Beste Boormachines met snoer


Als het gaat om die huishoudelijke verbeteringen en reparaties, zoals het maken van gaten, het aandrijven van schroeven of het mengen van componenten, maakt het hebben van de beste boormachine met snoer het leven zo veel gemakkelijker. Wanneer u in de markt bent en klaar bent om de juiste boor te kiezen, zijn er een paar dingen die u in gedachten moet houden. Het eerste wat u moet overwegen is beslissen of dit gereedschap voor professioneel gebruik of voor thuisgebruik zou zijn, en ten tweede, hoe vaak u denkt dat u het zult moeten gebruiken.

Lees ook: Beste boormachine in 2021

Door het hoofddoel van deze boor te beoordelen, kunt u vervolgens een geïnformeerde beslissing nemen om het juiste type boor te kiezen op basis van de vermogenscapaciteit, de bediening, de boorkopmaat (zonder sleutel of met sleutel) en het type, het merk, de bits en andere kenmerken. Op zoek naar 18v-snoerloze boren? Klik hier. Hier is een kleine “bit” van de geschiedenis: Boren bestaan al schijnbaar voor de eerste tijdsrecords – en zijn in de loop van vele eeuwen geëvolueerd van hun primitieve capaciteit tot de komst van de eerste elektrische boormachine aan het einde van de 19e eeuw.

In 1997 was Black & Decker het eerste bedrijf dat het eerste pistoolvormige, trekkergestuurde elektrische model patenteerde dat de grootvader was van de modernere ontwerpen van vandaag, met behoud van het algemene pistoolachtige uiterlijk, maar nu met veel verschillende variëteiten, en het is gecategoriseerd in twee hoofdtypen: Met snoer, en snoerloos – of op batterijen.

Als we het over deze twee gebieden hebben, laten we dan eens kijken naar de voordelen van elk ervan: boormachine met snoer hebben over het algemeen een hoger koppel en vermogen, en zijn lichter, maar zijn gebouwd om zwaardere, meer uitdagende klussen aan te kunnen zonder zich ooit zorgen te hoeven maken over het afsterven van de accu of het verslijten van de accu vlak voor het starten van een nieuw project. Met een bekabelde accu is hij altijd klaar om aan de slag te gaan, gewoon om in te pluggen en aan de slag te gaan. Van hout, tot metselwerk, tot metaal, deze boormachine kan alles aandrijven wat op zijn pad komt.

In onze top tien van beste boormachines met snoer hebben we de beste eigenschappen uitgekookt en vergelijken we de toonaangevende merken zoals Black and Decker, DeWalt Drills en Bosch. We hebben ook gekeken naar de belangrijkste kenmerken van deze boormachine, zoals het koppel, de variabele snelheidsregeling en het rijcomfort, en we hebben onze zoektocht naar de beste top tien, gebaseerd op de algemene prestaties, kwaliteit en kosten, vergeleken en versmald.

Of u nu een eerste gebruiker bent of al een paar keer in de buurt van het (betonnen) blok bent geweest, lees verder voor onze grondige beoordelingen die u veel tijd zullen besparen en u zullen helpen het beste type snoer te kiezen voor uw specifieke behoeften.

Bekijk hieronder de beste boormachines met snoer.

DEWALT DWD112 8,0 Ampère-boormachine met snoer


DEWALT DWD112 8,0 Ampère-boormachine met snoer

Inleiding

Wanneer u overweegt om een draadboormachine te kopen, moet u rekening houden met verschillende functies bij het selecteren van de beste optie. Dit type boormachine bestaat al een tijdje en heeft in de loop der jaren vele verbeteringen ondergaan. Vandaag de dag zult u merken dat de meeste boren zijn gebouwd om van hoge kwaliteit te zijn, dus de concurrentie is groot. In deze review kijken we naar de DEWALT DWD112 8.0 Amp. boormachine met snoer en praten we over de prestaties, het gebruiksgemak en de duurzaamheid, en waarom we dit model hebben gekozen als onze Top Pick voor de top tien van de boormachines met snoer.

Kenmerken

Met een variabele snelheidsomkeertrigger die veelzijdigheid in het boren mogelijk maakt, geeft deze robuuste 8 Ampère motor een hoge prestatie voor zware toepassingen. Deze boormachine heeft ook een zachte pistoolgreep en een volledig metalen ratel voor een betere grip op de boorkop, en de volledig kogelgelagerde constructie zorgt voor een betere duurzaamheid en een algemene langere levensduur van het gereedschap.

Stevige, robuuste prestaties

De 8 Ampère motor in deze DEWALT DWD112 betekent dat deze boormachine krachtige prestaties levert, en is gemaakt voor de zwaardere projecten. Deze boormachine heeft een capaciteit van 1 inch in hout met een spadebit die een capaciteit heeft van 1-1/8 inch met een gatenzaag, en een capaciteit van 3/8 inch in staal – wat zorgt voor veelzijdigheid en flexibiliteit bij de levering van een verscheidenheid aan materialen.

Lichtgewicht ontwerp

Het zachte ontwerp van de pistoolgreep van deze boormachine biedt een groot handcomfort dat nodig is voor die lange-termijn projecten die overmatige vermoeidheid en belasting van de polsen en handen helpen te verlichten. En met een gewicht van iets meer dan 4 pond is dit gereedschap gemakkelijk te manoeuvreren en op te bergen.

Sleutelloze koppeling

De volledig metalen, 3/8 inch ratelende sleutelloze klauwplaat betekent dat u kunt genieten van het gemak van een groter bitbehoud, een hogere productiviteit en een handigere manier om te boren.

Variabele snelheid

De DEWALT DWD112-koordboormachine zorgt met zijn 0-2500 rpm variabele omkeertrigger voor consistentie, waardoor u met meer precisie kunt boren. De 100 procent kogelgelagerde constructie van deze accuboormachine betekent meer duurzaamheid op de bouwplaats.

Het mooie van deze accuboormachine is, of u nu een aannemer bent, of dat u gewoon op zoek bent naar een boormachine voor thuisgebruik, deze boormachine past perfect bij beide scenario’s. Deze boormachine is robuust, stevig en duurzaam en gaat de uitdaging aan van elke klus, groot of klein. Door het gebruik van een kabel hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over het opladen van een accu, u hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken en te gaan. Van hout, tot metselwerk, tot metaal, deze boormachine werkt door vrijwel alles wat ervoor staat.

Sinds 1922 is DeWalt een begrip in elektrisch gereedschap dat levert, en elk product wordt gedreven door prestaties, gebruiksgemak of productiviteit. DeWalt ondersteunt deze DWD112-koordboormachine met een beperkte garantie van drie jaar, een geld-terug-garantie van 90 dagen en een jaar gratis serviceondersteuning.

Waarom we het leuk vonden

We waren erg onder de indruk van de kracht van deze kleine boortjes en ook van de veelzijdigheid ervan, vooral voor die huishoudelijke reparaties en hobby’s, maar ook op de bouwplaats kan het gebruikt worden. Deze boormachine is gemakkelijk vast te pakken en te hanteren, en voelt stevig aan, maar is echt niet zwaar.

De trekker presteert bijna te goed – het duurt een minuut om de controle te leren, maar met een beetje oefening zul je de snelheid gemakkelijk kunnen controleren, en al snel zul je waarderen hoe handig het is om het bitje in te zetten en ‘er te laten scheuren. Deze boormachine is goed uitgebalanceerd en gemakkelijk te bedienen, en glijdt als boter door het materiaal heen, en als je hem bedraad hebt, hoef je je geen zorgen meer te maken over het feit dat je batterij midden in een project sterft.

Conclusie

Of u nu een beginnende boormachinegebruiker bent of zelfs een ervaren aannemer, de DEWALT DWD112 boormachine zal u zeker niet teleurstellen. Dit is een solide, goed gebouwde machine die gemaakt is om een verscheidenheid aan verschillende projecten mooi en goed gecontroleerd af te handelen. De softgrip biedt ruimschoots comfort bij het hanteren van langere projecten, en de variabele snelheidsomkeertrigger zorgt voor een grotere nauwkeurigheid bij elke boormachine. Al met al een verbluffend hoogwaardig en performant gereedschap voor het geld.

Waarom we deze leuk vinden

 • Gemakkelijk te gebruiken
 • 8,0 Ampère betekent hoge prestaties
 • 3/8 inch ratelende sleutelloze klauwplaat
 • Zacht, pistoolgreephandva

Onze beoordeling

DeWalt staat bekend om zijn duurzame, hoogwaardige gereedschappen die het beter doen dan de concurrentie en die gemakkelijk zijn plaats verdienen als onze Top Pick voor de beste draadboren in de omgang met een breed scala aan verschillende materialen. Gemakkelijk te hanteren en te bedienen met zijn zachte, pistoolvormige handgreep, inclusief gemakkelijk instelbare variabele snelheidsinstellingen, een presterende 8-amp motor en een ratelend sleutelloos klauwplaatsysteem dat zorgt voor een hogere productiviteit.

Makita 6302H boormachine met draad


Makita 6302H boormachine met draad

Inleiding

Voor industriële toepassingen of voor huishoudelijke reparaties wilt u een boormachine met solide, krachtige prestaties die goed bestand is tegen het zware, continue werk. De Makita6302H 1/2-Inch draadboormachine biedt dat en nog veel meer als waardevol gereedschap voor dit soort werk. Laten we eens goed kijken naar wat deze draadboormachine te bieden heeft, en wat dit onze Premium Choice maakt in onze top tien van draadboren.

Kenmerken

Als u op zoek bent naar duurzaamheid en kracht, zoek dan niet verder. De Makita 6302H 1/2-Inch Drill heeft een indrukwekkende 6,5 AMP motor en een industriële metalen tandwielkast voor volledige duurzaamheid. De variabele snelheidshendel zorgt voor een grotere veelzijdigheid in de snelheidsregeling, samen met een zijhandgreep die aan beide zijden van het elektrisch gereedschap kan worden bevestigd voor extra gemak. Niet de grootste boormachine, maar laat je niet misleiden door de grootte – dit elektrisch gereedschap is gemaakt om met de grote jongens te spelen en maakt gegarandeerd indruk.

Serieuze prestaties

Als een kracht om rekening mee te houden, presenteert deze boormachine zich als een sterke mededinger met zijn krachtige 6,5 ampère motor en een variabele snelheid voor het hanteren van een grote verscheidenheid aan boormateriaal. De zware 1/2-inch boorkop is gemaakt om de boor goed vast te houden in elke moeilijke situatie.

Variabele snelheid

De Makita 6302H 1/2-Inch boormachine levert een hoge mate van consistentie met zijn 0-550 rpm variabele snelheidsomkeertrigger die zorgt voor een betere precisie tijdens het boren. De grote omkeerschakelaar is handig geplaatst en bevat ook een vergrendelingsknop om per ongeluk omkeren te voorkomen.

Gemak

Een mooie aanvulling op deze draadboormachine is de grote zijhandgreep, die aan beide zijden kan worden geplaatst voor meer bedieningsgemak en controle. Er is ook een riemclip, wat een leuke functie is om te hebben, vooral bij het boren op hoge plaatsen waar geen plaats is om de boormachine neer te zetten.

Gemaakt voor iedereen

Of u nu een omsnoering, een robuuste aannemer of een kleine beginner bent, deze boormachine is gemaakt om door iedereen te worden bediend, ongeacht de grootte, het postuur of de ervaring. Verschillende vijfsterrenrecensies waarin het gebruiksgemak van de 6302H-boormachine wordt geprezen, zijn een bewijs van deze bewering. Dit Makita-gereedschap biedt alles wat u nodig heeft in een klein, lichtgewicht en ongelooflijk krachtig pakket.

Het merk Makita, dat 100 jaar innovatie viert, is een gevestigde waarde op het gebied van gereedschap, accessoires en elektrische apparatuur die meer dan 40 landen als wereldmerk bedient, met fabrieken die in acht landen actief zijn. Dit merk verdient het vertrouwen als een echte krachtpatser in boren die gemaakt zijn om kracht, prestaties en duurzaamheid te leveren.

Makita bestaat al heel lang en staat bekend om het leveren van de hoogste veiligheidsnormen voor al haar elektrische gereedschappen. De 6302H-boormachine heeft veel goede kritieken gekregen over zijn prestaties. Met een garantie van een jaar wordt elk Makita-gereedschap grondig geïnspecteerd en getest voordat het de fabriek verlaat, en krijgt u 30 dagen geld terug of een vervangingsgarantie.

Waarom we het leuk vonden

Een robuustere, betrouwbare boormachine dan de Makita 6302H 1/2-Inch Drill kan je echt niet vragen. U zult al snel zien waarom dit de gekozen boormachine van aannemers is, want dit elektrische gereedschap heeft een opmerkelijke punch met zijn veerkracht, duurzaamheid, gemakkelijk te hanteren gebruiksgemak en langdurige prestaties. We vonden dat het goed werkt en veel duwkracht heeft voor het aandrijven van grotere schroeven in dikker hardhout – vergeet niet om je vast te houden! Deze boormachine is gemaakt om lang mee te gaan en heeft zeker ons respect verdiend.

Conclusie

Bij het winkelen voor een boormachine die het goed doet voor elk project, maar niet te groot of te zwaar is om te manoeuvreren, heeft Makita de perfecte pasvorm gemaakt met zijn 6302H boormachine. Gemakkelijk te bedienen, comfortabel te hanteren zonder vermoeidheid en krachtig genoeg om als een windje door hardere materialen te duwen, is deze boormachine in de loop der tijd goed ontvangen, en is gebouwd om jaren mee te gaan. Makita blijft hoge kwaliteit leveren tegen een geweldige prijs, en doet zijn reputatie eer aan om altijd een uitstekende service te bieden met een snelle en vriendelijke klantenservice.

Waarom we deze leuk vinden

 • Variabele snelheid
 • Compact en lichtgewicht
 • Grote 2-positie zijhandgreep
 • Omkeerschakelaar en vergrendelknop voor de veiligheid

Onze beoordeling

U zult snel zien waarom deze boormachine een van de meest gekozen is door aannemers met zijn veerkracht, duurzaamheid, gemakkelijk te hanteren gemak en langdurige prestaties. Verschillende vijfsterrenrecensies prijzen het gebruiksgemak van het 6302H-model, dat duidelijk getuigt van zijn algemene populariteit. Met een aantal ingebouwde functies die niet kunnen worden genegeerd, biedt dit Makita-gereedschap alles wat u nodig hebt in een klein, lichtgewicht, ongelooflijk krachtig pakket als onze Premium Keuze in onze top tien van beste draadboren.

BLACK+DECKER Klopboormachine


BLACK+DECKER Klopboormachine

Inleiding

Black and Decker heeft de tand des tijds doorstaan als een merknaam en vertrouwd begrip in industrieel elektrisch gereedschap, en heeft zijn reputatie van kwaliteit, vernuft en waarde verdiend. In onze grondige beoordeling van de Black & Decker DR260C boormachine met snoer praten we over alle kenmerken van deze boormachine, en waarom we hem hebben geselecteerd als de Beste Waarde in onze Top Tien beoordeling van boormachines met snoer.

Kenmerken

Deze boormachine is compact, maar krachtig genoeg om de klus te klaren. Hij heeft een variabele snelheid voor een optimale boor- en rijbesturing en een sleutelloze klauwplaat voor een groter behoud van de boorbeitel, een hogere productiviteit en een handigere manier om te boren, waardoor hij een stevige prestatie levert. Het compactere formaat van deze boormachine betekent dat hij op een veel koelere temperatuur werkt, wat prettig is als u hem voor langere tijd moet vasthouden.

De 5,2 ampère stroomvoorziening zorgt voor voldoende sap voor de meeste projecten in huis, en het gemak van de constante aan/uit-knop maakt het mogelijk om constant te boren zonder dat u constant op de knop hoeft te drukken.

Lichtgewicht en handig

Als krachtboormachines gaan, is het licht en gemakkelijk om te porten altijd een geweldige eigenschap. En met slechts 3,5 pond is de Black & Decker DR260C Drill zeker een van de lichtere draadboren in onze review. Het bevat ook een On Board Bit Storage aan de onderkant van het handvat, wat een mooi gemak is voor het onderhoud en het organiseren van uw boren. Er is een redelijk bereik naar de vooruit/achteruit-schuifregelaar met één hand te gebruiken, en de ergonomische handgreep is gemaakt van een hoogwaardig, zachter plastic om langdurige vermoeidheid te verlichten.

Gemak en veiligheid

De korrelige besturing van de variabele snelheidsschakelaar biedt meer precisie en nauwkeurigheid bij het boren en met de vergrendelingsknop kunt u de boormachine op één constante, specifieke snelheid instellen zonder de schakelaar in te drukken – wat prettig is voor buffoutklussen of het gebruik van een schuurhulpstuk. Daar waar het snoer de boormachine ontmoet, is er een extra bescherming met de antiroestbehuizing, die slijtage en blootstelling van de voedingskabel helpt te voorkomen.

Gemakkelijk te gebruiken

Een boormachine met snoer betekent dat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over het ongemak van het opladen van een accu, u hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken en u bent klaar om te gaan. Van hout, tot metselwerk, tot metaal, deze boormachine werkt door zo’n beetje alles wat ervoor staat. Of u nu een paar keer in de buurt van het boorblok bent geweest, of een doe-het-zelver, deze draadboormachine is gemakkelijk en duurzaam genoeg voor iedereen om te gebruiken, ongeacht de grootte, het formaat of de ervaring. Dit gerenommeerde Black and Decker elektrisch gereedschap biedt alles wat je nodig hebt om dat project te voltooien in een compact, lichtgewicht en ongelooflijk krachtig pakket.

Krachtige

Wat heb je aan een boormachine zonder stroom? Daarom heeft deze Black and Decker-koordboormachine een indrukwekkende 5,2 Ampère motor, die meer dan genoeg is om hem te laten doen waar hij het beste in is – boren door materiaal. Met een variabele snelheidsregeling kan deze boormachine elke situatie met meer precisie doorstaan – langzamere snelheden voor het boren door metaal, of hogere snelheden bij het boren van gaten door hout of andere oppervlakken.

Gesteund door een garantie van 2 jaar met een 30 dagen geld-terug garantie, is het duidelijk dat Black en Decker hun draadboren kennen en met trots achter hun product staan. Ook weten ze hoe ze moeten leveren – Dit product wordt minimaal verpakt in een enkele doos met de boormachine en een uitgebreide, gemakkelijk te lezen handleiding. Er is geen overmaatse doos of rommelige verpakking.

Waarom we het leuk vonden

We hadden moeite om iets te vinden wat we niet leuk vonden aan deze oefening. Met zoveel functies leek het antwoord te zijn op al onze vragen voordat we wisten wat we moesten vragen. Naast het voor de hand liggende vermogen, en de compacte, eenvoudige bediening, vonden we alle controle die we hadden bij het uitproberen van verschillende materialen met de variabele snelheid erg prettig. En de sleutelloze klauwplaat is een reddende engel. Naast het elimineren van de zorg om die gestraalde sleutel te verliezen, biedt hij voldoende rotatie tot vijftienhonderd omwentelingen per minuut, waardoor hij vrij effectief is om de klus te klaren.

Conclusie

Wat kunnen we nog meer zeggen? Black and Decker heeft zichzelf weer eens overtroffen met een geweldige kleine boor die er aan de buitenkant misschien niet intimiderend uitziet, maar die een serieuze punch heeft met functies die uitstekend zijn uitgevoerd, voor een prijs die niet te verslaan is.

Waarom we deze leuk vinden

 • Compacte
 • Variabele snelheidsregeling
 • Bitsopslag aan boord
 • Sleutelloze klauwplaat

Onze beoordeling

Als de maker van de eerste gepatenteerde elektrische boormachine heeft Black and Decker zijn reputatie in de loop van de tijd verdiend en staat bekend om zijn kwaliteit, vindingrijkheid en waarde. Het heeft zichzelf opnieuw bewezen door een geweldig klein gereedschap met snoer te leveren dat er aan de buitenkant misschien niet-intimiderend uitziet, maar dat een serieuze punch bevat met functies die uitstekend zijn uitgevoerd en is geselecteerd als onze Great Value voor de beste prijs die niet te verslaan is.

Met een variabele snelheidsregeling voor nauwkeuriger rijden, en een sleutelloze klauwplaat voor het gemakkelijk wisselen van bits, is dit gereedschap compact en gemakkelijk te hanteren, krachtig en handig, met alle basiselementen bedekt. Er was echt niets dat we niet leuk vonden aan dit hoogwaardige gereedschap.

BLACK+DECKER BDEDMT boormachine


BLACK+DECKER BDEDMT boormachine

Inleiding

Een boor is een van die must-haves voor iedereen, of je nu projecten rond het huis doet of een timmerbedrijf runt. Dit elektrisch gereedschap is een uiterst veelzijdige machine die op vele manieren kan helpen. Echter, het aantal snoer- en accuboormachines op de markt is overvloedig, en bij het zoeken naar zelfs een snoerboormachine kan het erg moeilijk zijn om de beste te kiezen die bij uw behoeften past.

In onze beoordelingen hebben we deze boren op basis van de beste prestaties, duurzaamheid en waarde uitgekozen. In deze review hebben we het over de Black en Decker BDEDMT Matrix AC boormachine en waarom we deze, naast de rest, hebben geselecteerd als een van onze top tien boormachines met snoer op de markt.

Kenmerken

Met een compact, lichtgewicht ontwerp wordt deze BDEDMT Matrix AC boormachine met snoer als beste in zijn klasse gekenmerkt wat betreft snelheid en koppel, en is hij slim ontworpen om zonder gereedschap te kunnen wisselen van verschillende gereedschapsvoorzetstukken en heeft hij een krachtige, robuuste 4,0 Ampère motor die een volledig scala aan toepassingen en opzetstukken aankan.

Door het compactere formaat van deze boormachine werkt hij bij een veel koelere temperatuur, wat prettig is als u hem voor langere tijd vast moet houden, en stelt hij de gebruiker in staat om zijn boorwerkzaamheden eenvoudig uit te voeren in krappe ruimtes. Deze boormachine is voorzien van een 11-positie koppeling om het risico op het strippen of overdrijven van schroeven verder te verminderen, wat een extra niveau van controle toevoegt.

Gemak

Met het Matrix Quick Connect systeem kunnen met deze boormachine eenvoudig hulpstukken worden verwisseld en er zijn veel hulpstukken beschikbaar, zodat dit gereedschap kan worden omgevormd tot zo’n beetje alles – gereedschapsgewijs dus – zodat u kunt boren, zagen, schuren en nog veel meer. De korrelige besturing van de variabele snelheidsschakelaar biedt meer precisie en nauwkeurigheid bij het uitvoeren van geconcentreerd boorwerk.

Dankzij de variabele snelheid kan deze boormachine ook met meer precisie door elke situatie heen boren – langzamere snelheden voor het boren door metaal, of hogere snelheden bij het boren van gaten door hout of andere oppervlakken. Deze draadboormachine zorgt ook voor een beter vermogen en betere prestaties bij het werken onder een hoek – wat op zich al een groot voordeel is ten opzichte van veel krachtboormachines.

Lichtgewicht

Deze draadboormachine zelf is relatief licht, en samen met het ergonomische ontwerp is hij gemakkelijk te hanteren, wat helpt bij het verlichten van vermoeidheid.

Extra’s

Deze BDEDMT Matrix AC boormachine wordt ook geleverd met een 10-delige boren set die de meest populaire selectie boren bevat, in de maten 1/16-inch tot 1/4-inch. Deze boren set bevat ook een handige borenstang die gemakkelijk kan worden opgeborgen in elke gereedschapskoffer, zak of lade.

De beoordelingen van de Black en Decker bedrade BDEDMT Matrix AC boren/driver zijn overweldigend positief. Klanten houden van de multitaskingmogelijkheid van deze boormachine met een snelle wisseling van hulpstukken, een betere hoekefficiëntie en de algemene grote waarde voor de prijs. Mensen lijken het gemak te waarderen van een alles-in-één boormachine met snoer die het “Swiss Army Knife” van de boormachines heeft bedacht.

Sinds 1910 staat Black and Decker bekend als een vertrouwd begrip in industrieel elektrisch gereedschap en heeft het zijn reputatie van kwaliteit, vindingrijkheid en waarde verdiend. Gesteund door een garantie van 2 jaar met een 30 dagen geld terug garantie, is het duidelijk dat Black and Decker hun boormachines met snoer kent en met trots achter hun product staat.

Waarom we het leuk vonden

De meest indrukwekkende kwaliteit van deze draadboormachine is het feit dat hij zo gemakkelijk uitwisselbaar is, als een “Transformator” van boren, zo u wilt. Naast het feit dat hij zo veelzijdig en krachtig is en de compacte, eenvoudige bediening, waren we ook verbaasd over alle controle die we hadden bij het boren onder een hoek – deze draadboormachine behield zijn kalmte gedurende het hele proces, en leverde een prachtige klus op in krappe ruimtes.

Conclusie

De Matrix-boormachine dient zijn doel goed door de vele verschillende aanbouwdelen met snelwisselsysteem, snelheidsaanpassing en een slim, ergonomisch ontwerp op te nemen. Deze draadboormachine is robuust, krachtig en compact, en een kwaliteitskeuze voor huiseigenaren die een grote waarde oplevert, terwijl hij tegelijkertijd geld en ruimte bespaart.

Waarom we deze leuk vinden

 • Compacte
 • Variabele snelheidsregeling
 • Grote hoekefficiëntie
 • Gemakkelijk verwisselen van de bevestiging

Onze beoordeling

Deze boormachine wordt gekenmerkt als de beste in zijn klasse wat betreft snelheid en koppel, en is slim ontworpen om zonder gereedschap te kunnen wisselen van verschillende gereedschapsopzetstukken. Met een krachtige, robuuste 4,0 Ampère motor die een volledig scala aan toepassingen en hulpstukken aankan, maar toch licht van gewicht is, biedt dit gereedschap ook comfort en gemak, en is voorzien van een 10-delige bitset en bitbar voor eenvoudig opbergen.

DEWALT DWD210G Pistol-Grip Drill


DEWALT DWD210G Pistol-Grip Drill

Inleiding

Wanneer u overweegt een draadboormachine aan te schaffen, zijn er verschillende gebieden die u moet overwegen bij het selecteren van de beste optie. Snoerboren zijn er al een tijdje en hebben in de loop der jaren veel verbeteringen gezien. Vandaag de dag is de concurrentie groot met veel hoogwaardige, krachtige boren. In deze review bekijken we de DEWALT DWD210G Pistool-Grip boormachine met snoer en kijken we naar de prestaties, het bedieningsgemak en de duurzaamheid van dit model en wat dit model doet schitteren als een van onze top tien boormachines met snoer.

Kenmerken

Deze boormachine met snoer is uitgerust met een enorme 10 Ampère motor en is gemaakt om alles wat er naartoe gegooid wordt met meer vermogen en prestaties te kunnen verwerken. De gepatenteerde DeWalt-bouwmotor is ontworpen om 50% meer vermogen te genereren dan een standaardmotor van dezelfde grootte, en heeft een verhoogde overbelastingsbeveiliging waardoor elke booroperatie duurzamer wordt. Deze Dewalt DWD210G boormachine met snoer biedt consistentie met zijn gladde, 0-1200 rpm variabele omkeertrigger, waardoor u met meer precisie kunt boren.

Meer veelzijdigheid

De DWD210G toont zijn krachtige, veelzijdige kant door goed te presteren met zowel staal- als houttoepassingen. Deze boormachine met snoer biedt een capaciteit van 1-1/2 inch bij het werken met een boor of spade in hout, en is goed te hanteren bij het gebruik van een zelftoevoereenheid. Bij het werken met staaltoepassingen, behandelt deze boor een 1/2-inch twistbit, en biedt een 3-5/8-inch capaciteit met hout en een 2-inch dimensie voor metalen.

De DWD210G is even veelzijdig als krachtig en functioneert goed voor zowel staal- als houttoepassingen. Bij het werken met een spade of boor in hout biedt hij een capaciteit van 1-1/2 inch en kan hij een capaciteit van 2-9/16 inch aan wanneer hij wordt gebruikt met een zelftoevoereenheid. De boor kan ook een 1/2-inch draaiboor aan wanneer er met staal wordt gewerkt. Bij gebruik met een gatenzaag biedt de boor een capaciteit van 3-5/8 inch in hout en een 2 inch positie in staal. De 1/2-inch spiehouder houdt de boor stevig vast om uitglijden te voorkomen, en een metalen tandwielkast zorgt voor extra duurzaamheid.

Meer comfort en controle

Deze boormachine met koord is voorzien van een zachte, pistoolgreep en een tweevingerige rubberen trekker voor meer comfort en meer controle over projecten. Er is ook een 360 graden vergrendelbare zijhandgreep met een softgrip, met handpositioneringsopties voor beter gebruikerscomfort die ook extra controle en veelzijdigheid biedt, plus een metalen tandwielkast voor meer betrouwbaarheid en gemoedsrust op de bouwplaats. Met een gewicht van iets minder dan 5 pond is dit lichtgewicht elektrisch gereedschap prettig te hanteren voor intensievere projecten en helpt het die langdurige vermoeidheid te verminderen.

Deze krachtige en robuuste boormachine met snoer is klaar om de uitdaging van elke klus met elk materiaal, groot of klein, aan te gaan. Met een snoer is het nooit nodig om je zorgen te maken over het opladen van een batterij, je hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken en te gaan. Van hout, tot metselwerk, tot metaal, deze boormachine duwt zo’n beetje alles door wat op zijn pad komt. Sinds 1922 is DeWalt een begrip in elektrisch gereedschap dat levert, en elk product wordt gedreven door prestaties, gebruiksgemak of productiviteit. DeWalt ondersteunt deze DWD112-koordboormachine met een beperkte garantie van drie jaar, een 90-dagen geld-terug-garantie en een jaar gratis serviceondersteuning.

Waarom we het leuk vonden

Voor de meer uitdagende projecten presteert deze slechte jongen goed en duwt hij door als een baas met zijn 10-amp motor. We hielden van de extra toegevoegde controle en stevigheid van de zijhandgreep, wat het leuk maakte met onze zwaardere klussen zoals boren door dik metaal. Deze snoerboormachine ging zeer goed om met het mengen van grout, hij bleef koel en beknopt gedurende het hele project.

Conclusie

Zowel huiseigenaren als aannemers zullen deze DEWALT DWD210G Pistool-Grip draadboormachine waarderen om zijn kracht en degelijke duurzaamheid. Dit is een goed gebouwde machine die is gebouwd om een verscheidenheid aan verschillende projecten met nauwkeurigheid en controle te behandelen. De extra versterkingskracht levert schone gaten door een verscheidenheid aan materialen, en de softgrip en de zijhandgreep bieden voldoende ondersteuning en comfort bij het hanteren van langere projecten. de variabele snelheidsomkeertrigger zorgt voor een grotere nauwkeurigheid bij elke boormachine. Voor geweldige prestaties, nauwkeurigheid en kracht zult u genieten van wat dit DeWalt gereedschap te bieden heeft. En van een naam als DeWalt verwacht u niets minder.

Waarom we deze leuk vinden

 • Krachtige
 • Veelzijdig
 • Comfortabele handgreep en zijhandgreep
 • Lichtgewicht

Onze beoordeling

DeWalt is een wereldwijd merk dat handgereedschap en elektrisch gereedschap levert voor houtbewerking, industrie en bouw. Deze boren zitten vol met een zeer indrukwekkende 10 ampèremotor die een hoger vermogen levert tot 1200 omwentelingen per minuut en zijn gemaakt om alles wat op hun pad komt met een serieus draaimoment aan te kunnen.

De door DeWalt gebouwde motor is gepatenteerd en ontworpen om 50% meer vermogen te genereren dan een standaardmotor van dezelfde grootte, met een verhoogde overbelastingsbescherming die de beste duurzaamheid toevoegt voor het boren of het aandrijven van schroeven in materialen zo dik en hard als metselwerk, metaal of hard hout. Dit gereedschap heeft ook een zachte, pistoolgreep en een tweevingerige rubberen trekker voor meer comfort en meer controle over elk project.

SKIL 6445-04 7,0 Draadgebonden hamerboormachine


SKIL 6445-04 7,0 Draadgebonden hamerboormachine

Inleiding

Al meer dan 93 jaar levert Skil kwaliteitsproducten die hun klanten goed bedienen in boormachines, zagen, schroevendraaiers en andere speciale gereedschappen. Sinds hun eerste draagbare cirkelzaag in 1924 is hun drijfveer altijd innovatie geweest. Skil staat bekend als een van de meest erkende en krachtige merken in de gereedschapsindustrie. In deze review nemen we een kijkje in een van hun meest populaire elektrische gereedschappen – de Skil 6445-04 7.0 boormachine met snoer, die onze lijst als een van de top tien beste snoerboren maakt.

Kenmerken

Alsof de krachtige, 7,0 ampère motor niet genoeg is om indruk te maken, biedt deze draadboormachine een maximaal toerental van 3.000 tpm. Ook is er een 1/2 inch-spieboorhouder voor het accepteren van boren met een grotere diameter die zijn ontworpen voor houtbewerking, boren en zagen van beton, en een grote, ergonomische zijhandgreep en een variabele snelheidshendel voor meer gecontroleerd, nauwkeurig boren. SKIL heeft veel extra belletjes en fluitjes in dit product gestopt voor een betere hantering, controle en gemak.

Meer controle

Deze 120 volt draadboormachine heeft een zachte, pistoolvormige handgreep en een tweevingerige rubberen trekker voor meer comfort en controle over uw boorprojecten. Er is een horizontaal niveau van de luchtbellen voor nauwkeuriger rijden en boren, en de extra zijhandgreep kan worden aangepast aan elke positie rond de 360 graden kraag van de behuizing aan de voorkant, en helpt bij het nauwkeuriger positioneren en controleren.

Met een variabele snelheidsregelaar kunt u het toerental verhogen of verlagen, wat het boren vergemakkelijkt. De vergrendelingsknop die zich in de handgreep van het gereedschap bevindt, zorgt voor een betere controle over continue bewerkingen. Er is een schakelaar die zich net boven de trekker bevindt en die de rotatie van de boor omkeert.

In de hamerstand kan de Skil 6445-04 7.0 draadboormachine 0-51.000 slagen per minuut (BPM) leveren, wat nog steeds een zeer indrukwekkende prestatie is voor een kleinere hamerboormachine, omdat veel positieve klantbeoordelingen suggereren dat het aan hun verwachtingen heeft voldaan als een allround product dat goed werkt. Als extra extraatje is er een dieptemeterstang die kan worden ingesteld om uw boordiepte vooraf in te stellen en die een preciezere boorervaring mogelijk maakt.

Rave beoordelingen

De beoordelingen van de SKIL 6445-04 snoerboormachine zijn over het algemeen zeer positief en hebben momenteel een sterke 4,8/5 sterrenclassificatie, wat een echte indicatie is van hoe goed dit product is ontvangen. SKIL staat bekend om zijn hoogwaardige elektrische apparatuur die geweldige resultaten oplevert.

Middengewicht, maar toch betrouwbaar

Als hamerboor is dit gereedschap gemaakt om door hardere materialen, zoals metselwerk en steen, heen te gaan, dus met 7 pond is het niet het lichtste model op de markt, maar het is nog steeds lichter dan de grotere modellen en het is stevig en sterk ontworpen om goed te presteren door dik, zwaar materiaal. Omdat het een boormachine met snoer is, hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over het opladen van een accu, u hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken en te gaan. Van hout, tot metselwerk, en zelfs tot metaal, deze boormachine zal snel en goed presteren met zowat alles wat op zijn pad komt.

Waarom we het leuk vonden

De Skil 6445-04 7.0 boormachine met snoer presteerde bewonderenswaardig goed door enkele gedetailleerde projecten. We gebruikten deze boormachine met onze hardmetalen bits om diep te boren in wat dik beton, en dit apparaat kon goed presteren, door het zware oppervlak net als boter in één keer door te zagen met zeer weinig moeite. Beschouwd als een kleinere draadboormachine op de markt, kon dit elektrisch gereedschap zeer goed omgaan met het mengen van grout, en het bleef koel en beknopt gedurende het hele project, nooit oververhit raken. Sterk aanbevolen, dit werkt geweldig voor de casual tot meer gedetailleerde boorprojecten rond het huis.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een snoerboormachine die een basisontwerp is en die de perfecte hoeveelheid kracht levert voor die toevallige lichtere tot middelgrote klussen, samen met een prijskaartje dat verrassend laag is, dan is de Skil 6445-04 7.0 boormachine met snoer precies waar u naar op zoek bent.

Waarom we deze leuk vinden

 • Stevige werking
 • Veelzijdig voor vele materialen
 • Nauwkeurige behandeling
 • Comfortabele handgreep en zijhandgreep

Onze beoordeling

Als deze krachtige, 7.0 ampère motor niet genoeg is om indruk te maken, dan is het maximale toerental van 3.000 toeren per minuut dat zeker wel. Dit apparaat heeft ook een 1/2 inch spiebaan voor het accepteren van grotere diameterbits, ontworpen voor houtbewerking, betonnen rijden en snijden, en een grote, ergonomische zijhandgreep met een Variabele Snelheidshendel voor meer controle en gemak. SKIL heeft veel extra belletjes en fluitjes in dit product gestopt en levert een product dat zijn reputatie waarmaakt.

Hitachi D13VF WUZ boormachine


Hitachi D13VF WUZ boormachine

Inleiding

Hitachi Power Tools is relatief nieuw op de markt en werd in 1980 opgericht voor de marketing van het assortiment gereedschappen in de Verenigde Staten. Dit indrukwekkende record heeft ons ertoe gebracht om de Hitachi D13VF Snoerboormachine te herzien, waarin wij in onze top tien van beste snoerboren zijn opgenomen.

Kenmerken

Deze compacte en lichte Hitachi D13VF 1/2-Inch 9-Inch boormachine met snoer is slim ontworpen met een elektronische variabele snelheidsregelaar die eenvoudig met twee vingers te bedienen is. Er is een grote omkeerschakelaar die handig is geplaatst en ook een vergrendelingsknop bevat om te voorkomen dat er per ongeluk wordt omgeschakeld. Er is ook een elektrische rem, een zeer mooie eigenschap die je niet veel ziet bij snoerboren.

Krachtige

Het versnellingssysteem heeft een maximale nullastsnelheid van 850 RPM en een maximumkoppel van 416-3/5 inch-pond, en het is ontworpen om de boor goed te laten presteren voor de fabricage van hout of metaal, het boren van pilotgaten voor de dek- of frameconstructie, en vele andere toepassingen die een verlengde run-time van een draadboormachine vereisen. De dubbele tandwielreductie produceert een hoger koppel terwijl de tandwielspanning wordt verminderd. Voor de zwaardere klussen levert deze kleine krachtpatser hoge prestaties voor veel vermogen.

Efficiënt

Deze draadgebonden Hitachi D13VF-boormachine heeft een ergonomisch gevormde handgreep in de handpalm die is ontworpen voor optimaal comfort en controle, waardoor vermoeidheid met minimale trillingen wordt verminderd. Het voor de aannemer geschikte gegoten aluminium tandwielhuis voegt duurzaamheid toe en voert de warmte efficiënt af, waardoor een koelere eenheid in bedrijf blijft.

Handig

Een riemclip voor het vastzetten van de boor is inbegrepen, wat een leuke functie is om te hebben, vooral bij het werken op hoge plaatsen waar geen plaats is om de boor te plaatsen. En voor die moeilijk bereikbare plaatsen en krappe hoeken wordt deze boormachine geleverd met een optionele hoekbevestiging.

De Hitachi D13VF-koordboormachine ziet er stevig uit, maar is met slechts 4-3/5 pond een lichtgewicht apparaat en is verfrissend eenvoudig vast te houden, te manoeuvreren en op te bergen. De gebruiksvriendelijke omkeerschakelaar draagt bij aan het gemak van deze boormachine en bevat ook een afneembare zijhandgreep voor meer comfort en controle voor de bestuurder, een 1/2-inch klauwplaat van industrieel formaat en een klauwplaat met sleutel.

Snoer of batterij?

Bij de keuze van een boormachine zijn er zowel voor- als nadelen te overwegen met beide platforms. In het kader van deze evaluatie is een boormachine met snoer echter niet alleen duurzamer en gebouwd om die grotere klussen aan te kunnen, het hebben van een snoer betekent ook dat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over het opladen van een accu – u hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken en te gaan. Van hout, tot metselwerk, tot metaal, een boormachine met snoer kan alles doorvoeren wat op zijn pad komt. Als u klaar bent met het project en klaar bent om in te pakken, is er een duurzame plastic draagkoffer van spuitgietwerk om uw boormachine met snoer te beschermen.

Hitachi blijft agressief bouwen aan de toekomst door nieuwe technologieën te ontwikkelen die bijdragen aan de lange levensduur en prestaties van de Hitachi power tool lijn. Alle elektrische gereedschappen worden zorgvuldig geïnspecteerd voordat ze de fabrieken verlaten om de hoogste kwaliteit voor de klanten te garanderen. Hitachi ondersteunt deze D13VF-snoerboormachine met een beperkte garantie van een jaar.

Waarom we het leuk vonden

Deze Hitachi-boormachine heeft tijdens onze testrit een krachtige stootkracht gekregen en leek al zijn hype te kunnen waarmaken. Beoordeeld als een van de beste draadboren op de markt, is het geen verrassing. Hij heeft een hoog vermogen en een grote betrouwbaarheid met zijn prestaties, en de elektronische rem is een mooie eigenschap om te hebben, vooral bij hogere snelheden.

Conclusie

Overweeg de aankoop van deze Hitachi-snoerboormachine als u op zoek bent naar de juiste balans tussen kracht, duurzaamheid en gebruiksgemak. Deze boormachine is eenvoudig te bedienen, comfortabel in de hand te houden zonder vermoeidheid en krachtig genoeg om als een briesje door een verscheidenheid aan materialen te duwen, en heeft terecht veel lof geoogst van de consument. Hitachi blijft met al haar elektrisch gereedschap hoogwaardige producten leveren tegen een geweldige prijs.

Waarom we deze leuk vinden

 • Krachtig
 • Elektronische rem
 • Optionele hoekbevestiging
 • Lichtgewicht

Onze beoordeling

Hoewel Hitachi een nieuwere speler op de markt is, heeft het bedrijf de consument goed gediend met een van de beste lijnen van elektrisch gereedschap en blijft het zich inzetten voor productonderzoek en -ontwikkeling, wat ook goed tot uiting komt in zijn elektrisch gereedschap. Deze Hitachi D13VF 1/2-Inch 9-Inch unit is slim ontworpen, met inbegrip van een elektronische variabele snelheidsregelaar die eenvoudig met twee vingers te bedienen is, een indrukwekkende dubbele tandwielreductie die een hoger koppel oplevert en een ergonomische handgreep voor de handpalm die is ontworpen om vermoeidheid en trillingen te verminderen.

Bosch 1006VSR draadboormachine


Bosch 1006VSR draadboormachine

Inleiding

Bosch werd in 1886 in Duitsland opgericht en is tot op de dag van vandaag een gerenommeerd en gerespecteerd merk voor industrie- en bouwproducten, met inbegrip van de lijn van elektrisch gereedschap, en is trots op zijn innovaties en maatschappelijke betrokkenheid. In deze evaluatie bespreken we alle kwaliteiten van de Bosch 1006VSR 3/8-Inch Keyless Chuck Drill en wat het te bieden heeft aan prestaties, kracht en gebruiksgemak, en waarom we dit elektrisch gereedschap hebben geselecteerd om in onze top tien van beste boormachines met snoer te staan.

Kenmerken

Deze draadboormachine is bekroond met de Best In Class voor een vermogen/gewichtsverhouding met een maximaal vermogen bij een minimumtarief en komt direct uit de poort, klaar om te presteren. De Jacobs ratcheting 3/8-inch sleutelloze klauwplaat zorgt voor een groter behoud van de bits, een hogere productiviteit en een gemakkelijkere manier om te boren, wat een stevige prestatie oplevert. Er is ook een verbeterde vergrendelingsschakelaar die handig in de handgreep is verzonken om te voorkomen dat er per ongeluk wordt omgeschakeld.

Ontworpen voor comfort

De ergonomische, overgedimensioneerde tweevingerige trekker is ontworpen om het comfort te verhogen wanneer de boorsnelheid vaak moet worden gewijzigd en om langdurige vermoeidheid te verlichten. Er is ook een nieuw “Soft Grip”-handgreepontwerp voor optimaal comfort. De stevige riemclip maakt uw handen vrij voor andere taken en dient voor het vastzetten van de boormachine – wat vooral bij het werken op hoge plaatsen waar geen plaats is om het gereedschap neer te zetten, een prettige eigenschap is.

Efficiënt

De variabele snelheidsomkeerschakelaar biedt meer precisie en minder slippen bij het boren, en de verzonken vergrendelingsschakelaar voorkomt per ongeluk schakelen, wat meer gemoedsrust geeft bij het veilig bedienen van uw draadboormachine.

Hebben we krachtig gezegd?

Deze Bosch 3/8 inch snoerboormachine bevat een indrukwekkende 6,3 Ampère motor met variabel toerental die tot 2.600 RPM levert voor een optimaal boorresultaat. Met een gewicht van 4,3 pond is dit lichte en krachtige gereedschap niet alleen ontworpen voor comfort en nauwkeurige snelheidsregeling, maar ook voorzien van service-minderborstels die het giswerk overbodig maken en de boormachine automatisch stoppen wanneer een borstel moet worden vervangen. Het grote voordeel van deze draadboormachine ten opzichte van de prestaties is de verhouding tussen vermogen en gewicht, die 6,3 Amp. en 3,4 Pond.

Waarom kiezen voor deze accuboormachine?

Het bezit van een boormachine met snoer heeft vele voordelen ten opzichte van een model met een accu. Een boormachine met snoer is over het algemeen duurzamer en gebouwd om die grotere klussen aan te kunnen, en er is nooit sprake van zorgen dat de accu leeg of versleten is, net voordat u klaar bent om te gaan rijden. Met een boormachine met snoer is hij altijd klaar om te werken – gewoon inpluggen en wegwezen. Van hout, tot metselwerk, tot metaal, een boormachine met snoer kan alles doorvoeren wat op zijn pad komt.

Er zijn een paar dingen om rekening mee te houden wanneer in de markt voor het kiezen van de beste snoerboormachine. Ten eerste zou u moeten beslissen of deze boormachine voor professioneel gebruik is of voor thuisgebruik, en dan, hoe vaak u denkt dat u hem zult moeten gebruiken. Door het beoordelen van het hoofddoel van deze boormachine kunt u vervolgens het juiste type boor kiezen, zijn vermogen, de bediening, de boorkopmaat (zonder sleutel of met spie) en het type, het merk, de andere boorfuncties en de boren.

De beoordeling van Amazon met een 4,5 van de 5 sterren is een bewijs van de tevredenheid van de klanten over het gebruik van de Bosch 1006VSR 3/8-Inch boormachine zonder spiebaan. Bosch geeft een back-up van dit product met een garantie van een jaar vanaf de datum van aankoop, zolang u dit product binnen 8 weken na aankoop registreert.

Waarom we het leuk vonden

Omdat Bosch een vertrouwde, en een van de meest populaire namen in boormachines is, moesten we deze een kans geven. De comfortabele grip en de precieze snelheidsregeling hebben ons meteen verkocht. Deze boormachine leek zeer goed te werken met een compact, maar toch super stevig gevoel en gestage prestaties door onze projecten. Ook de handige riemclip maakte het zo veel makkelijker om te multitasken. Het is eigenlijk vrij eenvoudig: Bosch maakt gewoon geweldige boren, met de handen naar beneden.

Conclusie

Als u een goede draadboormachine nodig hebt om die licht-tot-middelzware opdrachten in huis te kunnen uitvoeren, dan is de Bosch 1006VSR draadboormachine een boormachine om rekening mee te houden. Betaalbaar geprijsd. Als u gewoon een goede, eenvoudige boormachine wilt die geen problemen oplevert, maar wel voldoende kracht biedt en de klus klaren, dan is deze accuboormachine de juiste keuze. Met zijn sleutelvrije klauwplaat, omkeerbare motor en variabele snelheidsschakelaar is de Bosch 1006VSR accuschroefboormachine een goede keuze voor algemene boorwerkzaamheden rondom het huis of op de boerderij.

Waarom we deze leuk vinden

 • Krachtig
 • Sleutelloze klauwplaat
 • Vergrendelingsschakelaar
 • Indrukwekkende vermogen/gewichtsverhouding

Onze beoordeling

Bosch is een vertrouwd merk dat trots is op zijn innovaties en maatschappelijke betrokkenheid. Dit product, dat is bekroond als Best In Class voor een vermogen/gewichtsverhouding met een maximaal vermogen bij een minimumtarief, heeft een indrukwekkende stootkracht met hun Jacobs ratcheting 3/8-inch sleutelloze klauwplaat en een indrukwekkende 6,3 ampère motor met variabel toerental die tot 2.600 toeren per minuut kan leveren voor optimale prestaties. Met vele functies inbegrepen, en tegen een prijs die echt niet te verslaan is, hoeft dit gereedschap niet op te scheppen of op te scheppen, en de hoge beoordelingen spreken voor zich-voor het geld en de waarde, het is gewoon een geweldig gereedschap om te hebben, periode.

Gerelateerd: beste bosch boormachines in 2021

VONROC Klopboormachine 500W


VONROC Klopboormachine 500W

Gaten boren in metselwerk en/of beton? Met deze krachtige VONROC klopboormachine hangen jouw foto’s of posters binnen no time aan de muur! Dankzij het lichte gewicht en het compacte ontwerp is de machine comfortabel te hanteren. Met het kloppende mechanisme heeft hij veel kracht en kun je ook boren in metselwerk of beton.

Waar is deze klopboormachine voor geschikt?

 • Boren in hout
 • Boren in metaal
 • Klopboren in metselwerk
 • Klopboren in licht beton
 • Schroeven

De klopboormachine heeft een dubbele functie, mocht je met de normale boorstand niet door het materiaal komen dan is de klopstand van de boormachine de perfecte oplossing! Met de meegeleverde diepteaanslag heeft je boorgat exact de diepte die is ingesteld. Stel de machine op iedere klus af dankzij de instelbare snelheid functie. Verwissel eenvoudig en snel bits en boren met de snelspanboorkop.

Top kwaliteit gereedschap voor de beste prijs? Jazeker, dat kan! VONROC is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in elektrisch gereedschap dat zijn producten rechtstreeks levert van de fabriek aan de klant. Onnodige kosten van transport, verpakking en tussenhandel worden hierdoor voorkomen. “VONROC: Build your future!’’

Waarom we deze leuk vinden

 • Compact en lichtgewicht; voor langdurig en comfortabel gebruik
 • Dubbele functie; geschikt voor zowel boren als klopboren
 • Aan te passen op elke klus dankzij de instelbare snelheid
 • Diepte aanslag voor het aanhouden van exacte diepte
 • Lock-on schakelaar

Hyundai 56020 Klopboormachine


Hyundai 56020 Klopboormachine

Dikke of dunne muren? Met deze krachtige Hyundai klopboormachine is een gaatje zo gemaakt. Even snel een schilderij ophangen, een nieuwe lamp bevestigen of eindelijk die nieuwe gordijnen ophangen. Deze hyundai slagboormachine is uw beste vriend.

Deze degelijke Hyundai slagboormachine heeft een vermogen van 710 Watt waarmee je gemakkelijk kunt boren in hout, steen, beton en metaal. Een lichtgewicht boor met een ergonomische handgreep, voorzien van comfortabel soft-grip. De boorsnelheid is traploos instelbaar en heeft een (impact) klopboor-frequentie van 48.000 slagen per minuut. Met de praktische geplaatste links/rechts schakelaar verwisselt u eenvoudig van inschroeven naar uitschroeven. Met de schakelaar bovenop de machine kunt kiezen tussen functie boren en hamerboren. De machine is voorzien van een extra handvat voor controlebehoud tijdens het gebruik van de machine en heeft tevens een diepteaanslag waarmee de boordiepte van de machine valt af te stellen.

Waarom we deze leuk vinden

 • Een krachtig, betrouwbare 710W klopboormachine.
 • Geschikt voor talloze dikke én dunne muren; steen, hout, beton en metaal.
 • Duurzame en energiezuinige motor.
 • Lichtgewicht; slechts 1,77 kg.
 • Spanning: 230-240V – 50 Hz.
 • Toerental (onbelast): 0 – 2900 per minuut.
 • Aantal slagen (onbelast): 0 – 48.000 per minuut.
 • Boorcapaciteit in staal: 13 mm.
 • Boorcapaciteit in hout: 25 mm.
 • Boorcapaciteit in beton: 13 mm.
 • Boorhouder: 13 mm.
 • Snoerlengte: 2 meter.
 • Schakelaar: 2 functies (links/rechts en regelbaar toerental) en vergrendelbaar.
 • Geluidsniveau: zeer stil; slechts 91,4 dB.

Onze beoordeling

Voordelige koop, doet wat het moet doen.

Vragen van de Kopers Gids

Waarvoor worden boormachines met snoer gebruikt?

Een boormachine is een elektrische motor die een beetje draait of draait om een gat te maken in oppervlaktematerialen zoals hout, metaal of beton. De onderdelen van dit elektrisch gereedschap zijn onder andere de handgreep, een aan/uit-knop, een omkeerschakelaar om in of uit te schroeven, een koppelregeling (die de draaisnelheid regelt) en de klauwplaat die het bit op zijn plaats houdt. Deze boortypes worden gevoed door een 110-volt elektrisch snoer dat in een stopcontact is gestoken, en de boormachine met snoers worden gevoed door een accu die erop is aangesloten.

Sinds de oudheid heeft het boorgereedschap een behoefte opgelost en bestond het in verschillende vormen tot het einde van de 19e eeuw, toen de eerste elektrische boormachine werd geproduceerd. Boren worden gebruikt voor het boren van gaten en schroeven of andere bevestigingsmiddelen in verschillende materialen zoals hout, beton of baksteen, en wordt ook gebruikt voor het mengen en mengen van verbindingen. Als je een accu met een snoer hebt, hoef je je geen zorgen te maken over het opladen van een accu, je hoeft hem alleen maar aan te sluiten op de muur of de stroomvoorziening, en je bent klaar om te gaan.

Beide soorten boren dienen een specifiek doel, of ze nu in huis of op het werk worden gebruikt. Snoergereedschap is de krachtigere keuze, met een consistenter koppel of draaikracht, een betere duurzaamheid en een groter uithoudingsvermogen. Draadloze gereedschappen zijn handig zonder snoeren en zijn voor het lichtere werk. Klik hier om de verschillen tussen de twee typen te ontdekken.

Zijn boormachine met snoer net zo goed als de draadloze?

draadloze tov boormachine met snoer

Het hebben van een boormachine met snoermachine heeft vele voordelen ten opzichte van het hebben van een accu-aangedreven boormachine. Hier zijn de beste eigenschappen: Bedrade boren werken meestal op hogere topsnelheden. Deze boren hebben een hoger koppel dan hun snoerloze tegenhangers, waardoor ze niet alleen beter geschikt zijn voor het boren, maar ook voor meng- en polijstwerkzaamheden.

Bovendien hebben veel kleinere boren een hoger toerental nodig dan de boormachine met snoers kunnen bieden – zie onze gedetailleerde handleiding. Ze zijn altijd klaar om te gaan – gewoon een stopcontact vinden, het snoer aansluiten en wegwezen. boormachine met snoers moeten eerst een opgeladen accu hebben voordat ze kunnen werken, en als de accu niet is opgeladen, zal deze zonder stroom komen te zitten.

Met een boormachine met snoermachine is er geen stilstandtijd om de accu op te laden, geen controle van de vermogensmeter, geen graven in de lader. Deze boren zijn lichter en compacter omdat ze geen zware accu hebben, wat het apparaat aanzienlijk zwaarder maakt.

Deze boren zijn ergonomischer en comfortabeler in het gebruik. Dit type boren elimineert die bulk en is over het algemeen lichter in gewicht. Ook zijn er veel boren met zachtere, grotere rubberen handvatten met eenvoudige bediening, waardoor de bediening veel comfortabeler is. Omdat er geen accu is, hebben boren die op elektriciteit werken een groter uithoudingsvermogen op lange termijn.

U kunt 6 maanden zonder gebruik te maken, en u hoeft zich geen zorgen te maken over de zelfvernietiging van de accu tijdens de stilstandtijd. Als een boormachine met snoer een tijdje wordt opgeslagen, zal de accu vaak zelfvernietigen of verslijten. Er zijn nooit problemen met een boormachine met een snoer – je kunt er een decennialang opbergen en de kans is groot dat als je hem uit de schuur trekt en inplugt, hij net zo loopt als de laatste keer dat je hem gebruikt hebt.

Wie maakt de beste boormachine met draad?

Dus als je echt niet in alle snoerloze hype gelooft, of misschien ben je op zoek naar een krachtiger, betrouwbaarder boormachine en ben je klaar om volwaardig te gaan boren… waar het echt op neerkomt is waar je het voor wilt gebruiken. Laten we een snelle recensie doen en een paar van de beste boren op de markt bekijken: Er zijn veel merken die bekend staan om hun hoge kwaliteit boren die goed presteren en lang meegaan.

Vertrouwde, bekende bekende namen, zoals DeWalt, Black en Decker, en Bosch, zijn altijd goede merken om op te vertrouwen voor duurzaamheid en geweldige prestaties. Er zijn echter ook een paar nieuwe kinderen op het blok die zich zeker hebben bewezen als sterke mededingers op de boormarkt, zoals Hitachi en VonHaus.

Beide merken produceren geweldig gereedschap en tonen hun toewijding door middel van productonderzoek en -ontwikkeling en door verbeteringen in de technologie van elektrisch gereedschap om lichter, sneller en duurzamer elektrisch gereedschap voor de consument te produceren.

Om te voldoen aan uw basisbehoeften op het gebied van boren en eenvoudigere projecten, raden wij u aan om de Black & Decker DR260C 5.2-Amp Drill/Driver of de 3/8-Inch en Bosch 1006VSR 3/8-Inch Keyless Chuck Drill uit te proberen – beide boren geven u de beste prestaties tegen een redelijke prijs.

Black Decker DR260C 5.2 Amp boormachine

Als u op zoek bent naar een variabele snelheidsregeling, zouden de DEWALT DWD210G 10-Amp 1/2-Inch pistoolgreepboormachine, PORTER-CABLE PC600D 6 Amp 3/8-Inch variabele snelheidsboormachine en de Hitachi Koki snelheidsboormachine D13VF perfect passen met hun vloeiende, consistente variabele snelheidsreactie en krachtige koppel. Klik hier voor meer informatie over wat een dergelijke boormachine eigenlijk is.

DEWALT DWD112 8.0-Amp 38 Inch VSR boormachine met snoer

Hebben boormachines met snoer een koppeling?

U zult merken dat er verschillende boren zijn die een koppeling hebben, ook wel koppelregeling genoemd, dat is de verstelbare kraag die achter de klauwplaat zit.

koppeling boormachine

De nummers op de koppeling geven het draaimoment of de draaikracht van de boor weer. Hoe hoger het getal, hoe meer koppel er wordt geleverd. Het DWL DW268 Heavy Duty VSR-model heeft bijvoorbeeld een versa-koppelingskoppelverstellingssysteem dat “draait” in het juiste koppel dat nodig is om efficiënt te kunnen rijden zonder te strippen of te breken.

De DeWalt DWD220 1/2-inch VSR-pistoolgreepboormachine met E-koppelingsregeling bewaakt de stroom naar de motor en schakelt het gereedschap uit in vergrendelingssituaties voor een betere controle. Welke koppelsnelheid is geschikt voor uw behoeften? De hogesnelheidsfunctie is geschikt voor het boren op de zachte materialen. De langzame snelheidsfunctie wordt gebruikt om te voldoen aan de eis om op de harde materialen te boren.

Kunt u een boormachine met snoer als schroevendraaier gebruiken?

schroevendraaier met snoer

Ja, u kunt een boormachine met snoer gebruiken om schroeven in te draaien, maar een elektrische schroevendraaier heeft meer koppel en is ontworpen om te werken bij een veel lager toerental dan een boormachine. Bij gebruik van een boor als schroevendraaierset bestaat het risico dat de schroef loskomt en dat er te veel wordt geboord. Draadloze schroevendraaiers en boren hebben echter een betere vervanging voor een handschroevendraaier gemaakt.

Wat is het beste merk boormachine met draad om te kopen?

De keuze van de te kopen boormachine met snoer hangt af van waar u hem voor wilt gebruiken. Heeft u een boormachine nodig voor die alledaagse huishoudelijke projecten zoals het installeren van een plank of het ophangen van foto’s? Of misschien bent u bezig met een gedetailleerde renovatie en heeft u een boor nodig om door grote stenen of metselwerk heen te boren.

De meeste boren op de markt vandaag de dag zijn gebouwd met meerdere functies om een grote verscheidenheid aan verschillende projectbehoeften te omvatten, of u nu een boormachine voor thuis nodig heeft, of dat u een professional bent die een krachtig, betrouwbaar gereedschap nodig heeft voor het werk op locatie.

Een ander aspect dat u in gedachten moet houden is de lengte van het betreffende project. Hoe lang verwacht u dat de klus zal duren? De grootte en het gewicht van de boor is een belangrijke factor om rekening mee te houden. Als de boormachine te zwaar en volumineus is, kunt u snel vermoeid raken door hem lang vast te houden. Zorg er dus voor dat het gereedschap dat u kiest licht van gewicht is, en idealiter een ergonomische handgreep en grip heeft om meer comfort en gebruiksgemak te bieden tijdens de gehele duur van uw project.

Er zijn veel grote merken die boren van hoge kwaliteit produceren die krachtig zijn en lang meegaan. Bekende bekende merken, zoals DeWalt, Black en Decker en Bosch, zijn altijd goede, vertrouwde merken om op te vertrouwen voor duurzaamheid en geweldige prestaties. Naast de gevestigde namen zijn er ook een paar nieuwere namen die hard hebben gewerkt om zich te meten met de grote jongens in de markt voor boormachines, zoals Hitachi en VonHaus.

Beide merken staan bekend om het maken van geweldig elektrisch gereedschap en ze hebben hun toewijding getoond aan verbeterde productontwikkeling en onderzoek om lichter, sneller en efficiënter elektrisch gereedschap, inclusief boren, te produceren. Onze beste keuze voor de beste boormachine is de DEWALT DWD112 8.0 Ampèreboormachine die een variabele snelheidsomkeertrigger heeft voor een betere veelzijdigheid bij het boren, en een robuuste 8 ampèremotor die een indrukwekkend teken achterlaat voor zware toepassingen.

Zijn boormachines met snoer krachtiger?

Een elektrische boormachine is typisch een van de eerste elektrische gereedschappen die mensen kopen, en vandaag de dag zijn veel hiervan economisch geprijsd en zeer betaalbaar. In het spel van elektrisch boren draait het allemaal om het koppel – of de draaikracht van de boormachine. Vandaag de dag zijn er een heleboel hoogwaardige boormachine met snoers die een indrukwekkend koppel en snelheid uit hun 18 of 20 volt accu’s halen en u al het vermogen geven dat u nodig heeft voor huishoudelijk gebruik.

Dit gezegd zijnde, komen de boormachine met snoers nog steeds niet in de buurt van de producten die in deze review worden genoemd, die een grotere voeding hebben en dus in staat zijn om meer vermogen te leveren. Ook hebben boren met snoeren niet de zware, volumineuze accu, zodat ze lichter en kleiner zijn dan hun tegenhanger met accu’s, dus dat speelt een grote rol in hun totale vermogen. Er lijken meer voordelen te zitten in het gebruik van een aangebonden boormachine dan in het gebruik van een snoerloze.

De beste reden is natuurlijk het koppel, oftewel de draaikracht. Snoerloze boren zorgen veruit voor meer consistentie in het koppel. Hoewel er een aantal zeer hoogwaardige snoerloze modellen bestaan die op dit gebied goed te vergelijken zijn, bieden deze elektrische gereedschappen nog steeds een veel betrouwbaarder middel om te boren en te rijden.

De draaikracht in het koppel wordt optimaal aangedreven door de constante stroomsterkte, zodat er geen onderbrekingen of beperkingen in de spanning zijn. Vraag een timmerman of aannemer welke optie hij zou kiezen en het zal bijna altijd een boormachine met snoermachine zijn. De boormachine is ook een veelzijdige krachtbron en het gebruik van dit type boor biedt een groter koppel dan een draadloos model dat zorgt voor een krachtigere en efficiëntere boormachine.

Hij is lichter in gewicht dan een boormachine met snoer en is veel gemakkelijker te gebruiken door simpelweg de stekker in het stopcontact te steken en aan te zetten. Er is geen stilstandtijd nodig om een accu op te laden. Het voor de hand liggende nadeel is dat er een snoer is, dat beperkt hoe ver u het apparaat kunt aansluiten, maar als u een krachtigere, langer meegaande boormachine nodig hebt, is een snoer zeker de beste manier om te gaan.

Top Keuze

DEWALT DWD112 8.0-Amp 38 Inch VSR boormachine met snoer

Deze robuuste 8 Ampère motor is voorzien van een variabele snelheidsomkeertrigger voor een betere veelzijdigheid bij het boren en laat een indrukwekkend teken achter voor zware toepassingen. Deze boormachine heeft ook een zachte pistoolgreep voor extra gemak en comfort, en een volledig metalen ratelende sleutelloze klauwplaat voor meer bitbehoud en gemak. De volledig kogelgelagerde constructie geeft de boormachine een betere duurzaamheid en een algemene langere levensduur van het gereedschap. De DEWALT DWD112 boormachine heeft een consistente 0-2500 rpm variabele omkeerhendel, waardoor u met meer precisie en controle kunt boren.

Echt, het beste aan deze boormachine is of u nu een bouwer bent, of dat u gewoon op zoek bent naar een boormachine voor thuisgebruik, dit gereedschap is veelzijdig genoeg om perfect geschikt te zijn voor beide scenario’s. Bouwers en timmerlieden kunnen ook op zoek zijn naar een geweldige hamer om de klus af te maken, dus kijk gerust in onze volledige gids als u dat bent! Stoer, stevig en duurzaam, dit is klaar om de uitdaging van elke klus, groot of klein, aan te gaan. Het hebben van een netsnoer betekent dat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over het opladen van een batterij, gewoon aansluiten en gaan en het zal zeker stroom leveren door zowat alles wat op zijn pad komt.

En DeWalt staat bekend als een vertrouwd begrip in elektrisch gereedschap dat levert. Elk product dat ze maken wordt gedreven door prestaties, gebruiksgemak of productiviteit. DeWalt zal deze DWD112 boormachine ondersteunen met een beperkte, driejarige garantie, 90 dagen geld-terug-garantie en een jaar gratis serviceondersteuning.

Premium keuze

Makita 6302H 12Inch boormachine met draad

In termen van duurzaamheid en kracht zult u al snel ontdekken waarom deze boormachine een van de gouden kinderen van de aannemers is met zijn duurzaamheid, zijn gemakkelijk te hanteren gebruiksgemak en zijn langdurige prestaties. Deze boormachine heeft een slagvaardige 6,5 AMP motor en heeft een industriële metalen tandwielkast voor volledige duurzaamheid. De zijhandgreep die aan beide zijden kan worden bevestigd, samen met de 0-550 rpm variabele snelheidshendel zorgen voor een grotere veelzijdigheid in de bediening.

Er is een grote omkeerschakelaar die handig is geplaatst en ook een vergrendelingsknop bevat om te voorkomen dat er per ongeluk wordt omgeschakeld. Verschillende vijfsterrenrecensies waarin het gebruiksgemak van de 6302H-boormachine wordt geprezen, zijn een bewijs van deze bewering. Dit Makita-gereedschap biedt alles wat u nodig hebt in een klein, lichtgewicht en ongelooflijk krachtig pakket. Gemaakt voor het uithoudingsvermogen, heeft deze boormachine zeker ons respect verdiend als nummer twee in onze Top Tien.

Of het nu gaat om aannemers in de bouw of eerste gebruikers, deze boormachine is gemaakt om door iedereen te worden bediend, ongeacht de grootte, het formaat of de ervaring. Verschillende vijf-sterren beoordelingen prijzen het gebruiksgemak van de 6302H boormachine en zijn een bewijs van deze bewering. Deze Makita boormachine biedt alles wat u nodig heeft in een klein, lichtgewicht en ongelooflijk krachtig pakket.

Beste waarde

Black Decker DR260C 5.2 Amp boormachine

Natuurlijk, je weet dat je niet fout kan gaan met de Black en Decker naam. Als vertrouwd huismerk in industrieel elektrisch gereedschap staat het bekend om kwaliteit, vindingrijkheid en waarde. Deze specifieke boormachine is compacter, wat betekent dat hij op een veel koelere temperatuur werkt – een geruststellende eigenschap om te hebben als u hem voor langere tijd moet vasthouden.

De 5,2 ampère stroomvoorziening zorgt voor voldoende sap voor de meeste projecten in huis, en de constante aan/uit-knop maakt het mogelijk om comfortabel en constant te boren zonder dat u voortdurend op de knop hoeft te drukken. En met slechts 3,5 pond is dit lichter dan toting rond uw speelgoedpoedel – zodat u weet dat het een makkie zal zijn om langer te werken. De On Board Bit Storage aan de onderkant van het handvat is een mooie handige manier om uw boren te onderhouden en te organiseren.

De omgekeerde schuiver is met één hand te bedienen en de zachte kunststof ergonomische handgreep is gemaakt om langdurige vermoeidheid te verlichten. De sleutelloze spankop geeft u een groter behoud van de bits, een hogere productiviteit en een handigere manier om te boren, met een stevige prestatie als resultaat. Behalve dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het verlies van die gestraalde klauwplaat, biedt hij voldoende rotatie tot vijftienhonderd omwentelingen per minuut, waardoor hij de beste keuze is voor de boormachine om de klus te klaren.

Inhoudsopgave

Recent Posts