Beste Karcher hogedrukreinigers van 2021


Karcher hogedrukreinigers zijn het leidende merk van hogedrukreinigers over de hele wereld en dat al tientallen jaren. Karcher hogedrukreinigers zijn de beste en meest efficiënte methode voor het reinigen van buitenruimtes en apparatuur, en er is een ruime keuze aan verschillende modellen hogedrukreinigers op de markt in 2021, zodat het gemakkelijk is om een hogedrukreiniger te vinden die aan uw behoeften voldoet, ongeacht uw specifieke situatie of ervaringsniveau met hogedrukreinigers.

De technische specificaties van een karcher hogedrukreiniger kunnen echter stompzinnig en moeilijk te begrijpen lijken, dus enige vereenvoudiging van de markt kan u helpen om vol vertrouwen een beslissing te nemen.

We hebben 10 van onze favoriete modellen karcher hogedrukreinigers gekozen voor verschillende doeleinden, en hieronder vindt u onze beste beoordelingen van karcher hogedrukreinigers, waarbij we de belangrijkste kenmerken en de belangrijkste voor- en nadelen van enkele van de beste karcher hogedrukreinigers die in 2021 op de markt verkrijgbaar zijn, uitsplitsen.

Bekijk de beste karcher hogedrukreiniger, hieronder.

Karcher K5 Premium elektrische hogedrukreiniger

Karcher K5 Premium elektrische hogedrukreiniger

De Karcher K5 Premium Electric Power hogedrukreiniger is een krachtige Karcher hogedrukreiniger die bij uitstek geschikt is voor grootschalige klussen of intensievere reiniging.

Zijn 2000 PSI, 1,4 GPM drukstraal, biedt 40 keer de druk en de reinigingskracht van een standaard slang, straalvuil en hardnekkige resten van elk buitenoppervlak met relatief gemak, zelfs meer dan dat van veel andere modellen van de Karcher hogedrukreiniger.

Zijn krachtige watergekoelde inductiemotor belooft superieure prestaties en een levensduur die tot 5 keer langer is dan die van de meeste andere motoren, omdat de bedrijfstemperatuur op een relatief laag niveau wordt gehouden door koud water rond de motor te laten circuleren.

Waarom we deze leuk vinden

 • 25 ft slang
 • Vario power sproeistraal
 • Wasmiddelreservoir aan boord
 • Watergekoelde inductiemotor
 • 2000 PSI, 1,4 GPM

Onze beoordeling

Veelzijdig en hoge druk, de Karcher K5 Premium Electric Power hogedrukreiniger is een hoogwaardige, krachtige karcher hogedrukreiniger die een efficiënte reiniging en een lange levensduur biedt. Dit is een geweldige karcher-drukreiniger optie voor grotere reinigingsprojecten die een hogedrukslang nodig hebben.

Karcher K2 Plus Electricsche hogedrukreiniger

Karcher K2 Plus Electricsche hogedrukreiniger

De Karcher K2 Plus Electric Power hogedrukreiniger biedt wellicht een lager vermogen dan andere, duurdere modellen van Karcher hogedrukreinigers zoals de Karcher G3000XK, maar hierdoor past hij in een compacte en lichte behuizing, waardoor hij een geweldige keuze is voor kleinere tuinen en gemakkelijk te vervoeren tussen projecten.

Dankzij de meegeleverde sproeiers kan deze karcher hogedrukreiniger een hoog niveau van precisiecontrole bieden over het drukniveau en de grootte van de sproeier, waardoor de meer delicate of kleinere oppervlakken zorgvuldiger kunnen worden gereinigd.

De 1600 PSI-compressor is meer dan krachtig genoeg voor de meeste huishoudelijke reinigingstaken, terwijl de 20 voet lange reinigingsslang u in staat stelt om zelfs relatief lastige gebieden gemakkelijk te bereiken.

Waarom we deze leuk vinden

 • Lichtgewicht
 • 20-voetsslang
 • 1600 PSI, 1.25 GPM
 • Vario power sproeistraal
 • Dirtblaster sproeistokje

Onze beoordeling

De Karcher K2 Plus Electric Power hogedrukreiniger is een klein en lichtgewicht model van de Karcher hogedrukreiniger en is een uitstekende en veelzijdige keuze voor huishoudelijk gebruik op kleinere schoonmaakprojecten waar een compacte behuizing en precisiecontrole belangrijk zijn.

Karcher K2 Car & Home Kit Power hogedrukreiniger

Karcher K2 Car & Home Kit Power hogedrukreiniger

De Karcher K2 Car and Home Kit Power hogedrukreiniger is een kleine, lichtgewicht hogedrukreiniger voor huishoudelijk gebruik, uitgerust met een reeks accessoires om de prestaties en het nut voor het schoonmaken van tuinen en voertuigen te vergroten.

De 1600 PSI, 1,25 GPM compressor is kleiner en minder krachtig dan veel andere karcher hogedrukreinigers, maar het biedt voldoende vermogen voor het merendeel van de huishoudelijke reinigingstaken.

De meegeleverde accessoires zijn ontworpen met een focus op flexibiliteit en huishoudelijk gebruik, met autoreinigingsfuncties en de meer standaard alternatieve sproeikoppen.

Waarom we deze leuk vinden

 • 1600 PSI, 1.25 GPM
 • Telescopisch handvat
 • 20-voetsslang
 • Vario power sproeistraal
 • Dirtblaster sproeistokje

Onze beoordeling

Klein en veelzijdig, de Karcher K2 Car en Home Kit Power hogedrukreiniger is krachtig genoeg voor de meeste kleine huishoudelijke reinigingstaken en biedt een hoge mate van flexibiliteit en controle voor kleinere hogedrukreinigingswerkzaamheden.

Karcher K4 elektrische hogedrukreiniger

Karcher K4 elektrische hogedrukreiniger

Als een van de grotere en zwaardere Karcher hogedrukreinigers op de markt, biedt de Karcher K4 Electric Power hogedrukreiniger een hoog vermogen en een aantal extra functies die het een van de beste karcher hogedrukreinigers voor grotere huishoudelijke projecten maken, ook al is het misschien niet zo krachtig als sommige van de meer commerciële en professioneel gerichte modellen van de Karcher hogedrukreiniger.

De watergekoelde inductiemotor biedt een levensduur die 5 keer langer is dan die van veel andere motoren, waardoor de bedrijfstemperatuur tot een minimum wordt beperkt door koud water rond de motor te pompen, terwijl de meegeleverde verwisselbare sproeiers een hoge mate van controle over het sproeivermogen en de verspreiding van de hogedrukreiniger mogelijk maken, zodat u de perfecte combinatie van instellingen kunt kiezen voor elk huishoudelijk reinigingsproject, ongeacht de grootte en de complexiteit.

Waarom we deze leuk vinden

 • 1900 PSI, 1,5 GPM
 • 25-voetsslang
 • Vario power sproeistraal
 • Watergekoelde inductiemotor
 • Wasmiddelreservoir aan boord

Onze beoordeling

De Karcher K4 Electric Power hogedrukreiniger is een van de grootste en krachtigste huishoudelijke Karcher hogedrukreiniger modellen die verkrijgbaar zijn, alleen geslagen door de K5. Als de K5 iets te groot en industrieel lijkt voor uw doeleinden, maar u wilt toch een aanzienlijke, hoge druk stuk van de kit, de Karcher K4 is de karcher hogedrukreiniger voor u.

Karcher K3 Follow-Me Electric Power Pressure

Karcher K3 Follow-Me Electric Power Pressure

De Karcher K3 Follow Me Electric Power hogedrukreiniger is een van de lichtere en flexibelere modellen van de Karcher hogedrukreiniger op de markt in 2021. De Karcher K3 hogedrukreiniger heeft een lichtgewicht behuizing met 4 grote, getextureerde wielen, waardoor hij gemakkelijk over ruwe buitenoppervlakken kan bewegen. De hogedrukreiniger die binnenin verpakt is, biedt 1800 PSI, 1,3 GPM druk, wat meer dan genoeg reinigingskracht geeft voor de meeste huishoudelijke schoonmaakprojecten van bijna elke grootte.

De Vario Power Spray Wand maakt het mogelijk om de druk en het gebied van de Karcher-drukreiniger te controleren, wat een hoge mate van flexibiliteit geeft voor kleinere of meer delicate schoonmaakprojecten, en het hele apparaat is klein en licht genoeg om gemakkelijk te manoeuvreren in kleinere, strakkere, of over het algemeen meer lastige ruimtes.

Waarom we deze leuk vinden

 • Lichtgewicht
 • 4 robuuste wielen
 • 1800 PSI, 1,3 GPM
 • Wasmiddelreservoir aan boord
 • Vario power sproeistraal

Onze beoordeling

Elektrische hogedrukreinigers op wielen zijn zeldzaam, en de 4 wielen van de Karcher K3 Follow-Me elektrische hogedrukreiniger zijn groot en robuust genoeg om hem gemakkelijk over zelfs relatief ruwe tuinoppervlakken te laten rijden voor een mobiele, flexibele reinigingservaring.

Karcher K1700 elektrische hogedrukreiniger

Karcher K1700 elektrische hogedrukreiniger

De Karcher K1700 Electric Power hogedrukreiniger is een karcher hogedrukreiniger die een matig hoog niveau van reinigingskracht biedt, gecombineerd met een indrukwekkend niveau van veelzijdigheid en flexibiliteit.

Deze karcher hogedrukreiniger bevat 3 verschillende verwisselbare sproeiers. De turbomondstuk biedt maximale reinigingskracht voor bijzonder hardnekkig vuil.

De universele sproeier biedt een uitgebalanceerd reinigingsprofiel voor de meeste oppervlakken en oppervlakken, en de sproeier is ontworpen voor het coaten van oppervlakken in reinigingsmiddel vóór de hoofddrukwasfase van een reinigingsopdracht.

De 1700 PSI, 1,2 GPM drukreiniger is krachtig genoeg voor de meeste huishoudelijke taken en kleine commerciële reiniging, en het lichaam van de wasmachine is klein genoeg om relatief gemakkelijk te vervoeren en op te slaan.

Waarom we deze leuk vinden

 • 3 verschillende sproeiers inbegrepen
 • Grote opbergbak voor accessoires
 • 20-voetsslang
 • 1700 PSI, 1.2 GPM
 • Gemakkelijk op te zetten

Onze beoordeling

Flexibel en relatief compact, de Karcher K1700 Electric Power hogedrukreiniger biedt een goede balans tussen kracht en gemak, samen met genoeg veelzijdigheid om het een geweldige keuze te maken voor bijna elk huishoudelijk schoonmaakproject.

Karcher K1700 Kube Elektrisch Power hogedrukreiniger

Karcher K1700 Kube Electric Power hogedrukreiniger

De Karcher K1700 Cube Electric Power hogedrukreiniger is ontworpen om te passen in een kleine kubusvormige ruimte; slechts 12 inch hoog, dit is een van de kleinste Karcher hogedrukreiniger modellen beschikbaar. Ondanks dit compacte formaat, biedt het redelijk hoge druk en reinigingskracht, met een 1700 PSI, 1,2 GPM pomp in zijn kleine kubusvormige behuizing.

Dit model van karcher hogedrukreiniger biedt een hoge mate van veelzijdigheid en flexibiliteit, omdat het 3 verschillende reinigingssproeiers voor verschillende doeleinden bevat. De turbomondstuk biedt een hoog vermogen voor het reinigen van hardnekkige resten en moeilijke gebieden, het allesomvattende mondstuk biedt evenwichtige prestaties voor de meeste algemene reinigingsdoeleinden, en het mondstuk van het reinigingsmiddel is ontworpen voor een lichte, gelijkmatige laag van reinigingsmiddel voordat het hoofdreinigingsproces begint.

Waarom we deze leuk vinden

 • Lichtgewicht
 • Compacte behuizing
 • 1700 PSI, 1.2 GPM
 • 3 verwisselbare sproeiers inbegrepen
 • Gemakkelijk in te stellen

Onze beoordeling

De kleine behuizing, de lichtgewicht constructie en de 3 meegeleverde sproeiers van de Karcher K1700 Cube Electric Power hogedrukreiniger maken het een van de meest veelzijdige en flexibele karcher hogedrukreiniger modellen die beschikbaar zijn voor huishoudelijke reinigingsprojecten en kleinere professionele reinigingstaken.

Karcher K2000 hogedrukreiniger

Karcher K2000 hogedrukreiniger

De Karcher K2000 hogedrukreiniger is flexibel en aanpasbaar en is een veelzijdige Karcher hogedrukreiniger voor vele verschillende doeleinden en grotere reinigingstaken. De 2000 PSI, 1,3 GPM hogedrukreiniger biedt een hogere druk en een hoger reinigingsvermogen dan de meeste andere modellen van de Karcher hogedrukreiniger, waardoor deze karcher hogedrukreiniger bijzonder geschikt is voor iets grotere of meer hardnekkige reinigingswerkzaamheden, of voor kleinere commerciële en professionele reinigingstaken.

De 4 verwisselbare sproeiers maken een groot aantal verschillende reinigingsopties mogelijk voor een hogere controle; de krachtige sproeier maakt een intensieve reiniging van hardnekkig vuil mogelijk, terwijl de smalle en brede sproeiers zijn ontworpen voor het reinigen van het meeste vuil bij verschillende niveaus van gematigde druk en controle, en de reinigingsmondstuk verspreidt het reinigingsmiddel fijn en gelijkmatig over de oppervlakken voordat het hoofdreinigingsproces begint.

Waarom we deze leuk vinden

 • 2000 PSI, 1,3 GPM
 • 4 verwisselbare sproeiers
 • Universele adapter
 • Verwijderbare opbergbak voor accessoires
 • Voetbediende aan/uit-schakelaar

Onze beoordeling

De Karcher K2000 hogedrukreiniger is een van de beste Karcher hogedrukreinigers voor grotere huishoudelijke reinigingsprojecten of zelfs voor commerciële of professionele reiniging op een matige schaal.

Karcher G3000XK Gasdrukreiniger

Karcher G3000XK Gasdrukreiniger

Deze Karcher Gas hogedrukreiniger is een van de grotere en minder compacte modellen van de Karcher hogedrukreiniger die verkrijgbaar zijn, maar deze grote omvang maakt het mogelijk om een uitzonderlijk hoog niveau van reinigingskracht te leveren.

De grote behuizing bevat een krachtige 3000 PSI, 2,4 GPM drukverhogende eenheid voor hoog vermogen waterstralen, die een uitzonderlijk hoog niveau van reinigingsvermogen produceert voor een in de handel verkrijgbare huishoudelijke elektrische hogedrukreiniger.

Dit hoge niveau van reinigingsvermogen maakt de Karcher G3000XK Gas hogedrukreiniger een van de betere Karcher hogedrukreinigers die beschikbaar zijn voor commercieel of professioneel gebruik en een krachtige keuze voor de efficiënte voltooiing van grootschalige huishoudelijke reinigingsprojecten.

Waarom we deze leuk vinden

 • 3000 PSI, 2.4 GPM
 • Gemakkelijk te beginnen
 • Inklapbaar handvat
 • Afneembare detergentententank
 • Ergonomische trekkerbeugel

Onze beoordeling

De Karcher G3000XK Gas hogedrukreiniger is een uitzonderlijk hogedrukmodel van de Karcher-drukreiniger en is een uitstekende keuze voor grotere huishoudelijke reinigingsprojecten of commercieel of industrieel gebruik. Het is een groot apparaat, maar een die een opmerkelijk niveau van reinigingskracht biedt.

Karcher G2700 Gas Power hogedrukreiniger

Karcher G2700 Gas Power hogedrukreiniger

De 2700 PSI, 2,5 GPM compressor ingebouwd in de Karcher G2700 Gas Power hogedrukreiniger maakt dit een van de krachtigste commercieel verkrijgbare Karcher hogedrukreiniger modellen op de markt in 2021.

Zijn grote, stevige kar op wielen combineert een relatief kleine opslagcapaciteit met een behuizing die meer dan geschikt is voor commercieel gebruik of bijzonder zwaar huishoudelijk gebruik, en de reeks van 5 verschillende meegeleverde verwisselbare sproeiers biedt een hoge mate van flexibiliteit en veelzijdigheid.

De 196cc motor is groter en luider dan veel andere karcher hogedrukreinigers, maar het vermogen en de prestaties van deze motor zijn indrukwekkend, waardoor het een geweldige keuze is voor grotere projecten en buitenshuis gebruik.

Waarom we deze leuk vinden

 • Winkelwagen op wielen
 • 2700 PSI, 2,5 GPM
 • 5 verwisselbare sproeiers
 • Rechtopstaand ontwerp
 • Axiale nokkenpomp

Onze beoordeling

De Karcher G2700 Gas Power hogedrukreiniger heeft een hoog vermogen en is een goede keuze voor grotere huishoudelijke reinigingsprojecten of commerciële of industriële drukreiniging.

Karcher hogedrukreiniger Kopersgids

Alternatieve waterbronnen

Veel modellen van Karcher hogedrukreinigers, met name de Karcher K4 en Karcher K5 elektrische hogedrukreinigers, hebben geen bron van stromend water zoals een kraan nodig om te kunnen werken. Deze innovatie op het gebied van elektrische hogedrukreinigers draagt bij aan de veelzijdigheid van deze modellen Karcher hogedrukreinigers, waardoor ze kunnen worden gebruikt in situaties waarin er geen toegang is tot stromend water.

Deze modellen van Karcher hogedrukreinigers kunnen worden aangesloten op staande waterbronnen zoals grotere emmers, reservoirs of regenwatervaten, waardoor ze veelzijdiger en milieuvriendelijker zijn dan veel alternatieve elektrische hogedrukreinigers. Deze optie is niet op elk model Karcher hogedrukreiniger beschikbaar, maar het is wel een waardevolle eigenschap van verschillende direct beschikbare modellen.

Gerelateerd overzicht; Karcher K2 hogedrukreiniger.

Hoe gebruik je Karcher hogedrukreiniger?

Een Karcher hogedrukreiniger is een veelzijdig en krachtig reinigingsapparaat dat met minimale inspanning een groot verschil kan maken voor de netheid van uw tuin en buitenruimtes en meubels. Ondanks hun hoge vermogen zijn Karcher hogedrukreinigers eenvoudig te gebruiken en gebruiksvriendelijk, en u reinigt de boel in een handomdraai als u een paar eenvoudige stappen volgt.

karcher hogedrukreiniger

Sluit eerst alle elementen van de Karcher-drukreiniger aan en steek de stekker in het stopcontact. Vervolgens drukt u, om het trekkerpistool te koppelen aan het hoofdgedeelte van de machine, tegelijkertijd op de knoppen “+” en “-” van het trekkerpistool en houdt u deze 5 seconden ingedrukt, totdat het symbool begint te knipperen.

Als de koppeling succesvol is, geeft de trekkerbeugel een aflezing van de drukniveaus van de Karcher-drukreiniger. Als dit niet wordt weergegeven, haalt u de stekker uit het stopcontact, sluit u het apparaat weer aan en herhaalt u de bovenstaande stappen. Zodra de drukdisplay zichtbaar is, bent u klaar om met uw Karcher-drukreiniger te beginnen.

Begin met het wassen van het oppervlak op lage druk om alle bladeren en loszittend vuil van het gebied te verwijderen. Spuit vervolgens het hele oppervlak af met wasmiddel om hardnekkig en moeilijk te verwijderen vuil te verwijderen, zet uw Karcher-drukreiniger vervolgens in een hogere stand en straal het hele gebied op hoge kracht om alle sporen van vuil te verwijderen.

Waar kunt u Karcher-drukreinigeronderdelen kopen?

Als uw Karcher hogedrukreiniger kapot gaat of problemen ondervindt, moet u misschien wat vervangende onderdelen aanschaffen om hem zo lang mogelijk optimaal te laten functioneren en de levensduur zo lang mogelijk te behouden.

Gelukkig is Karcher een groot en populair genoeg merk dat Karcher-hogedrukreinigingsonderdelen gemakkelijk te kopen zijn op een groot aantal plaatsen, zowel online als offline. De meest voor de hand liggende, en potentieel veiligste, bron van Karcher hogedrukreinigeronderdelen voor reparaties is de officiële Karcher website, die een scala aan producten en onderdelen internationaal verkoopt.

Andere bronnen zijn echter beschikbaar, variërend van de online en offline aanwezigheid van de meeste grote hardware verkooppunten tot marktplaatsen zoals gamma, coolblue en bol.com. Het maakt niet uit welk deel van uw Karcher-drukreiniger u moet vervangen, of welk model van Karcher-drukreiniger u probeert te repareren, het moet gemakkelijk zijn om de onderdelen te vinden die u nodig hebt.

Hoe kan ik Karcher hogedrukreiniger repareren?

Karcher hogedrukreinigers zijn grote en dure apparaten, dus het kan bijzonder frustrerend zijn als ze uiteindelijk kapot gaan. Als ze goed worden onderhouden, kunnen ze lang meegaan voordat ze problemen krijgen, maar zelfs de beste hogedrukreiniger zal bij zwaar en intensief gebruik uiteindelijk last hebben van vermoeidheid van de onderdelen.

beste electrische hogedrukreiniger karcher

We hebben een aantal handige tips voor dingen die u kunt proberen wanneer uw Karcher hogedrukreiniger niet meer werkt. Er is een breed scala aan mogelijke problemen, maar als u deze opties een kans geeft, is de kans groot dat u uw karcher hogedrukreiniger thuis kunt repareren zonder dat u zich tot professionals hoeft te wenden.

Een van de meest voorkomende problemen is een eenvoudige luchtblokkade. Om dit te verhelpen haalt u de stekker van de machine uit het stopcontact en haalt u de drukslang uit het stopcontact. Sluit hem vervolgens aan op een standaard tuinslang en laat het water enkele minuten door de machine lopen om eventuele verstoppingen op te ruimen. Monteer vervolgens uw Karcher hogedrukreiniger en u moet weer klaar zijn om te reinigen.

Andere problemen met de watertoevoer kunnen worden verholpen door de watertoevoer en de slang te controleren. Zorg ervoor dat er geen knikken in de slang zitten, omdat deze de waterstroom kunnen onderbreken, en controleer of het water op volle kracht staat voor voldoende waterdruk.

Ernstigere problemen vereisen meestal vervanging van beschadigde onderdelen. Dergelijke vervangende Karcher-drukreinigingsonderdelen zijn eenvoudig te verkrijgen bij een groot aantal grote hardwareleveranciers, zowel online als offline.

Deskundige tip

Karcher hogedrukreinigers bestrijken een breed scala aan maten en drukniveaus, variërend van 1600 PSI tot 3000 PSI, maar groter is niet altijd beter. Voor huishoudelijk gebruik kan een kleinere hogedrukreiniger volstaan. Denk na over hoe en waar u uw wasmachine gaat gebruiken voordat u een groot, duur apparaat gaat beschieten!

Wist u dat?

Karcher hogedrukreinigers in Duitsland worden gemaakt sinds 1950, toen ze het eerste merk hogedrukreinigers in Europa werden uitgevonden!

Recent Posts