Beste Robotzuigers 2021: Vergelijkingen & consumentenrapport


Of u nu te druk bent met het schoonmaken van uw huis, of gewoon te lui, u kunt rekenen op robotzuigers om de klus voor u te klaren. Zie hieronder de beste robotzuigers om u te helpen uw dagelijkse karweitjes te verlichten!

Na een gedetailleerde evaluatie en analyse van meer dan 73.681 klantentevredenheid over Beste Robot zuigers, hebben we de top 23 producten die u misschien geïnteresseerd bent in Best Robot Vacuüms. We hebben de beste merken van Artificial Intelligent en Big Data gerangschikt, zoals u hieronder ziet: roborock, amarey, ILIFE, GOOVI, iMartine, eufy, iRobot, ECOVACS, Pure Clean, KYVOL, APOSEN.

Eufy RoboVac R11S – Robotstofzuiger

Eufy RoboVac R11S - Robotstofzuiger

Bekijk de dagprijs

Gloednieuwe RoboVac: opnieuw ontworpen om de slimste RoboVac (2,85 “/ 72 mm) te zijn, met verhoogde zuigkracht bij 1300 Pa met een stille werking.

BoostIQ ™ -technologie: verhoogt automatisch de zuigkracht wanneer extra zuigkracht nodig is om de beste reiniging te krijgen.

Li-ion batterij met hoge capaciteit: levert tot 100 minuten constante, krachtige zuiging.

Productvoordelen van de Eufy Robovac 11S:

 • Anti-kras geharde glazen bovenklep voor bescherming
 • Infraroodsensor voor het ontwijken van obstakels en technologie voor valdetectie om vallen te voorkomen
 • Laadt zichzelf automatisch op zodat het altijd klaar is om te worden schoongemaakt.

Blaupunkt Bluebot XBOOST – Robotstofzuiger

Blaupunkt Bluebot XBOOST - Robotstofzuiger

Bekijk de dagprijs

De Robotstofzuiger Blaupunkt Bluebot XBOOST VCBB1XB zorgt goed voor de vloer, door deze schoon te zuigen en indien gewenst ook te dweilen. Voor de dweilfunctie vul je het waterreservoir met water en eventueel sop. Heb je huisdieren of veel tapijt thuis? Geen enkel probleem! De zuigmond met ronddraaiende borstels rekent daar grondig mee af. En gaat je neus snel kriebelen van stof, dan heb je aan deze robot ook een goede hulp. Met het speciale HEPA-filter is deze robot geschikt voor mensen met een stofallergie. Op deze app zie je de voortgang van de schoonmaak en stel je het schoonmaakschema in.

Productvoordelen:

 • Via de BlueBot App bedien en stel je eenvoudig een schoonmaakschema in voor de Blaupunkt Bluebot XBOOST óf start en stop de robot met je stem via Amazon Alexa en Google Home.
 • De XBOOST staat voor een optimale gebruikers ervaring en is natuurlijk ook te bedienen met 1 druk op de knop op de Bluebot XBOOST robot of met de bijgeleverde afstandsbediening.
 • Dankzij de zuigmond met draaiende borstels verwijdert deze robotstofzuiger ook dierenharen.
 • Wanneer de accu leeg is, rijdt de robot terug naar het laadstation om op te laden en gaat verder als de accu opgeladen is

Neato Botvac D7 Connected – Robotstofzuiger

Neato Botvac D7 Connected - Robotstofzuiger

Bekijk de dagprijs

Op zoek naar een robotstofzuiger die je veel van het stofzuigwerk uit handen neemt? Dan is de Neato Botvac D7 geschikt voor jou. Stel het schoonmaakgebied van je robot in via een app op je smartphone of tablet. Deze robot is geschikt voor zowel harde vloeren als (hoogpolig) tapijt en heeft een gebruikstijd van maximaal 120 minuten. Via de dekkingskaart op de app is er te zien waar de Neato geweest is en is er de mogelijkheid om aan te aan geven waar hij niet overheen mag rijden. Deze robot beschikt over een speciale (turbo)borstel, speciaal geschikt voor (dieren)haren.

Productvoordelen:

 • De NEATO robotstofzuigers staan bekend om de “D-Shape” waardoor ze extra goed in de hoeken kunnen komen.
 • Deze robot werkt op alle vloertypes.
 • Hij heeft een grotere comboborstel, grotere afvalbak en een Ultra Performance filter.
 • De Neato laadt zich automatisch op zodra zijn batterij leeg is. Hij onthoudt herbij waar hij gebleven is en gaat na het opladen door.
 • De robotstofzuiger zuigt naast vuil en stof ook huisdierharen op.
 • De D7 is te bedienen via een app op je smartphone. Stel de robot zo in dat hij dagelijks schoonmaakt op een tijdstip dat jou uitkomt.

iRobot Roomba E5154 – Robotstofzuiger

iRobot Roomba E5154 - Robotstofzuiger

Bekijk de dagprijs

De Roomba E5 van de iRobot is een slimme stofzuiger die met een accuduur van 90 minuten grondig te werk gaat. De stofzuiger is makkelijk te bedienen via de app.

Zo heeft deze robotstofzuiger 5 keer meer zuigkracht dan dan de 600-serie. Met de vernieuwde, ronddraaiende middenborstels zorgt de stofzuiger dat er geen vuil aan de zuigmond vastzit of deze blokkeert. De twee rubberen borstels zijn speciaal ontworpen om alle vloertypen perfect aan te kunnen.

Na gebruik kan je de stofbak eenvoudig uit het apparaat halen om deze onder de kraan te spoelen. Hiermee wordt ook de fijnstof uit de container gehaald en dit behoudt de zuigkracht van de machine nog langer.

Met de vuildetectiesysteem zorgt de robot voor een grondige reiniging door een extra rondje te maken. En dankzij de meegeleverde virtuele muur kan je gebieden afbakenen, zodat de robotstofzuiger daar niet komt.

De robotstofzuiger is eenvoudig met een app in te stellen en gaat daarna automatisch te werk. Met de Dirt Detect herkent het apparaat sensoren om het over de vloer en langs meubels te leiden. Zodra de accu bijna leeg is zal de E5 zelf weer naar zijn laadstation rijden.

ILIFE V5s Pro – Robotstofzuiger

ILIFE V5s Pro - Robotstofzuiger

Bekijk de dagprijs

Op zoek naar een robotstofzuiger die je een deel van het stofzuig- en dweilwerk uit handen neemt? Dan is de iLife V5s Pro geschikt voor jou. Deze stofzuiger heeft geen navigatiemethode en maakt je huis volgens een willekeurige route schoon; het kan dus zijn dat de robot stukjes overslaat. De stofzuiger rijdt vrij rond en maakt geen gebruik van een afgebakend schoonmaakgebied. Je kan dus niet aangeven waar de robot wel of niet mag komen. Deze robot is geschikt voor zowel harde vloeren als laagpolig tapijt en heeft een gebruikstijd van maximaal 120 minuten. Dat ligt een stuk boven het gemiddelde. Batterij leeg? De stofzuiger keert zelf terug naar het meegeleverde laadstation en laadt zich daar automatisch op. en als de batterij voldoende opgeladen is gaat de iLife V5s Pro vanzelf verder met schoonmaken waar hij gebleven was. De vuildetectie herkent sterker vervuilde gebieden zelf en zorgt ervoor dat deze extra grondig worden gereinigd.

 • Deze robot is geschikt voor zowel harde vloeren als laagpolig tapijt
 • Heeft een gebruikstijd van maximaal 90 min
 • Batterij leeg? De stofzuiger keert zelf terug naar het meegeleverde laadstation

Eufy Robovac 35C – Robotstofzuiger

Eufy Robovac 35C - Robotstofzuiger

Bekijk de dagprijs

Anker T2117G11. Stofzuigercontainer type: Stofzak, Kleur van het product: Zwart. Stofcapaciteit (totaal): 0,6 l, Geluidsniveau: 55 dB, Stofzuigerprogramma’s: Tapijt. Energie-opslagtechnologie accu/batterij: Lithium, Looptijd: 100 min. Hoogte: 325 mm, Breedte: 72,5 mm, Diepte: 325 mm. Breedte verpakking: 117 mm, Diepte verpakking: 410 mm, Hoogte verpakking: 451 mm

Blaupunkt Bluebot XEASY – Robotstofzuiger

Blaupunkt Bluebot XEASY - Robotstofzuiger

Bekijk de dagprijs

Op zoek naar een robotstofzuiger die je veel van het stofzuigwerk uit handen neemt? Dan is de Bluebot XEasy VCBB1XE geschikt voor jou. Deze stofzuiger maakt je huis op een systematische wijze schoon. De laser op de robot ‘leest’ de ruimte en bepaalt de meest efficiënte route door de kamer; om meubels heen.Baken het schoonmaakgebied af met magnetische strips. Deze robot is geschikt voor zowel harde vloeren als (hoogpolig) tapijt en heeft een gebruikstijd van maximaal 120 minuten. Batterij leeg? De stofzuiger keert zelf terug naar het meegeleverde laadstation en laadt zich daar automatisch op. Als de batterij voldoende opgeladen is gaat de Bluebot XEasy vanzelf verder met schoonmaken waar hij gebleven was.

Deze robot beschikt over extra zijborstels, speciaal ontworpen voor kleine hoekjes. De robot is tevens programmeerbaar. Zo kun je zelf instellen op welke dag(en) en tijdsstip(pen) de robot een schoonmaakprogramma start. Deze robot beschikt over een speciale borstel, speciaal geschikt voor (dieren)haren. Met een geluid van 55 decibel is de Blaupunkt Bluebot XEasy VCBB1XE stiller dan de meeste robotstofzuigers. Het HEPA13 filter houdt minimaal 99,95% van alle stofdeeltjes tegen en is geschikt voor mensen met een stofallergie.

 • De robotstofzuiger gaat systematisch te werk. Dit betekent dat het apparaat geen stukken van de kamer overslaat.
 • Naast harde vloeren kan deze robotstofzuiger ook over laagpolig tapijt en/of vloerkleden. Met één druk op de “MAX” knop verhoog je de zuigkracht van de robot.
 • De robotstofzuiger keert automatisch terug naar het basisstation wanneer de batterij bijna leeg is en hervat automatisch het stofzuigprogramma wanneer de batterij weer is opgeladen.
 • Deze robotstofzuiger kun je bedienen via een app op je tablet of smartphone.

iRobot Roomba 605 – Robotstofzuiger

iRobot Roomba 605 - Robotstofzuiger

Bekijk de dagprijs

Op zoek naar een robotstofzuiger die je een deel van het stofzuigwerk uit handen neemt? Dan is de iRobot Roomba 605 Robotstofzuiger geschikt voor jou. Deze stofzuiger maakt je huis op een systematische wijze schoon door middel van een geheugenfunctie. De robot onthoudt de route door het huis. Het duurt even voordat de stofzuiger je huis kent; en kan dus in het begin stukjes overslaan. Deze robot is geschikt voor zowel harde vloeren als laagpolig tapijt en heeft een gebruikstijd van maximaal 90 minuten. Deze robot is in staat om over drempels tot 2 cm te rijden. Deel jij je huis met een harige viervoeter? Deze robot beschikt over een speciale borstel, speciaal geschikt voor (dieren)haren.

Pluspunten van de iRobot Roomba 605 Robotstofzuiger:

 • De robotstofzuiger gaat systematisch te werk. Dit betekent dat het apparaat geen stukken van de kamer overslaat.
 • Deze robotzuiger kan drempels passeren tot ongeveer 2 centimeter hoog.
 • Dit apparaat is 9,2 cm hoog. Hierdoor zuigt hij gemakkelijk onder de meeste meubels door.
 • De vuildetectie herkent sterker vervuilde gebieden zelf en zorgt ervoor dat deze extra grondig worden gereinigd.

iRobot Braava 390T – Dweilrobot

iRobot Braava 390T - Dweilrobot

Bekijk de dagprijs

De iRobot Braava 390T dweilrobot is ideaal voor het reinigen van harde vloeren, tegels en steen. Hij is gemakkelijk in gebruik… bevestig een doek, zet de Braava neer, druk op een knop en daar gaat hij! Het systeem werkt ook ’s nachts en zal je, met een geluidsniveau van 35 decibel, niet in je slaap storen. Zo kun je iedere ochtend wakker worden in een blinkend huis. Braava 390T maakt alle harde vloeren schoon, met inbegrip van tegels, vinyl, hardhout en laminaat.De iRobot Braava 390T gaat slim te werk tijdens het maken van de schoonmaakroute door het gebruik van GPS navigatie. Hij houdt bij waar hij geweest is en waar er nog werk te doen is, zelfs als je hem hebt gepauzeerd. Ook vermijdt hij vloerkleden, tapijtverhogingen en trappen.

Pluspunten van de iRobot iRobot Braava 390T dweilrobot:

 • Dweilt oppervlaktes tot 32,5 m2 en veegt oppervlaktes tot 93 m2
 • Keuze uit 2 reinigingsstanden: dweilen of vegen (hij heeft dus geen zuigfunctie)
 • In slechts 2 uur weer volledig opgeladen
 • Slimme navigatie: de robot houdt bij waar hij geweest is en waar er nog werk te doen is

Xiaomi Roborock S6 – Robotstofzuiger

Xiaomi Roborock S6 - Robotstofzuiger

Bekijk de dagprijs

De S6 is de volgende evolutie van de robotstofzuiger van Roborock. Dankzij de revisieupdate is hij tot 50% stiller dan de S5. De Roborock gebruikt geavanceerde algoritmen voor de snelste manier om jouw huis schoon te maken en is nu zelfs 20% sneller. De Roborock S6 kan ook worden gebruikt als een wisrobot doordat er een watertank is geïntegreerd. Met 14 verschillende sensoren voorkomt de S6 crashes, detecteert oppervlakken en hoogtes en vermijdt vastlopen. De motor levert een zuigkracht van 2 kpa, dus er ontsnapt geen stof. De 5200 mAh-batterij maakt een looptijd van maximaal 3 uur mogelijk.

De Xiaomi Roborock s6 rijdt systematisch door je huis, zodat hij niets overslaat. Deze route bepaalt hij door met verschillende sensoren de ruimte te scannen. De eerste paar keer moet hij jouw huis nog even leren kennen, maar daarna weet hij waar alle obstakels staan en ontwijkt ze. Via een mobiele app geef je aan wat je wilt dat de robot doet. Rijdt `ie het tapijt op of ligt er meer vuil in bijvoorbeeld de hal? Schakel dan via deze app de turbostand in. Wanneer je wilt dat de robot ook het fijnstof meeneemt, vul je het waterreservoir met een sopje en bevestig je de doek onder de robot. Fijn, blijven jouw witte sokken ten minste echt wit.

 • Heeft een gebruiksduur tot 150 minuten
 • Naast stofzuigen, kan deze robotstofzuiger ook dweilen
 • Kan over drempels tot 2 cm

Xiaomi Mi 1C – Robotstofzuiger

Xiaomi Mi 1C - Robotstofzuiger

Bekijk de dagprijs

De Xiaomi Mi 1C – Robotstofzuiger is een goede hulp in huis. Om je huis zo goed mogelijk in kaart te brengen, gebruikt de Xiaomi Mijia 1C robotstofzuiger diverse sensoren. Die brengen de omgeving zo’n 30.000 keer per seconde in kaart. Ook zit er een andere sensor op. Die houdt 50 keer per seconde bij of de route van de stofzuiger nog steeds in orde is. Zo nodig berekent de Xiaomi Mijia 1C een nieuwe, meest efficiënte route door je huis.

De body van de Xiaomi robotstofzuiger is daarnaast ook nog voorzien van 15 extra sensoren. Die moeten voorkomen dat de robotstofzuiger valt of vast komt te zitten tussen obstakels. Die sensoren werken met grote precisie, en zorgen ervoor dat het apparaat zich kan aanpassen aan nieuwe ontwikkelingen binnen een ruimte.

Productvoordelen van de Xiaomi Mi 1C – Robotstofzuiger

 • Visueel dynamisch navigatiesysteem (lasergestuurd): Legt sneller coördinaatinformatie vast van lokatie, beheer complexe ruimtelijke kenmerken van kamers. Dit zorgt voor een betere kaartopmaak van uw huis of appartement.
 • VSLAM + 4-core CPU: Meer processorkracht, in staat om de exacte positie van de robot in realtime te lokaliseren en op intelligente wijze het werkpad te tekenen. Kamers worden beter gereinigd met hogere efficiëntie.
 • 2500Pa krachtige zuigkracht: Uitgerust met borstelloze motor, aangepast luchtkanaal en “opzuigmond”, absorbeert ultra gemakkelijk stofdeeltjes door hepa filter.
 • Suspensiezuiging + krachtige hoofdborstel: Opzuigpoort met grote diameter, dicht bij de grond.
 • Hoge precisie sensor: 15 soorten multidirectionele sensoren, gevoelige sensors voor verschillende complexe omgevingen (vermijdt botsen), gemakkelijk om obstakels te vermijden.
 • Herekent objecten van 20mm, hoogte stofzuiger 8,2cm (ultra laag): Kan gemakkelijk over drempels heen, onder kasten, bedden enz.
 • Automatisch opladen: Laadt automatisch op bij minder dan 15% batterijvermogen. Wanneer de batterij tot 80% is opgeladen, keert de robot terug naar de laatste positie waar gestopt en doet zijn werk verder. Kan dus perfect huizen reinigen!
 • 200 ml watertank = DWEILEN: Nauwkeurige waterregeling op basis van weerstand. Alles wordt optimaal gedweild.

ILIFE V7s Pro – Robotstofzuiger

ILIFE V7s Pro - Robotstofzuiger

Bekijk de dagprijs

Op zoek naar een robotstofzuiger die je ondersteunt bij het stofzuig- en dweilwerk in huis? Dan is de V7S Pro geschikt voor jou. Deze stofzuiger maakt je huis op een systematische wijze schoon; m.b.v. een laser. Een laser op de robot ‘leest’ de ruimte en bepaalt de meest efficiënte route door de kamer; om meubels heen. De stofzuiger rijdt vrij rond en maakt geen gebruik van een afgebakend schoonmaakgebied. Je kan dus niet aangeven waar de robot wel of niet mag komen. Deze robot is geschikt voor zowel harde vloeren als (hoogpolig) tapijt en heeft een gebruikstijd van maximaal 120 minuten. Batterij leeg? De stofzuiger keert zelf terug naar het meegeleverde laadstation en laadt zich daar automatisch op. en als de batterij voldoende opgeladen is gaat de V7S Pro vanzelf verder met schoonmaken waar hij gebleven was. Detecteert vuil en vieze plekken met behulp van sensoren. De robot rijdt hier automatisch naar toe en maakt het schoon. Kan naast zuigen ook dweilen. Deze robot maakt niet alleen schoon, maar ook fris. Deze robot beschikt over extra zijborstels, speciaal ontworpen voor kleine hoekjes. Deze robot is in staat om over drempels tot 2 cm te rijden. Tapijten en vloerkleden in huis? Daar heeft deze robot geen moeite mee. Deel jij je huis met een harige viervoeter? Deze robot beschikt over een speciale borstel, speciaal geschikt voor (dieren)haren.Met een geluid van 55 decibel is de V7S Pro-Robotstofzuiger relatief stil. de V7S Pro is in 40 minuten weer volledig opgeladen. Dit is erg snel voor een robotstofzuiger.

Pluspunten van de V7S Pro

 • Mopping Function; De V7s ondersteund zowel droog als nat dweilen. Dweilt op één acculading en met gebruik van eenmaal zijn waterreservoir 180M2, meer dan genoeg dus!
 • Edge cleaning; Hiermee volgt de robot moeiteloos de randen in de kamer en pakt hij al het stof mee dat zich langs de plinten verzamelt!
 • Self Rescue; Beschikt over extra sensoren waardoor zelfs als hij vastloopt in bijvoorbeeld snoeren de robot dit detecteert en zelf naar achteren rijdt.
 • HEPA-filter; Filtert fijnstof en eventuele vieze geurtjes bij het zuigen!
 • I-dropping technology; Zorgt ervoor dat het watergebruik wordt geminimaliseerd en er alleen water vrijkomt als de robot dweilt.
 • Accuduur; Met een volledige opgeladen accu kan de V7s 120 minuten aan het werk. Zodra accu leeg raakt keert hij zelf terug om op te laden.
 • Scheduled cleaning; Stel een schoonmaakschema in zodat de robot zijn werk doet op de momenten dat jij het wil.
 • Anti collision function; Door de 14 geïntegreerde (infrarood) sensoren beschadigd de V7s je meubilair niet en kan bovendien nooit een afgrond in rijden.
 • Naast harde vloeren kan deze robotstofzuiger ook over laagpolig tapijt en/of vloerkleden.
 • De gebruikstijd van deze robot is 90 minuten. Dat is meer dan voldoende voor een gemiddelde verdieping.
 • De robotstofzuiger keert automatisch terug naar het basisstation wanneer de batterij bijna leeg is.
 • Deze robotstofzuiger hervat automatisch het stofzuigprogramma wanneer de batterij weer is opgeladen aan het basisstation.
 • Deze robotstofzuiger is relatief stil.
 • Binnen 3 uur tijd is je stofzuiger weer volledig opgeladen.
 • De vuildetectie herkent sterker vervuilde gebieden zelf en zorgt ervoor dat deze extra grondig worden gereinigd.
 • Deze robotstofzuiger is multi-inzetbaar: naast stofzuigen, kan deze robotstofzuiger ook dweilen.
 • Deze robotstofzuiger beschikt over zijborsteltjes, waarmee hij gemakkelijk de hoeken van een kamer schoonmaakt.
 • Deze robotzuiger kan drempels passeren tot ongeveer 2 centimeter hoog.
 • Naast harde vloeren kan deze robotstofzuiger ook over laagpolig tapijt en/of vloerkleden.
 • Deze robotstofzuiger is geschikt voor het opzuigen van honden- en kattenharen. De draaiende borstel in de zuigmond zuigen haren en pluizen moeiteloos op.

iRobot Roomba 960 – Robotstofzuiger

iRobot Roomba 960 - Robotstofzuiger

Bekijk de dagprijs

De iRobot Roomba 960 blijft doorgaan tot het werk gedaan is en reinigt tot 120 m² (een volledige etage)*, waarbij de robot zichzelf oplaadt tot de klus is geklaard. En met de iRobot Home App kun je je Roomba 960 altijd starten en programmeren, waar je ook bent. De iRobot Roomba 960 reinigt tot 120 m² (een volledige etage)*; iAdapt 2.0 responsive navigation met visuele lokalisatie zorgt ervoor dat Roomba 960 moeiteloos en efficiënt navigeert in de verschillende vertrekken van een complete woonlaag en bovendien steeds de eigen locatie bijhoudt. Ook laadt deze robotstofzuiger laadt zichzelf op en hervat het reinigen tot de klus is geklaard; Roomba 960 kan tot 120m² (een volledige etage)* reinigen en laadt zichzelf tussendoor automatisch op om de reiniging te hervatten tot de hele etage gereinigd is.

De iRobot Roomba 960 navigeert door meerdere vertrekken; met iAdapt 2.0 responsive navigation volgt Roomba 960 een zeer efficiënt reinigingspatroon en een scala aan sensoren zorgt ervoor dat de robot zich kan aanpassen aan meubilair en losliggende spullen. Door het lage kan Roomba 960 ook reinigen onder de meeste meubels daardoor er geen verborgen stofnesten meer kunnen ontstaan. Afgrondsensoren zorgen ervoor dat Roomba trappen en andere afstapjes vermijdt.

Pluspunten van de Robot Roomba 960

 • Met de iRobot HOME app kun je je Roomba heel handig overal en op elk gewenst moment programmeren en starten. Je kan ook speciale reinigingsvoorkeuren kiezen en de status van reinigingstaken bekijken.
 • Past zich automatisch aan verschillende vloersoorten aan terwijl deze zich door uw huis beweegt en reinigt net zo gemakkelijk tapijt als tegels, hardhout en laminaatvloeren.
 • Keert automatisch terug naar het HomeBase laadstation om zichzelf tijdens het reinigen opnieuw te laden.
 • Reinigt volgens een schema.
 • De extractors met rubberen profielen voorkomen dat haar en ander vuil zich ophoopt zoals dat bij reguliere borstels kan gebeuren, waardoor Roomba 960 de dagelijkse portie stof en vuil nog beter te lijf kan gaan.

iRobot® Roomba® i7+ – i7556

iRobot® Roomba® i7+ - i7556

Bekijk de dagprijs

De Roomba® i7+-robotstofzuiger met Clean Base™ automatische vuilafvoer tilt gemak naar een hoger niveau: de robot leegt zichzelf automatisch in een wegwerpzak met ruimte voor 30 opvangbakken vol vuil, zodat u er wekenlang geen omkijken naar hebt. Het eersteklas 3-staps schoonmaaksysteem gebruikt dubbele (rubber) borstels voor alle vloertypen met 10x meer zuigkracht* om verschillende vloeroppervlakken in uw woning schoon te maken. De i7+-robot leert uw huis kennen, brengt het in kaart en past zich eraan aan met behulp van Imprint™ Smart Mapping-technologie, zodat u de controle houdt over waar en wanneer er schoongemaakt moet worden. En met de iRobot HOME-app regelt u zelfs onderweg hoe, waar en wanneer uw robot moet stofzuigen, voor een schoonmaakplan op maat.

Pluspunten van de iRobot Roomba i7556

 • De opvangbak van de robot wordt automatisch geleegd in een gesloten wegwerpzak met ruimte voor 30 bakken aan vuil, zodat u er wekenlang geen omkijken naar hebt.
 • De Imprint™ Team-technologie stelt Roomba® i7 en Braava jet® m6 robots in staat automatisch in volgorde schoon te maken: eerst stofzuigen en dan dweilen.
 • Virtuele vermijdzones zijn in te stellen via de iRobot HOME-app
 • Bepaal waar en wanneer er schoongemaakt moet worden
 • Geniet van handsfree bediening met Google Assistant. Of u nu een volledige verdieping wilt aanpakken of alleen de rommel in de keuken: met de Roomba® i7-robot zit u altijd goed.
 • De Roomba® i7-robot onthoudt de indeling van verschillende verdiepingen en herkent zijn omgeving. Hij gebruikt dus altijdde beste methode, of hij nu beneden rondrijdt of boven.

iRobot Braava M6138 – Dweilrobot

iRobot Braava M6138 - Dweilrobot

Bekijk de dagprijs

De iRobot Braava m6134 dweilrobot is ideaal voor het reinigen van harde vloeren, tegels en steen. Hij is gemakkelijk in gebruik… bevestig een doek, zet de Braava neer, druk op een knop en daar gaat hij! Het systeem werkt ook ’s nachts en zal je, met een geluidsniveau van 35 decibel, niet in je slaap storen. Zo kun je iedere ochtend wakker worden in een blinkend huis. Braava m6134T maakt alle harde vloeren schoon, met inbegrip van tegels, vinyl, hardhout en laminaat. De iRobot Braava m6134 gaat slim te werk tijdens het maken van de schoonmaakroute door het gebruik van GPS navigatie. Hij houdt bij waar hij geweest is en waar er nog werk te doen is, zelfs als je hem hebt gepauzeerd. Ook vermijdt hij vloerkleden, tapijtverhogingen en trappen

 • Door het GPS systeem slaat de robot geen plekken over
 • Door de vierkante vorm komt de robot in elke hoek

Neato Botvac D4 Connected – Robotstofzuiger

Neato Botvac D4 Connected - Robotstofzuiger

Bekijk de dagprijs

Op zoek naar een robotstofzuiger die je veel van het stofzuigwerk uit handen neemt? Dan is de Neato Botvac D4 Connected geschikt voor jou. Deze stofzuiger maakt je huis op een systematische wijze schoon door middel van een laser. Reinigen is het meest effectief dankzij deze LaserSmart™-technologie. Een laser op de robot ‘leest’ de ruimte en bepaalt de meest efficiënte route door de kamer. Deze robot beschikt over extra zijborstels of heeft een bijzondere vorm, speciaal ontworpen voor kleine hoekjes: het D-vormige model beter in hoeken te komen. Het schoonmaakgebied baken je af met een magneetstrip of een virtuele muur via de app.

Pluspunten van de Neato Botvac D4 Connected:

 • De robotstofzuiger gaat systematisch te werk. Dit betekent dat het apparaat geen stukken van de kamer overslaat.
 • De gebruikstijd van deze robot is meer dan 90 minuten. Dat is meer dan voldoende voor een gemiddelde verdieping.
 • De NEATO robotstofzuigers staan bekend om de “D-Shape” waardoor ze extra goed in de hoeken kunnen komen.
 • Deze robot is te bedienen met Google Assistant.
 • Binnen 1 uur tijd is je stofzuiger weer volledig opgeladen.

Zoef Robot Miep MP620Z – Robotstofzuiger

Zoef Robot Miep MP620Z - Robotstofzuiger

Bekijk de dagprijs

Miep de volautomatische robot stofzuiger heeft een uitgekiend design. Door haar rechte voorkant komt ze goed in de hoeken en langs de plinten. Tevens is ze erg laag waardoor ze eenvoudig onder de meubels doorgaat. Zet de Zoef robot stofzuiger ’s ochtends aan en ’s avonds bij thuiskomst is uw vloer weer netjes schoon. Miep is bovendien een stuk stiller dan de gemiddelde stofzuiger robot . Dus ook ’s nachts wanneer u ligt te slapen is de Zoef robot stofzuiger de beste keus. Wanneer de accu leeg is verbindt u haar aan de oplader en laad ze zich weer op voor het volgende gebruik. Geschikt voor harde vloeren (niet voor tapijt).

Belangrijke functies:

 • Erg Stil 45dB waar de meeste andere robotstofzuigers 70dB al stil noemen.
 • Valt niet van de trap dankzij 3 anti-val sensoren.
 • Grote borstel aan de onderzijde.
 • Twee lange zijborstels, zodat hij goed in de hoeken en langs de plinten kan schoonmaken.
 • Werktijd 90 minuten per oplaadbeurt.
 • 63mm hoogte waardoor hij prima onder meubels doorgaat.
 • Oplaadtijd: 6 tot 7 uur.
 • Eenvoudig te legen stofreservoir van 350 ml.
 • Geschikt voor harde vloeren.

Severin RB 7025 Chill – Robotstofzuiger

Severin RB 7025 Chill - Robotstofzuiger
Op zoek naar een robotstofzuiger die je ondersteunt bij het stofzuigwerk in huis? Dan is de Severin RB 7025 Chill Robotstofzuiger geschikt voor jou. Deze stofzuiger heeft geen navigatiemethode en maakt je huis volgens een willekeurige route schoon. De stofzuiger rijdt vrij rond en maakt geen gebruik van een afgebakend schoonmaakgebied. Je kan dus niet aangeven waar de robot wel of niet mag komen. Deze robot is geschikt voor zowel harde vloeren als laagpolig tapijt en heeft een gebruikstijd van maximaal 90 minuten. Batterij leeg? Deze stofzuiger laadt zich niet automatisch op; je zult hem dus zelf moeten opladen met het meegeleverde oplaadsnoer. en als de batterij voldoende is opgeladen is deze stofzuiger niet in staat om het schoonmaakprogramma automatisch te hervatten. Met een geluid van 65 decibel is de Severin RB 7025 Chill Robotstofzuiger relatief stil. Hierdoor kun je relaxen terwijl je stofzuiger het werk doet.

Pluspunten van de de Severin RB 7025 Chill Robotstofzuiger:

 • Naast harde vloeren kan deze robotstofzuiger ook over laagpolig tapijt en/of vloerkleden.
 • Deze robotstofzuiger is relatief stil.
 • Beschikt over diverse voorgeprogrammeerde schoonmaakprogramma’s.

Boen & Poetser – Robotstofzuiger – Met dweilfunctie

Boen & Poetser - Robotstofzuiger - Met dweilfunctie

Bekijk de dagprijs

De Robotstofzuiger van Boen & Poetser zorgt goed voor de vloer, door het stof op te zuigen en de vloer te dweilen. Voor de dweilfunctie vult u het waterreservoir met water en indien gewenst met wat zeep, of smeert u de dweil in met zeep. Heeft u huisdieren met veel haaruitval? Dan is onze robotstofzuiger wat voor u! Met onze handige app stelt u eenvoudig de gewenste schoonmaakfunctie in, en de stofzuiger zal onthouden waar hij nog wel en niet is geweest. Is de stofzuiger leeg? Dan rijdt deze automatisch naar de oplader.

Robotstofzuiger

Robotstofzuiger

Bekijk de dagprijs

Robotstofzuiger met intelligente aan en uit knopfunctie.
Zeer licht en ultra stil .
Compact met sterke accu met 90 minuten werktijd. Gaat moeiteloos onder meubels en objecten door.
Zeer geschikt voor dieren haren.

 • Laag geluidsniveau
 • Flexibel en compact
 • Sterk ABS materiaal
 • Turbo borstels
 • 90 minuten werktijd
 • Een slimme start en stop knop

iRobot Roomba i7156 – Robotstofzuiger

iRobot Roomba i7156 - Robotstofzuiger

Bekijk de dagprijs

Op zoek naar een robotstofzuiger die je een groot deel van het stofzuigwerk uit handen neemt? Dan is de iRobot Roomba i7 i7156 geschikt voor jou. Deze stofzuiger maakt je huis op een systematische wijze schoon. Het slimme navigatiesysteem zorgt voor een efficiënte schoonmaakroute door je huis, waarbij geen hoekje wordt overgeslagen. Met de Virtual Wall kan je gebieden afbakenen waar de stofzuiger niet hoeft te komen. De Cliff Detect functie zorgt ervoor dat de robot niet van de trap valt. De robotstofzuiger is ideaal voor huishoudens met huisdieren en past zich daarnaast moeiteloos aan op verschillende vloertypen zoals laminaat en tapijt. Met een volle batterij kan de robot tot 75 minuten schoonmaken. Is de robot leeg? Dan keert hij zelf weer terug naar het oplaadstation. Binnen 2 uur is de robotstofzuiger weer opgeladen.

Pluspunten van de iRobot Roomba i7:

 • De zijborstel is speciaal ontworpen om vuil uit randen en hoeken te vegen
 • Deze robot keert automatisch naar het oplaadstation wanneer hij leeg dreigt te gaan, en hervat eenmaal opgeladen het programma
 • De Dual Mode Virtual Wall® biedt controle over waar de robot wel en niet moet schoonmaken en beperkt de robot tot vertrekken die schoongemaakt moeten worden
 • De Halo-modus zorgt ervoor dat de robot voorwerpen en objecten vermijdt
 • Speciale sensoren voorkomen dat de robot van trappen of andere verlagingen valt

ILIFE V3s – Robotstofzuiger

ILIFE V3s - Robotstofzuiger

Bekijk de dagprijs

Let op: vertraagde levertijden door het Corona Virus.
‘S Werelds beste Robotstofzuigers van het merk iLife nu ook beschikbaar in Nederland!

Er zijn maar weinig mensen die zullen zeggen dat schoonmaken een van hun grootste hobbies is. Toch vindt iedereen een schoon huis ontzettend belangrijk en dat snappen wij ook! Helaas schiet het stofzuigen er wel eens bij in, maar maak je geen zorgen je bent niet de enige!

Gelukkig leven we in 2021 en is de oplossing hier. Met de iLife V3s maak je zonder enige moeite korte metten met stof en haren, ideaal!

De V3s Pro is het instapmodel robotstofzuiger van iLife en tegelijkertijd ook het meest beproefde en verkochte model. De stofzuiger beschikt over vier verschillende schoonmaakstanden, waaronder een ‘edge cleaner’. Deze functie is er speciaal om langs alle plinten te gaan waar zich vaak veel stof bevindt.

Types

Robotzuigers onderscheiden zich niet naar type, er zijn enkele optionele functies die voor u interessant kunnen zijn.

1. Dweilfuncties

Sommige robotzuigers hebben naast het stofzuigen nog extra dweilen. Dit is het unieke verkoopargument van de iRobot Braava Jet M6. Bovendien wordt hij ook geleverd met een jetspray.

2. Huisdierenbont

De iRobot Roomba 890 wordt door velen aanbevolen en is een van de beste in het schoonmaken van dierenbont. Als u een huisdiereigenaar bent, weet u hoeveel bont er in uw tapijten zit. Deze robotstofzuiger heeft een 3-traps reinigingssysteem. Door deze krachtige zuigkracht kan hij dieper reinigen dan oudere modellen.

3. “Slimme” robotzuigers

Zoals gezegd zijn deze robotzuigers in staat om verbinding te maken met Google Assistant of Alexa om verder geprogrammeerd te worden. Hierdoor is het mogelijk om een systeem te creëren dat bekend staat als “smart mapping”, waarbij het de exacte coördinaten van uw huis opslaat. Dit zorgt ervoor dat robots zoals de iRobot Roomba s9+ elk hoekje en gaatje van uw huis kunnen schoonmaken.

Koopgids

Aangezien deze dingen prijzig zijn, is het het beste om een uitsplitsing van de functies te hebben om een goede vergelijking te kunnen maken. Door dit te doen, zult u in staat zijn om de beste robotstofzuiger te vinden die bij u past. Dit is slechts een eenvoudige lijst om je op weg te helpen.

1. Budget

Dit is voor velen het belangrijkste aspect. Een van de meest voorkomende fouten die mensen maken is de veronderstelling dat duurdere goederen betere resultaten opleveren. Een hooggewaardeerde robotvacuüm met goede garantie tegen een betaalbare prijs zal de betere optie zijn.

Als u moeite heeft met het toezicht op de stofzuiger, bent u wellicht geïnteresseerd om meer geld uit te geven aan de AI-functies, zoals navigatiekaarten, zelfdocking en zelfladende en dweilfuncties. Kijk eens naar de Yeedi K600, het is de moeite waard.

2. Gebied van uw huis

Afhankelijk van de grootte van de ruimte die u wilt schoonmaken, kan uw keuze sterk variëren. Elke robotstofzuiger is gebouwd met een dominante eigenschap in gedachten, dus zorg ervoor dat u de afmetingen van uw huis krijgt. Dit is om er zeker van te zijn dat de stofzuiger die u koopt in staat is om binnen de grenzen van de ruimte te reinigen.

De iRobot Roomba 960 wordt genoemd als een van de beste op dit gebied, met een oppervlakte van ca. 139 m2.

3. Type vloer

Het type vloer is cruciaal bij de aanschaf van het juiste robotvacuüm. Zo kan een robotstofzuiger bijvoorbeeld beter reinigen in hardhout dan in tegels of tapijt. Vervolgens zijn sommige robotzuigers, bijvoorbeeld de Roborock S6, gespecialiseerd in het reinigen van dierenbont. Inzicht in de componenten die op uw vloer liggen is essentieel bij het selecteren van het beste product voor u.

4. Toegankelijkheid

Voor personen die nieuw zijn in de scene, zullen ze het makkelijker vinden om een robotstofzuiger te hanteren met eenvoudige functies. Dit zorgt voor meer gemak voor onbekende gebruikers. Zij kunnen ervoor kiezen om in de toekomst te upgraden.

FAQ’s

1. Hoe lang duurt het voordat een robotstofzuiger zichzelf weer oplaadt?

Over het algemeen duurt het ongeveer 2 uur om volledig op te laden. Afhankelijk van het merk en model kan een volledig geladen robotvacuüm continu 1 tot 2 uur werken.

2. Wat is de prijs van een robotvacuüm?

Robotstofzuigers variëren in prijs, omdat er verschillen zijn in merk en functie. Sommige kunnen worden verkocht voor slechts ongeveer $150, terwijl sommige high-end modellen worden geprijsd voor $950.

3. Hoe maakt u een robotstofzuiger schoon?

De meeste apparaten worden geleverd met specifieke instructies voor reiniging en onderhoud, die alle details bevatten die nodig zijn om uw apparaat veilig te bedienen, te reinigen en te onderhouden. In tegenstelling tot de traditionele stofzuigers hebben de robotzuigers geen vuilopvangzak bij zich. In plaats daarvan verzamelt hij zich in een gemakkelijk te verwijderen plastic bak. Deze kan handmatig worden gewassen en opnieuw worden geïnstalleerd.

4. Kan ik mijn traditionele stofzuiger vervangen door een robotstofzuiger?

Nee. Robotstofzuigers hebben de reputatie dat ze moeilijk bereikbare plaatsen kunnen schoonmaken. Traditionele stofzuigers zijn echter in staat om een diepere reiniging te krijgen. Op dezelfde manier zijn robotzuigers niet in staat om de trap te reinigen, wat een van de grootste nadelen is.

Conclussie

Wat hulp krijgen van een robotvacuüm is misschien niet zo erg als je denkt. Met de beste robotstofzuiger kunt u nu een pauze inlassen voor wat ontspanning of een snelle snooze. Hopelijk bent u nu meer betrokken en wilt u hier meer over leren. Eufy RoboVac 11S, iRobot Roomba 690 en ECOVACS DEEBOT 500 zijn enkele van de beste keuzes om te bekijken.

Hopelijk heeft deze gids u geholpen meer inzicht te krijgen in de robotstofzuigers. Om er zeker van te zijn dat u het beste model hebt, moet u de voorgestelde robotstofzuigers uit de lijst hierboven bekijken.

Inhoudsopgave

Recent Posts