Beste Airbrushers in 2021


Een airbrush kan een veelzijdig en uniek hulpmiddel zijn om te gebruiken, waardoor u prachtige kunstwerken, heerlijke taartdecoraties, sublieme modellen en ambachten, en unieke nagelontwerpen en tatoeages kunt maken. Individuele ontwerpen en patronen kunnen worden gemaakt op verschillende oppervlakken, met behulp van een verscheidenheid aan materialen, waardoor u waar voor uw geld en langdurig gebruik krijgt.

We hebben tien van de beste airbrushes die op dit moment op de markt zijn beoordeeld, om u te helpen beslissen welke de beste airbrush voor u en uw behoeften is.

Alternatief; Airless verfspuit.

Bekijk de Beste Airbrush, hieronder.

Airbrush Kopersgids

Een airbrush kan een van de aanpasbare hulpmiddelen in uw huis zijn, die talrijke toepassingen van het schilderen van modellen, het creëren van foto’s, het verfraaien van cakes, het produceren van nagelkunst, en het injecteren van tatoegeringsontwerpen ontvangen. Het kan ongewoon lijken om een hulpmiddel te gebruiken voor het schilderen van een model op een dag, en dan na het schoonmaken met behulp van hetzelfde gereedschapvoor het versieren van heerlijke taarten, maar dat is de veelzijdigheid van de airbrush tool. Daarnaast kunt u zelfs uw airbrush gebruiken om tropische spuitbruinen te voltooien, op voorwaarde dat u een kwaliteitsspray bruinen formule gebruikt, klaar voor een speciale gelegenheid of in voorbereiding op een vakantie.

Om uw glamour toe te voegen, kunt u de airbrush zelfs gebruiken om aantrekkelijke nagelkunst en vakantiespuittatoeages te voltooien. De sleutel is om uw kleuren op te bouwen van onderaf, laag voor laag, en texturen op te bouwen. De beste methode is om eerst lichtere kleuren te gebruiken, waarbij de donkere kleuren worden opgebouwd naarmate het ontwerp vordert.

Let op: u kunt ook een airbrushcompressor nodig hebben.

airbrushes

Professioneel vs. Beginner

Afhankelijk van het feit of u een professional of een beginner bent, zijn er verschillende soorten airbrushes die passen bij uw vaardigheden en uw behoeften. Een beginner kan passen bij een enkele actie airbrush als een enkele actie airbrush is veel gemakkelijker te gebruiken en toch biedt een beginner met alles wat ze nodig hebben om perfecte ontwerpen te maken en te experimenteren met hun stijlen. Met een single action airbrush hoef je alleen maar op de knop te drukken om de verf uit de spuitkop te spuiten, waardoor de hoeveelheid kleur en druk goed wordt geregeld.

Dit type van airbrush kan geweldig zijn voor grotere oppervlakten, omdat elke precisiebewerking minder dan precies kan zijn. Het kan verstandig zijn om een airbrushkit te kopen, als u een beginner bent, die een reeks van sproeiers en accessoires voor u om te experimenteren met. Een professional kan meer baat hebben bij een dual-action airbrush, omdat deze iets moeilijker te gebruiken is en de gebruiker toch in staat stelt om professionele en ingewikkelde ontwerpen te maken.

Met een dual-action airbrush kunt u eenvoudig het debiet en de druk van de airbrush regelen, waardoor u een groot oppervlak kunt creëren en een uitstekende dekking kunt bieden, maar ook fijnere details kunt creëren. Een dual-action luchtpenseel maakt gebruik van een zwaartekracht feed verfkop, die op de bovenzijde terwijl in de sifon feed. Een dual-action luchtpenseel mengt lucht en verf samen achter het mondstuk, wat zorgt voor een interne menging, die fijnheid en scherpte biedt naast precisie en een hoge mate van nauwkeurigheid.

Hoe gebruik ik een Airbrush?

Zodra u uw verf of andere vloeistof in uw airbrush hebt geladen, test u eerst uw verf tegen kraspapier om de consistentie en de kleur te controleren. Houd de airbrush op ongeveer 8 inch afstand van het oppervlak voor het beste resultaat. U moet ook oefenen met het controleren van de verstuiving van de airbrush, dat is hoe fijn de verfdeeltjes worden gespoten van de airbrush. Experimenteer met verschillende drukken, verschillende soorten verf, verschillende afstanden van het papier, evenals verschillende bewegingen en hoeken van de airbrush. Daarnaast zullen verschillende naalden verschillende resultaten opleveren.

Nadat u uw airbrush heeft gecontroleerd en getest, bent u klaar om uw airbrush volledig te gaan gebruiken. Neem het gewenste oppervlak en schets uw patroon of ontwerp, waarbij u alle gebieden die u niet wilt schilderen afneemt. Werk met één kleur per keer, bouw uw foto op vanaf de onderste laag, waarbij u van lichtere kleuren naar donkerdere kleuren gaat. Nadat u klaar bent met het schilderen van uw foto, verzegelt u het schilderij met een lichte spray van een fixeermiddel over uw foto, waarbij u rond de 4 meter afstand staat en het in horizontale streken aanbrengt.

airbrush schoon maken

Hoe maak je een Airbrush schoon?

Sommige airbrushes zullen u toestaan om de airbrush te vullen met verfreiniger en de herhaalde druk zal uw airbrush moeiteloos schoonmaken. Andere modellen vereisen echter een extra schoonmaakbeurt, waardoor u de airbrush onmiddellijk na elk gebruik moet wassen. U zult uw airbrush moeten demonteren, volgens de instructies van de fabrikant, die de stukken in een kom vol met warm water leegt.

Hoe maakt u een Airbrush Cake?

Het versieren van een taart is slechts één van de toepassingen van een airbrush, waarmee u prachtige en eetbare airbrushontwerpen kunt maken. De manier waarop je een airbrush gebruikt voor het versieren van taart lijkt erg op het gebruik van een airbrush voor het maken van artwork, met als belangrijkste verschil de vloeistof die je in de airbrush laadt. Het belangrijkste verschil is de vloeistof die je in de airbrush laadt. Je moet een vloeibaar mengsel maken van een ¼ kopje heldere alcohol naast een ¼ tl kleurstof naar keuze. Dit moet worden geroerd om goed op te lossen, waarbij eventuele vaste stoffen worden gezeefd om te voorkomen dat het mondstuk van de airbrush wordt geblokkeerd. Vervolgens laadt u uw airbrush gewoon in met het mengsel en gebruikt u uw airbrush zoals u gewend bent.

Deskundige tip

Bij het airbrushen van uw project moet u ernaar streven om uw foto of ontwerp van onderaf op te bouwen, waarbij u lichtere kleuren op de basis creëert en over de bovenste lagen een donkerdere kleur gebruikt.

Wist u dat?

De eerste airbrush werd in 1879 gemaakt door Abner Peeler, met behulp van onderdelen uit een juwelierswerkplaats. Het bedrijf Liberty Walkup begon de uitvinding in 1883 op de markt te brengen.

Recent Posts