Dewalt DCF887NT Slagschroevendraaier review en kopen


Dewalt DCF887NT Slagschroevendraaier review

Bekijk de dagprijs

Samenvatting

Het DeWalt DCF887NT model is niet alleen uitgerust met een toepassingscontrole, maar ook met extra schroeffuncties en beschadigingen aan het bevestigingsmateriaal, en is de perfecte aanvulling voor elke gereedschapsliefhebber. Het is van geweldige kwaliteit en biedt een 3-LED halo licht ring om ervoor te zorgen dat u altijd kunt zien wat u doet als u met de slagschroevendraaier werkt. Het heeft de nieuwste borstelloze technologie en een koppel van 250 Nm, wat vrij indrukwekkend is voor de prijs die je betaalt. Dit gereedschap is misschien niet de goedkoopste optie, maar het is altijd beter om iets meer uit te geven aan een elektrische schroevendraaier als je het vaak gaat gebruiken. Dit DCF887-model wordt zelfs geleverd met een instelling voor 3 snelheden, zodat je je werk 3 keer zo snel of 3 keer zo langzaam kunt doen, als dat is wat je nodig hebt. Het compacte en lichtgewicht ontwerp zorgt ervoor dat gebruikers het in krappe ruimtes kunnen inpassen zonder gedoe of zorgen. Dit ontwerp maakt het ook gemakkelijker te gebruiken voor lange periodes van tijd. Het product scoort echter niet zo goed met betrekking tot de kwaliteit van de meegeleverde batterijen – ze zouden een stuk beter kunnen zijn. Daarnaast heeft het model verbeteringen nodig in de instelsterkte omdat er problemen zijn geweest met het veranderen van de instelling van de 1ste naar de 2de of 3de. Desondanks is het nog steeds een slagschroevendraaier die uw geld waard is!

DeWalt is een betrouwbaar merk dat producten van goede kwaliteit produceert voor zowel de beginner als de professional. Waar je ook bent in je carrière, je kunt erop rekenen dat het merk DeWalt je goed en lang van dienst zal zijn. Ze hebben een geweldige 3 jaar beperkte garantie op veel van hun producten (inclusief dit DCF887 model!) wat betekent dat als je ooit problemen hebt, ze deze voor je kunnen oplossen!

Bekijk de dagprijs

DeWalt DCF887 – een Een snelle kijk

Voordelen

 • Borstelloze motortechnologie
 • 3 Snelheidsinstellingen
 • Compact en lichtgewicht ontwerp

Nadelen

 • Slechte kwaliteit Inbegrepen batterijen
 • Lage instelsterkte

Specificaties

 • Merknaam: DeWalt
 • Hoogte: 196mm
 • Lengte: 135mm
 • Spanning: 18V
 • Vermogensuitgang: 280 Watt
 • Maximum Koppel: 205Nm

Borstelloze technologie

De borstelloze technologie is op dit moment de rage in de industrie van draadloos elektrisch gereedschap en dat is al een paar jaar zo. Dit DCF887-model bevat het perfect, wat zorgt voor meer vermogen waar het nodig is en een uitstekende efficiëntie. Het nut van borstelloze technologie is dat elektrisch gereedschap kan veranderen en aanpassen aan de taak – en de borstelloze technologie van dit model werkt geweldig. Dit betekent dat u de accu’s kunt sparen en toch zonder problemen een krachtige machine kunt gebruiken. Het is belangrijk om op te merken dat de borstelloze technologie werkt met weerstand – hoe meer weerstand de boormachine / bestuurder voelt, hoe meer kracht hij gebruikt. Het is een geweldig element op het model en veel klanten geven er positieve feedback over in hun reviews.

3-Snelheidsinstellingen

Een andere geweldige eigenschap die veel andere DeWalt modellen niet hebben is de 3-snelheden optie. Hiermee kunt u zelf bepalen hoe krachtig en snel de bestuurder gaat, waarbij 1 de minst krachtige en 3 (uiteraard) de meest krachtige is. Dit zorgt voor een optimale toepassingsveelzijdigheid en geeft gebruikers de mogelijkheid om meer controle te hebben over hun powertool. Soms lijken de DeWalt modellen voor een beginner of hobbyist erg overweldigend, dus het is belangrijk om te beginnen met een lagere instelling en je weg naar boven te werken. Voor degenen die semi- of full-time professionals zijn, zult u geen problemen hebben met de instellingen. Klanten houden vaak van deze functie omdat het veelzijdigheid biedt in de manier waarop u het elektrisch gereedschap gebruikt.

Compact en lichtgewicht

Het is belangrijk dat slagschroevendraaiers compact zijn, zodat u ze kunt vervoeren als dat nodig is, maar het is ook belangrijk dat ze licht van gewicht zijn. Waarom is dat? Omdat als je een paar uur werkt en de chauffeur moet ophouden, een zwaargewicht chauffeur je armen doet pijn. Een van de beste dingen van DeWalt is dat ze zorgen voor klanttevredenheid, en hun lichtgewicht ontwerp op de meeste van hun elektrisch gereedschap is altijd een groot pluspunt!

Bekijk de dagprijs

FAQ

Hoe goed is de garantie die bij dit model hoort?

Bij dit model hoort een beperkte garantie van 3 jaar. Dit is vergelijkbaar met andere modellen die DeWalt aanbiedt en is vrij standaard als het gaat om hun producten. De garantie is echter beperkt, wat betekent dat bepaalde situaties of beschadigingen niet gedekt zijn. Het is essentieel dat u de garantieovereenkomst leest voordat u het model koopt om er zeker van te zijn dat u er tevreden mee bent.

Hoe duurzaam is de DeWalt DCF887?

Zoals bij de meeste DeWalt-producten is dit model duurzaam. DeWalt staat bekend in de elektrisch gereedschap industrie voor het maken van zeer goede kwaliteit gereedschap dat moeilijk te breken is. Dit is geweldig nieuws als je onhandig bent en vaak dingen laat vallen of breekt. We raden u nog steeds aan om voorzichtig te zijn met dit model, want het is duur. Persoonlijke schade wordt niet gedekt door de garantie, dus wees voorzichtig met de manier waarop u ermee omgaat.

Is dit model ook goed voor beginners?

Ja, we zeggen dat het meer geschikt is voor degenen die nieuw zijn in de industrie, maar professionals zijn ook welkom om het te gebruiken. Vergeleken met andere beschikbare modellen heeft het een goedkoper prijskaartje. Ook zijn de gebruiksvriendelijke functies nuttig voor iedereen die nieuw is in dit type elektrisch gereedschap.

Wat de gebruikers zeggen

We hebben onderzocht wat andere gebruikers zeggen over het DCF887-model, en na het lezen van verschillende reviews kunnen we met vertrouwen zeggen dat de positieve punten zeker opwegen tegen de negatieve. Het is betaalbaar, waardoor het perfect is voor iedereen die begint. Maar het is ook ideaal voor professionals. De 3-LED ringverlichting is samen met de borstelloze technologie een favoriet van de klant. Aan de andere kant hebben gebruikers vaak een probleem met de chuck. Op sommige modellen is hij wiebelig, net als de instelsterkte van de hogere instellingen, wat betekent dat degenen die nieuw zijn problemen kunnen hebben met het gebruik van de instelwisselaar.

De algemene consensus is echter dat de chuck van grote kwaliteit is voor het geld en het werk doet dat hij bedoeld is om te doen.

Bekijk de dagprijs

Conclusie

We raden u zeker aan om dit model uit te proberen als u wat geld overhoudt en als u de producten van DeWalt leuk vindt. De garantie is geweldig en dat geldt ook voor de kwaliteit van de schroevendraaier, wat betekent dat u een zeer beperkt aantal problemen zou moeten hebben. Het is een van de beste hulpmiddelen die u kunt kopen en u zult er geen spijt van krijgen als u in een dergelijk hulpmiddel investeert.

Bekijk de dagprijs

Recent Content