Beste wespenvanger en wespenval in 2021


Wespen kunnen een van de grootste plagen zijn om je te frustreren in je huis. Hoewel de meeste plagen vervelend zijn, kunnen wespen u wat schade berokkenen en maken ze u veel ongemakkelijker dan andere wezens. De waarheid is dat we wespen nodig hebben en dat ze goed voor ons zorgen door een aantal van die andere ongediertesoorten te consumeren die ons storen. Helaas kunnen ze ook overal nesten bouwen, en het is niet ongebruikelijk om er een te vinden in je huis, tuin of schuur.

Om een wespenprobleem op te lossen, is de eenvoudigste en meest efficiënte methode een wespenvanger of wespenval van goede kwaliteit te kopen. U moet niet te dicht bij een wespennest komen, anders wordt u waarschijnlijk gestoken. Met een wespenvanger kunt u zich ontdoen van een besmetting terwijl u op afstand blijft.

Bekijk de Beste wespenvanger, hieronder.

Wespenvangers/wespenvallen groen


Wespenvangers/wespenvallen groen

Wespenvanger/wespenval groen 16 cm, 2 stuks. In deze wespenval plaatst u een lokmiddel, zodat wespen in de nabije omgeving u met rust laten en zichzelf opsluiten in de wespenvanger. Formaat diameter: 8 cm, hoogte: 16 cm. Materiaal: kunststof. Lokmiddel niet inbegrepen. Insectenbestrijding voor in de tuin/zomer.

Bekijk de dagprijs

BSI Insectenwerendmiddel Biologische wespenlokstof


BSI Insectenwerendmiddel Biologische wespenlokstof

Deze biologische wespenlokstof is de betere lokstof voor alle wespenvallen! In tegenstelling tot zoete wespenlokstoffen trekt deze lokstof alleen wespen aan en geen nuttige bijen. De lokstof is voordelig in gebruik en wespenvallen kunnen tot wel 15 keer nagevuld worden. Deze wespenlokstof hoort officieel bij onze biologische wespenval maar kan natuurlijk ook in ander wespenvallen gebruikt worden. Inhoud: 1 liter

Bekijk de dagprijs

Wespenval Lokstof


Wespenval Lokstof

Natuurlijke wespenlokstof voor de Natural Control Wespenval. De lokstof is zeer aantrekkelijk voor alle soorten wespen. Uitsluitend water toevoegen.

Bekijk de dagprijs

WESPENVAL UNIEK INCL LOKSTOF


WESPENVAL UNIEK INCL LOKSTOF

Wespenval Uniek “Natural Control” is uitermate geschikt en effectief. Perfect voor gebruik buiten in de tuin, terras, stal, manege, mesthoop, composthoop, kennels en afvalplaatsen.

De wespenval uniek is speciaal ontwikkeld om wespen op een natuurlijke manier te vangen. Wespen kunnen de aantrekkingskracht van de biologische lokstof niet weerstaan. Eenmaal in de wespenval uniek beland, is er geen weg meer terug. Met de wespenval uniek vangt u wespen zonder gebruik te maken van insecticiden. De wespenval uniek dient u op te hangen in een boom of aan een paal op een zonnige plaats, circa 5-10 meter afstand van de plek waar u géén wespen wenst.

Bekijk de dagprijs

BSI Insectenwerendmiddel Biologische wespenval


BSI Insectenwerendmiddel Biologische wespenval

Biologische wespenval die zeer veel wespen wegvangt en meerdere malen te gebruiken is. Deze biologische wespenval is een zeer doeltreffende wespenval en vele malen bruikbaar. Binnen een paar seconden te verversen. Als lokstof kunt u het beste de biologische wespenlokstof gebruiken. De wespenval is makkelijk op te hangen of rechtop te zetten. De biologische wespenval is de meest doeltreffende biologische bestrijding tegen wespen. De val is ongevaarlijk voor kinderen, huisdieren en milieu. Tevens is de val inclusief een klein beetje biologische lokstof.

Bekijk de dagprijs

Wespenvanger/wespenval geel 20 cm – Insectenvangers/insectenvallen


Wespenvanger/wespenval geel 20 cm - Insectenvangers/insectenvallen

Wespenvanger/wespenval geel 20 cm. In deze wespenval plaatst u een lokmiddel, zodat wespen in de nabije omgeving u met rust laten en zichzelf opsluiten in de wespenvanger. Formaat diameter: 17 cm, hoogte: 20 cm. Materiaal: kunststof. Lokmiddel niet inbegrepen. Insectenbestrijding voor in de tuin/zomer.

Bekijk de dagprijs

Luxan Wespenspray


Luxan Wespenspray

Met deze spray van Luxan kunt u zelf het wespennest die binnen, in de spuwmuur of onder een dak zit bestrijden (bij grote en moeilijk bereikbare nesten raden wij altijd aan om een professionele bestrijder te consulteren). Het is ook geschikt om wespen te bestrijden die zich in kieren en naden schuilhouden. De spray heeft een na gebruik een lange nawerking tot wel 6 weken en bestrijdt zo het gehele nest of een effectieve manier.Inhoud: 400 ml Werkzame stoffen: permethrin 0,25% en tetramethrin 0,05% Toelatingsnummer: 14192 N Toepassing Gebruik de spray in de avond wanneer de wespen in het nest zitten en zo min mogelijk wespen vrij rond vliegen. Dek het oppervlak onder het te behandelen gebied af voor gebruik. Steek de spuitlans zo diep mogelijk in het nest of de kier of naad. Spuit langdurig voor maximaal effect. Na gebruik de ruimte goed door luchten. Merk Luxan Samenvattend Bestrijdt de wesp en het nest direct. Langdurige nawerking. Makkelijk in gebruik door de spuitlans.

Bekijk de dagprijs

ECOstyle Ongedierte & wespenspray


ECOstyle Ongedierte & wespenspray

De ECOstyle Ongedierte & wespenspray – 400 ml is een spray op basis van natuur pyrethrum. De spray bestrijdt verschillende soorten plaaginsecten in en om huis. Met ECOstyle Ongedierte– & wespenspray worden effectief en veilig: vliegen, pissebedden, zilvervisjes en wespen bestreden. De spuitbus kan zowel binnen als buitenhuis worden gebruikt.

Bekijk de dagprijs

HGX spray tegen wespen Een uiterst effectieve wespenspray


HGX spray tegen wespen Een uiterst effectieve wespenspray

HGX spray tegen wespen is een uiterst effectief middel voor het bestrijden van wespen in huis. Na gebruik van onze wespenspray heeft u voor lange tijd geen last meer van wespen! Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Waarom we deze leuk vinden

 • Uiterst effectief bestrijdingsmiddel
 • 4 – 6 weken werkzaam
 • Vlekvrij
 • Voor gebruik in huis

Bekijk de dagprijs

wespenvanger Kopersgids

Het aanpakken van een insectenprobleem is een eenvoudige taak. De meeste problemen kunnen worden opgelost met een blikje wespenvanger en er is niet veel moeite voor nodig. Als u echter niet het juiste product koopt, kan het probleem langer duren. Als het gaat om ongediertebestrijding, wilt u dat de klus snel wordt geklaard en dat de klus geklaard wordt. Helaas is dit niet altijd het geval.

Omdat er zoveel mogelijkheden voor ongediertebestrijding op de markt zijn, kan het moeilijk zijn om te weten wat de juiste methode is om uw probleem aan te pakken. Blikken wespenvanger kan het makkelijkst lijken, maar misschien geeft een val op de lange termijn wel betere resultaten. Misschien vindt u zelfs dat een insecticidenoplossing krachtiger of beter betaalbaar is. Wat het ook is, u moet vinden wat voor u werkt.

Ongediertebestrijding is verschillend afhankelijk van het scenario, en één enkel blik wespenvanger is waarschijnlijk niet de oplossing voor elk probleem. Hopelijk kunt u, door deze tips door te nemen over de verschillende beschikbare opties en hoe u deze veilig kunt gebruiken, uw probleem snel en efficiënt oplossen, zonder al te veel tijd te verspillen.

Gerelateerd overzicht: Outdoor mierenvangers.

Verschillende typen

Er zijn een paar verschillende manieren om zich te ontdoen van insecten. Meestal kun je wespenvangers gebruiken. Deze zijn vaak goedkoop en gemakkelijk te vinden in de winkel. De beste hebben grote sproeiafstanden, weinig giftige chemicaliën en zouden snel insecten moeten doden. Schuimsprays zijn vooral goed omdat het schuim uitzet om een nest of een gat te vullen waar insecten zich kunnen verstoppen. Ze kunnen ook alle insecten doden die terugkomen.

Helaas is het gemakkelijk om wespenvangers te veel te gebruiken en krijgt u misschien geen goede prijs-kwaliteitverhouding. In plaats daarvan zijn er enkele insecticide-oplossingen beschikbaar, die u zelf kunt mengen met water voor een betere prijs, maar het is onwaarschijnlijk dat ze een krachtige aërosolfles zullen hebben en meer moeite zouden kunnen doen dan het waard is.

Anders zijn wespenvallen een goede optie. Deze werken door insecten te lokken met chemicaliën, geuren of voedsel, en ze vervolgens te vangen op een kleverig oppervlak, of ze te verdrinken in een insecticide. Ze zullen niet zo snel van het ongedierte afkomen, maar ze zijn wel handig als je een bepaalde bron niet kunt lokaliseren, zoals een nest.

Veiligheid van wespen

Het eerste waar je aan moet denken bij het zoeken naar de beste wespenvanger is hoe het je zal beschermen tegen steken. Immers, dit is de reden dat u zich moet ontdoen van uw ongedierte, dus het heeft geen zin om iets te kopen dat hen boos zou kunnen maken. Met name bij wespen wilt u afstand houden en vervelende steken vermijden terwijl u zich van een nest ontdoet.

De beste wespenvangers hebben een lange straalafstand. Dit verwijst naar hoe ver het insecticide-schuim uit het blikje spuit. Hoe verder het sproeit, hoe minder dichtbij u moet zijn om de klus te klaren. Vallen zijn hier ook goed voor, want u kunt ze op plekken in uw tuin plaatsen waar u geen tijd hoeft door te brengen. Op deze manier kunt u wachten tot de wespen worden overgehaald, en ze daarna weer verwijderen.

Als u echter een nestje moet nemen, of als ze al in de buurt van uw huis zijn, zult u een spuitje willen hebben om een snelle overwinning te garanderen. Sommige oplossingen die u zelf kunt mengen zijn misschien krachtiger en waardevoller dan uw standaard sproeiers, maar dit kan betekenen dat u dichterbij komt dan u zou willen.

Als u op zoek bent om uw eigendommen te ontdoen van kakkerlakken, zie dan onze beste kakkerlakmoordenaars.

Veiligheid van chemicaliën

Naast het beschermen van uzelf tegen wespensteken, zult u ook afstand willen houden als er chemicaliën worden gebruikt in het door u gekozen insecticide. In termen van effectiviteit zullen de snelste en beste wespensteken waarschijnlijk chemicaliën gebruiken die gevaarlijk zijn voor zowel mensen als insecten. Daarom wilt u afstand houden van het doel en ervoor zorgen dat de wind achter u is voor gebruik.

Hetzelfde geldt voor wespenvallen. Veel van deze zullen giftige chemicaliën gebruiken om uw ongedierte te doden, dus u wilt ze ver weg en buiten het bereik van kinderen. Gelukkig gebruiken sommige wespenvallen voedsel in plaats van chemicaliën om hun prooi te lokken. Er zijn ook enkele chemicaliënvrije sprays, dus u moet uitkijken voor degenen die winkelen.

Deskundige tip

Om uzelf te beschermen tegen wespen, evenals tegen eventuele chemicaliën die in een spray worden aangetroffen, moet u een spuitbus met de langste straalafstand kiezen en achteruit gaan.

Wist u dat?

Sommige chemische insecticiden kunnen honderden soorten insecten doden, waardoor ze effectiever zijn dan de meer gebruikelijke sproei- en valstrikken.

Gerelateerde berichten

 • Beste Spinnenspray in 2021
 • Beste mierenlokdoos buiten in 2021
 • Beste mierenpoeder in 2021
 • Beste rattenvergif in 2021
 • Beste Kakkerlakken verwijderen in 2021
 • Best Crabgrass Preventers in 2021
 • Beste kunstgras voor 2021
 • Beste serre in 2021

We hopen dat u heeft genoten van ons artikel over “Beste wespenvangers in 2021”, als dat zo is, deel het dan en beoordeel het.

Recent Posts