Flymo EasiCut 600XT elektrische heggenschaar Review


De Flymo EasiCut 600XT elektrische heggenschaar heeft een uniek handvatontwerp met zachte handgrepen en een groter bereik voor gebruiksgemak bij het snoeien van hogere struiken en heggen. Het 60 cm diamantgeslepen dubbelwerkende mes kan dikkere takken en grote heggen aan. De heggenschaar is favoriet als het gaat om het markeren van grenzen of het toevoegen van enkele elementen van privacy aan uw huis. Lees deze Flymo EasiCut 600XT review en leer wat u kunt verwachten van een van de beste elektrische heggenscharen.

Flymo EasiCut 600XT elektrische heggenschaar


Flymo EasiCut 600XT Elektrische heggenschaar

 • Voor het trimmen van heggen en struiken * 500 watt * Staaflengte: 600mm / 23,62 * Bladafstand: 22mm * Blad stoptijd: 0,5S * Diamant geslepen dubbelwerkende bladen voor een snellere afwerking * Bladschede * Tweehandige veiligheidsschakelaar * Unieke centrale handgreep

Bekijk de dagprijs

Flymo EasiCut 600XT Elektrische heggenschaar Eigenschappen Beoordeling

Flymo EasiCut 600XT is een andere goede elektrische heggenschaar van Flymo. In deze recensie leest u alle kenmerken, voors en tegens van deze machine.

 • Veiligheidskabelclip
 • Verlengde handgrepen
 • Unieke centrale handgreep maakt het gebruik makkelijker en veiliger
 • Diamant dubbelwerkend blad zorgt voor een snellere en schonere afwerking
 • Aangedreven door een 500 watt motor
 • 22 mm snijvermogen
 • Snelle stop veiligheidsrem
 • Spiraalvormige zelfoprollende kabel
 • Transparante beschermer
 • Gewichten 3.5kg
 • Wordt geleverd met een eenjarige Flymo Domestic Garantie

Voordelen van de Flymo EasiCut 600XT elektrische heggenschaar Review


Flymo EasiCut 600XT Elektrische heggenschaar voordelen

De Flymo EasiCut 600XT elektrische heggenschaar wordt aangedreven door een 500 watt motor. Het unieke centrale ontwerp van de handgreep maakt hem gemakkelijk te gebruiken bij het knippen van hoge heggen. Zijn dubbelwerkende maaimessen met 22 mm maaicapaciteit kunnen ook dikke beugels netjes en snel knippen. De trimmer heeft een zelfoprollende kabel van 12 m met een veiligheidskabelclip, die voorkomt dat de kabel in contact komt met het mes.

Met de extra geĆÆntegreerde handgreep kunt u ook hogere struiken en heggen bereiken. Er wordt een garantie van 1 jaar op gegeven, zodat u er zeker van bent dat u uw geld niet verspilt. U krijgt hulp als u niet tevreden bent met het resultaat. Flymo dekt de kosten van reparaties in de eerste twaalf maanden na de aankoopdatum.

Door het lange maaimes kunt u sneller door het knippen heen. De verlengde handgreep heeft een aan en uit schakelaar, waardoor u verder over de top van de struik kunt reiken. Dit is erg belangrijk, zeker als de haag aan de bovenkant breed is geworden. Er zijn extra schakelaars aan de bovenkant en op de handgreep, zodat u de elektrische heggenschaar op verschillende manieren kunt vasthouden tijdens het knippen.

Daarnaast maakt de tandafstand het gemakkelijker om dikke stelen te knippen. De opgerolde stroomkabel of riemlus zorgt er ook voor dat de kabel uit de buurt van de riem blijft.


Flymo EasiCut 600XT heggenschaar

Flymo EasiCut 600XT elektrische heggenschaar: 500 watt heggenschaar, bladlengte 60 cm – geschikt voor verschillende maten heggen. Tandspleet 22mm – geeft de maximale diameter aan die de heggenschaar kan doorsnijden. Kabellengte 12m.Handbescherming. Diamant geslepen messen voor een zuivere en precieze snede. Snelle stoprem. Softgrip achterste handgreep voor comfortabele bediening. Dubbele veiligheidsschakelaar. Flymo EasiCut 600XT elektrische heggenschaar is extreem licht van gewicht, 3,5 kg.

Bekijk de dagprijs

Nadelen

Het team van Beste Gereedschappen bekijkt ook de voor- en nadelen van deze elektrische heggenschaar van Flymo.

Sommige mensen vinden de heggenschaar zwaar. Maar in vergelijking met het gewicht van andere heggenscharen met dezelfde lengte van het mes, is de Flymo EasiCut 600XT eigenlijk lichter. Hij heeft ook een stroomkabel en veiligheidsmaatregelen die deze heggenschaar gemakkelijk en veilig te gebruiken maken. Als u veel moet snoeien, zal de Flymo EasiCut 600XT het u zeker een stuk gemakkelijker maken.

Flymo EasiCut 600XT Elektrische heggenschaar Beoordeling conclusie

Als u op zoek bent naar een elektrische heggenschaar van hoge kwaliteit, dan is de Flymo EasiCut 600XT vandaag de dag een van de beste opties. De messen kunnen hoge hagen, dikke beugels en struiken schoon en snel knippen. Deze heggenschaar mag dan wel een beetje zwaar zijn, maar zijn geweldige prestaties maken deze tekortkoming goed. Hij wordt ook geleverd met een jaar fabrieksgarantie.

Wij raden u aan om de prijs in te controleren voordat u een snoeischaar koopt.

Bekijk de dagprijs

Gerelateerde berichten

Recent Posts