Beste laminaatsnijders kopen in 2021 en reviews


Het installeren van laminaatvloeren kan een geweldige manier zijn om uw huis er geweldig uit te laten zien, en het doen van uw eigen installatie is een geweldige manier om geld te besparen en uw vaardigheden te ontwikkelen. U hebt een laminaatsnijder nodig om deze vloer te installeren, maar als u probeert om online te winkelen, hebt u zich misschien gerealiseerd dat het moeilijk is om te zeggen welk model voor u geschikt is.

Als u niet vertrouwd bent met deze tools, kan het moeilijk zijn om te vertellen welke delen van een productbeschrijving reclameblaadjes zijn, en welke nuttige informatie bevatten. We willen niet dat u dit probleem heeft, dus we hebben deze reviews van de beste laminaatsnijders van 2021 gemaakt, zodat u het model kunt vinden dat voor u geschikt is. We hebben ook een kopershandleiding gemaakt, zodat u alles wat u moet weten over laminaatsnijders kunt leren voordat u gaat kopen.

Beste laminaatsnijder in 2021 overzicht

Wolfcraft VLC800 Vinyl en laminaatsnijder

Bekijk de dagprijs

Geschikt voor alle gangbare types laminaat. Ook voor laminaat met geïntegreerde geluidsisolatie en vinyl planken of tegels. Snel en exact inkorten in een hoek van 90 graden. Hoeksnedes en lengtesnedes mogelijk. De rugzijde van de aanslag dient als geleider voor sneden van 45 graden. Geen last van stofontwikkeling. Het speciale, getande mes werkt slijtagevrij en veilig. Mobiel, dankzij zijn compacte afmetingen. Antislip voetjes aan de onderkant.

Professionele Laminaatknipper / Snijder 325 mm

Bekijk de dagprijs

Een professionele laminaatsnijder voor snel en makkelijk op maat knippen van laminaat.
Met hefboomvergrendeling, naslijpbaar snijmes en verstek knippen mogelijk.
Is zeer eenvoudig in gebruik en voor een strakke snijrand.

  • Maximale knipcapaciteit 15 mm
  • Knipbreedte bij 15 Graden 305 mm
  • Knipbreedte bij 30 Graden 275 mm
  • Knipbreedte bij 45 Graden 220 mm
  • Lengte van de snijtafel 600 mm
  • Gewicht 7 Kg

EDMA Straticut 230 laminaat en PVC knipper – 230mm

Bekijk de dagprijs

De EDMA Straticut 230 laminaat en PVC knipper kan knippen tot een maximale breedte van 230 mm. Met de Straticut 230 heeft u geen stof en herrie op de werkvloer. De knipper snijdt zowel laminaat als PVC met een strakke en haakse snede door middel van de ingebouwde snijmatrijs. Bij uittrekken van de snijmatrijs is de Straticut geschikt voor laminaat. Bij inschuiven van de Straticut kan de knipper fijner ‘knippen’ en is deze daardoor ook geschikt voor PVC.

Laminaatknipper Edma 899 – tot 32 cm breed

Bekijk de dagprijs

Quick Step Livyn installatie tool

Bekijk de dagprijs

Op maat gemaakte plaatsingstool voor Quick-Step Livyn vinylvloeren. Geleider voor nauwkeurig en veilig snijden dankzij de extra bescherming van de hand. Gemakkelijk te gebruiken door zowel links- als rechtshandigen. (geen snijmes meegeleverd)

Kopersgids

We hopen dat onze reviews al een koploper hebben gecreëerd in uw zoektocht naar het model dat voor u geschikt is. Als u nog steeds niet zeker weet welk model dat is, bekijk dan zeker deze kopersgids. We hebben hem vol met goede algemene informatie over laminaatsnijdersen, zodat u alles kunt leren wat u moet weten voordat u gaat kopen, zelfs als u nog nooit eerder uw eigen vloer heeft gelegd.

Elektrisch vs. handleiding

Terwijl de meeste modellen op onze lijst manuele modellen zijn, hebben we één enkel elektrisch model opgenomen. Er zijn redenen om beide te kiezen, dus u moet de verschillen tussen hen begrijpen voordat u koopt.

Handmatige vloermessen gebruiken meestal een mes en een lang handvat om de vloer te knippen. Ze vertrouwen op uw fysieke kracht om te werken, dus ze zullen u verslijten als u veel vloerbedekking knipt. Ze hebben ook de neiging om uw vloer te splijten in de buurt van de snijkant, dus je moet voorzichtig zijn bij het gebruik ervan. Ze zijn echter zeer stil ten opzichte van elektrische modellen en produceren niet zo veel stof, dus ze zijn beter voor gebruik binnenshuis.

Elektrische vloermesjes zijn rommelig en produceren een ton stof met hun zaagbladen, en ze zijn meestal ook erg lawaaierig. Ze snijden echter zeer snel en hebben over het algemeen meer mogelijkheden als het gaat om het verzachten van uw vloer. Ze zijn ook niet afhankelijk van uw fysieke kracht, dus ze zullen u niet zo snel verslijten als een handmatig model.

Gebruiksgemak

Natuurlijk zijn sommige modellen gemakkelijker te gebruiken dan andere. Elektrische modellen zijn over het algemeen gemakkelijker te gebruiken dan handmatige modellen, alleen al in termen van fysieke kracht, terwijl het gemakkelijk is om te leren hoe je een handmatig model moet gebruiken. Elektrische modellen hebben meer schoonmaakwerk nodig omdat ze veel meer stof produceren, wat het gebruik ervan iets lastiger maakt.

Er zijn echter verschillen tussen de handmatige modellen. De breedte van het blad varieert van model tot model, waardoor de breedte van de plank die u kunt knippen verandert, en u wilt er zeker van zijn dat u er een krijgt die de vloer kan ondersteunen waarmee u van plan bent te werken en waarmee u misschien in de toekomst zult werken. Als uw vloer te smal is, hebt u een nieuw model nodig.

Houd ook een oogje in het zeil voor modellen die het mogelijk maken om hun messen te verwijderen en te slijpen of te vervangen. Dat betekent dat u zelf wat geld kunt uitgeven of het mes kunt slijpen, en dat u geen nieuw apparaat hoeft te kopen, wat u op de lange termijn veel geld bespaart.

Ondersteunde vloermaterialen

De vloerbedekkingsmaterialen die door elk model worden ondersteund, variëren sterk. Een van de eerste dingen om te overwegen is de afstand tussen het blad en de stabilisatieplaat, want dat is de maximale hoogte van de vloer die u kunt gebruiken. Duurdere vloeren zijn meestal dikker, dus u zult dat in gedachten willen houden terwijl u bladert.

Sommige modellen hebben niet de kracht om door dichtere materialen te stoten, dus u moet er altijd voor zorgen dat de door u gekozen vloerbedekking tot de genoemde ondersteunde vloeren behoort voordat u koopt. Als u een aannemer bent, zou het verstandig zijn om een vloermes te kopen die een grote verscheidenheid aan vloerbedekkingsmaterialen ondersteunt, omdat u niet weet welke soort u vervolgens gaat gebruiken.

Houd er rekening mee dat het niet noodzakelijkerwijs het mes is dat het gemakkelijk maakt om door hardere materialen te stoten. Hoe langer het handvat, hoe gemakkelijker het is, maar de manier waarop het handvat de kracht levert aan het blad is ook van belang. Vloermessen in de vorm van messen zijn niet zo efficiënt als guillotinesnijders.

Welke laminaatsnijder is geschikt voor u?

Hoewel we een model op de eerste plaats hebben staan, weten we dat dit model misschien niet voor iedereen geschikt is. Iedereen heeft andere behoeften en een ander budget, wat betekent dat verschillende modellen verschillende mensen beter zullen bedienen.

Als u op zoek bent naar het model dat voor u geschikt is, begin dan met uit te zoeken met welke vloer u gaat werken. Als je dat hebt gedaan, maak dan een shortlist van modellen die die vloer kunnen knippen, en dan beslissen of je wilt elektrische of handmatige bediening, en elimineren de andere uit uw lijst. Als je dat eenmaal hebt gedaan, zullen de resterende modellen hebben alle functies die u nodig hebt, en je bent veilig om de goedkoopste resterende model te kopen, die de beste waarde zal bieden.

Recent Posts