Beste princess Airfryers kopen, review en test


Als u de Princess Airfryer in uw keuken plaatst, kunt u geen optimale premium friteuse verwachten. Voor een goede prijs krijgt u echter een goed middenklasse apparaat, dat optimaal kan worden gebruikt voor de bereiding van vlees, frieten, vis of zelfs gebak. Ons advies is om het apparaat na de helft van de tijd uit te schakelen met kleinere hoeveelheden ingrediënten en het mandje met het eten te schudden, zodat u kunt genieten van uw gerecht met een gelijkmatige bereiding.
princess Airfryer

Beste princess Airfryer kopen en overzicht

Princess Digitale Aerofryer XL 182021 – Heteluchtfriteuse

Princess Digitale Aerofryer XL 182021 - Heteluchtfriteuse

Bekijk de dagprijs

Met de Princess digitale Aerofryer XL 182021 kun je voor je hele gezin gezond frituren, bakken, grillen, braden en roosteren. Met zijn inhoud van 3.2 L kun je 4 porties frietjes tegelijkertijd lekker krokant bakken. Dankzij het digitale display en de 8 voorgeprogrammeerde programma’s is eten bereiden in de Princess digitale Aerofryer XL snel en makkelijk. De ideale heteluchtfriteuse voor de drukke avonden wanneer je toch iets gezonds op tafel wilt zetten.

Gezonder koken, bakken en braden met hetelucht technologie
De Princess digitale Aerofryer XL combineert hete, circulerende lucht met de perfecte baktemperatuur zodat je met één apparaat kunt frituren, bakken, grillen, braden en roosteren. Door deze High Speed Air Convention Technology is er geen olie nodig en is eten bereiden vrijwel reukloos. Naast acht voorgeprogrammeerde temperaturen is het ook mogelijk om zelf de temperatuur in te stellen voor het perfecte resultaat. Zo kan je ook gehaktballetjes, afbakbroodjes en quiches bakken in de Aerofryer.

Voorgeprogrammeerde instellingen
Dankzij de handige voorgeprogrammeerde instellingen selecteer je eenvoudig de juiste temperatuur en baktijd van verschillende producten. De Princess Aerofryer XL heeft 8 voorgeprogrammeerde programma’s voor voorwarming, frietjes, vlees, kip, biefstuk, vis, garnalen en cake. Gebruik de Aerofryer dus niet alleen voor frietjes, maar ook voor het gezonder bereiden van vlees en vis.

Makkelijk in gebruik
Het digitale display van de Princess Aerofryer XL maakt het selecteren van de juiste temperatuur en het juiste programma zeer eenvoudig. Door de instelbare timer en de overhittingsbeveiliging is de Princess Aerofryer makkelijk en veilig te gebruiken. De uitneembare mand maakt het serveren gemakkelijk. Zo wordt het schoonmaken van de Princess Aerofryer XL een eitje.

Multifunctionele mogelijkheden
Met de Princess Aerofryer XL kan je niet alleen frituren, maar ook bakken, braden, grillen en roosteren. Bak lekkere cupcakes als traktatie of gril een stuk vlees of vis heerlijk mals. Rooster ook eens groenten met het gratis bijgeleverde grilrekje. Een bakvorm met een diameter van 18 cm past precies in de lade. Zelfs appeltaart is dus geen probleem. Geen nare luchtjes of stapels afwas meer, maar gemakkelijk en gezond koken voor elke dag.

Hetelucht in plaats van olie
Door de circulerende hete lucht is er weinig tot geen olie meer nodig bij het bereiden van friet, vlees, vis en groenten. Het wordt wel aangeraden om aan verse aardappels een lepeltje olie toe te voegen voor een krokant korstje. Daarnaast is de Princess Aerofryer XL ook handig om gerecht op te warmen zonder dat ze uitdrogen zoals in de magnetron

 • Let op dat je de Aerofryer wel genoeg ruimte rondom heeft. Plaats niets boven op het apparaat en zorg ervoor dat er altijd 10 centimeter vrije ruimte rondom het apparaat is om verstoring van de luchtstroom te voorkomen.
 • Als je voedsel met veel vocht (bevroren friet met veel kristallen) in de aerofryer doet kan het zijn dat er wat stoom langs de bak naar buiten komt. Dit is niet schadelijk voor het apparaat.
 • De heteluchtfrituse en alle onderdelen zijn niet vaatwasserbestendig. Je kunt ze daarom het beste schoonmaken met een sopje en niet in de vaatwasser stoppen.
 • Klein tot gemiddeld formaat geschikt voor max 800 g friet

Princess 182055 Digital Family Aerofryer XXL – Heteluchtfriteuse

Princess 182055 Digital Family Aerofryer XXL - Heteluchtfriteuse

Bekijk de dagprijs

Met de Princess 182055 Digital Family Aerofryer XXL bereid je niet alleen tot 1500 gram friet, maar al je favoriete gerechten. De handige draaiknop en het digitale display maken het selecteren van een bakprogramma of de juiste instellingen heel eenvoudig. Dankzij de extra ruime mand van 24 cm bak je ook heerlijke taarten of quiche in het gratis bijgeleverde bakblik. Zo wordt gezonder eten echt makkelijker.

Voorgeprogrammeerde instellingen
Dankzij de handige voorgeprogrammeerde instellingen selecteer je eenvoudig de juiste temperatuur en baktijd van verschillende producten. De Princess Family Aerofryer heeft 8 voorgeprogrammeerde programma’s voor frietjes, vlees, kip, rundvlees, vis, garnalen, kaas en cake. Gebruik de Aerofryer dus niet alleen voor frietjes, maar ook voor het gezonder bereiden van vlees, vis en groenten.

Gezonder koken, bakken en braden met heteluchttechnologie
De Princess Digitale Family Aerofryer combineert hete, circulerende lucht met de perfecte baktemperatuur zodat je met één apparaat kan frituren, bakken, grillen, braden en roosteren. Door deze High Speed Air Convention Technology is er geen olie nodig en is eten bereiden vrijwel reukloos. Naast acht voorgeprogrammeerde temperaturen is het ook mogelijk om zelf de temperatuur in te stellen van 80˚ tot 200˚ voor het perfecte resultaat. Zo kan je ook gehaktballetjes, afbakbroodjes en quiches bakken in de Aerofryer.

Hetelucht in plaats van olie
Door de circulerende hete lucht is er weinig tot geen olie meer nodig bij het bereiden van friet, vlees, vis en groenten. Het wordt wel aangeraden om aan verse aardappels een lepeltje olie toe te voegen voor een krokant korstje. Daarnaast is de Princess Digital Aerofryer ook handig om gerecht op te warmen zonder dat ze uitdrogen zoals in de magnetron. De Aerofryer is veilig in gebruik dankzij het cool touch handvat zodat je altijd veilig de binnenpan kan uitnemen.

Makkelijk in gebruik
Het digitale touchscreen display van de Princess Digital Family Aerofryer maakt het selecteren van de juiste temperatuur en het juiste programma zeer eenvoudig. Door de instelbare timer van 60 minuten en de overhittingsbeveiliging is de Princess Aerofryer makkelijk en veilig te gebruiken. De uitneembare mand maakt het serveren gemakkelijk en kan in de vaatwasser. Zo wordt het schoonmaken van de Princess Aerofryer een eitje.

Inclusief gratis bakvorm voor cake en quiches
Met de Princess Digital Family Aerofryer kan je niet alleen frituren, maar ook bakken, braden, grillen en roosteren. Bak lekkere cupcakes als traktatie of gril een stuk vlees of vis heerlijk mals. Zelfs appeltaart is geen probleem met de gratis bijgeleverde bakvorm van 22 cm. Geen nare luchtjes of stapels afwas meer, maar gemakkelijk en gezond koken voor elke dag.

 • Beschikt over antikleeflaag
 • 8 voorgeprogrammeerd bakprogramma’s
 • Digitaal touchscreen voor het aanpassen temperatuur

Princess 182050 Family Aerofryer XXL – Heteluchtfriteuse – incl. bakvorm

Princess 182050 Family Aerofryer XXL - Heteluchtfriteuse - incl. bakvorm

Bekijk de dagprijs

De luxueuze Princess 182050 Digitale Family Aerofryer heeft een mand met een extra grote diameter van 24 cm zodat hij ideaal is om ook cakes, quiches en taarten te bereiden. Daarnaast kan je door zijn extra grote inhoud van 5.2 liter genoeg frietjes bakken voor je hele gezin of een complete maaltijd in een keer bereiden. De ideale Aerofryer voor de drukke avonden wanneer je toch iets gezonds op tafel wilt zetten.

 • Met een extra grote inhoud van 5.2 L is dit een grote heteluchtfriteuse. Het is geschikt voor tot wel 4 porties friet. Goed om rekening te houden met een opbergruimte.
 • Let op dat je de Aerofryer wel genoeg ruimte rondom heeft. Plaats niets boven op het apparaat en zorg ervoor dat er altijd 10 centimeter vrije ruimte rondom het apparaat is om verstoring van de luchtstroom te voorkomen.
 • Als je voedsel met veel vocht (bevroren friet met veel kristallen) in de aerofryer doet kan het zijn dat er wat stoom langs de bak naar buiten komt. Dit is niet schadelijk voor het apparaat.
 • De heteluchtfrituse en alle onderdelen zijn niet vaatwasserbestendig. Je kunt ze daarom het beste schoonmaken met een sopje en niet in de vaatwasser stoppen.

Princess 182025 Digital Aerofryer XXL – Hetelucht friteuse – 4.5 L

Princess 182025 Digital Aerofryer XXL - Hetelucht friteuse - 4.5 L

Bekijk de dagprijs

Frituren, bakken, grillen, braden en roosteren, met de Princess Digital Aerofryer XXL 182025 kun je voor je hele gezin gezond en makkelijk eten bereiden. Dankzij een inhoud van 4.5 L kun je tot wel 4 porties frietjes tegelijkertijd lekker krokant bakken. Dankzij het digitale display en de acht voorgeprogrammeerde programma’s is eten bereiden in de Princess Digital Aerofryer XXL snel en makkelijk. De ideale air fryer voor de drukke avonden wanneer je toch iets gezonds op tafel wilt zetten.

 • 4,5 L inhoud voor wel 4 porties friet, genoeg voor je gehele gezin
 • Digitaal display met draaiknop voor het instellen en aanpassen van de temperatuur
 • 8 voorgeprogrammeerd bakprogramma’s voor bijvoorbeeld vlees, vis en cake
 • Instelbare timer en oververhittingsbescherming voor een veilig gebruik

Princess 182065 Aerofryer – Heteluchtfriteuse/Oven

Princess 182065 Aerofryer - Heteluchtfriteuse-Oven

Bekijk de dagprijs

Wil je eigenlijk een Aerofryer, maar neemt je vrijstaande oven alle ruimte in op je aanrecht? Denk dan eens aan een Princess 182065 heteluchtfriteuse. Deze luxueuze combinatie tussen een heteluchtfriteuse en een mini oven kan bakken, grillen, frituren, roosteren en ook nog eens dehydrateren. De roterende mand zorgt voor optimaal krokante frietjes en je hoeft tussendoor niet eens meer te schudden. Daarnaast kan je met de Princess 182065 Heteluchtfriteuse heel veel snacks bakken op de 3 bakplaten met speciale circulatieopeningen.

Gezond frituren
Door de circulerende hete lucht van de Princess 182065 Heteluchtfriteuse is er weinig tot geen olie meer nodig bij het bereiden van friet, vlees, vis en groenten. Zo kan je extra gezond koken en toch genieten van knapperige frietjes af en toe. Ook snacks worden heerlijk krokant in de Princess 182065 Heteluchtfriteuse. Daarnaast kan je in de oven ook groenten en fruit dehydrateren. Zo maak je eenvoudig zelf groentenchips of gedroogd fruit. Ideaal als gezonde snack voor je kinderen of voor jezelf.

Gezonder koken, bakken en braden met heteluchttechnologie
De Princess 182065 Heteluchtfriteuse combineert hete, circulerende lucht met de perfecte baktemperatuur zodat je met één apparaat kan frituren, bakken, grillen, braden en roosteren. Door deze High Speed Air Convection Technology is er geen olie nodig en is eten bereiden vrijwel reukloos. Naast tien voorgeprogrammeerde bakprogramma’s is het ook mogelijk om zelf de temperatuur in te stellen van 40˚ tot 200˚ voor het perfecte resultaat. Zo kan je ook gehaktballetjes, afbakbroodjes en quiches bakken in de Aerofryer. Dankzij de drie bijgeleverde bakrekken past er enorm veel tegelijkertijd in de oven.

Makkelijk in gebruik
Het digitale touchscreen display van de Princess 182065 Heteluchtfriteuse maakt het selecteren van de juiste temperatuur en het juiste programma zeer eenvoudig. Door de instelbare timer van 90 minuten en de overhittingsbeveiliging is de Princess 182065 Heteluchtfriteuse makkelijk en veilig te gebruiken. Dankzij het speciaal ontwikkelde handvat is de uitneembare, roterende mand gemakkelijk uit de oven te halen en direct boven een bord of schaal leeg te schudden.

Voorgeprogrammeerde instellingen
Dankzij de handige voorgeprogrammeerde instellingen selecteer je eenvoudig de juiste temperatuur en baktijd van verschillende producten. De Princess Aerofryer Oven heeft 10 voorgeprogrammeerde programma’s voor friet, biefstuk, gebak, pizza, brood, vis, garnalen, kip, rotisserie en drogen. Gebruik de Aerofryer dus niet alleen voor frietjes, maar ook voor het gezonder bereiden van vlees en vis.

 • Bereid de lekkerste en meest krokante frietjes dankzij de roterende mand met handig handvat
 • 10 L inhoud en 1500 Watt vermogen zodat je voor je hele familie tegelijk frietjes of een complete maaltijd kan bereiden
 • Digitaal touchscreen voor het instellen en aanpassen van de temperatuur van 40˚ tot 200˚
 • 10 voorgeprogrammeerd bakprogramma’s voor bijvoorbeeld frietjes, dehydrateren en kleine pizza
 • Dankzij de High Speed Air Convection Technology een ideaal alternatief voor een heteluchtoven

Princess 182070 Aerofryer Oven DeLuxe – Hetelucht friteuse

Princess 182070 Aerofryer Oven DeLuxe - Hetelucht friteuse

Bekijk de dagprijs

Dankzij de Princess 182070 Aerofryer Oven hoef je niet meer te kiezen tussen een Aerofryer of een heteluchtoven, maar heb je ze direct allebei! De Hot Air Convection technologie zorgt voor een optimale luchtcirculatie zodat al je gerechten krokant van buiten en sappig van binnen worden. Dankzij de handige roterende mand hoef je ook nooit meer halverwege je frietjes te schudden. Zo bak je de lekkerste en meest gezonde frietjes gewoon thuis.

 • Bereid de lekkerste en meest krokante frietjes dankzij de roterende mand met handig handvat
 • 11 L inhoud en 1800 Watt vermogen zodat je voor je hele familie tegelijk frietjes of een complete maaltijd kan bereiden
 • Digitaal touchscreen voor het instellen en aanpassen van de temperatuur van 30˚ tot 200˚
 • 10 voorgeprogrammeerd bakprogramma’s voor bijvoorbeeld frietjes, dehydrateren en pizza
 • Dankzij de High Speed Air Convenction Technology een ideaal alternatief voor een heteluchtoven

Princess 182026 – Hetelucht friteuse – XXL

Princess 182026 - Hetelucht friteuse - XXL

Bekijk de dagprijs

De innovatieve XXL digitale aerofryer van Princess combineert hete, circulerende lucht met de perfecte kooktemperatuur zodat je snel gezonde maaltijden voor je hele gezin kunt frituren, bakken, grillen en braden! De fryer is niet alleen perfect voor friet, maar ook voor een gezondere bereiding van vis, vlees en groenten. Naast de 8 voorgeprogrammeerde instellingen, kan je de temperatuur ook handmatig instellen tussen de 80 en 200 °C. Dit maakt het gemakkelijk om broodjes, gehaktballetjes en quiches in de luchtfriteuse te bereiden. Je kunt hier tot wel 4 porties friet mee bakken.

Bovendien maakt de high speed luchttechnologie het mogelijk om ingrediënten met alleen hete lucht te bereiden, voor een nieuwe, snellere en gezondere kookoptie! Geen olie betekent ook geen rommel dus je kunt deze friteuse in je keuken plaatsen voor dagelijks gebruik.

Let op: alle onderdelen zijn niet vaatwasserbestendig. Je kunt ze daarom het beste schoonmaken met een sopje en niet in de vaatwasser stoppen.

Princess 182033 – Digital Aerofryer Deluxe

Princess 182033 - Digital Aerofryer Deluxe

Bekijk de dagprijs

De innovatieve Deluxe digitale aerofryer van Princess maakt het mogelijk om snel gezonde maaltijden voor je hele gezin te frituren, bakken, grillen, koken en braden zonder olie! De fryer is niet alleen perfect voor friet, maar ook voor een gezondere bereiding van vis, vlees en groenten. Naast de 8 voorgeprogrammeerde instellingen, kan je de temperatuur ook handmatig instellen tussen de 80 en 200 °C. Dit maakt het gemakkelijk om broodjes, gehaktballetjes en quiches in de luchtfriteuse te bereiden. Je kunt met deze hete luchtfriteuse tot wel 4 porties friet tegelijk bakken.

Bovendien maakt de high speed luchttechnologie het mogelijk om ingrediënten met alleen hete lucht te bereiden, voor een nieuwe, snellere en gezondere kookoptie! Geen olie betekent ook geen rommel dus je kunt deze friteuse in je keuken plaatsen voor dagelijks gebruik.

Let op: Alle onderdelen zijn niet vaatwasserbestendig. Je kunt ze daarom het beste schoonmaken met een sopje en niet in de vaatwasser stoppen.

Princess 182037 Smart Aerofryer – Met App bedienbaar

Princess 182037 Smart Aerofryer - Met App bedienbaar

Bekijk de dagprijs

Is de Aerofryer een go-to product in jouw keuken? Dan is de Princess 182037 Smart Aerofryer écht iets voor jou. Deze Slimme Aerofryer maakt jouw leven nog makkelijker. Zoek op Cookwithprincess.com een lekker recept uit, stuur de temperatuur en baktijd via de app door naar de Aerofryer en het enige wat je nog nodig hebt zijn de ingrediënten. Maak in de HomeWizard Kitchen app jouw eigen preset aan. Zo maak je gemakkelijk altijd jouw favoriete gerechten op dezelfde temperatuur en tijd. De Princess 182037 Smart Aerofryer biedt alle gemakken van een gewone Aerofryer maar dan met extra slimme functionaliteiten.

Slim huis, slimme fryer
Steeds meer producten in ons huis worden slim. Hierbij kon onze Princess 182037 Smart Aerofryer niet achterblijven. De innovatieve Slimme Aerofryer kan gekoppeld worden aan jouw smartphone. In de HomeWizard Kitchen app kun je Princess recepten opslaan en versturen naar de Aerofryer. Zit je nog midden in een spannende scene van jouw favoriete Netflix serie maar krijg je al een smartphone notificatie dat jouw eten klaar is? Stel dan de ‘keep warm’ functie in via de app en geniet een half uurtje later nog van heerlijk warm eten. Vrijdag frietdag? Stel een persoonlijke preset in zodat je altijd je friet op dezelfde temperatuur en tijd afbakt.

Alle functionaliteiten van een gewone aerofryer
Dankzij de handige voorgeprogrammeerde instellingen selecteer je eenvoudig de juiste temperatuur en baktijd van verschillende producten. De Princess 182037 Smart Aerofryer heeft 8 voorgeprogrammeerde programma’s voor frietjes, vlees, kip, vis, broodjes, en cake. Gebruik de Aerofryer dus niet alleen voor frietjes, maar ook voor het gezonder bereiden van vlees, vis en groenten.

Makkelijk in gebruik
Het digitale display en de HomeWizard Kitchen app van de Princess Slimme Aerofryer maken het selecteren van de juiste temperatuur en het juiste programma zeer eenvoudig. Door de instelbare timer en de overhittingsbeveiliging is de Smart Aerofryer makkelijk en veilig te gebruiken. De uitneembare mand maakt het serveren gemakkelijk. Zo wordt het schoonmaken van de Aerofryer een eitje.

Gezonder koken, bakken en braden met heteluchttechnologie
De Princess 182037 Smart Aerofryer combineert hete, circulerende lucht met de perfecte baktemperatuur zodat je met één apparaat kan frituren, bakken, grillen, braden en roosteren. Door deze High Speed Air Convection Technology is er geen olie nodig en is eten bereiden vrijwel reukloos. Naast 8 voorgeprogrammeerde bakprogramma’s is het ook mogelijk om zelf de temperatuur in te stellen van 80˚ tot 200˚ voor het perfecte resultaat. Zo kan je ook gehaktballetjes, afbakbroodjes en quiches bakken in de Aerofryer.

Let op: De heteluchtfrituse en alle onderdelen zijn niet vaatwasserbestendig. Je kunt ze daarom het beste schoonmaken met een sopje en niet in de vaatwasser stoppen.

 • Bestuur de Slimme Aerofryer via een app op je smartphone en ontvang App notifications
 • Verstuur Princess recepten van cookwithprincess.com naar de app en van de app naar de Aerofryer
 • Creëer eigen presets zodat je altijd je eten op dezelfde temperatuur en tijd bakt
 • 4,5 L inhoud voor wel 4 porties friet, genoeg voor je gehele gezin
 • 8 voorgeprogrammeerde bakprogramma’s voor bijvoorbeeld vlees, vis en cake met unieke keep warm function (alleen mogelijk op de Princess Smart Aerofryer)

Princess 182021 Digitale Aerofryer XL – Hetelucht Friteuse

Princess 182021 Digitale Aerofryer XL - Hetelucht Friteuse

Bekijk de dagprijs

Met de Princess digitale Aerofryer XL 182021 kan je voor je hele gezin gezond frituren, bakken, grillen, braden en roosteren. Met zijn inhoud van 3.2 L kan je 4 porties frietjes tegelijkertijd lekker krokant bakken. Dankzij het digitale display en de zeven voorgeprogrammeerde programma’s is eten bereiden in de Princess digitale Aerofryer XL snel en makkelijk. De ideale Aerofryer voor de drukke avonden wanneer je toch iets gezonds op tafel wilt zetten.

Princess Aerofryer XL – Hetelucht friteuse – Zwart/Zilver

Princess Aerofryer XL - Hetelucht friteuse

Bekijk de dagprijs

Princess Aerofryer XL. Inhoud: 3,2 l, Capaciteit friteuse: 0,8 kg. Je kunt hier tot wel 4 porties friet mee bakken. Constructietype: Enkel, Kleur van het product: Zwart, Zilver, Soort bediening: Draaiknop

Let op: alle onderdelen zijn niet vaatwasserbestendig. Je kunt ze daarom het beste schoonmaken met een sopje en niet in de vaatwasser stoppen.

Princess Airfryer Review koopgids

De naam van de Prinses AEROFRYER is misleidend. In vergelijking met de andere heteluchtfriteuses is het apparaat niet XL, maar slechts gemiddeld wat betreft de vulhoeveelheid. Het apparaat heeft slechts één kookmandje, waarin verschillende voedingsmiddelen zoals frites, gevogelte of vis worden gevuld en kunnen worden verwarmd. De kookmand kan op elk moment uit de lade worden gehaald en kan dus gemakkelijk worden gevuld. Wat betreft verwerking en stabiliteit valt het apparaat niet op. Het is duidelijk dat het geen hoogwaardig product is, maar het is ook geen apparaat van onvoldoende kwaliteit.

Het apparaat

Op het extra grote verlichte display kunt u de temperatuur, de duur en een van de zeven automatische programma’s instellen: Frites, vlees, garnalen, cake, kip, biefstuk en vis. De verschillende automatische programma’s worden als symbolen op het bedieningspaneel weergegeven. Dit betekent dat het apparaat ook kan worden gebruikt voor bakken, braden en braden. Een overzicht van de automatische programma’s vindt u hieronder. Het apparaat heeft een timer die kan worden ingesteld tussen 1 en 60 minuten in intervallen van 1 minuut. De temperatuur kan worden ingesteld tussen 80 en 200 graden. Deze functies kunnen worden uitgevoerd vanaf het bedieningspaneel, dat zich centraal op de voorzijde van het apparaat bevindt. Het is merkbaar dat het display van het toestel wazig is.

Een venster voor het observeren van het voedsel ontbreekt, evenals een roerarm voor het gelijkmatig verdelen van het voedsel in de mand, dit is ook te zien tijdens het gebruik. Als accessoire wordt bij het apparaat een grill-opzetstuk meegeleverd, dat ervoor zorgt dat de luchtcirculatie van sommige gerechten op de grill gelijkmatiger verloopt. Opvallend is dat het apparaat door het zwarte hoogglansdesign zeer gevoelig is voor vingerafdrukken, zodat de heteluchtfriteuse snel versleten lijkt.

Toepassing

De fabrikant van het apparaat raadt aan de chips gedurende 20 minuten op 200 graden te koken. In onze test hebben we de heteluchtfriteuse gevuld met 750 g frites. Het apparaat is dus niet volledig gevuld, zodat er nog voldoende ruimte is voor de circulerende lucht. Zodra de kookkorf in de lade wordt geplaatst en de lade in het apparaat wordt geschoven, wordt het display ingeschakeld en kan de gewenste tijd en temperatuur of een automatisch programma worden gekozen.

De frieten zijn na het vooraf ingestelde automatische programma van 20 minuten nog steeds niet helemaal perfect. Vooral de frites in het midden van de friteuse is nog steeds erg zacht en niet knapperig. De frites die verderop in de friteuse lag, is al wat knapperig. Het beste is om het mandje met de frieten halverwege te schudden voor een optimale bereiding. Als u hier rekening mee houdt, zijn de frieten ook gelijkmatig knapperig. Helaas mist het apparaat een roerarm die de frieten in het mandje automatisch verdeelt. Er is dus extra werk nodig.

De kippenvleugels zijn perfect geworden. Op andere apparaten zijn ze iets te zwart geworden, maar op dit apparaat is dat niet het geval. Met een hoeveelheid van 750 g kunnen ze op de aangegeven tijd van 25 minuten en 180 graden in het apparaat worden gelegd. De barbecue-grill is ook ideaal voor de Chicken Wings, hoewel er maar een beperkte hoeveelheid Chicken Wings op de grill past. In ons geval zou 750 g al te veel zijn. Het apparaat geeft een luid geluidssignaal om aan te geven dat de timer is verlopen en zodra de lade wordt uitgetrokken, schakelt het apparaat automatisch uit.

Kooktijden

Hier vindt u een overzicht van de verschillende automatische programma’s, de temperatuur en de respectievelijke duur:

 • Frieten: 200 °C; 20 min.
 • Vlees: 180 °C; 15 min.
 • Garnalen: 160 °C; 20 min.
 • Cake: 160 °C; 40 min.
 • Kip: 180 °C; 25 min.
 • Biefstuk: 160 °C; 20 min.
 • Vis: 180 °C; 20 min.

De temperatuur en de duur van de respectievelijke programma’s kunnen nog steeds individueel worden gewijzigd. De fabrikant zelf geeft geen informatie over de hoeveelheden voedsel voor de betreffende programma’s. Wij kunnen de tip geven dat het kookmandje maximaal tot ¾ gevuld moet worden voor een optimaal resultaat.

Reiniging

De behuizing van de heteluchtfriteuse mag alleen met een vochtige doek worden afgeveegd. Alle afneembare onderdelen kunnen eenvoudig in de vaatwasser worden gereinigd, dit is ook aan te raden, omdat het bijzonder moeilijk is om de mand volledig schoon te maken zonder deze in de vaatwasser te zetten.

Recent Posts