets te moeilijk kan laten lijken om te stelen, dan zal de overgrote meerderheid van de dieven niet eens de moeite willen nemen. Dat is het belangrijkste voordeel van stuurwielsloten. Natuurlijk kunnen ze een slim stoplock pro-ontwerp gebruiken om een crimineel te stoppen met het stelen van je auto zonder veel tijd en moeite, maar het is de eerste inbraak die je het meeste wilt voorkomen.

Als uw stuurslot groot en felgekleurd is, zullen dieven het opmerken voordat ze uw voertuig naderen, en het zou hen twee keer moeten doen nadenken. Voor de meeste criminelen proberen ze liever een auto te stelen die geen eng stopslot pro op heeft dan een die dat wel heeft, zelfs als ze denken dat ze er doorheen kunnen breken. De belangrijkste bonus is dat ze kunnen besluiten om niet te stelen voordat ze inbreken, wat bespaart u geld en geeft u gemoedsrust.

De juiste pasvorm

Een van de meest voorkomende vragen bij stuurwielvergrendelingen is of het wel past bij uw stuurwiel. De meeste stuurwielen in auto’s zijn vrij gelijkaardig in grootte, en de meeste sloten passen er waarschijnlijk op. Echter, als u een vrachtwagen of een grote SUV wilt beschermen, heeft u misschien een aantal gespecialiseerde stuurwielsloten nodig om u te helpen het beste werk te doen dat u kunt.

Om veilig te zijn, moet u altijd op zoek gaan naar een stuurwielslot dat universeel toepasbaar is. Dit is een van de belangrijkste dingen, omdat het u veel tijd kan besparen bij het uitzoeken van de afmetingen van uw stuurwiel. Een probleem is dat veel van de stuurwielsloten met een universele pasvorm uittrekbaar zijn, zodat ze zeker zijn dat ze op elk stuurwiel passen. U moet ervoor zorgen dat dit de uwe niet verzwakt als u kiest voor een telescopisch slot.

Welk type slot is het beste?

Als het gaat om het kiezen van het beste ontwerp van een stuurwielslot, kan er geen duidelijk antwoord zijn. De meest voor de hand liggende suggestie is dat een volledig ontwerp van het stuurwielslot het beste is, omdat het er het meest bedreigend uitziet. Dit zijn enorme sloten die elke centimeter van het stuurwiel bedekken in gehard staal, wat genoeg is om elke potentiële dief af te schrikken. Zelfs als ze het zouden kunnen verwijderen, zou het veel te lang duren, en het is het risico niet waard.

Het probleem is dat het ook langer zou duren om je eigen volledige stuurwielafdekking te verwijderen, en ze zijn meestal behoorlijk zwaar en duur. Daarom moet u de juiste balans vinden tussen grootte en gemak.

Een eenvoudig Club-slot neemt niet veel ruimte in beslag, maar is groot genoeg om criminelen af te schrikken en uw auto te beschermen. Sommige kleinere modellen zullen gemakkelijker te dragen zijn, en sommige zijn eenvoudig aan en uit te klikken, maar je wilt niet de kracht verliezen die met grotere sloten wordt geleverd, omdat dieven hun kansen misschien wel leuk gaan vinden.

Veel stuurwielsloten hebben ook een sleutelapparaat om ervoor te zorgen dat u niet in de problemen komt als u uw sleutel verliest. Een apparaat als dit kan maken stuurwiel sloten werken zonder een sleutel, en de Club ontwerp laat u veilig uw auto te vergrendelen zonder dat uw sleutel bij de hand. Natuurlijk heeft u uw sleutel nodig om de auto weer te gebruiken, maar dit ontwerp zal u nog steeds een beetje tijd besparen bij het zoeken naar die sleutel bij het parkeren.

Deskundige tip

Bij alle sloten is de helft van het werk toe te schrijven aan het eenvoudige uiterlijk. Hoewel kracht belangrijk is, zal een stuurslot dat er groot en stoer uitziet dieven helemaal afschrikken.

Gerelateerde berichten

We hopen dat u heeft genoten van ons artikel over “10 Beste Stuurwiel Sloten in 2021”, zo ja, deel het dan en beoordeel het.

Recent Posts