Beste draadloze schroevendraaiers in 2021


Met zoveel verschillende merken, de bekende en de niet bekende, op de markt op dit moment, is het noodzakelijk dat er veel onderzoek wordt gedaan voordat u een accu schroevendraaieraanschaft. Sommige zijn groter, maar deze kunnen zeer zwaar zijn en zullen de duur van de tijd die u ze kunt vasthouden verkorten. Andere zijn erg klein, wat vaak betekent dat ze niet een enorme hoeveelheid kracht achter de hand hebben, waardoor je vaak niet in staat bent om de klus te klaren. Afhankelijk van de vraag of u een accuschroevendraaier nodig heeft voor in huis of voor meer professionele projecten, variëren de prijzen ook enorm. Maar is dit noodzakelijkerwijs gerechtvaardigd?

Om u te helpen de beste accuschroevendraaier te vinden, hebben we een lijst van onze favorieten opgesteld die u kunt bekijken. Hier vindt u onze top 10 van de momenteel op de markt verkrijgbare accuschroevendraaiers, waarbij rekening is gehouden met de grootte, de prijs en het gewicht van de schroevendraaier.

Bekijk hieronder de Beste Draadloze Schroevendraaiers.

DEWALT DCF680N2 Draadloze Schroevendraaierset


DEWALT DCF680N2 Draadloze Schroevendraaierset

In deze accuschroevendraaier zit alles wat je nodig hebt om elke klus nauwkeurig, veilig en grondig te kunnen klaren. Hij is bewegingsgevoelig, heeft variabele snelheden en u kunt hem in de achteruit zetten als dat nodig is. Verander het toerental van 0 naar 430, deze accuschroevendraaier is zeer effectief op veel verschillende soorten oppervlakken, waaronder die van metaal, kunststof en hout.

Houd deze schroevendraaier op twee verschillende manieren vast voor maximaal comfort en profiteer van de snelle bitwisselmogelijkheden die kunnen optreden via de 0/25 inch hex, die een 1 inch bittip naar keuze kan houden om u te helpen de klus te klaren.

Waarom we deze leuk vinden

 • Voor metaal, kunststof en hout
 • Twee verschillende holdingposities
 • Snelle, eenvoudige bitwissel
 • 0-430 rpm instelbaar
 • Bewegingsgeactiveerde en omgekeerde mogelijkheid

Onze beoordeling

De DEWALT DCF680N2 Cordless Screwdriver Kit, alles wat je nodig hebt om een klus snel maar grondig te klaren zit in deze kit – er wordt niet gerommeld!

Makita DF012DSE Driver-Drill Kit


Makita DF012DSE Driver-Drill Kit

De Makita-snoerloze schroevendraaier is compact van ontwerp, heeft een opvallend blauw en zwart uiterlijk en heeft een slim LED-lampje in zich, zodat u weet wanneer uw schroevendraaier bijna een lading nodig heeft. Dit is een geweldige toevoeging, want het voorkomt dat u een klus moet beginnen om erachter te komen dat de accu’s niet lang genoeg meegaan om de klus te klaren.

Met twee verschillende snelheden voor u om te gebruiken, kunt u kiezen voor 200 of 650 rpm, afhankelijk van de klus die u wilt klaren. Het heeft ook de mogelijkheid om te worden gebruikt in een pistool of in een rechte grijpstand, zodat u overal toegang hebt tot de klussen. Met 21 koppelingsinstellingen en een specifieke boormodus is er niets dat deze slimme accuschroevendraaier niet kan bereiken.

Waarom we deze leuk vinden

 • Compacte, lichte accuschroevendraaier
 • LED-batterijlicht ingebouwd
 • 200 of 650 toeren per minuut
 • 2 gripposities
 • 21 koppelingsinstellingen en boormodus

Onze beoordeling

De Makita DF012DSE Driver-Drill Kit is geweldig vanwege de hoeveelheid vermogen, snelheid en variabiliteit die het heeft om elke klus te klaren, op elke plaats, in een indrukwekkend tijdsbestek.

BLACK+DECKER BDCSFL20C Draadloze schroevendraaier


BLACK+DECKER BDCSFL20C Draadloze schroevendraaier

De rode Black + Decker accuschroevendraaier is gemakkelijk te vinden, vast te houden en te gebruiken. Hij wordt gevoed door een 4V Lithium-Ion accu en heeft drie verschillende posities waarin de handgreep kan worden gemanipuleerd, zodat hij maximaal comfort biedt voor de gebruiker. Hierdoor is het ook mogelijk om met groot gemak in elke gewenste hoek te werken. Gebruik de zaklamp om te zien wat u doet in donkere of moeilijk te zien plaatsen.

Weet dat u altijd klaar bent voor actie met deze snoerloze schroevendraaier, die in een compact opbergsysteem kan worden bewaard en handig is voor klussen onderweg. Deze compacte kit bevat de snoerloze schroevendraaier zelf, evenals twee bits, en een oplader.

Waarom we deze leuk vinden

 • 4V Lithium-Ion batterij
 • Gebruikshandgreep in drie posities
 • Zaklamp verhoogt de zichtbaarheid van het werk
 • Handige en compacte opslag
 • Oplaadbare batterij, gemakkelijk te gebruiken

Onze beoordeling

De BLACK+DECKER BDCSFL20C draadloze schroevendraaier is een uitstekende keuze vanwege het aantal posities waarin hij zich kan buigen, waardoor het mogelijk is om opdrachten uit te voeren, ongeacht de lastige hoeken.

Milwaukee 2401-20 M12 Draadloze Schroevendraaier


Milwaukee 2401-20 M12 Draadloze Schroevendraaier

Rood en zwart betekent zaken doen met de Milwaukee accuschroevendraaier. Het is een 12 volt, Lithium-Ion schroevendraaier, die een 0,25 inch hexagonaal bit heeft. Met een handgreep in pistoolvorm blijft u de controle over uw schroevendraaier behouden bij elk soort werk in de buurt van uw huis of werkplek. Het heeft een toerental van 500, en een slim LED-lampje om aan te geven wat er nodig is voor het opladen van wat gegarandeerd uw nieuwe favoriete gereedschap is.

Het is klein en compact en het mainframe is gemaakt van plastic. Met een gewicht van iets minder dan 2 pond, zijn er genoeg extra stukken van de kit die u afzonderlijk kunt kopen om het aantal toepassingen die deze draadloze schroevendraaier zal hebben rond uw huis te verbeteren.

Waarom we deze leuk vinden

 • Pistool-grip stijl handvat
 • 0,25-inch hexbit
 • 500 RPM, gewicht 1,95lb
 • LED-indicatielampje voor het opladen
 • Bruikbaar met andere kits

Onze beoordeling

De Milwaukee 2401-20 M12 Draadloze Schroevendraaier is een geweldige draadloze schroevendraaier om in huis te hebben. Hij is klein, compact en snel voor de meest voorkomende klussen.

BLACK+DECKER PD600 Draadloze Schroevendraaier


BLACK+DECKER PD600 Draadloze Schroevendraaier

De 6-volt accuschroevendraaier van Black + Decker is een hoogwaardig en innovatief gereedschap. Het heeft een 2-inch zeskant schacht en wordt compleet geleverd met een eigen lader voor uw gemak en gemak. Het kan worden gebruikt als een schroevendraaier en een boormachine die kan worden bediend op hoge of lage snelheden, afhankelijk van het werk dat wordt uitgevoerd en de ervaring van de gebruiker.

De handgreep is een draaipunt dat kan worden vergrendeld in een van de drie verschillende posities, zodat de klus op elke locatie veilig kan worden geklaard. Met een geïntegreerde LED kunnen klussen op zelfs de meest donkere locaties met gemak worden uitgevoerd. Deze accuschroevendraaier heeft 23 koppelingsposities om de klussen veilig te klaren.

Waarom we deze leuk vinden

 • Hoogwaardige accuschroevendraaier
 • 2-inch zeskantschacht
 • Schroevendraaier en boormachine gecombineerd
 • Hoge en lage snelheden
 • Draaigreep met drie posities

Onze beoordeling

De BLACK+DECKER PD600 draadloze schroevendraaier is geweldig vanwege de veelzijdigheid en het feit dat het een accuschroevendraaier en boormachine is, gecombineerd in één stuk kit.

Bosch PS31-2A Draadloze Boorset


Bosch PS31-2A Draadloze Boorset

Voor een meer professionele stijl van accuschroevendraaiers heeft deze Bosch kit alles wat u nodig heeft. Geweldig voor doe-het-zelvers of professionele vakmensen, het heeft een koppel van 265 inch, dus hoewel het er misschien klein uitziet, is het zeker machtig als het gaat om vermogen. Voor toepassing of verwijdering of schroeven, dit is een geweldig hulpmiddel. Het heeft twee snelheden en kan gemakkelijk worden gebruikt op veel verschillende materialen.

Met een 20+1 koppelingsinstelling zijn precisie en nauwkeurigheid de sleutel tot succes. Deze Bosch kit wordt geleverd met twee 12 volt Lithium-Ion accu‘s, zodat u nooit zonder stroom komt te zitten. Het heeft ook zeer effectieve geïntegreerde verlichting voor het beste zicht, zelfs in de donkerste ruimte.

Waarom we deze leuk vinden

 • Professionele accuschroevendraaierset
 • 265 duimendraaimomenten
 • Klein maar krachtig
 • Twee snelheden, 20+1 koppelingsinstellingen
 • Oplaadbare batterijen, LED-verlichting

Onze beoordeling

De Bosch PS31-2A Draadloze Boorset is uitstekend omdat er niets is wat hij niet aankan – hij is klein en compact maar sterk en krachtig.

VONROC accu schroefmachine


VONROC accu schroefmachine

Een klus waarbij je veel moet schroeven? Gebruik dan deze lichte en compacte schroefmachine van VONROC. Met de meegeleverde haakse en excentrische opzetstukken kun je met gemak dicht bij randen en op andere lastig te bereiken plekken schroeven. Verwissel de opzetstukken gemakkelijk en snel met slechts één druk op de knop. Dankzij de dubbele LED-werklamp is de schroevendraaier ook op donkere werkplekken in te zetten.

Waarom we deze leuk vinden

 • Multi-inzetbaar: voor zowel moeilijk bereikbare hoeken als het vastdraaien van schroeven dicht langs randen
 • Comfortabel: ergonomisch handvat met softgrip en zeer compact ontwerp
 • Verwissel snel en eenvoudig van opzetstukken door slechts één druk op de knop
 • De batterij-indicatie wordt weergegeven doormiddel van 3 LED’s, maar zelfs wanneer de accu leeg is kan de machine nog als schroevendraaier worden gebruikt
 • Ook op donkere werkplekken te gebruiken dankzij de LED werkverlichting
 • Zet schroeven extra goed vast dankzij de Spindle lock functie
 • Magnetische chuck
 • Inclusief de meest gangbare bitjes

Onze beoordeling

De VONROC Li-Ion accu schroefmachine heeft een ergonomisch handvat met softgrip en een compact ontwerp. Makkelijk op te bergen in bijvoorbeeld je keukenla of om mee te nemen in je tas. Door de as vergrendeling is de schroefmachine ook als schroevendraaier te gebruiken. Super handig als je schroeven extra vast wil draaien of als de accu leeg is.

Powerplus POWX00405 Accu Schroefmachine


Powerplus POWX00405 Accu Schroefmachine

Deze compacte 3,6V schroefmachine is geschikt voor lichte schroefklussen en wordt geleverd met 37 accessoires en een opbergkoffer.

Waarom we deze leuk vinden

 • Met dit compacte toestel werk je zeer handig in kleine ruimtes.
 • Door om te schakelen naar rechts en links wissel je tussen schroeven en losschroeven.
 • De boorkop met snelle uitworp en de magnetische bithouder vereenvoudigen het vervangen van bitjes.
 • Zijn zachte draaibare handgreep laat je de schroefmachine op een comfortabele manier en in de juiste hoek vasthouden.
 • Je kan het handvat aanpassen en hem zowel recht als in een hoek van 90 graden zetten. Zo kan je ook zonder probleem in lastige hoeken schroeven.
 • Het LED-werklichtje begeleidt je ook in nauwe slecht verlichte ruimtes.
 • De overbelastingsbeveiliging voorkomt oververhitting, zodat je gerust kan werken.
 • Via de statusindicator ken je de laadstand van je batterij.

Onze beoordeling

Je kan de schroefmachine gebruiken voor lichte schroefklussen in hout of plastic. Zoals bijvoorbeeld het ophangen van een kapstok of het in elkaar schroeven van een kastje. Hij is niet geschikt voor zwaardere schroefklussen, daarvoor raden we een accuboormachine of slagschroevendraaier aan.

FERM CDM1132 Batterij schroefmachine – Schroevendraaier


FERM CDM1132 Batterij schroefmachine - Schroevendraaier

Met de FERM CDM1132 Batterij schroefmachine voer je eenvoudig lichte schroefklussen uit. Deze krachtige schroevendraaier is uitgerust met een 3.6V – 1.3Ah Li-Ion batterij. Het maximale draaimoment is 4 Nm. Het compacte formaat en handige LED werkverlichting van deze comfortabele machine zorgen ervoor dat je altijd goed zicht hebt op je werkstuk en zelfs in donkere hoeken gemakkelijk aan het werk kunt!

Het verwisselen van bits is dankzij de magnetische bithouder op de CDM1132 een fluitje van een cent. Mocht de batterij onverhoopt leeg zijn, dan is deze met de USB-laadkabel gemakkelijk en snel op te laden. De complete powertool van FERM wordt geleverd in een handige kit met maar liefst 27 accessoires voor de meest uiteenlopende lichte schroefwerkzaamheden.

Waarom we deze leuk vinden

 • Comfortabel: Compact en ergonomisch design met softgrip
 • LED-Werkverlichting: Optimaal zicht op je werkstuk, zelfs in donkere hoeken
 • Micro USB-lader: Razendsnel opladen en weer aan het werk!
 • Magnetische bithouder: Eenvoudig wisselen van bits dankzij de magnetische boorhouder met zeskantopname (1/4”)
 • 27-delige accessoire set: De FERM CDM1132 is geschikt voor de meest uiteenlopende lichte schroefwerkzaamheden
 • Li-Ion technologie: De machine is uitgerust met een krachtige 3.6V – 1.3Ah Li-Ion batterij

Onze beoordeling

FERM is een gerenommeerd gereedschapsmerk van Nederlandse bodem. Al sinds 1965 ontwerpt en ontwikkelt FERM hoogwaardige powertools en accessoires voor de internationale markt. Door jarenlange ervaring weten zij exact wat de specifieke behoeften van de gebruiker zijn. Dit resulteert in een veelzijdig aanbod met eigen ontwerp waarbij kwaliteit, performance, en ergonomisch design voorop staan.

DeWALT DCF620P2K Accu Bandschroefmachine 18V


DeWALT DCF620P2K Accu Bandschroefmachine 18V

Waarom we deze leuk vinden

 • 18V XR Li-ion Brushless gipsplaatschroevendraaier voor het snel plaatsen van gipsplaten/gyproc
 • Krachtige koolborstelloze motor met 4400 tpm biedt maximale snelheid en werktijd met een compacte machine
 • Een van de lichtste en meest compacte machines op de markt – geschikt voor gebruik in nauwe ruimtes
 • De LED-verlichting biedt extra ondersteuning bij het werken in donkere hoeken
 • Het bandschroefmechanisme herinnert de laatste fijndiepteinstelling nadat deze is verwijdert en opnieuw geplaatst is
 • De continuschakelaar maakt ononderbroken werken mogelijk
 • Ergonomische handgreep biedt grip en comfort tijdens het werken
 • Robuust en duurzaam ontwerp maakt de machine geschikt voor zware omstandigheden
 • De schuingeplaatste riemhaak kan zowel voor links- als rechtshandigen worden geplaatst
 • Geleverd in TSTAK 2 koffer, zodat deze eenvoudig te combineren is met andere TSTAK koffers

Onze beoordeling

Een echte klusser heeft goed gereedschap. Gereedschap waarmee je de beste creaties in elkaar kunt zetten en waarmee je reparaties in een korte tijd afhandelt. Klinkt dit interessant voor jou? Dan is DeWalt hét merk voor jou. Het gereedschap is handig in gebruik, zodat elke professionele of beginnende klusser gemakkelijk aan de slag kan. Machines, accessoires, hulpstukken en nog veel meer. DeWalt heeft alles wat jij nodig hebt en wat in elke garage onmisbaar is. Het is eindelijk mogelijk om dat muurtje te fixen of om die planken te bevestigen. DeWalt zorgt ervoor dat het klusje in een handomdraai geklaard is. Een huis dat af is zorgt voor een rustig gevoel en geeft jou de kans om weer lekker bezig te zijn met andere dingen. Totdat het weer tijd is om te klussen, want dat wordt door DeWalt je favoriete bezigheid.

Draadloze schroevendraaiers Kopersgids

Er zijn veel verschillende dingen om op te letten wanneer u overweegt een nieuwe accuschroevendraaier te kopen. Hier is een lijst met enkele van de belangrijkste kwaliteiten die uw nieuwe accuschroevendraaier moet hebben, hoewel deze lijst niet uitputtend is en u moet overwegen wat u specifiek nodig hebt voordat u uw definitieve beslissing neemt.

Toerental

Het aantal omwentelingen per minuut of RPM is het aantal keren dat de schroevendraaier binnen een minuut draait. De meerderheid van de gebruikers doet niet elke dag hetzelfde werk, dus de mogelijkheid om het toerental te controleren en te wijzigen is zeer voordelig. Niet alleen kan het de snelheid waarmee de klus wordt geklaard verhogen, maar het kan u ook meer kracht en nauwkeurigheid geven bij het uitvoeren van een klus.

Als u iemand bent die zeer geschikt is voor doe-het-zelf, dan zult u veel meer in staat zijn om een accuschroevendraaier te gebruiken met een groot toerental met minder risico op schade, hoewel doe-het-zelvers thuis voorzichtig moeten zijn met hoge toerentalschroevendraaiers, zodat ze de controle niet verliezen, eigendommen beschadigen of zichzelf verwonden.

Gerelateerd: Schroevendraaiersets.

Gewicht

Voor bepaalde gebruikers kan het gewicht van een accuschroevendraaier cruciaal zijn voor het al dan niet uitvoeren van een klus. Soms zijn schroevendraaiers zo zwaar dat ze bepaalde klussen waar ze in specifieke posities moeten worden gehouden, echt moeilijk maken. Voor vakmensen, zoals Joiners, die vaak met schroevendraaiers boven hun hoofd werken, geldt dat hoe minder gewicht ze boven hun hoofd moeten houden, hoe beter, omdat ze de schroevendraaier nauwkeuriger en voor langere tijd in de juiste positie kunnen houden.

Het gewicht is ook iets waar rekening mee moet worden gehouden als u uw accuschroevendraaier veel moet dragen, hetzij in een gereedschapskist, hetzij in uw zak. U wilt niet zonder reden gewogen worden als u het kunt vermijden. Als u veel reist, veel klussen verplaatst of op locaties werkt, is gewicht zeker iets waar serieus over nagedacht moet worden.

Lichten

Sommige van de beste accuschroevendraaiers en we hebben het hier niet per se over de duurste schroevendraaiers, hebben echt nuttige LED-lampjes ingebouwd in de voorkant ervan. Hierdoor kan het werk in de moeilijkste scenario’s worden voltooid, waar het werk vaak verboden is door ander gereedschap bij gebrek aan licht.

Met behulp van de geïntegreerde LED-verlichting op een schroevendraaier kunt u veiliger, efficiënter en sneller werken om de klus te klaren. Als u duidelijker kunt zien wat u doet, bent u ook in staat om nauwkeuriger te werken en kunt u ook voorkomen dat er ongelukken gebeuren. Werken in het donker is een zeer onveilige manier van werken, en het LED-verlichtingsmechanisme is een geweldige manier om dit te voorkomen.

Stijl

De stijl van de schroevendraaier mag dan niet lijken alsof deze een integrale rol moet spelen, maar de professionals zullen begrijpen wat een significante impact dit kan hebben. Met de verkeerde stijl van de accuschroevendraaier bent u niet in staat om in de juiste positie te komen om eventuele doe-het-zelfproblemen op te lossen en zult u waarschijnlijk meer schade aanrichten dan u in het begin deed. Als u dat wel kunt, zou het goed zijn om een accuschroevendraaier te vinden die de mogelijkheid heeft om zijn stijl te veranderen.

Er zijn genoeg schroevendraaiers met deze mogelijkheid en ze hoeven de aarde niet te kosten om effectief te zijn. Zorg ervoor dat ze in staat zijn om te vergrendelen om te plaatsen wanneer u hebt veranderd hun stijl om eventuele ongelukken te voorkomen, en dit zal u in staat stellen om een veel breder scala van het werk te krijgen voltooid met veel meer gemak.

Verander de accuschroevendraaier van een pen-stijl naar een pistool-stijl met andere opties ertussen en er zal absoluut geen werk zijn dat u niet kunt voltooien!

Batterijen en opladen

Het merendeel van de draadloze schroevendraaiers gebruikt nu oplaadbare Lithium-Ion batterijen. Ja, dat klopt. Maar wat zou het oplaadproces een stuk eenvoudiger maken? Ten eerste zou het zeer voordelig zijn om twee van deze oplaadbare accu’s te hebben die je kunt afwisselen, zodat je met één accu kunt blijven werken terwijl de tweede wordt opgeladen.

Het tweede voordeel voor u om uit te kijken is een oplaadlampje op uw accuschroevendraaier. Dit is een geweldige manier voor u om te weten hoeveel batterij u nog hebt in uw elektrisch gereedschap en is essentieel als u geen reservebatterij hebt. Als u op zoek bent naar een manier om de frustratie van het starten van een klus te vermijden en het niet kunnen afmaken omdat de batterij leeg is, is dit de beste manier om dit probleem te omzeilen.

Dit gezegd zijnde, is er altijd de optie voor u om een tweede batterij te kopen in veel gevallen als uw draadloze schroevendraaier van keuze niet wordt geleverd met een reserve in de originele kit.

Deskundige tip

Draadloze schroevendraaiers die geen specifiek merk hexbit nodig hebben, kunnen u veel tijd, geld en energie besparen bij het uitvoeren van een specifieke klus.

Wist je dat?

Dat alleen omdat een accuschroevendraaier groter of zwaarder is, het niet noodzakelijkerwijs betekent dat hij krachtiger of beter is om de klus te klaren?

Recent Posts