Beste rattenvergif in 2021


Veel steden worden geteisterd door ratten, die allerlei problemen veroorzaken in woningen en commerciële ruimtes. Er zijn veel verschillende manieren om zich te ontdoen van ratten, maar een van de meest effectieve opties is het gebruik van rattenvergif. Dit is geen perfecte en onfeilbare optie, maar zolang u ervoor zorgt dat u het beste rattenvergif hebt gekocht, moet u in staat zijn om problematische knaagdieren met succes uit te roeien en uw huis, winkel of een andere met ratten besmette omgeving in slechts enkele dagen 100% rattenvrij te maken.

Het kiezen van het beste rattenvergif kan moeilijk zijn, omdat verschillende soorten ongedierte en verschillende omgevingen een breed scala aan verschillende knaagdierbestrijdingsmiddelen kunnen vereisen om een effectieve en volledige doding te verkrijgen. Het is essentieel om te overwegen waar u van plan bent het gif te plaatsen, of u nu wel of niet huisdieren in uw omgeving heeft, en waar de rat naartoe zou kunnen gaan nadat hij is vergiftigd.

We hebben al deze vragen in overweging genomen bij het onderzoek naar het beste knaagdierengif dat in 2021 voor u beschikbaar is, en we hebben een lijst samengesteld van onze top 10 van rattenvergif in 2021 om u te helpen de juiste optie te kiezen voor uw persoonlijke behoeften. Het maakt niet uit wat uw situatie is, er zou een geweldige optie in onze lijst van beste rattenvergif beoordelingen hieronder moeten staan die u zou kunnen helpen om uw ongedierte uit te roeien, wat gemoedsrust en tevredenheid in een kwestie van dagen zou kunnen brengen.

Gerelateerd: Beste kakkerlakken vergif beoordeling.

Bekijk hieronder het Beste rattenvergif.

Barrière Radikal Toxa Granen Ratten en Muizen


Barrière Radikal Toxa Granen Ratten en Muizen

Brodilux Paste 150gr is een vettig en deegachtig lokaas op basis van volle tarwe. Deze pasta is zeer aantrekkelijk voor muizen en ratten. Dit product kan binnenshuis gebruikt worden in gebouwen en agrarische ruimtes, zoals stallen en opslagplaatsen. De actieve stof brodifacoum werkt bloedstollingsremmend. 1 inname kan al dodelijk zijn voor ratten of muizen. Na het eten van het lokaas zullen de knaagdieren pas enkele dagen sterven zodat de rest van de kolonie niet achterdochtig wordt ten opzichte van het lokaas. Deze pasta bevat FLUO-NP© technologie. Deze zal ervoor zorgen dat na het opeten van het lokaas de uitwerpselen van het knaagdier zichtbaar worden onder UV-licht.

Bekijk de dagprijs

Barrière Radikal Toxa Pasta Ratten


Barrière Radikal Toxa Pasta Ratten

Barrière Radikal Toxa Pasta is een gebruiksklaar lokaas onder vorm van pasta dat de bestrijding van knaagdieren en de schade die ze veroorzaken, tegengaat.

OPGELET: Maak STEEDS gebruik van een BEVEILIGDE ratten– of muizenvoederdoos zodat er geen kinderen of (huis)dieren bijkunnen! Bewaar het gif, ook ongeopend, op een veilige plek!

Aantrekkelijkheid : de ingrediënten zijn speciaal geselecteerd vanwege hun aantrekking op knaagdieren

Resultaat : effectieve en snelle controle van ratten en muizen

Het gebruiksklare lokaas kan uitsluitend gebruikt worden in stevige, verzegelde lokaasdozen. Zakjes niet openen. Gebruik van handschoenen wordt aanbevoleen. De lokaasdozen moeten worden voorzien van de nodige informatie mbt productidentificatie.

Bekijk de dagprijs

Maxx Vangkooi voor dieren van 60x18x20cm – rattenval


Maxx Vangkooi voor dieren van 60x18x20cm - rattenval

Vangkooi voor allerlei dieren. Wildkooi om dieren levend te vangen.

Vanaf januari 2015 is het in Europa verboden om rattengif in de buitenlucht te gebruiken. Dit maakt het lastiger om ratten en ander ongedierte te vangen.

De vangkooi maakt het mogelijk om alle ongedierte in en om je huis levend te vangen en zónder gif te gebruiken.

Deze vangkooi – rattenval heeft afmetingen van 60x18x20cm. De val heeft 2 ingangen, wat betekent dat ongedierte vanuit 2 kanten de val binnen kan komen. Dit vergroot de pakkans ten opzichte van een kooi met 1 ingang. Het dier wordt gelokt door lokaas in de kooi. Dit kan bijvoorbeeld kaas zijn. Zodra het dier het plateau in het midden betreedt, valt de deur dicht. Door het handvat aan de bovenkant is de kooi makkelijk weg te halen. Je hoeft de kooi zelf met het dier erin niet aan te raken.

De wildkooi is gemaakt van staal. Deze heeft een groene schutkleur. Zo valt de kooi minder snel op en is de pakkans groter.

Bekijk de dagprijs

Wonact® Diervriendelijke muizenval – 2 stuks – Rattenval


Wonact® Diervriendelijke muizenval - 2 stuks - Rattenval

Heb je last van muizen of ratten en wil je ze op een diervriendelijke manier bestrijden? Kies dan voor deze duurzame muizenval van Wonact. De val is groot genoeg om al je ongedierte op vier pootjes te vangen, van huismuis tot bruine rat en eekhoorn. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je het beestje pijn doet: de dieren lopen in de val en de valdeur sluit achter hen. Na je vangst kun je de levende dieren terugplaatsen in de natuur. De val is eenvoudig in gebruik en kan zowel binnen als buiten worden gezet.

Waarom we deze leuk vinden

 • Diervriendelijk vangen van muizen en ratten
 • Veilig voor huisdieren en kinderen
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Herbruikbaar en recyclebaar
 • Vaatwasserbestendig
 • Inclusief handleiding
 • 1 jaar garantie

Bekijk de dagprijs

Duurzame Muizenval en Rattenval


Duurzame Muizenval en Rattenval

Last van muizen of kleine ratten?
Met deze muizenvallen ben je in een hand omdraai van je ongedierte probleem af! Deze vernieuwde muizenklemmen werken met een gevoelig plateau en slaan snel en krachtig dicht waardoor de muis of kleine rat gegarandeerd geen kans maakt. De muizenval/rattenval is veilig, hygiënisch en eenvoudig in gebruik. Daarbij is de val duurzaam en herbruikbaar. In tegenstelling tot gif zul je de dode muizen/ratten altijd in de klem vinden en niet verspreid door je huis of tuin. Dit alles maakt onze muizenval de beste keuze in het bestrijden van ongedierte in en rondom je huis.

Waarom we deze leuk vinden

 • Effectief door het gevoelige plateau, 100% pakkans!
 • Veilig in gebruik
 • Makkelijk schoon te maken zonder vieze vingers
 • Zowel binnen als buitenshuis
 • Geschikt voor muizen, spitsmuizen en kleine ratten
 • Geen gebruik van gif
 • Makkelijk te gebruiken
 • Duidelijke handleiding op de verpakking
 • Herbruikbaar
 • Hygiënisch en duurzaam

Bekijk de dagprijs

GuardX Muizen & Rattenval – 6 stuks – Herbruikbaar


GuardX Muizen & Rattenval - 6 stuks - Herbruikbaar

Heb je last van muizen of ratten in huis dan is het tijd om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Een van de beste dingen die je maar kunt doen is een goede muizenval/rattenval aanschaffen voor in huis. Bij ons zit je goed als het aankomt op het aanschaffen deze muizenval. Hieronder zullen wij je wat laten zien over dit product, zo weet je wat je te wachten staat voor in huis.

Waarom we deze leuk vinden

Er zitten ontzettend veel voordelen aan het gebruik van onze muizenval/rattenval. Deze voordelen hebben we hieronder even voor je op een rijtje gezet, dit maakt het wat makkelijker om te kiezen:

 • Veilig te gebruiken – Geen gif, geen lijm, geen touch design, zeer veilig in gebruik en geen zorgen meer over bloedende vingers. Gemakkelijk te reinigen van de geuren en het bloed.
 • Super eenvoudig klaar te zetten – Je hoeft alleen wat aas in de beker te zetten, de klem van de val open te houden en te wachten totdat de muis of rat in de Muizenval Rattenval loopt. Je kunt deze Muizenval Rattenval zowel buiten als binnen gebruiken.
 • Sterk en precies – Er is maar 0,03 kg nodig om de val te activeren. Met de krachtige roestvrijstalen veer zijn deze muizenvallen geschikt voor het vangen van muizen, ratten en andere knaagdieren
 • Van alle mogelijke muizen af – Met behulp van elektronische ultrasone apparatuur laat je de muis gewoon tijdelijk ontsnappen, echter zullen ze niet langer bang zijn en terugkeren na een bepaalde periode. Dankzij onze Muizenval Rattenval kan je de muis vangen om te voorkomen dat hij later weer terugkomt.

Bekijk de dagprijs

Rattenvergif Kopershandleiding

Huisdieren en rattenvergif

Als u katten, honden of andere vrij rondlopende huisdieren heeft die het gif direct kunnen tegenkomen of de ratten eten nadat ze zijn vergiftigd, moet u altijd het gebruik van elk type rattenvergif vermijden. Het risico op accidentele bijkomende schade bij de meeste soorten rattenvergif is aanzienlijk, en voor de veiligheid van uw huisdieren (of kleine kinderen!) is het essentieel om dit risico volledig te vermijden door het gebruik van niet-toxische methoden om een problematische plaagdierplaag te elimineren.

Veiligheidsmaatregelen

rattenvergif is bedoeld om ratten en ander ongedierte te doden, wat betekent dat het een reeks onaangename giftige stoffen bevat. Terwijl sommige opties voor rattenvergif specifiek voor knaagdieren zijn geformuleerd en geen effect hebben op andere wezens, bevatten veel van deze opties breed-spectrum toxines die ziekte of, waarschijnlijker, de dood kunnen veroorzaken bij andere dieren die het gif consumeren.

Dit kan ook van toepassing zijn op secundaire vergiftiging; als een rat vergiftigd aas eet en vervolgens een havik of ander roofdier die rat eet, dan zal het gif in de bloedbaan van het roofdier terechtkomen en zal het naar alle waarschijnlijkheid doden. Dit betekent dat rattenvergif dat onzorgvuldig wordt gebruikt, een aanzienlijke ecologische impact kan hebben en veel meer dan alleen de ratten kan doden.

Daarom is het essentieel dat u alle veiligheidsvoorschriften op de verpakking van uw rattenvergif opvolgt. Deze aanwijzingen zullen altijd aanwezig zijn, omdat ze vereist zijn volgens de voorschriften van het US Environmental Protection Agency. Als het door u gekozen rattenvergif niet is voorzien van deze aanwijzingen, dan voldoet het niet aan deze voorschriften en kan het allerlei gevaarlijke en milieuschadelijke stoffen bevatten en mag het onder geen enkele voorwaarde worden gebruikt.

Als u katten of andere vrij rondlopende huisdieren op uw terrein heeft, moet u het gebruik van elk type rattenvergif vermijden, omdat het risico op kruisbesmetting of toevallige blootstelling aanzienlijk is, hoe zorgvuldig u uw vergif ook gebruikt.

Doseringen

Alle gifstoffen hebben specifieke dodelijke doses, wat betekent dat je een bepaalde hoeveelheid nodig hebt om het doelwit te doden. Het probleem hier is dat ratten en muizen zeer verschillend van grootte zijn en verschillende fysiologieën hebben, ondanks het feit dat beide knaagdieren zijn, en daarom zal de dodelijke dosis van elk gif die nodig is om ze te doden verschillen tussen muizen en ratten.

Als gevolg hiervan is het essentieel om te bepalen met wat voor soort plaag je te maken hebt voordat je een gif koopt; als je muizen hebt, gebruik dan een muizengif, maar als je ratten hebt, gebruik dan een gif dat speciaal is samengesteld voor het doden van ratten. De grootte van de uitwerpselen die u in uw huis vindt, kan een goede indicatie geven van het soort ongedierte waar u mee te maken heeft, waarbij de uitwerpselen van ratten merkbaar groter zijn dan die van muizen.

Hoe werkt rattenvergif?

Verschillende soorten rattenvergif werken op verschillende manieren, waarbij ratten op verschillende manieren worden gedood. Sommige soorten rattenvergif bevatten het gif bromethalin, dat een wisselwerking heeft met de mitochondriën van de cellen van de knaagdieren, waardoor hun vermogen om energie te produceren wordt geremd en hun lichaam effectief volledig wordt afgesloten.

Andere rattenvergif bevatten zinkfosfide, een toxine die alleen is goedgekeurd voor gebruik in landbouwgebieden en niet geschikt (of legaal) is voor huishoudelijk gebruik, en die een reactie veroorzaakt in de maagzuren van ratten en muizen, waardoor giftige gassen worden geproduceerd, die zich ophopen tot het knaagdier in kwestie sterft.

Een derde veelvoorkomend type rattenvergif is datgene dat calciumafscheiders bevat, waardoor een te grote hoeveelheid calcium wordt toegevoegd aan de bloedstromen van knaagdieren die dit type gif consumeren en orgaanfalen en de dood veroorzaken. De meest voorkomende vorm van calciumvrijgave rattenvergif is vitamine D3, een veilige optie die geen risico op secundaire vergiftiging met zich meebrengt in het geval dat de rat wordt geconsumeerd door een roofdier, en dus een minimale ecologische impact heeft buiten de beoogde knaagdieren.

Het laatste, en meest voorkomende, type rattenvergif bevat antistollingsmiddelen. Deze veroorzaken inwendige bloedingen wanneer ze worden geconsumeerd, waardoor de rat langzaam sterft. Deze hebben een relatief hoge dosering nodig om te kunnen werken, en vaak moet de rat meerdere doses gif innemen om te kunnen werken.

Daarnaast is het risico op bijkomende schade door antistollingsmiddelen aanzienlijk, omdat ze op geen enkele manier specifiek zijn voor knaagdieren en de dood kunnen veroorzaken bij een groot aantal kleinere dieren en andere gezondheidsproblemen bij grotere dieren.

Wat zit er in rattenvergif?

Er zijn veel verschillende soorten rattenvergif, maar ze zijn allemaal gemaakt van een soort knaagdierenverdelgingsmiddel en een afgiftemethode om de ratten aan te moedigen het gif te consumeren. Deze leveringsmethoden omvatten vormen zoals pellets, vergiftigde zaden, poeders voor het mengen met water, of grotere blokken op basis van paraffinewas.

De drie belangrijkste soorten knaagdierenverdelgingsmiddel die in rattenvergif worden aangetroffen, zijn calciumontsmettingsmiddelen, die orgaanfalen veroorzaken, acute gifstoffen, die giftige stoffen in het lichaam van de ratten opbouwen, en antistollingsmiddelen, die de productie van vitamine K voorkomen en inwendige bloedingen veroorzaken.

Dit zijn allemaal onaangename stoffen, en de meeste zijn niet specifiek voor ratten, wat een hoog risico op secundaire vergiftiging, ecologische schade en kruisbesmetting met zich meebrengt. Daarom moet rattenvergif alleen als laatste redmiddel worden gebruikt als de meer humane opties met minder risico op bijkomende schade zonder succes zijn uitgeput.

Hoe lang duurt het om een rattenvergif te doden?

De lengte van de tijd die nodig is voor rattenvergif om een rat te doden hangt af van de grootte van de rat en het type en de leeftijd van het gif, waarbij oudere rattenvergif dat een tijdje in de kast is achtergelaten over het algemeen minder effectief is en er langer over doet om ratten te doden. In het algemeen echter duurt het bij de meeste rattenvergif gemiddeld 2 tot 3 dagen om een rat te doden, zolang hij maar genoeg van het gif heeft gegeten. 4 tot 6 dagen is misschien een meer realistische verwachting, omdat ratten niet altijd genoeg van het gif zullen eten voor volledige effectiviteit.

Om het proces van de dood van een rat zoveel mogelijk te versnellen, zijn er een aantal stappen die je kunt nemen om de rat aan te moedigen zo veel mogelijk gif te consumeren. Het plaatsen van het gif in de optimale positie en het zo snel mogelijk verwijderen van eventueel bedorven gif kan een verschil maken, net als het verwijderen van alle andere mogelijke voedselbronnen om de ratten op het gif te richten.

Het is ook belangrijk om het gif altijd op dezelfde plaats te plaatsen, want de meeste knaagdieren worden gedreven door vertrouwdheid en proberen veel minder snel iets onverwachts te eten dat ze niet herkennen.

Deskundige tip

Veel soorten rattenvergif kunnen leiden tot secundaire vergiftiging van roofdieren en roofvogels die besmette ratten consumeren. Het zoeken naar wildveilig rattenvergif kan de ecologische impact van uw rattenvergiftigingsactiviteiten aanzienlijk verminderen!

Wist u dat?

Het ontbinden van dode ratten kan een krachtige en onaangename geur afgeven, dus bij het gebruik van rattenvergif is het belangrijk om de lichamen zo snel mogelijk te vinden en te verwijderen!

Gerelateerde berichten

 • Beste wespenvangers in 2021
 • Beste Spinnenspray in 2021
 • Beste mierenlokdoos buiten in 2021
 • Beste mierenpoeder in 2021
 • Beste Kakkerlakken verwijderen in 2021
 • Best Crabgrass Preventers in 2021
 • Beste kunstgras voor 2021
 • Beste serre in 2021

We hopen dat u hebt genoten van ons artikel over “beste rattenvergif in 2021”, zo ja, deel het dan en beoordeel het.

Recent Posts