Beste Draadloze boormachines in 2021


Als u werkt in een veld waar u veel schroeven in uw funderingen, auto of een ander apparaat moet draaien, dan heeft u waarschijnlijk de behoefte aan de beste snoerloze boormachine op de markt ingezien. U hebt een gereedschap nodig dat u bij kan houden en dat u helpt om werk van hoge kwaliteit te blijven leveren – geen gereedschap dat u zal tegenhouden. Daarom is het zo belangrijk om wat onderzoek te doen naar de bestaande modellen op de markt en te proberen uit te vinden welke modellen het beste voor u zijn, of het nu gaat om een snoerloos of een elektrisch gereedschap met snoer voor het werk.

U moet alles weten wat u kunt vinden over de bestaande modellen op de markt, zodat u de best geïnformeerde beslissing kunt nemen over uw aankoop. Gelukkig hebben we voor u het legwerk gedaan en hebben we een lijst samengesteld van de best beoordeelde automotive snoerloze kolomboormachine op de markt.

Bekijk hieronder de Best draadloze boormachine.

DEWALT DCF885C1 Kit

DEWALT DCF885C1 Kit

De DEWALT DCF885C1 20V Max 1/4″ Impact Kit is een indrukwekkend hulpmiddel dat zeker van pas zal komen bij uw dagelijkse activiteiten. U zult in staat zijn om een indrukwekkende hoeveelheid werk te doen met dit ongelooflijke gereedschap dankzij het gebruiksgemak en de pure kracht van het apparaat. De DEWALT DCF885C1 20V Max 1/4″ Impact Kit heeft niet alleen een indrukwekkende rotatiesnelheid, maar is ook in staat om een indrukwekkende hoeveelheid vermogen te leveren.

Het heeft een maximum koppel van 1.400 inch/lbs en kan tot 3.200 impacts per minuut genereren. Hoewel de DEWALT DCF885C1 20V Max 1/4″ Impact Kit een indrukwekkende hoeveelheid vermogen heeft en gebouwd is om lang mee te gaan, is hij nog niet te zwaar of te omvangrijk.

Het hele apparaat weegt slechts ongeveer 3 pond. Het heeft ook een zeer comfortabel ergonomisch ontwerp dat het makkelijker maakt om voor langere tijd te werken zonder moe of moe te worden. Het wordt ook geleverd met LED-verlichting die het gemakkelijker maakt om te werken in donkere ruimtes of tijdens de late uren.

Waarom we deze leuk vinden

 • Weegt slechts 3 pond
 • Wordt geleverd met LED-verlichting
 • Maximaal draaimoment van 1.400 inch/lbs
 • Kan tot 3.200 inslagen per minuut genereren

Onze beoordeling

De DEWALT DCF885C1 20V Max 1/4″ Impact Kit is een krachtig hulpmiddel dat u helpt om snel en effectief te werken. Het gebruik van deze driver geeft u een immense hoeveelheid kracht die vrij eenvoudig te controleren is dankzij het lichte gewicht en het ergonomische ontwerp van de handgreep. Het hele apparaat weegt slechts ongeveer 3 pond en maakt het werken met zware materialen een veel eenvoudigere taak. De DEWALT DCF885C1 20V Max 1/4″ Impact Kit kan tot 3.200 impacts per minuut bereiken en kan tot 1.400 inch/lbs aan koppel genereren.

Hitachi WH18DGL Kit

Hitachi WH18DGL Kit

De Hitachi WH18DGL 18-Volt Cordless Lithium Ion Impact Driver Kit is een indrukwekkend apparaat dat u zal helpen uw werk snel en effectief te doen met een indrukwekkend vermogen dat in staat zal zijn om zelfs de meest robuuste materialen aan te pakken. Het apparaat is in staat om tot 1.280 inch/lbs maximaal koppel te leveren en kan dankzij het snoerloze ontwerp zelfs de krapste ruimtes binnendringen.

U kunt ook de variabele snelheidsregeling gebruiken om te kiezen tussen een snelheid tot 2.400 ronden per minuut en 3.200 slagen per minuut. U kunt het vermogen speciaal voor elke klus aanpassen, zodat u voor elke klus de beste snelheid kunt vinden. Hoewel de Hitachi WH18DGL 18-Volt Cordless Lithium Ion Impact Driver Kit zoveel vermogen kan leveren, slaagt hij er toch in zich te presenteren in een klein en hanteerbaar pakket.

Het hele apparaat weegt slechts ongeveer 3 pond en maakt het gemakkelijker om langdurig te werken zonder de bestuurder te vermoeien of te vermoeien. Het heeft ook een snelwisselhouder die gemakkelijk ¼ inch hexbits kan verwisselen, zodat u zich meer kunt concentreren op het doen van uw werk dan te proberen om te wisselen tussen de maten van de bevestigingen.

Waarom we deze leuk vinden

 • Kan tot 1.280 inch/lbs maximumkoppel genereren.
 • Kan snelheden bereiken tot 3.200 slagen per minuut
 • Weegt slechts ongeveer 3 pond

Onze beoordeling

De Hitachi WH18DGL 18-Volt Cordless Lithium Ion Impact Driver Kit is een fantastisch apparaat dat een indrukwekkende hoeveelheid vermogen kan leveren. U kunt het apparaat gebruiken om tot 1.280 inch/lbs koppel te genereren en u kunt ook snelheden tot 3.200 slagen per minuut bereiken. Echter, hoewel het kan zetten uit zo’n indrukwekkende hoeveelheid macht die je zal niet worden gewogen terwijl je werkt. Het apparaat weegt slechts ongeveer 3 pond in totaal en heeft een ergonomische handgreep die het comfortabel maakt om voor langere periodes te werken.

Ryobi One+ P237 18V

Ryobi One+ P237 18V

de Ryobi One+ + P237 18V Lithium Ion Cordless Impact Driver is een krachtig instrument dat een indrukwekkende hoeveelheid vermogen genereert. U kunt met een grote verscheidenheid aan materialen werken dankzij de formidabele motor en blijft op uw werklast zitten. De Ryobi One+ P237 18V Lithium Ion Cordless Impact Driver is in staat om tot 1.800 inch/lbs koppel te genereren en kan snelheden bereiken tot 3.200 ronden per minuut.

U zult genoeg kracht hebben om te werken om gemiddelde taken rond uw huis of werkplek uit te voeren met het extra voordeel dat u zich vrij kunt bewegen dankzij het snoerloze ontwerp. Bovendien kunt u snel schakelen dankzij het slimme ontwerp van de spantang. De Ryobi One+ P237 18V Lithium Ion Cordless Impact Driver is eenvoudig te gebruiken en vrij licht in gewicht.

Het apparaat weegt in totaal slechts ongeveer 2,75 pond. Bovendien is het apparaat uitgerust met LEDlampen die helpen om de ruimte te verlichten waar u mee werkt, of u nu in een donkere ruimte werkt of in de late uurtjes. Het is een van de beste machines die u ver zal brengen en kan zelfs de beste investering zijn die u kunt doen.

Waarom we deze leuk vinden

 • Weegt slechts 2,6 pond
 • Kan snelheden bereiken tot 3.200 ronden per minuut
 • Kan tot 1.800 inch/lbs maximumkoppel genereren

Onze beoordeling

De Ryobi One+ P237 18V Lithium Ion Cordless Impact Driver is een geweldig hulpmiddel en heeft een indrukwekkend vermogen dat u kan helpen om zelfs de meest duurzame materialen die u zult tegenkomen te voeden. Het apparaat is in staat om tot 1.800 inch/lbs maximaal koppel te leveren bij snelheden tot 3.200 ronden per minuut. Het is een geweldig apparaat voor iedereen die een betrouwbaar stuurprogramma nodig heeft om aan zijn of haar gereedschapscollectie toe te voegen – we raden het ten zeerste aan.

Milwaukee 2753-22 M18

Milwaukee 2753-22 M18

De Milwaukee 2753-22 M18 Fuel 1/4 Hex Imp Driver is een krachtig apparaat dat u helpt om zelfs de moeilijkste problemen op te lossen. U zult in staat zijn om snel en efficiënt te werken dankzij het indrukwekkende ontwerp en het vermogen.

De Milwaukee 2753-22 M18 Fuel 1/4 Hex Imp Driver tool Only is uitgerust met een ¼ inch spantang die het gemakkelijk maakt om bits in en uit te schakelen. Het is ook extreem duurzaam en geweldig voor het werken in ruwe omgevingen zoals werklocaties waar u voor een langere periode buitenshuis moet werken.

Waarom we deze leuk vinden

 • Heeft een gemakkelijk te gebruiken ¼ inch-spantang
 • Zeer duurzaam

Onze beoordeling

De Milwaukee 2753-22 M18 Fuel 1/4 slagschroevendraaier Only is een indrukwekkend apparaat dat u zal helpen een indrukwekkende hoeveelheid werk te verrichten in een fractie van de tijd die het zou kosten met een niet-gespecialiseerd gereedschap. U kunt snel en effectief werken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het feit dat u moeite moet doen om bits uit te schakelen dankzij de snelkoppelingsfunctie. U zult ook in staat zijn om werk te doen op werklocaties die op dat moment ruw kunnen zijn aan uw gereedschap, dankzij het uiterst duurzame ontwerp.

BLACK+DECKER accuboormachine – 7.2V Lithium draadloos

BLACK+DECKER accuboormachine - 7.2V Lithium draadloos

BLACK+DECKER 7.2V Lithium cordless drill. Doe-het-zelf, Gereedschap, Elektrisch gereedschap, Boormachines

MAKITA Accuboormachine DF330DWE – 10,8 V – 1,3 Ah Li-Ion – Incl. 2 Batterijen

MAKITA Accuboormachine DF330DWE - 10,8 V - 1,3 Ah Li-Ion - Incl. 2 Batterijen

Met snelspanboorkop van 1 – 10 mm. Compacte machine met 10,8V Li-ion batterijen voor verrassende prestaties. Uitgerust met 2 mechanische versnellingen, dus ook geschikt voor boorwerkzaamheden. Uitgerust met motorrem voor optimale controle tijdens schroefwerkzaamheden. Compacte en lichte machine, weegt slechts 1,0 kilogram. Uitgerust met LED-verlichting, handig in kastjes. Compact door ¼” zeskant aansluiting.

Waarom we deze leuk vinden

 • handzaam
 • krachtig
 • kwaliteit

Onze beoordeling

Makita wordt wereldwijd door miljoenen vakmensen geroemd om de kwaliteit van haar producten. Die kwaliteit komt niet zomaar tot stand.

Lees ook beste makita accuboormachine in 2021 review

AEG Powertools BSS18C draadloze Slagschroevendraaier 18V

AEG Powertools BSS18C draadloze Slagschroevendraaier 18V

De AEG powertools 18 Volt Pro Lithium-Ion serie omvat heavy duty en compactmodellen. De nieuwe serie biedt derhalve met 4,0 Ah accu’s de kracht en prestaties die nodig zijn om de zwaarste klussen perfect te klaren, maar biedt tevens de flexibiliteit van meer compacte producten met 2,0 Ah accu’s.

Waarom we deze leuk vinden

 • Krachtige nieuwe frameless motor voor een max. koppel van 360 Nm
 • Ultracompact – meet slechts 203 mm in lengte
 • Slagfrequentie tot 3200 slagen per minuut voor hogere productiviteit
 • Robuust en lichtgewicht metalen tandwielhuis voor langere levensduur
 • Ingebouwde 3-voudige LED voor optimale verlichting van de werkplek, zonder schaduweffect

Boxer professionele draadloze boormachine inc. 2 accu’s – 20.4V

Boxer professionele draadloze boormachine inc. 2 accu's - 20.4V

Nood aan een machine voor het stevigere boor- en schroefwerk in hout en metaal? Dan is deze BOXER SR-004 accu boormachine precies wat je zoekt! Met zijn 2 krachtige 20.4V Lithium-Ion accu’ heb je meteen alles wat je nodig hebt om al de klusjes in en rond jouw huis te verrichten!

Hitachi DS18DJL(WC) Batterij boor-schroefmachine

Hitachi DS18DJL(WC) Batterij boor-schroefmachine

De Hitachi DS18DJL(WC) batterij boor-schroefmachine is geschikt voor licht professionele werkzaamheden als boor- en schroefwerk in diverse materialen zoals hout, kunststoffen en staal en wordt geleverd in kunststof koffer, met 2x 1.5 Ah batterij’s en een oplader.
Het aandraaimoment van deze machine is 53Nm. De 13 mm snelspanboorhouder zorgt dat je in een mum van tijd wisselt van bits en boren dus je bent heel flexibel in je werk.
De machine is uitgerust met een elektrische ‘Quick Stop’ rem die er voor zorgt dat de boorkop onmiddellijk stopt bij het loslaten van de schakelaar. Werken op donkere locaties is geen probleem. De led verlichting zorgt voor goed zicht op het werk.

Waarom we deze leuk vinden

 • Hoogste aandraaimoment in zijn klasse
 • Elektrische “Quick-Stop” rem
 • Traploos regelbaar toerental
 • 22 Standen instelbaar
 • Snelspanboorhouder (13mm) met vergrendeling
 • Led verlichting
 • Oplaadtijd max. 40 min.

Onze beoordeling

Kwaliteit staat voorop bij Hitachi Power Tools. Hitachi is de specialist op het gebied van elektrisch gereedschap voor de eindgebruiker. Hitachi heeft een uitgebreid assortiment en biedt de keuze uit vele elektrische, snoerloze en benzine aangedreven gereedschappen.

Powerplus POWX0026LI Accuboormachine – 18 V – Incl. 2 accu’s – Met 275 delige toolbox met lade

Powerplus POWX0026LI Accuboormachine - 18 V - Incl. 2 accu's - Met 275 delige toolbox met lade

Deze 18V accuboormachine wordt geleverd in een koffer met twee accu’s en maar liefst 275 accessoires.

Waarom we deze leuk vinden

 • Met de bijgeleverde 275 accessoires is er voor elke klus de juiste boor of bit
 • Een ingebouwd ledlamp zorgt ervoor dat je altijd goed zicht hebt
 • De snelstop en het zachte handvat verzekeren je veiligheid en comfort

Onze beoordeling

Omdat je meteen over twee 1300 mAh accu’s beschikt, wissel je snel van batterij en hoef je niet te stoppen met boren en schroeven als je de lege batterij wilt opladen.

VONROC Accuboormachine – 12V – Incl. accu, sneloplader, schroefbits en opbergtas

VONROC Accuboormachine - 12V – Incl. accu, sneloplader, schroefbits en opbergtas

De VONROC Accuboormachine 12V boormachine is een praktische allrounder, geschikt voor iedere doe-het-zelver in huis of tuin. Keukenkasten installeren of vlonderplanken vastschroeven? Met de 12V accuboormachine van VONROC heb je de klus in een handomdraai voltooid.

Waarom we deze leuk vinden

 • Allround – Schroefbits, bithouders en boren zijn inspanbaar tot een schachtdiameter van 10 mm. Dit maakt deze accu boormachine een praktische allrounder.
 • Compact – Deze accuboor weegt slechts 1 kilo, is gemakkelijk rechtop neer te zetten en een softgrip handvat zorgt ervoor dat je comfortabel kunt werken.
 • Verlichting – Om werkstukken op donkere plekken extra te verlichten is de boormachine voorzien van een geïntegreerde LED-werklamp.
 • Milieu vriendelijk – De accuboormachine wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk.

Onze beoordeling

VONROC biedt gereedschap van een goede kwaliteit tegen een zeer lage prijs. De powertools van VONROC doen precies waarvoor ze gemaakt zijn, niks meer en niks minder. What you see is what you get – een functioneel gereedschap dat zijn werk goed doet voor een lage prijs.

Wolfgang 20V Accu Boormachine – Incl. Bits en Boren – 1500 mAh

Wolfgang 20V Accu Boormachine - Incl. Bits en Boren - 1500 mAh

De krachtige Wolfgang 20 V accu boormachine zorgt ervoor dat u voor alle klussen een passende tool in handen heeft! De machine heeft een variabele snelheidsregeling waarmee u op zowel lage als hoge snelheden kunt werken. De machine beschikt ook over een torsie-afstelling zodat de boor tussen de 0-400 of 0-1350 rotaties kan maken.

Waarom we deze leuk vinden

 • Max. Koppel: 26Nm
 • Zeer krachtig
 • Incl. bithouder verlengstuk
 • Formaat bitklem: Dia 10mm
 • Voltage: 20V DC
 • Snelheid: 0-400/0-1350 min
 • Input: 100-240V, 50Hz, 45W
 • Opladen: 1 uur
 • Output: 18V DC, 1500mA
 • Batterij: Lithium-ion
 • Model: 8520S-200Li

Onze beoordeling

Met deze krachtige boormachine kunt u ook gemakkelijk schroeven in en uit schroeven door de vooruit-/achteruit-schakelaar. De machine heeft een koppel van 21 +1 voor boren, dit staat tevens op de machine zelf vermeld. Bij de boormachine wordt een accu geleverd.

Powerplus POWESET1 Accuboormachine – 18V Li-ion – 2 accu’s – incl. 153 delige gereedschapskoffer

Powerplus POWESET1 Accuboormachine - 18V Li-ion - 2 accu's - incl. 153 delige gereedschapskoffer

Deze 18V accuboormachine uit het One Fits All assortiment wordt geleverd in een handige koffer. In de koffer zitten naast 2 accu’s en een oplader ook 9 boren, 43 bits, een bithouder en pluggen.

Waarom we deze leuk vinden

 • Je hebt met deze koffer alles bij de hand om je boor- of schroefklus te beginnen. In de stevige koffer zitten zowel de accuboormachine als de accessoires netjes opgeborgen.
 • De accuboormachine werkt op een 18V accu en is dus overal inzetbaar. Je geniet dan ook van ultieme bewegingsvrijheid bij elke klus. In de set vind je 2 accu’s, zodat je nooit stroom te kort komt.
 • De boormachine behoort tot het ‘One Fits All’-accuplatform, waarbij je eenzelfde accu kan gebruiken voor een hele reeks powertools & tuingereedschap.
 • Je bevestigt letterlijk in een handomdraai je boor tot 10 mm in de automatische Sanou boorkop. In hout boor je tot 18 mm, in staal tot 8 mm.
 • Het praktische LED-werklampje geeft je een goed zicht op een slecht verlichte werkplek.
 • De accuboormachine uit de set ligt erg comfortabel in de hand dankzij het soft grip-handvat.
 • De accuboormachine biedt keuze tussen 2 snelheden. Zo stem je de draaisnelheid af op je klus. Voor boren kies je de hoogste snelheid (0-1500 min-1), voor schroeven gebruik je de lage snelheid (0-400 min-1).
 • De handige links/rechts-schakelaar bepaalt of je een schroef vast zet of juist los draait.
 • Je schroeft nooit te diep door de 20+1 torque-instellingen. Je beschikt over een maximum koppel van 35 Nm.
 • Dankzij het quick stop systeem staat de boorkop heel snel terug stil.

Onze beoordeling

Je kunt meteen aan de slag met deze accuboormachine omdat hij wordt geleverd met 2 accu’s (1,3Ah) en een oplader. Daarnaast kun je de accu’s uit deze set gebruiken op het gehele One Fits All assortiment. De meegeleverde oplader is alleen geschikt voor de accu’s uit deze set.

Greenworks Boormachine draadloos zonder 24 V accu G24DD 3701507

Greenworks Boormachine draadloos zonder 24 V accu G24DD 3701507

Deze veelzijdige en eenvoudig te gebruiken Greenworks G24DD accu-gestuurde boormachine is geschikt voor zelfs de meest veeleisende klussen. Deze draadloze boormachine is ideaal voor professionals. Hij heeft 2 versnellingen en een hendel voor verstelbare snelheid om aan je snelheids- of koppeleisen te voldoen. De meegeleverde 13 mm quick-release boorkop verbetert de kracht en duurzaamheid. De LED-verlichting van de boormachine kan donkere hoekjes en slecht verlichte gebieden helpen verlichten. Ook heeft het product een comfortabele, zachte rubber greep en een afneembare riemhaak voor extra gebruiksgemak. Let op, de G24DD boormachine vereist een 24 V – 2 Ah/4 Ah accu en een 24 V universele oplader. Deze worden niet meegeleverd! Alle Greenworks draadloze gereedschappen in dezelfde voltagelijn werken op dezelfde soort accu, je hebt dus slechts één 24 V accu nodig om al je gereedschappen aan te drijven. Met 2 accu’s kan je nog langer doorwerken omdat je de ene accu kunt gebruiken terwijl je de andere oplaadt. Erg handig!

Vragen voor kopers

Wat is een draadloze boormachine?

Wat is een draadloze boormachine?

Een draadloze boormachine is een gereedschap dat wordt gebruikt om te helpen bij het inrijden van schroeven en bevestigingen die anders te moeilijk zouden zijn om in te rijden. Deze boormachines zijn in staat om veel meer kracht en vermogen te gebruiken dan de gemiddelde boormachine en slagen erin om dit te doen zonder dat ze te overweldigend worden. De slagschroevendraaiers zijn in staat om al hun energie in de schroef of het bevestigingsmiddel te kanaliseren in plaats van te veel overtollige energie te hebben die het moeilijk maakt om de boormachine vast te pakken of onder controle te houden. Dit onderscheidt ze van andere boren (klik hier voor onze review over boorhamers).

Niet-gespecialiseerde boren hebben meer kans om te worstelen met een hoger koppelvermogen en knikken onder de druk – wat uw gereedschap kan verpesten of uw pols kan verwonden. Echter, omdat deze boormachines speciaal zijn ontworpen om te gebruiken voor moeilijk te rijden bevestigingsmiddelen, zult u in staat zijn om uw schroeven in te drijven zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over extra vermogen dat terug stuitert en u overweldigt terwijl u werkt. U hebt volledige controle over de boormachine terwijl u werkt.

U zult ook kunnen werken met materialen die veel duurzamer en steviger zijn als u een boormachine hebt. Ze maken gebruik van hersenschuddingspulsen om de bevestigingsmiddelen dieper in het aangewezen materiaal te duwen, zodat u kunt werken met hout en andere materialen die normaal gesproken een gewone boormachine zouden vertragen of breken. Bovendien kunt u dit in een paar seconden doen dankzij het zeer geconcentreerde vermogen van de boormachines.

Hoe gebruik je een draadloze boormachine?

Hoe gebruik je een draadloze boormachine

Het gebruik van een accuschroefboormachine is net zo eenvoudig als het gebruik van elk ander boormachine. Het enige wat u hoeft te doen, is de stekker van de boormachine in het stopcontact te steken en ervoor te zorgen dat u het juiste bitje in de spantang hebt. Zorg er dan voor dat u het bit direct over de sluiting heeft geplaatst en u bent klaar om te gaan. Zet het gereedschap aan en rijd het bevestigingsmiddel in je materiaal en zet het gereedschap vervolgens weer uit terwijl je je volgende bevestiging instelt.

Het is snel en eenvoudig – een van de beste boormachines voor langere werkperiodes. Een andere geweldige eigenschap van deze gereedschappen is dat ze het gemakkelijk maken om de verschillende bitmaten die u moet gebruiken voor uw bevestigingsmiddelen te verwisselen. Deze boormachines hebben meestal een ¼ inch spantang die zeshoekige bits accepteert.

Bovendien hebben veel van deze boormachines ook een snelwisselsysteem dat het nog gemakkelijker maakt om uw bits efficiënt te verwisselen, zodat u niet te veel tijd verspilt wanneer u overgaat op een bevestigingsmiddel van een ander formaat. U zult geen problemen ondervinden bij het werken met deze boormachines – ze zijn uiterst eenvoudig, ongecompliceerd en gemakkelijk te hanteren.

Waarom een draadloze boormachine gebruiken?

Waarom een draadloze boormachine gebruiken?

U zult een draadloze boormachine willen gebruiken als u een sluiting in een ongewoon dicht materiaal moet rijden. Deze materialen hebben de neiging om normale boren te vertragen en te voorkomen dat ze de sluiting goed vastzetten, maar boormachines zijn anders. Hun enige doel is om bevestigingsmiddelen in moeilijke materialen als deze te rijden zonder dat u het gevoel hebt dat u uw boormachine niet onder controle hebt.

Ze kunnen tot twee keer meer koppel genereren dan een typische bevestiging, terwijl ze het makkelijker maken om het te controleren dan een niet-gespecialiseerde boormachine. Veel van deze machines zijn ook voorzien van een ergonomische handgreep om ervoor te zorgen dat u niet te vroeg in uw werkproces vermoeid raakt of vermoeid raakt.

Welke draadloze boormachine heeft het meeste koppel?

Als u kracht en een hoog koppel in een gereedschap wilt hebben, dan is de Ridgid R86035 GEN5X boormachine het beste gereedschap voor u. Deze boormachine heeft het meest indrukwekkende vermogen van alles wat we hebben gezien en kan elke uitdaging aan die u op zijn pad brengt. Het overtreft gemakkelijk elke andere snoerloze boormachine die we hebben gezien.

De Ridgid R86035 GEN5X boormachine is in staat om een koppel van 2.000 inch/lbs te leveren. Dit is meer dan genoeg vermogen om elke klus in elke industrie aan te kunnen, waardoor het de beste allrounder is voor iedereen die een hoog koppel boven alles stelt. Zoals bij veel elektrisch gereedschap, vooral bij de modellen met een hoger koppel, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van mogelijke gevaren.

Inhoudsopgave

Recent Posts