Bosch GSA18V-125 Reciprozaag


Bosch is een van de topbedrijven voor professioneel elektrisch gereedschap. Ze staan bekend om de productie van hoogwaardig elektrisch gereedschap, zoals hun roterende hamers. Hoewel Bosch niet altijd als eerste op de markt komt, kunt u er zeker van zijn dat wanneer ze iets op de markt brengen, het geperfectioneerd is en gemaakt om een leven lang mee te gaan. Dus toen we hoorden over de nieuwe snoerloze Bosch reciprozaag in combinatie met hun nieuwe kernaccu, moesten we het uitproberen. Dus laten we eens kijken naar onze Bosch GSA18V-125 reciprozaag Review.
Bosch Reciprozaag GSA 18 V-LI Professional

Bekijk de dagprijs

Technische gegevens van de DeLonghi Icona Vintage

Bosch Reciprozaag GSA 18 V Review – Overzicht

Als je naar deze zaag kijkt, is het eerste wat je opvalt het ongewone ontwerp. Hoewel Bosch niet de eerste is die dit ontwerp heeft, is het zeker een scheiding van de normale langere reciprozaag, zoals de Makita reciprozaag.

Sommige gebruikers worden misschien teruggenomen en zijn in het begin wat terughoudend, vooral als je bekend bent met het traditionele ontwerp, ik weet dat ik dat was. Maar nadat u de Bosch 18V zaag gebruikt, zult u zich afvragen waarom meer fabrikanten deze stijl van ontwerpen niet gebruiken.

Bekijk de dagprijs

Technische gegevens van de DeLonghi Icona Vintage

Bosch Reciprozaag GSA 18 V Review – Kenmerken

Toen Bosch een nieuwe reciprozaag wilde ontwerpen, wilden ze niet zomaar een nieuwe zaag maken, maar een kwaliteitsmotor en functies inpakken, zodat een gebruiker elke klus kan klaren.

Bosch verspilde geen tijd en begon met een kwaliteitsvolle borstelloze motor voor een langere looptijd en een langere levensduur van het gereedschap.

Vervolgens heeft Bosch de interne onderdelen omwikkeld met een stevige buitenmantel die slechts 19″ lang is met een gewicht van 7,7 lbs (zonder accu).

Bovenop het gereedschap zit een draaiknop waar een gebruiker de orbitale instellingen van 0-1-2 kan aanpassen.

Als u bovenop het gereedschap blijft zitten, ziet u een variabele draaiknop die binnen het bereik van uw duim ligt, zodat u de snelheid van de zaag kunt afstemmen op uw werk.

De voorkant heeft niet alleen twee LED-lampjes die voor licht zorgen, maar ook een draaibare en verstelbare schoen.

De gereedschapsloze zaagbladwissel is een van de beste die we hebben gezien. Zelfs met handschoenen aan kunt u het zaagblad verwisselen. Nu biedt het geen veer om het hete mes uit te werpen, maar u kunt er zeker van zijn dat als u het mes eenmaal inbrengt, het zelfs onder extreme omstandigheden blijft zitten. Dus leun achterover en geniet van uw 0-2.500 SPM met een slaglengte van 1,25″.

Voor degenen onder u die graag hun gereedschap ophangen als het niet in gebruik is, zult u blij zijn te weten dat er een geïntegreerde ophanghaak is.

Bekijk de dagprijs

Technische gegevens van de DeLonghi Icona Vintage

Bosch Kernbatterij

De zaag loopt op het Bosch 18V platform. Maar hier is het leuke aan het 18V platform. Bosch heeft een nieuwe accu op de markt gebracht, de Core. De Core is niet zomaar een vernieuwde 18V accu. Zonder al te veel in detail te treden, heeft de nieuwe Bosch kernaccu grotere cellen, waardoor hij meer energie kan vasthouden. Meer energie betekent meer looptijd en meer werk. Er zijn niet veel bedrijven die deze nieuwe accucellen gebruiken, maar Bosch is toevallig een van de weinige.

Er is veel te genieten van deze nieuwe accu, zoals meer vermogen, een kleiner formaat, achterwaarts vermogen met alle 18V Bosch gereedschappen en nog veel meer. In plaats van dat ik u alles vertel, kijkt u maar eens op de pagina van Bosch over de Core Battery Technology.

Bekijk de dagprijs

Technische gegevens van de DeLonghi Icona Vintage

Bosch Reciprozaag GSA 18 V Review – Prestaties

Aangezien dit is ontworpen voor de professional, zou je verwachten dat het een topspeler is. Nou, deze zaag zal niet teleurstellen. De variabele snelheidsreactor reageert en is zeer eenvoudig te bedienen.

Niet alleen is de zaag krachtig, maar het lijkt erop dat het ingebouwde tegenbalanssysteem goed werkt bij het verminderen van trillingen.

Het scheuren door hout en metaal is moeiteloos en gemakkelijk te controleren. Het enige wat me opviel bij deze zaag is dat ik nooit het gevoel heb gehad dat ik tegen het gereedschap vocht. Ik had altijd het gevoel dat ik de controle had, ongeacht de snelheid waarmee ik bezig was.

Bekijk de dagprijs

Technische gegevens van de DeLonghi Icona Vintage

Bosch Reciprozaag GSA 18 V Review – Conclussie

De 160€ is een fiks prijskaartje en dat is het kale gereedschap. Terwijl de zaag presteert, is het nog steeds een dure investering in vergelijking met zijn concurrenten.

Als u op zoek bent naar een sloopgereedschap, dan is Bosch een bedrijf dat u moet overwegen. Als u op zoek bent naar een snoerloze reciprozaag, dan moet de GSA18V-125 een hoge overweging zijn. De zaag heeft een geweldig ontwerp, zit vol met functies en presteert op de top van zijn klasse. Dit gereedschap heeft een geweldige looptijd die te danken is aan het ontwerp en de kernbatterijtechnologie.

Recent Posts