Beste Bosch Reciprozagen


Met Bosch reciprozagen kunt u de zwaarste klussen met gemak klaren. Deze gereedschappen zijn ideaal voor sloopwerkzaamheden en voor gebruik in gebieden waar traditionele verwijdering van spijkers en andere voorwerpen niet mogelijk is.
Bosch reciprozaag
Een van de gereedschappen waar u toegang toe heeft, is de Bosch GSA 10,8 V-LI Pocket Sabre Saw. Deze reciprozaag is ontworpen om door hout, metaal en zelfs plastic te snijden. Het is ontworpen met het oog op comfort, terwijl het gebruiksvriendelijke ontwerp u in staat stelt om de zaagbladen met gemak uit te wisselen. Deze zaag kan een zaagdiepte van 65 mm in hout aan, terwijl hij 50 mm zaagdiepte in metalen en metalen buizen kan leveren. Dat maakt het tot een allround krachtig gereedschap dat aan al uw wensen voldoet. Dit gereedschap van 1,2 kg is zo licht dat het gemakkelijk te hanteren is, terwijl het ergonomische ontwerp u in staat stelt om het met gemak te hanteren.

Met de GSA 18 V-LI C 18v Professional Compact Reciprozaag heeft u een compacte krachtpatser die een krachtige zaagsnede levert, terwijl hij weinig trillingen teruggeeft. Het biedt een snelle zaagsnelheid en een lange looptijd, zodat u zelfs de zwaarste projecten aan kunt. Hij beschikt over een slagfrequentie tot 3.050 SPM, wat u de snelheid geeft die u nodig hebt om elke klus snel te klaren. Met een LED-licht dat op uw werkgebied schijnt, kunt u dit gereedschap ook veiliger en slimmer bedienen, omdat u duidelijk ziet wat u doet, zelfs in situaties met weinig licht. Klik hier om de beschikbare Bosch reciprozaagbladen te bekijken.

Beste Bosch Reciprozaag kopen overzicht

Bosch Professional GSA1100E Reciprozaag – 1100 Watt – Met 2 Zaagbladen en Opbergkoffer

Bosch Professional GSA1100E Reciprozaag - 1100 Watt - Met 2 Zaagbladen en Opbergkoffer

Bekijk de dagprijs

Een reciprozaag zoals de Bosch Professional 060164C800 / GSA 1100 E kan gebruikt worden voor (1) het zagen in allerlei zaagposities om elke zware klus te kunnen afhandelen, (2) het doorzagen van hout of metaal en (3) het zagen in materiaal zonder jezelf zorgen te maken over eventuele stroomuitval en/of krachtvermindering.

 • Geïntegreerde LED’s voor beter zicht op het werkstuk
 • Krachtige motor van 1.100 W voor snel zaagresultaat
 • Metalen haak voor het inhangen van het toestel tijdens een werkonderbreking
 • SDS-zaagbladwissel voor snel en comfortabel wisselen van het zaagblad
 • Rubberen drijfwerkbehuizing voor veilig en aangenaam grijpen

Bosch Reciprozaag GSA 18 V-LI Professional

Bosch Reciprozaag GSA 18 V-LI Professional

Bekijk de dagprijs

Bosch reciprozaagmachine gsa 18 V-Li Bosch z/accu-lader. Tot 100 vurenhouten balken (100 x 100 mm) zagen met slechts één acculading. Electronic Motor Protection (EMP) beschermt de motor tegen overbelasting en zorgt voor een lange levensduur. Gemakkelijke bediening: eenvoudig en snel wisselen van het zaagblad door nieuw SDS-mechanisme. Unieke Bosch Premium-lithium-ion-technologie voor 400% langere levensduur en onklopbare acculooptijd. Bosch Electronic Cell Protection (ECP): beschermt de accu tegen overbelasting, oververhitting en diepontlading, 2-traps snelheidsinstelling voor verschillende materialen. Ergonomisch gevormde handgreep met comfortzone in softgripbereik voor goede greep en om te kunnen werken zonder moe te worden. Bosch Hyper Charge: door sneloplading zijn de accu’s al na de helft van de laadtijd voor 75% geladen. Geen geheugeneffect: de accu kan onafhankelijk van de laadtoestand altijd geladen worden zonder de cellen te beschadigen.

Bosch PSA 700 E Reciprozaag – 710 Watt – Incl. 3 extra soorten zaagbladen

Bosch PSA 700 E Reciprozaag - 710 Watt - Incl. 3 extra soorten zaagbladen

Bekijk de dagprijs

De Bosch PSA 700 E Reciprozaag is geschikt voor het zagen van vrijwel elk materiaal. De zaag is geschikt voor onder andere hout, metaal als flexibel bimetaal. De reciprozaag wordt geleverd met 4 verschillende zaagbladen.

 • Het zagen van metalen profielen en buizen
 • Het zagen van takken
 • Het zagen in hoeken door de flexibele bladen te gebruiken

Bosch PSA 900 E Reciprozaag – 900 Watt – Met 2 zaagbladen

Bosch PSA 900 E Reciprozaag - 900 Watt - Met 2 zaagbladen

Bekijk de dagprijs

De Bosch PSA 900 E Reciprozaag is met zijn 900-watt-motor een krachtige reciprozaag. Hierdoor is de reciprozaag geschikt voor vele materialen en veeleisende zaagsnedes.

De reciprozaag is geschikt voor het met vaste aanslag zagen van hout, kunststof, metaal en bouwmaterialen. Het gereedschap is geschikt voor recht zagen en zagen in bochten. Bij gebruik van geschikte bimetaal zaagbladen is vlak afzagen mogelijk, bijvoorbeeld langs een muur.

 • Intuïtief en eenvoudig te bedienen door optimale gewichts- en grootteverhouding, ergonomische softgrip en Bosch Electronic – voor gecontroleerde zaagsnedes
 • Krachtig voor vele materialen en veeleisende zaagsnedes door sterke motor van 900 watt en hoge zaagdieptes
 • Bosch SDS zorgt voor een moeiteloze, veilige en razendsnelle zaagbladwissel – zonder hulpgereedschap
 • Betrouwbaar en robuust met wegglijbeveiliging aan de voorkant voor meer veiligheid
 • Bosch Electronic: regeling van het aantal zaagbewegingen via drukschakelaar voor eenvoudige zaagstart
 • Compatibiliteit met alle hoogwaardige Bosch-reciprozaagbladen
 • Nieuwe kabelgeleiding met ophanginrichting voor praktisch opbergen

Bosch Reciprozaag GSA 1300 PCE SET bu

Bosch Reciprozaag GSA 1300 PCE SET bu

Bekijk de dagprijs

Bosch Professionele reciprozaag GSA 1300 PCE Actie: Nu geleverd met 20 Reciprozaagbladen Flexible voor Hout en Metaal Hoogste bedieningscomfort : Bij het Bosch SDS Zaagwisselsysteem is een draai voldoende en het gebruikte zaagblad is uitgeworpen. Verbrande vingers behoren hierdoor definitief tot het verleden. Met één hand en een klik kan het nieuwe zaagblad ingezet worden. Rustige loop en elektronisch geregelde toerentallen geleverd in koffer.Bijzondere kenmerken * Geringste trillingen in zijn klasse – bij krachtige 1.300 Watt * Om te werken zonder moe te worden: antitrillingshandgreep en massacompensatie * 1.300 wattmotor met hoog vermogen met constant electronic voor de zwaarste toepassingen * Pendelslag voor snel zaagresultaat * SDS-zaagbladwisselsysteem voor snelle en comfortabele bladwissel met één hand * Constant LED-licht voor het verlichten van donkere zones * Zonder gereedschap verstelbare zaagaanslag * Metalen haak voor het inhangen van het toestel tijdens een werkonderbreking * Rubberen drijfwerkbehuizing voor veilig en aangenaam grijpen Technische gegevens * Nominaal opgenomen vermogen : 1.300 W * Aantal zaagbewegingen onbelast : 0 – 2.800 min-1 * Gewicht zonder kabel : 3700 gram * Kabellengte : 4 m * Zaag slaglengte : 19 mm * Lengte : 445 mm * Snijdiepte * Zaagdiepte in hout : 250 mm * Snijdiepte in metalen profielen en buizen : 20 mm Standaard Meegeleverd * Opbergkoffer

Bosch Professional Reciprozaagmachine GSA 1100 E + 20 zaagbladen

Bosch Professional Reciprozaagmachine GSA 1100 E + 20 zaagbladen

Bekijk de dagprijs

BOSCH PRO GSA 1100 E Reciprozaag 1100 Watt

 • Optimaal zicht in elke werksituatie
 • Geïntegreerde LED’s voor beter zicht op het werkstuk
 • Krachtige motor van 1.100 W voor snel zaagresultaat
 • Metalen haak voor het inhangen van het toestel tijdens een werkonderbreking
 • SDS-zaagbladwissel voor snel en comfortabel wisselen van het zaagblad
 • Rubberen drijfwerkbehuizing voor veilig en aangenaam grijpen.

Bosch PSA 700 E Reciprozaag – 710 Watt – Met 1 zaagblad

Bosch PSA 700 E Reciprozaag - 710 Watt - Met 1 zaagblad

Bekijk de dagprijs

De Bosch PSA 700 E Reciprozaag is geschikt voor het zagen van elk materiaal, zowel hout, metaal als flexibel bimetaal.

De reciprozaag is geschikt voor het met vaste aanslag zagen van hout, kunststof, metaal en bouwmaterialen. Het gereedschap is geschikt voor recht zagen en zagen in bochten. Bij gebruik van geschikte bimetaal zaagbladen is vlak afzagen mogelijk, bijvoorbeeld langs een muur.

 • Zaagt elk materiaal – zowel voor hout, metaal of flexibel bimetaal – alle standaard zaagbladen passen op de PSA 700 E
 • Hoog bedieningscomfort door modern reciprozaagdesign, optimale gewichts-/grootteverhouding, ergonomische softgrip en optimale schakelaarpositie
 • Krachtige 710 wattmotor – geweldige power, ook voor het zwaarste gebruik bij renovatie, verbouwing en in de tuin
 • Altijd met de juiste power voor het desbetreffende materiaal – behoedzaam aanzagen en dan volle kracht vooruit
 • Bosch SDS – voor moeiteloos en razendsnel zaagbladen wisselen – helemaal zonder hulpgereedschap
 • Door en door robuust – hoogwaardige afwerking en robuuste behuizing
 • Handgreep in beugeldesign – voor veilige hantering en gemakkelijk werken

Bosch GSA 10,8 V-LI Professional Blau Akku-Säbelsäge

Bosch GSA 10,8 V-LI Professional Blau Akku-Säbelsäge

Bekijk de dagprijs

Bosch GSA 108 VLI 108 Volt Lithium Ion accu Sabre Saw compleet met 2 accu’s oplader en L-Boxx De GSA 108 V-LI Professional mini Recip zag is een echte probleemoplosser waar snel zagen in een beperkte ruimte vereist zijn. Compact en ergonomisch met snelle snijsnelheid dit is de perfecte vervanger voor conventionele kleine handzagen * De kleinste professionele universele zag * De meest compacte design in zijn klasse voor perfecte bediening en veelzijdige toepassingen in hout metaal en kunststof * Uitstekende ergonomie: kleine greepomtrek en het lichte gewicht (slechts 12 kg) voor maximaal comfort * Praktische capaciteit van de batterij-indicator toont voortdurend hoeveel energie er nog in de accu zit * Bosch SDS-systeem voor snel en handig wisselen van het zaagblad * Unieke Bosch Premium-lithium-ion-technologie voor 400% langere levensduur en onklopbare acculooptijd * Bosch Electronic Cell Protection (ECP): beschermt de accu tegen overbelasting oververhitting en diepontlading * Praktische bescherming tegen overbelasting-indicator geeft informatie over een mogelijk hulpmiddel overbelasting dus zorgen voor een langere levensduur * Geïntegreerd LED-licht voor de verlichting van het werkgebied zelfs op donkere plaatsen Technische gegevens * Onbelast toerental (1e stand/2e stand) 0 – 3.000 omw / min * Slaglengtes 145 mm * Gewicht incl.. batterij 12 kg * Accuspanning 108 V Leveringsomvang * Lader * 2 x 108V 2.0Ah Li-Ion batterij * Metalen zaag * Voor alle doeleinden zaag * L-Boxx koffer

Bosch Reciprozaag prof GSA 1300PCE 060164e200

Bosch Reciprozaag prof GSA 1300PCE 060164e200

Bekijk de dagprijs

Bosch Reciprozaag prof GSA 1300PCE 060164e200| Afname Per: 1 Stuk| Capaciteit (hout) (mm): 0-250 | Gewicht (kg): 3,7 | lengte (kabel) (m): 4 | Lengte (mm): 445 | Merk: Bosch | Spanning (V): 230 | Type: Gsa 1200 E | vermogen (A): 1200 | Vermogen (W): 1200 | Korte beschrijving: Bosch Reciprozaagmachine GSA 1300 PCE Professional

Recent Posts