Beste behangafstomers kopen en reviews in 2021


Heb je oude behangpapier in je kamer? Wilt u zich ontdoen van kleverige behangafsnijdingen? Het verwijderen van elke soort behang uit uw kamer(s) kan een lastige zaak zijn, vooral als u in het verleden niets van dit soort behang heeft uitgevoerd. Om er zeker van te zijn dat uw kamer niet rommelig wordt en het behang ook niet beschadigd raakt, kunt u ervoor kiezen om een of andere high-end beste behangstoomboot te gebruiken.
beste behangafstomer
Vanaf vandaag is de markt gevuld met verschillende bedrijven die proberen de beste, kosteneffectieve en moeiteloze behangstoomboot aan te bieden. Bijna elk ander bedrijf probeert een nieuwe industriestandaard te zetten die zelfs experts en goed geïnformeerde personen zoals wij schokt. Maar het is belangrijk op te merken dat niet alle zijn de beste die er zijn, alleen de vordering is! U als verantwoordelijke klant moet uitkijken naar het product dat doet wat het belooft te leveren!

Bekijk de best beoordeelde behangafstomer, hieronder.

Behangafstomers zijn verantwoordelijk voor het bevestigen en verwijderen van het behang in uw huis. In dit artikel zullen we ons vooral richten op de top 4 van de beste behangstoommachines die uw werk met gemak en perfectie zouden doen, zoals u nog nooit eerder heeft gezien of ervaren.

We hebben persoonlijk veel producten uitgeprobeerd en na het testen en analyseren van verschillende factoren, hebben we de onderstaande lijst opgesteld. De in dit artikel gepresenteerde behangstoommachines zijn voornamelijk voor thuisgebruik. Factoren als prestaties en kosteneffectiviteit hebben de hoogste prioriteit. Dit gezegd zijnde, laten we de lijst rollen!

VONROC Behangafstomer – 2000W – 4.5Liter & 3.5m slang

VONROC Behangafstomer – 2000W – 4.5Liter & 3.5m slang

Bekijk de dagprijs

Behangkrabben wordt met de VONROC WS501AC een gemakkelijke klus. Dankzij de 2000W is geen enkel behang veilig. Het maakt niet uit of je een kleine kamer van behang moet verwijderen of een volledige woning. Deze behangafstomer is jouw redder in nood.

 • Waterreservoir van 4.5liter: de behangafstomer is voorzien van een waterreservoir met verwarmingselement waarmee je ongeveer 75 minuten kunt werken op een volle tank.
 • Aansluiting: de VONROC WS501AC werkt op stroom en geeft je veel bewegingsvrijheid dankzij een 2m rubberen kabel.
 • Stoomslang: de stoomslang heeft een lengte van 3.5m en is het verbindingselement tussen je waterreservoir en de stoomplaat. Dankzij de lange stoomkabel van 3.5m heb je tijdens de klus veel bewegingsvrijheid. Zo kun je bijvoorbeeld op een huishoudtrap werken terwijl de machine op de grond staat.
 • Stoomplaat: de stoomplaat is voorzien van een handvat waardoor jij de stoomplaat gemakkelijk over het werkstuk beweegt.

Powerplus POWX340 Behangafstomer – 2200 W

Powerplus POWX340 Behangafstomer - 2200 W

Bekijk de dagprijs

Binnenkort verhuizen of aan renovatie toe? Met de Powerplus POWX340 Behangafstomer is het verwijderen van oud behang geen enkel probleem meer.

 • Het oude behang kan je gemakkelijk en snel verwijderen dankzij de grote stoomplaat van 305 x 200 mm.
 • Door het waterreservoir (met veiligheidsventiel) van 4,5 liter, kan je 75 minuten doorlopend werken.
 • Het toestel heeft een 3 meter lange stoomslang.

Silverline 2200 W behangafstomer

Silverline 2200 W behangafstomer

Bekijk de dagprijs

4,5 liter watertank voor een gebruikstijd van 70 minuten. 3 meter lange, flexibele slang en gecontroleerde temperatuur. Verwijderd meerdere lagen behang. 280 x 200 mm stoomkussen. Voor gebruik met kraanwater, De afstomer warmt snel op, is te gebruiken met kraanwater en verwijderd meerdere lagen behang. De 3 meter lange, flexibele slang is aangesloten op een 4,5 liter watertank en een 280 x 200 mm stoomkussen. De behangafstomer is voorzien van een temperatuur controle en heeft een gebruikstijd van 70 minuten. Kenmerken: IP waardering: IPX4, Max. werktijd: 70 minuten, Vermogen: 2200 W, Capaciteit – inhoud: 4,5 l, Gewicht: 1,4 kg, Inhoud verpakking: 1 x behangafstomer, 2200 W, 1 x flexibele slang, 3 m, 1 x stoomkussen, 1 x handleiding, 1 x stroomsnoer met EU adapter

Behang afstomer 2200w behangafstomer 4.5 liter watertank 3 meter stoomslang set

Behang afstomer 2200w behangafstomer 4.5 liter watertank 3 meter stoomslang set

Bekijk de dagprijs

Behangafstomer is een makkelijk apparaat om te helpen bij het verwijderen van (meerdere lagen) behang.

De behangafstomer is voorzien van een temperatuur controle en heeft een gebruikerstijd van 70 minuten.

Handleiding meertalig waaronder Nederlands.
https://www.bol.com/nl/p/wagner-behangafstomer-w-16/9200000012515475/?bltgh=joFwvDP06mh2IJD-zTJH4g.1_13.20.ProductTitle#

VEBA Behangafstomer – Professionele kwaliteit – 2200 watt – 3 Liter – 3 Meter slang

VEBA Behangafstomer - Professionele kwaliteit - 2200 watt - 3 Liter - 3 Meter slang

Bekijk de dagprijs

Het er afhalen van behang wordt met de VEBA Behangafstomer een gemakkelijke klus. Dankzij de 2200W is geen enkel behang meer veilig. Het maakt niet uit of je een kleine kamer van behang moet verwijderen of een volledige woning. Deze behangafstomer is jouw redder in nood. Verwijder makkelijk oud behang zonder chemicaliën.

Wagner behangafstomer – W 16

Wagner behangafstomer - W 16

Bekijk de dagprijs

Deze behangafstomer is geschikt voor het afstomen van oud behang zonder gebruik te maken van chemicaliën. De Wagner behangafstomer, type W 16, is een topmodel uit het assortiment geschikt voor zowel kleine als grote projecten. Uitgerust met warmte geïsoleerde slang en doordacht ventielsysteem om veilig te werken. Lange stoomtijd om grote vlakken te bewerken zonder onderbrekingen. Met de bijgeleverde kleine stoomplaat en krabber bewerkt men makkelijk smalle of moeilijk bereikbare oppervlakken.

 • Vermogen: 2000 Watt
 • Stoomkracht: 50 g/min
 • Reservoirinhoud: 5 liter
 • Lengte van de slang: 4 m
 • Autonomie: 80 min

Welke punten te overwegen terwijl het kijken uit voor de beste behangafstomers?

1) Veiligheid

Terwijl het omgaan met elke vorm van professionele behangafstomer, moet u de veiligheid als uw grootste zorg houden. Zorg er altijd voor dat de verbinding tussen de stripper en het stoompad luchtdicht is voordat u met uw werkzaamheden begint. Als u het toevallig negeert, dan kan het verlies van de verbinding u in een slachtoffer van hete stoom veranderen. Ook als u van plan bent om het apparaat continu lange uren te gebruiken, overweeg dan het gebruik van een uitsparing, omdat dit oververhitting voorkomt.

2) Garantie

Als u een van de bovenstaande behangafstomers koopt en het in goede staat houdt door het van tijd tot tijd te onderhouden, dan is de kans dat het jarenlang niet zal werken vrij klein. Maar als u toevallig een storing of een technisch probleem tegenkomt, dan zou een garantie aan uw zijde uw beste redding zijn.

Een product zonder garantie kan u veel problemen geven op de lange termijn en daarom is het aan te raden om een merkbehangstoomboot te kopen die ten minste een jaar garantie heeft.

3) Kwaliteit van de constructie

De materialen die bij de productie van de behangafstomer worden gebruikt, zullen ook een cruciale rol spelen in het weerstandsvermogen en de algemene werking van het product. De grondstoffen zijn de bron van de constructie en als ze van goede kwaliteit zijn, zal het eindproduct een meesterwerk blijken te zijn. Behangstoomreiniger moet in staat zijn om op zijn minst een paar harde slagen te maken.

4) Gemak

Factoren als de lengte van het netsnoer, het gewicht van het product, de grootte van een stoomplaat en de watertank komen hier aan de orde. Het gereedschap met een fatsoenlijk gewicht en een compact ontwerp is duurzaam en tegelijkertijd efficiënt in het bereiken van krappe en krappe ruimtes.

Zo kunt u het apparaat urenlang gebruiken. En niet te vergeten dat de lengte van het netsnoer ook een cruciaal punt zal zijn in het gebruiksgemak. Hoe langer het snoer, des te beter is het bereik zonder dat er steeds weer een stekker in het stopcontact hoeft te worden gestoken. Tot slot zal de behoorlijke grootte van de stoomplaat en de tank helpen bij een snelle afwerking.

Veelgestelde vragen

V: Moet ik een wasmiddel aan het water toevoegen voor optimale prestaties?

A: Nee. Behangstoommachines werken het beste met alleen water.

V: Na hoe lang verandert het water in stoom?

A: Dat hangt af van de grootte van het waterreservoir en het wattage van het apparaat en verschillende andere factoren. Gemiddeld moet je echter tussen de 10 en 30 minuten wachten.

Conclusie

De bovenstaande criteria zijn enkele van de belangrijkste, maar het spreekt voor zich dat er ook veel andere cruciale punten zijn die in aanmerking moeten worden genomen, zoals prestaties, efficiëntie, prijs, enz. Dit gezegd zijnde, kunnen de geavanceerde en krachtige behangafstomerss u helpen bij het uittrekken van behangpapier dat tot nu toe zelfs onvervangbaar leek. Het oppervlak zal schoon en mooi zijn zoals het eerder was voordat de behangpapieren waren aangebracht. De top vier van de gepresenteerde keuzes zijn allemaal eco-vriendelijk van aard, waardoor het veilig en handig is voor zowel het milieu als de mensen.

Recent Posts