Beste haakse boormachines in 2021


Een haakse boor is geen item dat je in een alledaagse gereedschapskist vindt, hoewel je het wel op een handige mans kerstlijst zou vinden. Wat maakt dit gereedschapzo bijzonder? Het kan ruimtes bereiken die je anders nooit zou kunnen bereiken zoals achter balken en balken. Loodgieterswerk wordt een stuk gemakkelijker als je de beste haakse boormachine gebruikt en elektriciens zweren er bij voor elke klus die je dwingt om in een onnatuurlijke of oncomfortabele positie te werken. Sommige zijn alleen ontworpen om een gereedschap te zijn waardoor ze beperkt zijn, maar toch een van de grootste gereedschappen die beschikbaar zijn.

We hebben fantastische producten op de lijst staan, zoals de DeWALT-boren (klik hier voor de DeWALT-review). Met behulp van een verlengsnoer wordt uw bereik nog verder vergroot, zodat u gaten kunt maken waar u maar wilt. In tegenstelling tot conventionele boren, wordt een hoekopzetstuk met beide handen vastgehouden voor een betere balans en nauwkeurigheid op die krappe, moeilijk te bereiken plaatsen. Als u zich regelmatig op een krappe plek bevindt, moet u een haakse boormachine van goede kwaliteit hebben.

Bekijk de beste haakse boormachine op de markt, hieronder.

Makita DA331DWE 10.8V Li-Ion accu haakse boor-/schroefmachine set (2x 1.3Ah accu) in koffer


Makita DA331DWE 10.8V Li-Ion accu haakse boor-/schroefmachine set (2x 1.3Ah accu) in koffer

Waarom we deze leuk vinden

 • Haakse boormachine met snelspanboorkop van 88 mm hoogte.
 • Meest compacte en lichte haakse boormachine. Ideaal in moeilijk bereikbare plaatsen.
 • Ideaal voor keukenbouw, standbouw, kastenbouw, interieurbouw e.d.
 • De toeren zijn via de schakelaar makkelijk regelbaar.
 • Voorzien van LED-verlichting, gemakkelijk voor in donkere ruimten.
 • Voorzien van de best ergonomische handgreep voor meer werkcomfort.

HBM Haakse Boormachine


HBM Haakse Boormachine

Technische gegevens van de HBM Pneumatische Haakse Boormachine. Spanbereik boorkop 1-10 mm. Onbelast toerental 15000 O/min. Luchtverbruik 85 L/min. Werkdruk ca 6 Bar. Totale lengte 160 mm. Gewicht Ca. 650 Gram. Deze boormachine wordt standaard geleverd inclusief. Incl boorkopsleutel Overige specificaties. Lichtgewicht aluminium huis met bi-color softgrip en zwart geanodiseerde haakse kop. Met veiligheids bedieningshendel Door zijn hoge toerental is de machine als hoogtoerige boormachine en als slijper te gebruiken.

Batterij Haakse Boormachine GWB 10,8V Li


Batterij Haakse Boormachine GWB 10,8V Li

De Bosch Batterij Haakse Boormachine GWB 10,8 Li Professional is een compacte versie die gemakkelijk te gebruiken is moeilijk bereikbare plaatsen. Deze is heel veelzijdig dankzij de 5 verstelbare standen tussen 0 en 90. De GWB 10,8 Li beschikt over een batterij-indicator met 3 LED’s. De Bosch Electronic Cell Protection beschermt de batterij tegen overbelasting, oververhitting en diepontlading.

Bosch Professional GWB 10,8-LI Haakse accuboormachine


Bosch Professional GWB 10,8-LI Haakse accuboormachine

Haakse accuboormachine GWB 10,8-LI Professional: De compacte oplossing voor moeilijk toegankelijke plekken

Waarom we deze leuk vinden

 • Uiterst veelzijdig inzetbaar dankzij 5 instelbare kopposities: 0 Graden /22,5 Graden /45 Graden /67,5 Graden /90 Graden
 • Zeer compact: kortste (slechts 11 cm) instelbare kop met 10 mm Auto-Lock-boorhouder
 • Hoog toerental van 0-1300 min–1 voor een snel resultaat – optimaal voor boorwerkzaamheden
 • Motorrem voor precies werken bij serieschroeven
 • Praktische batterijlaadtoestandsindicatie met 3 LED’s
 • Unieke Bosch-Premium-lithium-ion-technologie voor langere levensduur en onklopbare acculooptijd
 • Bosch Electronic Cell Protection (ECP): beschermt de batterij tegen overbelasting, oververhitting en diepontlading
 • Geen geheugeneffect: de batterij kan onafhankelijk van de laadtoestand altijd geladen worden zonder de cellen te beschadigen

DeWalt DCD740NT-XJ accu-haakse boormachine 18V


DeWalt DCD740NT-XJ accu-haakse boormachine 18V

Waarom we deze leuk vinden

 • Nieuwste generatie 18V XR Li-Ion compacte haakse boormachine – bevat de nieuwe XR Li-Ion accutechnologie.
 • Krachtige 18V haakse boormachine voor boren en schroeven in krappe ruimtes.
 • Compact en lichtgewicht ontwerp.
 • Twee snelheden en links/rechtsdraaiend voor een gecontroleerd gebruik.
 • Enkelhulzige 10 mm snelspanboorhouder met automatische spindelvergrendeling voor een snelle en makkelijke bitwissel met een hand.
 • Ergonomisch verbeterde handgreep met rubber bekleed.
 • Multigrip schakelaar biedt comfort en gebruiksgemak, doordat deze vanaf verschillende posities te bedienen is.
 • Hoogkwalitatieve waaiergekoelde motor voor maximale kracht en duurzaamheid.
 • Volledig metalen tandwielen en haakse transmissie met 2 snelheden voor efficiënte aandrijving en een langere levensduur van de machine.
 • Helder LED-lampje met vertragingsmechanisme voor een beter zicht op het werk.
 • Stevige metalen riemhaak en magnetische bithouder zorgen voor handige opbergmogelijkheden.

HiKOKI DN18DSL W2Z haakse accu schroefmachine 18V


HiKOKI DN18DSL W2Z haakse accu schroefmachine 18V

Als DN18DSL L2Z zonder accu’s en oplader in HSC II koffer Productkenmerken: Zeer compact en licht Snelspanboorhouder Kophoogte slechts 88 mm Grote hefschakelaar Traploos regelbaar toerental Elektrische – Quick-Stop Accu indicator Zijhandgreep Soft grip Led verlichting en riemhaak

Milwaukee C12RAD-0 accu-haakse boor-/schroefmachine


Milwaukee C12RAD-0 accu-haakse boor-/schroefmachine

Waarom we deze leuk vinden

 • 10 mm boorhouder voor snel en gemakkelijk verwisselen van toebehoren
 • Flexibel accusysteem – werkt met alle Milwaukee® M12™ accu’s
 • Volledig metalen heavy duty tandwielhuis en tandwielen voor superieure duurzaamheid en maximum koppel
 • REDLINK™ overbelastingsbeveiligingselektronica in zowel machine als accu voor onovertroffen duurzaamheid
 • Lange bedieningsschakelaar voor prettiger werken in iedere werksituatie
 • Slimline softgrip handgreep
 • Individuele accucelbewaking voor het optimaliseren van werkduur en duurzaamheid van zowel machine als accu
 • Ingebouwde brandstofmeter en LED verlichting – voor méér gebruiksgemak en perfecte verlichting van de werkplek
 • REDLITHIUM-ION™ accu voor een 2x langere werkduur, tot 20% méér vermogen, tot 2x langere levensduur en betere werking bij temperaturen tot -20°C dan andere lithium-ion technologieën

Kopers Gids Vragen

Hoe werkt een haakse boormachine?

Dit type haakse machine is de beste begeleiding voor elke gereedschapskoffer. Door de haakse kop kan de gebruiker in elke krappe ruimte boren en vastzetten. Het product is licht en compact genoeg om met één hand te bedienen, waardoor u voldoende ruimte heeft om te manoeuvreren. Sommige boren zijn snoerloos, waardoor ze de beste optie zijn om in kleine ruimtes te gebruiken, omdat er geen verlengsnoeren nodig zijn.

Andere zijn voorzien van een ingebouwd LED-licht dat de ruimte waarin u werkt verlicht, zodat u beter kunt zien wat er gebeurt. Deze haakse gereedschappen kunnen afwisselend een voorwaartse en een achterwaartse beweging maken met het omdraaien van een schakelaar en kunnen werken met een breed scala aan variabele snelheden.

Waarvoor wordt een haakse boormachine gebruikt?

Waarvoor wordt een haakse boormachine gebruikt

Het haakse gereedschap komt normaal gesproken niet voor in veel gereedschapskisten. Het is een gespecialiseerde boormachine die zowel door professionele vakmensen als serieuze thuisklussers wordt gebruikt. Het heeft veel voordelen en geen echte nadelen, dat is wat u over het algemeen zoekt in de beste gespecialiseerde gereedschappen.

De beste hoekboren zijn ontworpen om toegang te krijgen tot ruimtes waar een conventioneel boorgereedschap niet bij kan. Strakke ruimtes zoals achter balken of balken zijn gemakkelijk te bereiken met een kleiner rechthoekig gereedschap. Door het kleine, compacte formaat kunt u het gereedschap met slechts één hand gebruiken en de haakse kop bereikt gemakkelijk die krappe plekken.

Het maakt het installeren van buizen voor loodgieterswerkzaamheden tot een pure droom en zelfs elektriciens gebruiken het voor het boren door middel van tapeinden. Kleinere toepassingen zoals lade- en kastinstallaties zijn veel eenvoudiger te doen met een haakse machine omdat je het item niet raar schuin hoeft vast te houden om een gat te laten boren.

Als u moeite heeft om met uw gebruikelijke boormachine in een krappe ruimte te komen, dan is het misschien tijd om over te stappen op een haakse boormachine. Als u op zoek bent om door sterkere materialen zoals steen heen te komen, kunt u het beste in hamerboren kijken (klik hier voor onze gids).

Wat is de beste Rechter bovenhoekse boor voor moeilijk bereikbare?

Wij adviseren de DEWALT DCD740C1 Rechterhoekboorset voor al die moeilijk bereikbare plaatsen. Hij is compact van formaat en meet slechts 4 inch van voor naar achter, wat hem de beste optie maakt voor krappe ruimtes. Hij wordt standaard geleverd met een multi-grip trekker die de gebruiker meer bewegingsvrijheid geeft bij het gebruik van dit artikel. Omdat het gereedschap onder een rechte hoek draadloos is, is het nog gemakkelijker te gebruiken in een beperkte ruimte, omdat er geen verlengsnoer nodig is.

Waarom een haakse boor gebruiken?

Waarom een haakse boor gebruiken

Het formaat is echt van belang als het gaat om het gebruik van een haakse boor. U kunt uw gebruikelijke, grotere machine niet in een kleine ruimte forceren zonder deze op een onnatuurlijke manier te verdraaien. Dit gaat leiden tot scheve gaten en een slecht afgewerkt project. Voor deze kleine of besloten ruimtes moet u echt de beste haakse machine gebruiken om een nette en professionele afwerking te bereiken.

De haakse kop van deze boren is zo ontworpen dat de gebruiker in een bepaalde ruimte kan boren of vastzetten zonder dat hij het haakse gereedschap zelf hoeft te draaien en te draaien. Dit is zeker een gespecialiseerd product, maar iedereen kan er baat bij hebben om er een in zijn gereedschapskist te hebben. Vroeg of laat zul je merken dat je je haar gaat uitscheuren omdat je normale boor gewoon niet in de krappe ruimte kan komen waar je het nodig hebt. Daar komt een haakse machine goed van pas.

Recent Posts