Beste Inventum Airfryers kopen, review en test


Inventum staat bekend om zijn grote verscheidenheid aan keukenapparatuur, wat ook geldt voor Airfryers. Het ontbreekt de Nederlandse bedrijven echter aan een beetje merkbekendheid, althans in dit land, die we zeker willen veranderen. Want een Inventum Airfryer overtuigt met zeer goede frituurresultaten en heeft veel positieve eigenschappen te bieden, die wij u in onze Inventum Airfryer Test kunnen laten zien.

Beste Inventum Airfryer kopen en overzicht

Inventum GF350HLD – Heteluchtfriteuse – Zwart

Inventum GF350HLD - Heteluchtfriteuse - Zwart

Bekijk de dagprijs

Met de Inventum heteluchtfriteuse GF350HLD is het mogelijk heerlijk knapperige frites en snacks te maken zonder het gebruik van frituurvet! De Inventum GF350HLD maakt gebruik van een heteluchtsysteem wat er voor zorgt dat het eten een stuk minder vet wordt. Naast frituren is de heteluchtfriteuse ook geschikt voor grillen, roosteren en bakken.

 • De Inventum heteluchtfriteuse heeft een inhoud van ongeveer 1500 gram frites.
 • Het ingebouwde digitale display heeft tiptoetsen waar je onder andere de temperatuur en de baktijd mee kunt instellen. De temperatuur en resterende baktijd zijn hierop ook af te lezen.
 • De friteuse heeft 8 automatische programma’s voor onder andere de bereiding van frites, vlees en vis.
 • De friteuse is gemakkelijk schoon te maken; zowel de pan als de frituurmand met anti-aanbaklaag kunnen in de vaatwasser gereinigd worden.
 • De Inventum GF350HLD heeft een geurfilter wat ervoor zorgt dat de nare geuren tijdens het bakken verminderen.

Inventum GF252HL – Hetelucht friteuse

Inventum GF252HL - Hetelucht friteuse

Bekijk de dagprijs

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse is het mogelijk! Je frituurt niet met vet, maar door middel van het heteluchtsysteem. Hierdoor is je maaltijd een stuk minder vet. Naast frituren is de friteuse ook geschikt voor grillen, roosteren en bakken. De hetelucht friteuse is voorzien van twee handige draaiknoppen. Hiermee stel je gemakkelijk de temperatuur en de uitschakeltimer in. De friteuse wordt geleverd met een handig frituurmandverdeler. Voor het lekkerste bakresultaat en heerlijke krokante, goudbruine frites adviseren wij 500 gram friet te gebruiken. De maximale capaciteit is 800 gram frites. Daarnaast is de friteuse gemakkelijk schoon te maken; zowel de pan als de frituurmand met anti-aanbaklaag kan in de vaatwasser gereinigd worden.

Frituren met een hetelucht friteuse is gezonder, maar het werkt net even anders dan een normale friteuse.

Met deze handige tips en ben je zo gewend aan het werken met een hetelucht friteuse en wil je niets anders meer!

 • Gebruik de baktijden daarom als indicatie. Houd altijd zelf het gerecht in de gaten en pas de baktijden of temperatuur aan als dat nodig is.
 • Hetelucht frituren is anders dan frituren met vet: Vet zie je en proef je. Hetelucht frituren is een gezondere manier van bereiden, maar heeft ook invloed op de smaak en het uiterlijk van je snacks. Maar het is zeker niet minder lekker!
 • De hetelucht friteuse werkt door middel van een hetelucht-systeem. Het gerecht moet dus in aanraking komen met de hetelucht om gaar te worden. Houd er daarom rekening mee dat je het mandje niet te vol doet.
 • Wil je snel aan tafel? Zorg dan dat je de ingrediënten kleiner snijdt. Kleinere ingrediënten hebben meestal een kortere bereidingstijd.
 • Gouden frietjes, dat is wat we gewend zijn. Door friet met vet te frituren krijgen ze dat mooie kleurtje. Wanneer je frietjes bakt in de hetelucht friteuse, zullen ze misschien wat bleker zijn. Wil je toch goudkleurige frietjes? Gebruik dan een beetje olijfolie bij het bakken.
 • Wil je veel frietjes bakken? Zorg dan dat je gedurende het bakken het mandje een aantal keer schudt. Je zorgt er dan voor dat alle frietjes in aanraking komen met de hetelucht. Doe je dit niet, dan zullen sommige frietjes doorbakken zijn, terwijl andere frietjes nog niet gaar zijn.

De hetelucht friteuse is gemakkelijk schoon te maken. De mand en pan kunnen in de vaatwasser gereinigd worden. Maar je kunt het schoonmaken nóg gemakkelijker maken door gebruik te maken van aluminiumfolie. Door vlees op een stukje aluminium te leggen, voorkom je dat de pan vies wordt.

Inventum GF250HL – Hetelucht Friteuse

Inventum GF250HL - Hetelucht Friteuse

Bekijk de dagprijs

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze compacte Inventum hetelucht friteuse is het mogelijk! Je frituurt niet met vet, maar door middel van het heteluchtsysteem. Hierdoor is je maaltijd een stuk minder vet. Naast frituren is de friteuse ook geschikt voor grillen, roosteren en bakken. De hetelucht friteuse is voorzien van twee handige draaiknoppen. Hiermee stel je gemakkelijk de temperatuur en de uitschakeltimer in. Daarnaast zijn de friteuses gemakkelijk schoon te maken; zowel de pan als de frituurmand met anti-aanbaklaag kan in de vaatwasser gereinigd worden.

Goed om te weten
Deze hetelucht friteuse kan vanwege de inhoud klein uitvallen. In de binnenpan passen ongeveer 2 tot 3 porties friet van 250g. Door het kleine formaat is de friteuse makkelijk op te bergen.
Geen meegeleverde accessoires waardoor je geen vlees kunt grillen of een taart kan bakken
Geen warmhoudfunctie
Deze hetelucht friteuse heeft geen vooraf ingestelde programma’s, je stelt dus zelf de juiste temperatuur en tijd voor jouw gerecht in.
Geen display

 • Door het kleine formaat is de friteuse makkelijk op te bergen
 • Automatische uitschakeling
 • Met uitneembare binnenpan en frituurmand

Inventum GF400HL Hetelucht Friteuse

Inventum GF400HL Hetelucht Friteuse

Bekijk de dagprijs

Zeer grote hetelucht friteuse met een inhoud geschikt voor 1500 gram frites. Geschikt dus voor een grote familie. Je frituurt niet met vet, maar door middel van het heteluchtsysteem. Hierdoor is je maaltijd een stuk minder vet. Naast frites en snacks kun je ook vlees, vis en groente in de hetelucht friteuses bereiden. De hetelucht friteuse is voorzien van twee handige draaiknoppen. Hiermee stel je gemakkelijk de temperatuur en de uitschakeltimer in. Daarnaast is de friteuse gemakkelijk schoon te maken; zowel de pan als de frituurmand met anti-aanbaklaag kan in de vaatwasser gereinigd worden.

Goed om te weten
Met deze heteluchtfriteuse bereid je tot 1500 gram frietjes.
De afmetingen van deze heteluchtfriteuse zijn 32 x 37 cm, dit kan als groot worden ervaren voor op het aanrecht.
Geen warmhoudfunctie
Deze hetelucht friteuse heeft geen vooraf ingestelde programma’s, je stelt dus zelf de juiste temperatuur en tijd voor jouw gerecht in.
Geen display

 • Geschikt voor 1500 gram friet
 • Regelbare temperatuur tot 200 °C
 • Instelbare timer tot 60 minuten
 • Ook voor vlees, vis & groente
 • Koele wand
 • Uitneembare binnenpan
 • Vaatwasbestendige onderdelen
 • Mand met anti-aanbaklaag

Inventum GF500HLD – Hetelucht friteuse

Inventum GF500HLD - Hetelucht friteuse

Bekijk de dagprijs

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF500HLD is het mogelijk! Je frituurt niet met vet, maar door middel van het heteluchtsysteem. Hierdoor is je maaltijd een stuk minder vet. Naast frituren is de friteuse ook geschikt voor grillen, roosteren en bakken. De hetelucht friteuse is voorzien van een digitaal display met tiptoetsen. Hiermee stel je gemakkelijk de temperatuur en de baktijd in. De temperatuur en resterende baktijd zijn af te lezen op het display. De friteuse heeft 8 automatische programma’s. Voor het lekkerste bakresultaat en heerlijke krokante, goudbruine frites adviseren wij 1000 gram friet te gebruiken. De maximale capaciteit is 2000 gram frites. Hierdoor bereid je voor 4 tot 6 personen heerlijk, gezonde gerechten. De friteuse is gemakkelijk schoon te maken; zowel de pan als de frituurmand met anti-aanbaklaag kan in de vaatwasser gereinigd worden.

 • 8 automatische programma’s
 • display met resttijd en temperatuur
 • Touchscreen met 8 programma’s
 • Extra: grillrekje met spiezen
 • Snoerlengte van 1 meter

Inventum GF254HLD – Heteluchtfriteuse

Inventum GF254HLD - Heteluchtfriteuse

Bekijk de dagprijs

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse is het mogelijk! Je frituurt niet met vet, maar door middel van het heteluchtsysteem. Hierdoor is je maaltijd een stuk minder vet. Naast frituren is de friteuse ook geschikt voor grillen, roosteren en bakken. De hetelucht friteuse is voorzien van een digitaal display met tiptoetsen. Hiermee stel je gemakkelijk de temperatuur en de baktijd in. De temperatuur en resterende baktijd zijn af te lezen op het display. De friteuse wordt geleverd met een handige frituurmandverdeler. Voor het lekkerste bakresultaat en heerlijke krokante, goudbruine frites adviseren wij 500 gram friet te gebruiken. De maximale capaciteit is 800 gram frites. De friteuse is gemakkelijk schoon te maken; zowel de pan als de frituurmand met anti-aanbaklaag kan in de vaatwasser gereinigd worden.

Inventum GF552HL – Hetelucht friteuse

Inventum GF552HL - Hetelucht friteuse

Bekijk de dagprijs

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF552 HL is het mogelijk!

Je frituurt niet met vet, maar door middel van het heteluchtsysteem. Hierdoor is je maaltijd een stuk minder vet. Naast frituren is de friteuse ook geschikt voor grillen, roosteren en bakken.

De hetelucht friteuse heeft een extra grote XXL frituurmand. Voor het lekkerste bakresultaat en heerlijke krokante, goudbruine frites adviseren wij 1000 gram friet te gebruiken. De maximale capaciteit is 2000 gram frites. Hij is voorzien van twee handige draaiknoppen waarmee je gemakkelijk de temperatuur en de uitschakeltimer instelt.

Daarnaast is de friteuse gemakkelijk schoon te maken; zowel de pan als de frituurmand met anti-aanbaklaag kan in de vaatwasser gereinigd worden. De hetelucht friteuse wordt standaard geleverd met een bakblik.

 • De hetelucht friteuse heeft een extra grote XXL frituurmand goed voor 2 kg friet
 • Vaatwasserbestendige onderdelen

Recent Posts