Beste koolborstelloze slagschroevendraaier


Een slagschroevendraaier is als een draadloze boormachine. Het apparaat heeft een hex-vormige driverbit in plaats van de keyless chuck. Het gebruik van een slagschroevendraaier is sneller en beter in vergelijking met andere gadgets die gebruikt worden om schroeven aan te drijven. Wanneer je de beste borstelloze slagschroevendraaier hebt, heb je een betrouwbaar arsenaal om je bouten en moeren te bevestigen. Een klopboormachine is een van de fundamentele gereedschappen in elk niveau van de bouw. Het apparaat komt ook van pas als uw boormachine niet optimaal werkt. Het vermogen om dicht materiaal te schroeven is het resultaat van een hoog koppel en hersenschuddingen die afwezig zijn in een boormachine.

Het snoerloze elektrische gereedschap voorkomt belasting van de pols, omdat het het grootste deel van het vuile werk doet en het uwe alleen maar is om te controleren. Een slagschroevendraaier drijft ook lange schroeven aan met weinig moeite. Boormachines hebben meer kracht nodig dan een slagpilaar. Deze apparaten hebben minder kans om de schroeven te strippen. Een ander voordeel dat we niet over het hoofd kunnen zien is dat het apparaat door zijn kleine afmetingen in kleine ruimtes past. U moet uitgebreid onderzoek doen naar welke slagschroevendraaier u moet kopen voordat u tot aankoop overgaat.

Bekijk hieronder de Beste koolborstelloze slagschroevendraaier

DEWALT DCF887D2 Kit


DEWALT DCF887D2 Kit

Het model is een verbetering van een vorig DEWALT-model dat zwaarder was. De DEWALT DCF887D2 Kit is een veelzijdige impact driver voor zowel experts als thuisgebruik. De tri-speed instelling maakt het gereedschap nauwkeurig voor extra controle. Het is ideaal voor gebruik bij de installatie van kasten en houtbewerking. De machine is uitstekend geschikt voor bouwvakkers. Het is ook geweldig voor HVAC-specialisten en voor dagelijks gebruik thuis.

De DEWALT DCF887D2 Kit is gemaakt om veilig te zijn voor de klanten. De DeWalt boormachine raakt niet oververhit of overbelast bij continu gebruik. De DEWALT DCF887D2 is gegoten voor comfortabel gebruik. Het ontwerp is vrij eenvoudig en ongecompliceerd. Het is gemaakt om anti-slip te zijn, wat het gemakkelijk maakt om het vast te houden. Door het compacte ontwerp en het lichte gewicht kunt u in beperkte ruimtes werken.

Snelheid

De DEWALT DCF887D2 heeft een ingebouwde borstelloze motor. De motor maakt het vrij betrouwbaar en efficiënt tijdens het gebruik. Hij heeft drie snelheidsinstellingen om de veelzijdigheid en precisie te vergroten. Het aspect verbetert de controle over de impactdriver.

Aantal batterijen

De DEWALT-impactdriver is uitgerust met 2 20 volt Max XR-lithiumbatterijen. De accu’s verbeteren de prestaties door de looptijd en de capaciteit te vergroten. Hij is ook uitgerust met 3 LEDlampen die gevoed worden door de batterijen. De lampen hebben een vertraging van 20 seconden na het loslaten van de trekker.

Gewicht

De DEWALT-boormachine weegt 7,25 pond, wat vrij licht is. Het gewicht komt goed van pas voor een ontspannen en comfortabel gebruik van de botsautomaat. Het is gemakkelijk te gebruiken voor iedereen die de basis van het gereedschap heeft. De machine stelt u in staat om uw doe-het-zelf projecten met veel gemak uit te voeren zonder de diensten van een professional. Zie de DeWalt DCF887B als alternatief.

Waarom we deze leuk vinden

 • Eenvoudig te gebruiken.
 • Efficiënt.
 • Precies.
 • Heeft een antislip-technologie om de veiligheid te verhogen.

Bekijk de dagprijs

Bosch IDH182-02


Bosch IDH182-02

De Bosch IDH182-02 is een borstelloze klopboormachine die zowel geschikt is voor gebruik in een stopcontact. Hij wordt geleverd met een ¼ inch zeskant en een ½ inch vierkant. Hij wordt ook geleverd in zijn koffer en gaat vergezeld van een oplader. De accu van het Bosch model wordt slechts 30 minuten opgeladen. De oplaadtijd verkort de tijd die nodig is om te wachten tot de chauffeur de accu weer oplaadt. De handgreepdiameter is klein voor een stevige grip en precisie. Deze impactdriver is vrij veelzijdig en biedt een uitstekende flexibiliteit.

Hij is efficiënt omdat hij door een 2x zo lange levensduur van de motor wordt aangedreven met een efficiënte en langere rijtijd. Dit helpt u om meer werk te doen in een dag in vergelijking met andere soorten impactdrivers. De Bosch IDH182-02 wordt ook geleverd met celbeveiliging. Deze functie voorkomt oververhitting en overbelasting van het apparaat. Hij wordt geleverd met drie LED-lampjes die helpen om de donkere plaatsen te verlichten tijdens het werk.

Snelheid

De Bosch IDH182-02 heeft een prestatiecontrolesysteem. Het regelsysteem stelt de gebruiker in staat om te kiezen tussen 3 werksnelheden. Het heeft ook een koppelinstelling die het vermogen van de botsingschauffeur met een druk op de knop maximaliseert. De functie minimaliseert de schade aan het bevestigingsmiddel. Het heeft een hoge koppelimpact van 1650 inch-lobes.

Aantal accu’s

De Bosch IDH182-02 wordt geleverd met twee oplaadbare lithiumbatterijen. Er is 18 Volt nodig, wat betekent dat dit een enorme impactdriver is.

Gewicht

Deze impact driver weegt ongeveer 3,2 pond en heeft een lengte van 6,2 inch. Dit betekent dat hij licht is en vrij gemakkelijk te gebruiken. Het is ook ontworpen om een kleine grip te hebben, en dit geeft het de beste ergonomie en comfort tijdens het gebruik.

Waarom we deze leuk vinden

 • Licht
 • Goed verpakt
 • Veelzijdig
 • Krachtige
 • Gemakkelijk te gebruiken

Bekijk de dagprijs

Makita XDT13Z 18V LXT


Makita XDT13Z 18V LXT

Dit model van Mikata wordt geleverd met een oplader, een draagtas en een extra accu. Hij is gemaakt van een 4-polige motor die een variabele draaisnelheid heeft. De draaisnelheid levert 26 procent meer op, terwijl de noot het koppel vermindert. Zo is de Makita 18v LXT lithiumion-accu geschikt voor een breed scala aan aandrijfprojecten. Het is op dit moment de grootste 18v-snoerloze slagpilaar. Het laadt ook snel op en vermindert zo de stilstandtijd tijdens het werk.

De Makita 18v LXT lithiumion-accessoiremachine is uitgerust met een efficiënte BL-borstelloze motor. De motor wordt elektronisch geregeld om de bruikbaarheid van de batterij te optimaliseren. Hij verhoogt het gebruik van de batterij met 50%. De BL-borstelloze motor zorgt voor een betere wisseling van het vermogen van het apparaat, afhankelijk van het doel. De Makita XDT13Z 18V LXT wordt geleverd met een beveiligingstechnologie die helpt om twee keer zo snel te werken.

Snelheid

De snelheid van de Makita XDT13Z 18V LXT is 1500 in-lbs. van het maximale koppel dat door de BL brushless motor wordt geactiveerd. Het komt ook met ¼ inch hex die snelle bitwissel mogelijk maakt.

Aantallen batterijen

De Makita XDT13Z 18V LXT wordt geleverd met twee accu’s die een spanning van 18V hebben, maar het snel opladen bespaart u tijd. De impactdriver verbruikt 72 watt tijdens het gebruik.

Gewicht

Het gewicht van de Makita 18v LXT lithiumion snoerloos gereedschap is 2,45 pond, wat het gemakkelijk te dragen en ook te gebruiken maakt.

Waarom we deze leuk vinden

 • Krachtige
 • Efficiënt
 • Gemakkelijk te gebruiken
 • Maakt het mogelijk om snel van bit te wisselen

Bekijk de dagprijs

Milwaukee 2750-20 M18


Milwaukee 2750-20 M18

De Milwaukee 2750-20 M18 is een nieuw product op de markt. Het maakt deel uit van de M18-lijn. Dat feit weerhoudt hem er niet van om hem op de lijst van beste klopboormachines te zetten. De Milwaukee 2750-20 M18 is uitgerust met een borstelloze motor. De motor maakt hem vrij efficiënt en robuust. Milwaukee heeft de borstel van de vorige lijn verbeterd. Zo is de Milwaukee 2750-20 M18 bedoeld om de gebruiker een geweldige ervaring te geven.

Het meest opvallende kenmerk van de Milwaukee 2750-20 M18 is de verlengde gebruiksduur. Dit laat zien dat ze hem hebben uitgerust met een krachtige batterij. De Milwaukee 2750-20 M18 overtreft de verwachtingen van de gebruiker. Hij presteert goed tijdens het boren en rijden. Het is ideaal voor thuisgebruik en professioneel gebruik.

Snelheid

De Milwaukee 2750-20 M18 heeft een vermogen van 0-2800 omwentelingen per minuut. De machine levert een optimaal koppel van 1500 inch-pond.

Aantal batterijen

Het Milwaukee 2750-20 M18 pakket wordt niet geleverd met een batterij. De machine maakt gebruik van de REDLITHIUM accu. Het model reduceert uw ritten naar de stroombron om op te laden omdat het een lange looptijd heeft.

Gewicht

Milwaukee 2750-20 M18 is 2,1 pond, wat vrij licht is in vergelijking met andere impact drivers. Dit betekent dat het u een comfortabele tijd geeft om uw werk te repareren. Het lichte gewicht geeft u een uitstekende controle en balans.

Waarom we deze leuk vinden

 • Gemakkelijk te gebruiken
 • Lichtgewicht
 • Efficiënt
 • Verlengde gebruiksduur

Bekijk de dagprijs

Bosch PS42-02 12V Kit


Bosch PS42-02 12V Kit

De Bosch PS42-02 12V borstelloze klopboormachine Kit is een borstelloze klopboormachine met een hex van 1,4 inch. Het model past op alle standaard hexaandrijvingen. Het heeft een 5,4-inch kop die geschikt is voor gebruik op de meeste houten voorwerpen. Het heeft een motor en een volledig metalen versnellingsbak die geen gepland onderhoud nodig heeft. Een ander opvallend kenmerk van de Bosch PS42-02 12V Kit is het LED-lampje dat wordt gebruikt om het werkgebied te verlichten. De accumeter, evenals de instelling van de twee snelheden, is verbeterd.

Het heeft een uitstekend koppel van 975 inch pond. Daarom is dit ideaal voor de meeste schroefwerken in plaats van voor grote schroeven. Het is ook geschikt voor inbusvriendelijke toepassingen.

Snelheid

De Bosch PS42-02 12V brushless impact driver kit heeft een snelheid tot 975 inch-lbs. Bovendien heeft hij een niet-belastbare snelheid van 0-2.600 rpm, wat ideaal is voor standaardtoepassingen. Het is dus ideaal om voor langere periodes te gebruiken.

Gewicht

De Bosch PS42-02 12V Kit weegt 2,2 pond. Hij heeft een gemakkelijk te hanteren comfortabele grip waardoor hij gemakkelijk vast te houden en te verplaatsen is. De functies maken het apparaat licht en gemakkelijk om mee te werken en te lopen in uw werkstation.

Aantal batterijen

De Bosch PS42-02 12V brushless impact driver Kit wordt geleverd met twee lithiumbatterijen die in het pakket zijn opgenomen. Ze zijn allebei 12 volt, wat een totaal vermogen van 24 volt oplevert. De kit wordt geleverd met een oplader om ervoor te zorgen dat de batterijen altijd worden opgeladen.

Waarom we deze leuk vinden

 • Lange looptijd.
 • Licht.
 • Duurzaam.
 • Uitstekende, comfortabele grip

Bekijk de dagprijs

Hitachi WH18DBDL2P4


Hitachi WH18DBDL2P4

De Hitachi WH18DBDL2P4 wordt alleen als gereedschap geleverd en niet met de accu. Hij is uitgerust met de drievoudige hamertechnologie. Deze functie verhoogt de rijsnelheid en de beats per minuut. De drievoudige hamertechnologie vermindert ook de trillingen. De Hitachi WH18DBDL2P4 heeft een borstelloze motor. De motor verhoogt de doorlooptijd van de impactdriver. Hij beschikt over een groter vermogen en een langere levensduur en vereist geen onderhoud. Hij is ook uitgerust met een 4-traps elektronische snelheidsschakelaar.

De snelheid is nauwkeurig in het veranderen van de controle onder verschillende toepassingen. Het apparaat is de eerste in zijn soort die gebruik maakt van de drievoudige hamer technologie. De functie stelt u in staat om te werken op de delicate materialen zoals hout. Dankzij de levenslange garantie kunt u het hele jaar door genieten van de diensten van uw klopboormachine. Het vereist een 110 alternatieve volt tijdens het laden.

Snelheid

De maximale snelheid van de Hitachi WH18DBDL2P4 is 1.832 in/lbs. en tot 900 toeren per minuut, wat ideaal is voor de zwaarste klussen.

Aantal batterijen

De Hitachi WH18DBDL2P4 wordt niet geleverd met een accu, maar u zult er wel een moeten kopen. Er is 18 volt en 54 watt voor nodig. Het type batterij dat nodig is, is lithium.

Gewicht

De Hitachi WH18DBDL2P4 weegt 2,15 pond. Dit is vrij licht en maakt hem gemakkelijk te gebruiken en lang mee te nemen. Hij is ideaal voor professioneel gebruik. Hij heeft een geweldige ergonomie.

Waarom we deze leuk vinden

 • Lichtgewicht
 • Krachtige
 • Levenslange garantie
 • Vereist geen onderhoud
 • Duurzaam

Bekijk de dagprijs

TROTEC PIDS 10 Accu Slagschroevendraaier


TROTEC PIDS 10 Accu Slagschroevendraaier

Waar gebruikelijke accu schroevendraaiers al snel hun grenzen bereiken, komt de krachtige Accu slagschroevendraaier PIDS 10‑20V met zijn 20 V / 2,0 h Flexpower multi-accu, een hoge slagfrequentie van 3.600/min en een koppel van 180 Nm pas goed op gang. Dankzij het 6,35 mm ¼“-binnenzeskant opzetstuk (incl. adapter voor ¼“-buitenvierkant) is hij te gebruiken met in de handel gebruikelijk verkrijgbare zeskant-schroefbits en doppensets waardoor de Accu slagschroevendraaier PIDS 10‑20V een echte allrounder is. Met behulp van de mechanische vergrendeling kunnen de opzetstukken snel en eenvoudig zonder gebruik van gereedschap gewisseld worden.

Waarom we deze leuk vinden

 • 20V krachtige Lithium-ion accu zonder memory-effect en zonder zelfontlading
 • Flexpower multi-accu 20 V 2,0 Ah – flexibel te combineren met ander 20 V akku-gereedschap
 • Krachtige slagfunctie voor het in- en uitdraaien van schroeven en het vast- en losdraaien van moeren.
 • Robuuste motorbehuizing van gegoten aluminium voor optimale koeling en duurzaamheid
 • Speciale gecombineerde ¼”-vierkant en ¼”-zeskant gereedschapopname voor uitgebreide gebruikstoepassingen
 • Gereedschapsopname met mechanische vergrendeling
 • Traploze toerentalregeling met quickstop
 • Speciaal slagmechanisme ter bescherming van het polsgewricht bij indraaien van grote, lange schroeven
 • Ingebouwde LED-werklamp
 • Snellader met automatische uitschakeling: slechts 1 uur laadtijd
 • In de accu geïntegreerde drietraps accu-capaciteitsaanduiding
 • Praktische rechts-links omschakeling en inchakelblokkering
 • Behuizing met rubberen softgrip-pads voor extra stevige grip
 • Monteerbare riemclip handig bij gebruik op een ladder en voor transport
 • Inclusief bit-adapter voor schroefwerkzaamheden

Onze beoordeling

Super machine. Sterke motor. Doet veel werk op 1 batterij.

Bekijk de dagprijsOpens in a new tab.

Panasonic EY75A7LS2F 14.4V Li-Ion accu slagschroevendraaier


Panasonic EY75A7LS2F 14.4V Li-Ion accu slagschroevendraaier

Nieuw zelftappende schroef functie: Met de nieuwe zelftappende schroef functie begint de machine op volle snelheid om daarna over tegaan op “H mode” (hoge slagkracht) om krachtig draad te maken. Tenslotte wordt de kracht minder en verandert automatisch naar langzamere “S mode” (lage slagkracht) om beschadeging aan schroef of material te voorkomen (minder dan 4 x 15 mm).

Slagmechanisme: Door een prima afstemming tussen de intelligente motor en het slagmechanisme, voorkomt de EY 75A7 inefficiënt werken en vermindert schade aan de schroef, geluid en vibratie.

Verbeterd lagersysteem: De nieuwe lagers in de schroefkop verminderen sterk eventuele speling en verbeteren de nauwkeurigheid. Vibratie grootte: 1,4 mm* met 110 mm lange schroef. *Interne test

Nieuw borstelloze motor: Dikkere motorpen (5 mm) zorgt voor meer kracht bij zwaar werk

Stevige Hybride schakelaar: De Hybride schakelaar bevat op enkele plaatsen essentiële metalen onderdelen voor 200 % meer levensduur (vergeleken met vorige mechanische schakelaars).

Robuust anker: Verbeterde versie zorgt voor langere levensduur en betere prestaties

Betere behuizing: Metalen onderdelen gaan slijtage tegen bij zware werkzaamheden.

Bekijk de dagprijsOpens in a new tab.

AEG BSS 12 C


AEG BSS 12 C

AEG BSS 12 C (2×2,0 Ah PRO Li) batterij-comp. slagschroevendraaie

Bekijk de dagprijsOpens in a new tab.

Metabo SSD 18 LTX 200 BL


Metabo SSD 18 LTX 200 BL

Compacte accu-slagschroevendraaier met 1/4″ binnenzeskant en 200 Nm

Unieke Metabo brushless motor voor snel werken en maximale efficiëntie bij ieder soort gebruik

Automatic Power Shift (APS) ondersteunt het werken met zelfborende schroeven: automatische koppelreductie na het boren om doordraaien te voorkomen

12 toerental-/koppelniveaus voor een breed gebruiksspectrum

Geïntegreerde werklamp voor de verlichting van de werkplek

Robuust tandwielhuis van aluminium persgietwerk voor optimale warmteafvoer en lange levensduur

Met praktische riemhaak, naar keuze rechts of links vastzetbaar

Accu-packs met capaciteitsindicatie voor controle van de laadtoestand

Ultra-M-Technologie: zeer hoog vermogen, milieuvriendelijk laden en 3 jaar garantie op de accu-pack

Over Metabo

Wie een machine van Metabo koopt, kiest bewust voor de beste kwaliteit: duurzaamheid, robuustheid, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. Dag in dag uit laten Metabo-producten hun prestatievermogen zien. Bij professioneel gebruik – onder de moeilijkste omstandigheden – wereldwijd. Waar professionals zich van hun beste kant laten zien, moeten ze voor de volle 100% op een partner kunnen rekenen, om preciezer te zijn: ze moeten op hem vertrouwen. Daarom is “when it really counts” de kerngedachte van Metabo, waarmee het gebruik de machines op wereldwijde bouwplaatsen getoond wordt – authentiek, redactioneel, echt.

Bekijk de dagprijsOpens in a new tab.

Waar moet u op letten bij de aankoop van een koolborstelloze slagschroevendraaier?

slagschroevendraaierszijn veel gemakkelijker te gebruiken dan de meeste boormachines. Ze zijn lichter en ook kleiner van formaat. Het snoerloze elektrische gereedschap neemt het gedoe van het losdraaien van de overgedraaide bouten of moeren weg. Het is heel belangrijk om een klopboormachine te hebben die de juiste kracht en functie heeft om te werken. Het is cruciaal om een duurzame en betrouwbare klopboormachine te hebben. Een accu-aangedreven gereedschap zal aan uw behoeften voldoen. Het is ook belangrijk om te weten hoeveel kracht er nodig is om uw batterij op te laden en hoe lang deze meegaat.

hoogste geschatte elektrische slagschroevendraaiers

De oplaad- en ontladingsperiodes bepalen hoe u uw apparaat zult werken. We zullen kijken waar u rekening mee moet houden als u een borstelloze slagschroevendraaier op de markt wilt brengen. De meeste apparaten hebben vooruitgang geboekt. Het is dus cruciaal om bij te blijven met de tijd bij het kiezen van het beste nieuwe instrument voor slagschroevendraaiers. Laten we eens kijken naar enkele belangrijke factoren bij de aankoop van een koolborstelloze slagschroevendraaier.

Snelheidsinstelling

Het eerste aspect waarmee u rekening moet houden bij de aankoop van een slagschroevendraaier is de kracht van de motor. De kracht bepaalt de snelheid van de klopboormachine. De borstelloze slagschroevendraaier kost iets meer dan de borstelmotoren. Maar de borstelloze slagschroevendraaiers hebben minder onderhoud nodig. Bovendien zijn ze duurzamer dan hun tegenhangers. De borstelloze slagschroevendraaiers produceren minder warmte en draaien efficiënt. Borstelloze motoren kunnen oververhit raken en hebben een laag rendement. Het gereedschap heeft de ondersteuning van slimme elektronica.

Een slimme elektronica beschrijft een apparaat dat de batterij en de motor met elkaar verbindt. Het doel is om de prestaties te optimaliseren. Het helpt ook om thermische overbelasting van het betreffende draadloos elektrisch gereedschap te voorkomen. Sommige klopboormachines hebben de Milwaukee’s One-Key of de DE Walt’s Tool Connect. De Connects helpen ze beter te functioneren. De meeste slagschroevendraaier motoren hebben permanente magneten. Andere hebben elektronische magneten of een elektronische regelaar voor de beste snelheid. Vandaag de dag gebruiken slagschroevendraaier kits zelden brute kracht om te werken.

U hoeft niet veel energie te steken in het gebruik ervan. De verschillende slagschroevendraaiers hebben verschillende snelheden waarin ze werken via snelheidsinstelling. Het oppervlak regelt sommige waar u mee werkt; vooral als de slagschroevendraaier die u gebruikt borstelloos is. Dus, afhankelijk van de hoeveelheid energie die u nodig heeft op een ondergrond, is de slagschroevendraaier gemaakt om aan uw behoeften te voldoen. Voordat u beslist welke slagschroevendraaier u koopt, moet u rekening houden met de snelheid die u nodig hebt. Het is niet nodig om een slagschroevendraaier te kopen die je maar één keer zult gebruiken.

Ook, wanneer je het moet verdragen, zal je de impactboormachine op de hoogste omwenteling per minuut (RPM) zetten. Dan moet u de trekker van de klopboormachine met hoge kracht indrukken. Zorg ervoor dat u rekening houdt met alle verschillende snelheden van de trekker. De snelheden van de trekker spreiden het toerental in een groter bereik uit dan de snelheden die er zijn. De extra triggers geven extra controle wanneer u wilt vertragen wanneer de sluiting bijna thuis is.

De showcase functie op de impact driver is wat bekend staat als het koppel. Het heeft een impact op de snelheid van uw impact driver kit. Er zijn van die lange, dikke en hardnekkige bevestigingsmiddelen die van hard metaal moeten komen. De impact utility wordt gebruikt om ze te verwijderen. De 12V-slagschroevendraaiers hebben een gewicht van ongeveer 800 tot 1200 pond. De 18 volt slagschroevendraaiers hebben een hogere boost van 1350-2250 inch-vijver. Het gemiddelde van een standaard model zou 1800 inch pond moeten zijn.

Aantal batterijen

De meeste slagschroevendraaiers zijn verkrijgbaar in 12V en 18V accuboormachines. Dit betekent dat de gadget een batterij heeft voor de betreffende spanning. De 12V-slagschroevendraaiers komen overeen met de inchponden van het koppel die in 18V-boormachines worden gevonden. Wanneer u voor de 18V-klopboormachine gaat, krijgt u meer inch-pounds van hen. Het is echter waarschijnlijk dat u meer werk krijgt wanneer u ervoor kiest om met de 12V versie te werken. Dit komt omdat het apparaat veel lichter is in vergelijking met de 18V versie. Als u met de 18V versie werkt, zult u extra spieren moeten toevoegen tijdens het werken.

Gewicht

De slagschroevendraaiers zijn gemakkelijker te gebruiken dan de boren omdat ze kleiner zijn en minder wegen. Het gereedschap dat u besluit te kopen moet goed aanvoelen op uw hand. Dit zorgt ervoor dat u zich comfortabel voelt bij het gebruik ervan. De ergonomie van de slagschroevendraaier is ook veel beter dan die van de boren. Het gereedschap is gemaakt met een rubberen hoes rond de handgreep, en het rubber loopt door tot aan de basis van de motorbehuizing. Het materiaal zorgt voor een comfortabele ruimte voor de duim en de wijsvinger.

Bovendien beschermt het rubber de slagpennen tegen beschadiging van de materialen in het huis. Het aspect is gebruikelijk in 12V-versies. De accu’s van deze modellen zijn minder zwaar om de slagschroevendraaier in een staande positie te houden. Werklampen en gordelhaken zijn belangrijk bij het gebruik van slagschroevendraaiers. Ze hebben ook invloed op het gewicht van de boormachine. Het licht komt goed van pas als u tijdens het werk een bevestigingsmiddel in het donker hebt laten vallen. Bij de aankoop van een slagschroevendraaier kunt u overwegen om een slagschroevendraaier te kopen met een tweezijdige haak.

De haak is aan elke kant van de driver te bevestigen. U denkt misschien dat u hem nooit nodig zult hebben, maar uiteindelijk zal hij essentieel blijken te zijn. Wanneer u een telescoopladder beklimt of wanneer u een reeks aandrijvingen doet die mogelijk pauzes hebben. Het is makkelijker om de slagschroevendraaier aan de riem te hangen dan om hem te dragen. Het kan ook vervelend zijn om hem tijdens het werk te pakken en te laten vallen.

Wanneer u een slagschroevendraaier krijgt, controleer dan zeker de volledige lijn van slagschroevendraaier kits die het merk heeft. Dit komt door het accukoord. De meeste merken hebben een reeks van apparaten die hetzelfde type batterijkabel hebben voor hun gereedschap. Dit is handig wanneer u ander draadloos gereedschap gebruikt.

Bedieningselementen

slagschroevendraaiershebben een voorwaartse en een achterwaartse schakelaar die dezelfde is als de trigger die op een boormachine wordt gevonden. Bij het kiezen van de beste impact driver, moet u degene krijgen die u met gemak van richting kan veranderen. Er zijn andere die een neutrale vergrendeling hebben die de trekker meestal vergrendelt. Deze functie zorgt ervoor dat de batterij van de klopboormachine niet leegloopt als de trekker wordt ingedrukt. Bijvoorbeeld in de gereedschapskoffer of gereedschapstas. Als u besluit om een klopboormachine te krijgen zonder een neutrale schakelaar, kunt u de batterij verwijderen voordat u deze opbergt.

Ergonomie

slagschroevendraaiershebben een uitstekende ergonomie. In feite zijn de meeste van hen gemakkelijk te gebruiken, dankzij hun kleine afmetingen en lichtgewicht. Elk gereedschap dat u besluit te gebruiken, moet goed aanvoelen op uw hand. Dit garandeert dat u het voor een langere periode gebruikt. Bij de keuze van de beste slagschroevendraaier ga je voor een rubberhandgreep. Het rubberen handvat moet ook tot aan de basis van de motorbehuizing reiken. Het is essentieel om te controleren of het rubber aan de zijkanten van de slagschroevendraaier is overgegoten.

wie maakt dewalt boormachines

Dit aspect beschermt de klopboormachine tegen beschadiging als deze valt of door andere voorwerpen wordt geraakt. Het is ook essentieel om de 12 volt lithiumionbatterijen veilig te houden in geval van een ongeluk. Zorg er dus voor, voordat u besluit om een slagschroevendraaier te kopen, dat u hem voor lange tijd kunt gebruiken. Als u er snel moe van wordt, verspilt u tijd aan uw taak. Nu weet u wat u moet overwegen bij de aankoop van een slagschroevendraaier. Laten we eens kijken naar de top 10 borstelloze klopboormachines in de markt op dit moment.

Conclusie

Voordat u genoegen neemt met een bepaalde slagschroevendraaier, moet u zich ervan vergewissen dat deze voldoet aan uw behoeften. Het is dus essentieel om wat onderzoek te doen om de juiste beslissing te nemen. U kunt de opgesomde slagschroevendraaiers vergelijken en beslissen welke het beste bij uw behoeften past. De lijst is uitgebalanceerd in vermogen, koppel, toerental en gewicht van de apparaten. De intensiteit van uw werk bepaalt welk gereedschap het beste bij u past. Als u lichte taken wilt uitvoeren die delicaat zijn, moet u rekening houden met kleine impact drivers. De grote tegenhangers zijn ideaal voor industriële en bouwdoeleinden.

Veelgestelde vragen

V. Waar is een Impact Driver voor?
A. Een slagschroevendraaier is een gereedschap dat door monteurs wordt gebruikt om grote schroeven, zoals bouten en moeren, los te draaien. De schroeven kunnen overgedraaid of bevroren zijn. U kunt het apparaat ook gebruiken om de schroeven in uw huis te bevestigen. De klopboormachine maakt gebruik van de rotatie van de boren en van slagbomen. De kracht drijft de schroeven met kracht door dicht hout.

De kracht van de aandrijving resulteert in onveranderde ruwe kracht. De kracht is groot voor de gebruiker om het gewenste resultaat te bereiken. Het is bekend dat slagkrachtaandrijvingen drie keer zoveel kracht hebben als boren die door de monteurs worden gebruikt.

V. Wat betekent borstelloos in boren?
A. Een borstelloze klopboormachine gebruikt een complexer concept dan de borstelmotorboren. Het apparaat gebruikt een kleine printplaat die de kracht in het anker regelt. De borstelloze motor past zich aan de taak aan. Hoe resistenter de bout of moer is, hoe meer kracht de motor van de slagschroevendraaier vrijgeeft.

Er zijn ook enkele slagschroevendraaiers zonder borstel. Zij krijgen de klus ook geklaard, maar ze zijn niet zo efficiënt als de borstelloze slagschroevendraaiers. De borstelloze klopboormachines kosten echter meer dan de klopboormachines met een borstel. De hoge prijs is te danken aan de toevoeging van de slimme technologie.

V. Wat zijn beter geborstelde of borstelloze motoren?
A. De borstelloze motoren staan bekend als 80-90% efficiënt. Aan de andere kant zijn de borstelloze motoren slechts 75-80 % efficiënt. Het verschil in het rendement is te wijten aan het verschil in de draaikracht. De kracht wordt geproduceerd wanneer de motor het totale vermogen gebruikt.

Deskundige tip

De perfecte snoerloze slagschroevendraaier om te gebruiken is afhankelijk van de spanning. Hoe hoger de spanning, hoe meer kracht de slagschroevendraaier zal hebben.

Wist je dat?

Het idee van draagbare boren werd ongeveer een eeuw geleden gerealiseerd. Vroeger werden deze apparaten gebruikt in de industrie, maar ze stonden stil. Dankzij de technologische vooruitgang kun je je klopboormachine met één hand optillen. Lees meer over draagbare boren in deze studie.

Gerelateerde berichten

We hopen dat u hebt genoten van ons artikel over “Beste koolborstelloze slagschroevendraaiers”, als dat zo is, deel het dan en beoordeel het.

Recent Content