Beste 18v draadloze boormachines op de markt


Als het gaat om het leveren van hoogwaardig werk, weet elke aannemer de waarde van het investeren in de beste 18v-snoerloze boormachine die ze kunnen vinden. Het hebben van een draadloos gereedschap is belangrijk als het gaat om het doen van verstandige investeringen. Met deze gereedschappen kunt u zich vrij bewegen op uw werkplek zonder beperkingen of restricties. U zult in staat zijn om krappe ruimtes te bereiken met relatief weinig moeite of weerstand en u zult zich ook kunnen verplaatsen zonder afhankelijk te zijn van een stopcontact. Als u achter de bovenste draadboren aanzit – klik hier.

Bekijk ook de beste accuboormachine

Bovendien worden veel elektrische boren geleverd met batterijen die een volledige werkdag kunnen meegaan of met een extra batterij om u aan het werk te houden, zelfs als u niet meer oplaadt. Het vinden van de grootste 18v-snoerloze boormachine kan een uitdagend proces zijn. Als u echter een boormachine vindt die goed voor u werkt, kunt u uw werk in een snel en efficiënt tempo doen dat u nooit voor mogelijk had gehouden. Of ga naar onze top overall accuschroefboormachine review. Moet u die rechte hoek goed opvangen? Probeer een haakse boormachine (klik voor beoordeling).

Onze Top 18v Draadloze Boormachines voor 2021

Toolland TM82002 Draadloze Schroef/Boormachine- LI-ION-ACCU – 18.0 V


Toolland TM82002 Draadloze Schroef/Boormachine- LI-ION-ACCU - 18.0 V

Deze Toolland TM82002 draadloze accu schroef- boormachine heeft een 18V accu met 1300mAh. Met 1250 RPM draai deze boormachine gemakkelijk schroeven vast en boort met gemak gaten in alle gewenste soorten oppervlakken. De ingebouwde LED schijnt op de schroef of boor plaats.

Waarom we deze leuk vinden

 • Twee snelheidsinstellingen
 • Werk LED-lampje
 • Soft grip ergonomisch handvat
 • Krachtige accu
 • Accessoires

Onze beoordeling

Zeer goed en handig te gebruiken.

AEG Powertools BS 18 C BL Li-202C Accu schroefmachine 18V | Snoerloze boormachine + 2x accu + 1x lader


AEG Powertools BS 18 C BL Li-202C Accu schroefmachine 18V | Snoerloze boormachine + 2x accu + 1x lader

De AEGPowertools BS 18 C BL Li-202C accu boormachine valt onder de AEG powertools 18 Volt Pro Lithium-Ion serie. Deze serie omvat heavy duty en compactmodellen. De nieuwe serie biedt derhalve met 4,0 Ah accu’s de kracht en prestaties die nodig zijn om de zwaarste klussen perfect te klaren, maar biedt tevens de flexibiliteit van meer compacte producten met 2,0 Ah accu’s.

Waarom we deze leuk vinden

 • Nieuwe 4-polige frameless motor voor een max. koppel van 60 Nm (2,0 Ah)/70 Nm (4,0 Ah)
 • Robuust metalen tandwielhuis voor superieure duurzaamheid
 • Ultracompact – meet slechts 186 mm in lengte
 • 2 snelheden: 0–450/0–1650 omw/min
 • 23-traps draaimomentinstelling plus extra boorstand
 • 13 mm FIXTEC-snelspanboorhouder
 • LED voor optimale verlichting van de werkplek
 • Rechts-/linksregeling
 • AEG Pro Lithium-Ion accutechnologie met 3-voudige beveiliging voor maximale duurzaamheid van zowel accu als machine

RYOBI Wireless Drill-Driver Pack + 2 Batterijen – 18V – 2Ah


RYOBI Wireless Drill-Driver Pack + 2 Batterijen - 18V - 2Ah

Waarom we deze leuk vinden

 • Accuboormachine 18V
 • 2 snelheden
 • 2 lithiumbatterijen + 2Ah
 • Snelle lader 2 A
 • Geleverd in transporttas

Bosch Professional GSR 18V-60 C Accuboormachine – 18 V – Met 2x 4,0Ah wireless charging batterijen


Bosch Professional GSR 18V-60 C Accuboormachine - 18 V - Met 2x 4,0Ah wireless charging batterijen

Deze bosch boormachine is een batterij schroefboormachine GSR 18V-60 C (2x 4,0Ah wireless charging + lader GAL 1830iC)

Waarom we deze leuk vinden

 • Capaciteit boren in hout: 38 mm
 • Capaciteit boren in staal: 13 mm
 • Onbelast toerental: 1900 min-1
 • Max. draaimoment: 60 Nm
 • Aantal instelbare aandraaimomenten: 21
 • Opname boorkop: 13 mm
 • Machinegewicht met accu: 1,8 kg

Makita snoerloze schroefboormachine ‘TD127DWE’ 18 V


Makita snoerloze schroefboormachine

Deze klopboor van Makita heeft een compact en licht design met een 1.1 Ah batterij. Ergonomisch ontworpen greep in zacht rubber voor meer controle en grip. LED Job light met pre-glow functie

Waarom we deze leuk vinden

 • Aantal meegeleverde accu‘s/batterijen: 1
 • Max. toerental: 2300 r/min
 • Product gewicht: 1500 g
 • Type boor of schroefklus: Boren in hout
 • Voedingstype: Accu

FAR TOOLS Draadloze boor / klopboormachine met batterij 18V 1,3Ah Li-ion LI180P


FAR TOOLS Draadloze boor / klopboormachine met batterij 18V

Draadloze schroevendraaier – Met 2 batterijen 18 V 1,3 Ah Li-ionKoppel: 18 Nm – Met 17 instelniveaus en LED-verlichting – Type klauwplaat: 13 mm – 2 mechanische snelheden met elektronische dimmer : 0 tot 350 en 0 tot 1300 tpm – Slagfunctie: 20000 slagen / min.

Vragen voor kopers

Wat is het beste type batterij voor draadloos gereedschap?

Wanneer u investeert in een draadloos gereedschap, wilt u er zeker van zijn dat u de absolute top deal voor uw geld krijgt. U wilt dat uw investering nog jaren meegaat en dat u de hoge werkeisen die u stelt kunt bijhouden. Veel mensen beseffen het niet als ze hun elektrisch gereedschap kopen, maar de batterijen die een apparaat van stroom voorzien zijn net zo belangrijk als het ontwerp van het apparaat zelf. De batterijen zijn de hartslag van uw gereedschap.

Ze controleren de bron van uw stroom, wat betekent dat ze ook de kwaliteit van het werk dat u kunt leveren controleren. Als u geen batterij hebt die uw motor op volle kracht kan laten draaien, hebt u uw investering verspild. Als het gaat om de meeste elektrische gereedschappen, kijkt u naar drie verschillende soorten accu’s. Er zijn batterijen met nikkel-cadmiumkernen, nikkel-metaalhydridekernen en lithium-ionkernen.

Historisch gezien zijn veel fabrikanten begonnen met het gebruik van nikkel-cadmium om hun gereedschap aan te drijven. Met de opties die vandaag de dag op de markt beschikbaar zijn, is dit echter niet meer aan te raden. Cadmium is een giftig materiaal dat bij een verkeerde behandeling schade kan veroorzaken. Het is uiterst gevaarlijk en kan ontvlambaar zijn als het wordt weggegooid of verkeerd wordt behandeld. Bovendien verliezen cadmiumbatterijen zeer snel hun lading. Als een nikkel-cadmiumbatterij uit een lader wordt gehaald, verliest deze tot 30 procent van zijn lading binnen de eerste 48 uur.

Daarna zal de batterij elke dag nog eens 1 procent van zijn lading verliezen. Wanneer hij niet meer opgeladen is, loopt hij het risico om in een winterslaap te vallen. Deze slaapstand maakt de batterij onbruikbaar – u zult deze nooit meer kunnen gebruiken om uw apparaten van stroom te voorzien. De betere optie zou een nikkel-metaalhydride of lithium-ionbatterij zijn.

verschillende types van draadloze boormachines

Deze batterijen zijn gemaakt van veilige materialen en zijn ook veel betrouwbaarder. U zult in staat zijn om ze maandenlang van een lader af te houden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat ze in de slaapstand gaan, zolang u maar de nodige voorzorgsmaatregelen neemt.

Deze batterijen hebben ook de neiging om langer mee te gaan en de levensduur te verlengen. Sommige van deze batterijen kunnen 12 tot 24 uur meegaan. Andere leveren slechts enkele uren stroom per keer. Batterijen met kortere looptijden maken het echter meestal goed met snellere oplaadtijden. Als deze batterijen met een kortere levensduur echter niet in staat zijn om snelle oplaadtijden te bereiken, kunt u nog steeds op uw werklast blijven zitten door te investeren in een extra batterij.

Dewalt 18v Boor vs 20v

Veel mensen zijn verward over het debat over welke batterij beter kan werken – de 18v of de 20v. Voor de meeste mensen lijkt het duidelijk dat de 20 volt boren superieur zouden zijn dankzij hun hoge spanning. Veel mensen zouden echter verbaasd zijn te horen dat er vrijwel geen verschil is tussen de twee. Hoe kan dit? Het verschil ligt in de marketingstrategie. De batterijcel blijft hetzelfde (5 verschillende cellen) maar de spanningswaarde verschilt.

Elke lithium-ion batterijcel heeft een nominale spanning van 3,6 volt. De nominale spanning is het gemiddelde uitgangsvermogen van de cel. Elke lithium-ion batterijcel heeft ook een maximale spanning van 4 volt. Het maximale vermogen is het hoogste vermogen dat de batterijcel kan leveren.

Wat betekent dat eigenlijk? Als je 3,6 volt neemt en dit vermenigvuldigt met 5 cellen, dan krijg je een spanning van 18 volt. Neem je 4 volt en vermenigvuldig je dit met 5 cellen, dan krijg je een spanning van 20. Dit betekent dat 18 volt batterijen en 20 volt batterijen hetzelfde zijn – het enige verschil is het prijskaartje.

Grootste merk 18v boren op de markt?

Als het gaat om het vinden van het ideale gereedschap, maakt kwaliteit een groot verschil. U zult er zeker van willen zijn dat u veel gebruik maakt van uw investering. Om de best mogelijke werkervaring te garanderen, wenden veel aannemers zich tot het meest betrouwbare bedrijf om hun werkgereedschappen te leveren. Zelfs als u moet investeren in budgetprijsgereedschap, zal het hebben van een vertrouwd en betrouwbaar merk een groot verschil maken. U zult in staat zijn om te investeren in een merk waarop u kunt vertrouwen om consistent hoge kwaliteit te leveren.

Als het gaat om hoge kwaliteit en betrouwbare tools, kan niemand betere kwaliteit tools maken dan DeWalt boren. Hun merk blinkt uit als het gaat om het creëren van veerkrachtige en betrouwbare gereedschappen die in staat zijn om gelijke tred te houden met een hoge vraag naar werk. Wanneer u investeert in DeWalt, investeert u in uw toekomst.

Top Draadloze Boormachine voor thuisgebruik?

Als u alleen een eenvoudige 18v elektrische boormachine nodig heeft om op te vertrouwen als het gaat om het werk in huis en u zich geen DeWalt-boormachine kunt veroorloven, dan is Genesis een geweldige alternatieve optie. Dit bedrijf is in staat om hoge kwaliteit 18v accuboormachines te leveren tegen een betaalbare prijs, waardoor ze een geweldige optie zijn voor iedereen die een stevige en betrouwbare boormachine nodig heeft om rond het huis te gebruiken.

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een 18V accuboormachine?

Bij het zoeken naar de ideale boormachine voor in huis, is een van de grootste dingen die u kunt doen, het in overweging nemen van alle belangrijke aspecten en functies voordat u een beslissing neemt. Veel huiseigenaren, doe-het-zelvers en aannemers denken niet na over het vinden van een 18v accuboormachine om in te investeren. Er zijn echter nog veel meer aspecten waarmee rekening moet worden gehouden om ervoor te zorgen dat u de juiste investering doet.

Gewicht

gewicht draadloze boormachine

Van alle dingen die je moet overwegen voordat je investeert in een nieuwe 18V accuboormachine, is het gewicht een van de belangrijkste. U wilt er zeker van zijn dat het gereedschap waarmee u werkt compact is en van een gewicht dat gemakkelijk te verwerken is voor een langere periode.

Als u gewend bent om langere tijd met zwaardere gereedschappen te werken, vindt u het misschien niet erg om met zwaardere modellen te werken als dat betekent dat u een beetje geld kunt besparen.

U zou ook in staat kunnen zijn om een zwaarder model te gebruiken als u de boormachine alleen gebruikt voor korte taken in huis of als u niet vaak een boormachine gebruikt in uw beroep. Echter, als je nieuw bent in de bouwsector of de neiging hebt om consequent lange uren te werken, zul je willen investeren in een boormachine die niet al te moeilijk te houden is gedurende de hele werkdag.

Type

Een andere belangrijke eigenschap waarmee u rekening moet houden voordat u een beslissing neemt, is het type 18V-elektrische boormachine dat u nodig hebt. U moet uitzoeken wat voor soort boormachine u nodig hebt om het werk efficiënt uit te voeren. Er zijn verschillende soorten boren op de markt. Het eerste type boormachine dat vaak op de markt is, is een standaardboormachine. Deze boren worden meestal gebruikt voor licht werk in huis of kleine ‘doe het zelf’ projecten waarbij u niet met dichte materialen hoeft te werken.

De volgende boor die u vrij vaak zult zien is de hamerboor. Deze modellen zijn in staat om alle standaard boren te gebruiken en zijn ook in staat om te werken met de meeste materialen die je tegenkomt. Hamerboren kunnen zonder problemen door steen, metaal en hout boren. Als u een boor nodig heeft die goed werkt bij het inlijsten en soortgelijke werkzaamheden, dan is een 18v-snoerloze hamerboor misschien wel de perfecte keuze voor u. Als u een 18v elektrische boormachine nodig heeft die geschikt is voor zware toepassingen, wilt u investeren in een SDS-model.

Deze apparaten zijn gemaakt voor het boren in elk type materiaal dat u mogelijk tegenkomt. Dankzij het beitelmechanisme kunt u boren in stevige materialen (klik voor studie) zoals beton, asfalt, steen en metselwerk. Daarnaast kunnen SDS-apparaten worden voorzien van hulpstukken waarmee ook in hout, metaal en kunststof kan worden geboord. Het wordt aanbevolen om een niveau te gebruiken voor extra nauwkeurigheid.

Nee. Inbegrepen batterijen

Een eigenschap die veel mensen vergeten te onderzoeken is de batterijcapaciteit van het apparaat waarin ze investeren en het aantal batterijen dat erbij komt kijken. Dit is een belangrijk onderdeel van het investeren in een 18v-snoerloze boormachine waar veel mensen vergeten in te kijken. Het eerste wat u zult willen controleren is het type accu’s dat bij de boormachine wordt geleverd. Er zijn drie standaard modellen. Het zijn nikkel-cadmiumbatterijen, nikkel-metaalhydridebatterijen en lithium-ionbatterijen.

Hoewel ze allemaal kunnen worden gebruikt om 18v-snoerloze boren te voeden, zijn ze niet gelijk gemaakt. Nikkel-cadmiumbatterijen hebben een giftige kern die gevaarlijk of ontvlambaar kan zijn als er verkeerd mee wordt omgegaan. Ze zijn ook inferieur als het gaat om het vasthouden van een lading. Als een nikkel-cadmiumbatterij niet wordt opgeladen, verliest deze tot 30 procent van zijn lading binnen de eerste 48 uur. Daarna verliest hij nog eens 1 procent van zijn lading totdat de batterij leeg is.

Als hij dit punt bereikt zonder te worden opgeladen, loopt hij het risico om in de slaapstand te gaan. De slaapstand zal de batterij permanent verpesten. U zult het nooit meer kunnen gebruiken om uw apparaten van stroom te voorzien en u zult nieuwe batterijen moeten aanschaffen. Nikkelmetaalhydridebatterijen en lithium-ionbatterijen werken anders. Ze zijn niet giftig, houden vrij goed een lading vast en zijn niet zo moeilijk om mee te werken. Ze zijn veel beter als het gaat om de algemene kwaliteit en zorgen ervoor dat uw investering langer meegaat.

Het volgende wat u zult willen doen is de batterijcapaciteit van uw lithium-ionbatterij of nikkelmetaalhydridebatterij controleren. Veel van deze batterijen zijn in staat om overal te duren van 12 tot 24 uur. Er zijn echter een paar modellen die slechts een paar uur stroom per keer leveren. Als u wilt investeren in een kit die korte runtime batterijen heeft, moet u eerst een paar dingen controleren. Het belangrijkste waar u naar moet kijken is het type lader dat bij de batterij wordt geleverd. Als het in staat is om uw batterij snel op te laden, hoeft u niet te investeren in een andere batterij.

Als u echter investeert in een lader die beweert snel te kunnen opladen (ergens tussen 15 en 30 minuten), moet u ervoor zorgen dat deze wordt geleverd met ofwel een oververhittingsbeveiliging ofwel een circuitoverbelastingsbeveiliging.

draadloze boormachine kopen

Als een batterij snel wordt opgeladen, komt er een overschot aan energie vrij dat warmte genereert. Als uw batterij tijdens het opladen te warm wordt, kan deze beschadigd raken of zelfs vernield worden. Oververhittingsbeveiligingstechnologie en circuitoverbelastingsbeveiligingstechnologie kunnen dit echter voorkomen.

Als u wilt investeren in een snellader, moet u ervoor zorgen dat deze een van deze veiligheidsvoorzieningen heeft. Als de kit niet wordt geleverd met een snellader en slechts een paar uur stroom per keer biedt, moet u ervoor zorgen dat het een extra batterij heeft. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw gereedschap altijd werkt. Als de ene batterij leeg is, kunt u deze op de lader zetten terwijl u verder werkt met de andere batterij.

Zolang u deze cyclus doorloopt, hoeft u zich geen zorgen te maken. Als de kit niet wordt geleverd met een snellere batterijlader of een extra batterij, moet u zelf een batterij kopen. Dit zorgt ervoor dat u altijd over stroom kunt beschikken. U kunt er misschien mee wegkomen om niet te investeren in een andere batterij als u alleen licht werk in huis doet, maar voor meer dan dat is het nodig om te investeren in ten minste één reservebatterij.

Snelheid

Last but not least is het belangrijk om snelheid in de vergelijking te betrekken als je op zoek bent naar de beste 18v-snoerloze boormachine. Hoewel het koppel vaak voorrang heeft op de snelheid, is er een goede balans nodig tussen beide functies om de ultieme boormachine te maken. U zult hier speciaal rekening mee moeten houden. Als u een aannemer bent, hebt u de hoogste snelheid nodig die u kunt vinden om ervoor te zorgen dat u altijd genoeg vermogen hebt om mee te werken. Echter, als je alleen het gereedschap nodig hebt voor het werk in huis, hoef je niet zo kieskeurig te zijn over welke snelheid het gereedschap kan bereiken.

Recent Posts